Ja nisam na tebe mislio nego na BH naciju.Kazem ti jos jednom upitaj doktora sta znaci jedan a ne tri dana za misic,tetive i sl.Nema ljutis drug jer nema mjesta nikakvim spekulacijama a ako ti nije jasno pogledaj tabelu grupe 5.pozHARIS XXL je napisao/la:nije tacno da jedva cekam da nekog popljujem,nego kazem da mi je cudno kako da nije mogao odigrati bar nekoliko minuta u zenici (kao sto je uradio bajramovic) a jucer odigrao cijelu utakmicu...uopste ne sumnjam u njegov patriotizam ali mi to nije jasno...
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sejad Salihovic
Dan dva tri mnogo znace u oporavku od povreda tako da nema sumnje da je salihovic nesto izbjegavao ...
Ja garantujem da je nas zlatni djecko Salihovic mogao ikako istrcati na bilinom polju protiv belgije da bi to i uradio jer i on i svi nasi momci su pokazali dosad da vole BiH i nema mjesta tim sumnjama ....
Sretan povratak Sejo i abd da te povrede obidju u buducnosti i da ti se Vedo sto prije prikljuci ..
Ja garantujem da je nas zlatni djecko Salihovic mogao ikako istrcati na bilinom polju protiv belgije da bi to i uradio jer i on i svi nasi momci su pokazali dosad da vole BiH i nema mjesta tim sumnjama ....
Sretan povratak Sejo i abd da te povrede obidju u buducnosti i da ti se Vedo sto prije prikljuci ..
sejad ima centrasut ko miske, neka on s desne nabacuje miske s lijeve i ubitacni smo, a slobodnjaci su posebna prica po meni sejad daleko bolji od misketa, ali sto onda miske puca, to mi smeta.
Salihovic nije namjerno izbjegavao reprezentativnu utakmicu u Zenici. Jednostavno nije bio u kombinacijama za tu utakmicu i gotovo.
Doduse izjavio je i dva dana prije utakmice protriv HSV-a da uopste ne bi trebao igrati taj mec.
Doduse izjavio je i dva dana prije utakmice protriv HSV-a da uopste ne bi trebao igrati taj mec.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- miralem444
- Kontakt:
ma dobro kad sejo bude u timu miske sigurno nece pocat slobodne.
Rz88 je napisao/la:sejad ima centrasut ko miske, neka on s desne nabacuje miske s lijeve i ubitacni smo, a slobodnjaci su posebna prica po meni sejad daleko bolji od misketa, ali sto onda miske puca, to mi smeta.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ragnick je isao na rizik jer im je kllupa bila u onoj stvari.A morali su makar bod osvojiti da se bore za kup UEFA sto je i najrealnije nakon svih povreda u klubu i desavanja.Pasha je napisao/la:Salihovic nije namjerno izbjegavao reprezentativnu utakmicu u Zenici. Jednostavno nije bio u kombinacijama za tu utakmicu i gotovo.
Sejo je morao da igra nesto kao Rahimic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Potpisujem pa ako bi ga iko natijerao da igra to je Ciro jer sa lijevom stranom prije tih tekmi bilo dabog sacuvaj.Ammim je napisao/la:Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz
I sta bi napravio da se jos vise povrijedi pa bude sad kao Ibisevic ili nedao bog bogalj do kraja karijere.
Dovoljno je sat a ne dan prije ljekarskih analiza da igrac sij-be karijeru ako zaigra.
I tu nema sta biti cudno-pogotovo sto se zna da je Salihovic glasno i jasno odbio Njemacku mladu repku i sa punim srcem zaigrao za nasu mladu repku.Ne treba ni govoriti o onom golu protiv Ceske.
mozda jednim od najljepsih ikada postignutim.
Uostalom on ako nije igrao mogao je palmuditi po njemackoj i kaficima a ne sijediti ko na iglama gledajuci nasu repku.Ko god je imalo upucen u fudbal zna da je fudbaleru tri puta gore sijediti i gledati tekmu nego uci na teren.
To psihicki ubija ali hvala bogu nek nam se Sejo kompletan vrati na jesen.
Tad protivnicima nek je bog na pomoci Sejo i Miske a gore Vedo i dzeko sav se najezim

A plus pitanje je da li bi Jahica dobili u repki jer o Seji sve znamo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
APSOLUTNO SE SLAZEMharishp je napisao/la:Potpisujem pa ako bi ga iko natijerao da igra to je Ciro jer sa lijevom stranom prije tih tekmi bilo dabog sacuvaj.Ammim je napisao/la:Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz
I sta bi napravio da se jos vise povrijedi pa bude sad kao Ibisevic ili nedao bog bogalj do kraja karijere.
Dovoljno je sat a ne dan prije ljekarskih analiza da igrac sij-be karijeru ako zaigra.
I tu nema sta biti cudno-pogotovo sto se zna da je Salihovic glasno i jasno odbio Njemacku mladu repku i sa punim srcem zaigrao za nasu mladu repku.Ne treba ni govoriti o onom golu protiv Ceske.
Uostalom on ako nije igrao mogao je palmuditi po njemackoj i kaficima a ne sijediti ko na iglama gledajuci nasu repku.Ko god je imalo upucen u fudbal zna da je fudbaleru tri puta gore sijediti i gledati tekmu nego uci na teren.
Tad protivnicima nek je bog na pomoci Sejo i Miske a gore Vedo i dzeko sav se najezim

jes i meni je tako, dođe mi nekad da uletim na teren i zabijem golčinuharishp je napisao/la:Potpisujem pa ako bi ga iko natijerao da igra to je Ciro jer sa lijevom stranom prije tih tekmi bilo dabog sacuvaj.Ammim je napisao/la:Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz

jao, sto mrzim ta nagađanja....
lik odbio njemce da igra za nas, a vi mu tako vracate....
jesmo i mi nekad nezahvalni.....
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:jao, sto mrzim ta nagađanja....
Ma dobro, znas ti Bosnju, vjeruje u sve osim u ono sto mu se govori
pusti ljude nek vjeruju u sta hoce, znaju i oni da to nije tako kako govore
Salihovic pogodio u 28. minuti za Hoffenheim u mecu protiv Karlsruhe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
asistencija Salihovića za Tebera i Hoffenheim vodi 2:1
samo nek se je Salihovic vratio u formu, prekasno za Hoffenheim ali nema veze
nek je ziv i zdrav 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Baš lijep gol, taman da ne ostanemo bez strijelaca ovaj vikend
Sejo je tata mata u toj ekipi i trebao bi prije svake utakmice da ih išiba pa da izađu na teren...

Sejo je tata mata u toj ekipi i trebao bi prije svake utakmice da ih išiba pa da izađu na teren...
- DinceManijak
- Kontakt:
Gol i Asistencija Salihovica
http://poklok.net/live-football-online/video11.html
http://poklok.net/live-football-online/video11.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- el-fighter
- Kontakt:
Isto što je Miske u Wolfsburgu to je i Sejo u Hoffenheimu. On je glavni igrač i hvala Bogu što se oporavio. Nadam se da neće imati više povreda i da će biti spreman za repku i Južnu Afriku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
samo nek dovrsi sezonu u velikom stilu mogao bi on olahko i u mnogo jaci klub od hofe
Najbolja ljevice na svijetu, ne mozes sam a slabo da ce ti i u buduce pomagati
Joj Ulli .bem ti znanje sto ne posla bolju ponudu

Joj Ulli .bem ti znanje sto ne posla bolju ponudu

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.