mikimaus je napisao/la: ↑03 dec 2019, 21:23Problem je sto je takvih pokusaja bilo more do sada , i toliko padnemo da nam treba 5 godina da sa Husrefom ponovo dodjemo na ovaj nivo na kojem smo sada .keno83 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 21:16Sve je ovo pateticno. Husref je trebao ko gospodin da se zahvali uzme pare i ode. Ovako mi lici kao na one sto plate za posao u BH Telekomu i onda kad dobiju otkaz psuju drzavu i sve okolo. Legendo u fudbalu su ove stvari normalne koferi su spremni uvijek. Bit ce posla. Kakva proklinjanja familije i slicno, nije vise islo, klub se vise ne zadovoljava sa prvim ili drugim mjestom u ligi i zeli da pokusa nesto vise, ako ga volis pusti ga da barem proba. Kakve vise legende gdje su takvi u najvecim svjetskim klubovima? Sta si sad trebao cijeli zivot biti sef? Shvatam da nigdje nije tolika plata, ali daj malo dostojanstva.
Mislim da to i jest razlog smjene, vlasnik i uprava zele nesto vise i bolje, a ne da uvijek sve ide na isti nacin, a Dinamo je trosio sve i svakoga i svoje legende dok nije ubo sa Bjelicom. Ne mozemo vise biti talac prosjecnosti, treba probat ici dalje, uvodit moderne tokove u klub, pa jedan Real, Milan dovode ljude sa strane, mimo svojih legendi, a kod nas malo suza drame, i odmah saopstenja sta ste mu uradili i slicno, i ja bi platu od 3000 milje, al nema druze, i ne **** sve sad ovima sto imaju, boris se, tako i on, smjenili te, ok hvala lijepo, ostaju mi lijepe uspomene i trofeji, nadam se da cemo se opet vidjeti, klubu sve najbolje zelim i to je to.
Kakva patetika u ovoj zemlji, posebno fudbalu. Moramo konacno pokusat ici naprijed.
Znate sta je jedini nacin za to, da se dovrsi kamp sa hotelom, i da igraci imaju obavezno radno vrijeme u kampu od 7 do 4, da imaju dva treninga, treninge taktike.
Poslije treninga, trening sutiranja na gol, i slicno, pa jedan Kapelo je pricao kad je poceo trenirat Zlatana u Juventusu, svaki dan mu je naredjivao da ga iz svih pozicija gadjaju loptom, a da on pokusava da je sprovodi u mrezu, e to pokrenut, pa kad se posvetis radu, kad se umoris, nece tebi biti do nargile i bojkota, nego do odmora i spavanja. Kad ti budalu upregnes, nema kad razmisljat o budalastinama, tako i sa nasim igracima.