ne možeš staviti znak jednakosti na svakog trenera i ovoga jer ovaj od prvog dana sebe etablira kao neko ko voli klub to mu je brend, on voli klub...bodi123 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:42Nema veze. On je dobio otkaz, i njegov je izbor da uzme otpremninu koja mu je obećana ugovorom. Prema tome, da li misliš da postoji na planeti i jedan trener koji ne bi uzeo pare, da se nalazi u ovoj situaciju u kojoj se Husref nalazi? I sam znaš da ne postoji. Pa prvi ja, da mi je stari u pitanju a ne klub, naravno da bih uzeo sve ono na šta imam pravo.Denchi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:32dobio je on za duplu bonuse i on i igrači ovo nema veze s tim stoga ne veži to...
pregovarao je s upravom prije cviljenja i glume po svim medijima o raskidu i sad ucjenjuje klub i pritišće ko zadnji lihvar potiče proteste i kuha situaciju...
dovoljno je što ga Osim podržava, da ti sve bude jasno...
Nismo mi pred gašenjem il da nemamo pišljivih 100 milja, pa ono da mozeš reć da je Husref izvuko posljednju marku iz kluba.
on nije Ješić i drugi, on voli klub....pjesme mu se pjevaju s tim tekstom i njemu se to sviđa.... dakle ili ga voliš ili ti puca do neba za klubom kao što vidimo po glumi i foliranju javnosti pravljenju žrtve od sebe....a sve je odlično znao...
a to nismo pred gašenjem isto treba provjerit, jer husrefovci tvrde da nismo dali 3 zadnje plate? i kako onda mogu tražiti da se isplati glumac ako nemamo za igrače???
to je licemjerno a i šupački...