FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 04 dec 2019, 00:20

AlfredNobel je napisao/la:
04 dec 2019, 00:15
holyman je napisao/la:
04 dec 2019, 00:07
AlfredNobel je napisao/la:
04 dec 2019, 00:00
A zašto ne bi uzeli titulu? Oprostili se trećeg decembra? Koliko smo to u minusu? Ja koliko znam isti bodovni saldo na tabeli. Neko ko ne zna kontao bi razlika 15 bodova, ovako egal. Ekipe znale prokockati po 11 bodova u par odigranih kola. Kakvi tokmaci sve pišu ebo te led, log off narednih pet dana je najbolja opcija.
Bas. Da citas ovaj forum a ne znas tabelu, rekao bi da je FKS u prvoj ligi federacije i to u zoni ispadanja sa dugom od 350 mil €.
A pazi, mi prvi, tj drugi?
Vole ljudi da drame, vole da kmeče, da jade i da glume žrtve, pritom da pljuju. Ne samo što se tiče nas, već naroda generalno u zemlji i na Balkanu. Još kad dodaš ovako neznanje i lupanje kao maksumi, dobiješ čitavu ovu dramu koja traje ovdje čitav dan, a bez ikakvog razloga.

Gdje svi tu i mali Mujo, sad se svi nešto upliću.
Ma ja, na tribini ovakvo kmecanje ne vlada, samo se na ovom forumu ovoliko kuka, pisu i kurta i murta.
Jedno 100 stranica ispisano samo od otkaza.
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2019, 00:24

Uprava je ovim sama sebi postavila visoko ljestvicu, vidjecemo kako ce se nositi s tim. Promijenili su trenera koji je na drugoj poziciji na tabeli, znaci zele vise. Golem pritisak na njima i na novom sefu nebi im bio u kozi.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 00:27

Nekad davno husref nije pristo na potpis odgode duga prema njemu, umalo se nismo ugasili zbog toga

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 00:30

bezKORISNIK je napisao/la:
03 dec 2019, 21:53
fera je napisao/la:
03 dec 2019, 21:33
03 dec 2019, 20:55
Slazem se da je nacin na koji su ga otjerali pogresan.
Trebali su ga otjerati na isti nacin na koji je on otjerao Jeleskovica, Adukora, Crepulju, Halilovica i jos mnoge druge.
Pa jel iskreno mozes pregledati onaj klip da ti ne bude tesko? Psovao je on psovali ste i vi njemu al brate nasi smo...
Sto puta smo se ti i ja nesto posvađali i nervirali nesto sad da te vidim ovako da places i da ti je tesko ja bi dao sve od sebe da ti pomognem.
Evo danas cijeli dan s rajom pitarima sam bio svakom tesko pada ovo.
Nije mi tesko. Sretan sam sto place. Da je razlog placa nedao bog nesto drugo, ja bih mu prvi pruzio pomoc. Ali razlog njegovog placa je novac i to prizemljenje koje je dozivio a nije se nadao.
A znas li koliko igraca i navijaca FKS je zaplakalo zbog njega?
I bude li ti tesko kad gledas utakmice i onaj antifudbal koji nam on priredjuje? Ili kad vidis kako raja napusta stadion nakon sto nam zeljo uvali treci gol na Kosevu?

Ovaj drugi dio tvog posta opisuje nas kao naciju. Mi cemo trpiti svakog da se izivljava na nama i moliti boga da nas neko drugi oslobodi terora, ali kad se pojavi taj neko i kad nam skine sa vrata tog ko nas handri, onda se mi sazalimo i kazemo nemoj ga. Zato brate nikad necemo imati ni drzavu ni nista dobro. Hvala bogu pa je nas klub zavrsio u rukama stranca, to nam je jedina nada da cemo se iskoprcati. Inace bi nas ovakvi poput usrefa davno ugasili
Ma dobice pare nema sta zbog tog plakati.
Otpustio bi ga i ja nakon derbija iskreno bas iz razloga koje spominjes sramota i nerviranje navijaca... Za igrace me boli briga nek dođu i oni pred kamere pa se rasplacu kad im je tako tesko pa da se sazalimo i na njih.
Ovo za naciju ne znam sta bi ti rekao osim da mi je drago da nismo svi isti da ima i onih koji ne gledaju samo jednu stranu i sve crno bijelo, ima nas koji ne zaborave sve lijepo nakon prve negativne stvari.
Morao je otici nije bilo druge opcije i to mi je sasvim ok a nisam ni za to da se vise vraca na klupu al je.bo i igrace koji nece ginuti bar na derbiju jer eto ne sviđa im se trener...
You are someone else I am still right here

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 00:30

Pitaristok je napisao/la:
04 dec 2019, 00:27
Nekad davno husref nije pristo na potpis odgode duga prema njemu, umalo se nismo ugasili zbog toga
I to se saznalo danas je li, bas nakon ovog svega, a sve ove godine covjeka prizivali i kad je bio izabran za trenera 90% ljudi je aplaudiralo. Da ti to nije malo sumnjivo? I zasto bi pristao (pod uslovom da je to istina) da potpise kad je prije radio za sicu, a eliminacijom Genka i titulom je donio toliko para klubu a svaki put je sutnut kao pasce?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 04 dec 2019, 00:36

Nek se zahebavaju ..pa da Nam zaplace i ode i zavrne pipu,to bi "divno bilo"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 00:36

Sabinho je napisao/la:
04 dec 2019, 00:30
I to se saznalo danas je li, bas nakon ovog svega, a sve ove godine covjeka prizivali i kad je bio izabran za trenera 90% ljudi je aplaudiralo. Da ti to nije malo sumnjivo? I zasto bi pristao (pod uslovom da je to istina) da potpise kad je prije radio za sicu, a eliminacijom Genka i titulom je donio toliko para klubu a svaki put je sutnut kao pasce?
ja sam cuo da smo se bili i ugasili tad

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 00:42

fera je napisao/la:
04 dec 2019, 00:36
Sabinho je napisao/la:
ja sam cuo da smo se bili i ugasili tad

Isti sam ti. Rekli Husrefu ti odlucujes, gasi li se Sarajevo, DA ili NE. On samo klimnuo glavom.

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 04 dec 2019, 00:45

To je nebitno. Vazno je da je rekao da voli FK. Koga briga za necija (ne)djela, rijeci su vazne.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 00:46

Sabinho je napisao/la:
Ma nije to poenta, nego je poenta da ste svi mrzili mirzu a on je tad oprostio dio duga, pa mi interesantno da tad niste pravili proteste

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 00:48

04 dec 2019, 00:46
Sabinho je napisao/la:
Ma nije to poenta, nego je poenta da ste svi mrzili mirzu a on je tad oprostio dio duga, pa mi interesantno da tad niste pravili proteste
Poenta je da odjednom iskacu "informacije' stare 10-15 godina, koje su eto ovih dana ugledale svjetlost dana. Sto bi rekao Baho: "Ko to baca i odakle?" :kafa:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 00:50

04 dec 2019, 00:45
To je nebitno. Vazno je da je rekao da voli FK. Koga briga za necija (ne)djela, rijeci su vazne.
Gledaj sta kaze cojek
Sto bi pristo da odgodi dug 20k maraka kojim se klub umalo ne stavi pred gasenje da nisu BP mu dali tih 20k

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 dec 2019, 00:54

Na klixu komentar : sportsport.ba forum ga otjerao :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 00:58

Kamuflazn je napisao/la:
03 dec 2019, 23:07
Jos jedna laz da mu se nudilo, nista mu se nije nudilo niti je bilo price u vezi otkaza.
Pa kaze ti stari spremalo se ovo dugo....?
A iznenadjen?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 01:00

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 00:58
Kamuflazn je napisao/la:
Jos jedna laz da mu se nudilo, nista mu se nije nudilo niti je bilo price u vezi otkaza.
A iznenadjen?
Tako ti je kod privatnika nikad se ne zna.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 04 dec 2019, 01:03

Zasto se bojite toliko Namove reakcije?
Ako vec voli kao sto kazete rivalitet i dašak fudbala i navijaca koji nema u Vijetnamu, eto sutra ce dobiti sliku kako se navijaci bore za ono što vole.
Vi se slobodno naguzite i njemu i svim članovima Uprave. Sutra nek vam dovedu 5 vijetnama prosjecne visine 170 centimetara da nam pokažu kako se igra fudbal, i pustite nek odvode nase najbolje akademce na tobože veliko svjetsko vijetnamsko školovanje koje ne mogu stjecati nigdje osim u Vijetnamu i tad klimajte glavom i smjeskajte se i ljubite mu guzu.
On za sad nema apsolutno nikakvih kredita kao ni ova uprava. Nicim nas nisu zaduzili, nista nisu postigli cime se trebaju ponositi.
Dugove je vratio Tan, akdemiju (ovo do sad što imamo) napravio je Tan. Velike transfere do sada nisu imali, kapitalce do sad nisu potpisali. To sto obecavaju praviti stadion, dok ne naprave makar prvi korak nemaju cime da se hvale.
Vi slobodno zažmirite na njihovo uhljebljivanje svojih nekih pomoćnika, asistenata i te silovite administracije koju nema ni Manchester City.
JURIŠ

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 dec 2019, 01:04

fera je napisao/la:
04 dec 2019, 01:00
Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:
A iznenadjen?
Bjezi u qrac hahahahahhahahahhah
NEMA NAZAD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 01:07

holyman je napisao/la:
04 dec 2019, 01:04
fera je napisao/la:
04 dec 2019, 01:00
Denchi je napisao/la:

A iznenadjen?
Bjezi u qrac hahahahahhahahahhah
morao sam :mrgreen:

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 04 dec 2019, 01:11

Ovaj fera je ozbiljan provokator :urnebes: :urnebes:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 01:14

midzuka je napisao/la:
04 dec 2019, 01:03
Zasto se bojite toliko Namove reakcije?
Ako vec voli kao sto kazete rivalitet i dašak fudbala i navijaca koji nema u Vijetnamu, eto sutra ce dobiti sliku kako se navijaci bore za ono što vole.
Vi se slobodno naguzite i njemu i svim članovima Uprave. Sutra nek vam dovedu 5 vijetnama prosjecne visine 170 centimetara da nam pokažu kako se igra fudbal, i pustite nek odvode nase najbolje akademce na tobože veliko svjetsko vijetnamsko školovanje koje ne mogu stjecati nigdje osim u Vijetnamu i tad klimajte glavom i smjeskajte se i ljubite mu guzu.
On za sad nema apsolutno nikakvih kredita kao ni ova uprava. Nicim nas nisu zaduzili, nista nisu postigli cime se trebaju ponositi.
Dugove je vratio Tan, akdemiju (ovo do sad što imamo) napravio je Tan. Velike transfere do sada nisu imali, kapitalce do sad nisu potpisali. To sto obecavaju praviti stadion, dok ne naprave makar prvi korak nemaju cime da se hvale.
Vi slobodno zažmirite na njihovo uhljebljivanje svojih nekih pomoćnika, asistenata i te silovite administracije koju nema ni Manchester City.
Kakav crni Nam, vjerujem da covjeku neko javi rezultate nasih utakmica i ovako neke stvari, mislis fakat da ce doci do njega da se 200-ak ljudi iskupilo ispred klupskih prostorija ili da on ima veze sa Husrefovim nogiranjem?

Husref je danas na tv-u rekao da mu je Jahic vec duze vrijeme pripremao nogu itd. Ovo je igra domacih igraca iz Uprave i vjerujem Hadzica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, crnehorde, johntravolta123, Rajvosa4ever, Seipronto i 85 gostiju.