Ja nisam na tebe mislio nego na BH naciju.Kazem ti jos jednom upitaj doktora sta znaci jedan a ne tri dana za misic,tetive i sl.Nema ljutis drug jer nema mjesta nikakvim spekulacijama a ako ti nije jasno pogledaj tabelu grupe 5.pozHARIS XXL je napisao/la:nije tacno da jedva cekam da nekog popljujem,nego kazem da mi je cudno kako da nije mogao odigrati bar nekoliko minuta u zenici (kao sto je uradio bajramovic) a jucer odigrao cijelu utakmicu...uopste ne sumnjam u njegov patriotizam ali mi to nije jasno...
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Ja garantujem da je nas zlatni djecko Salihovic mogao ikako istrcati na bilinom polju protiv belgije da bi to i uradio jer i on i svi nasi momci su pokazali dosad da vole BiH i nema mjesta tim sumnjama ....
Sretan povratak Sejo i abd da te povrede obidju u buducnosti i da ti se Vedo sto prije prikljuci ..
Doduse izjavio je i dva dana prije utakmice protriv HSV-a da uopste ne bi trebao igrati taj mec.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- miralem444
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:sejad ima centrasut ko miske, neka on s desne nabacuje miske s lijeve i ubitacni smo, a slobodnjaci su posebna prica po meni sejad daleko bolji od misketa, ali sto onda miske puca, to mi smeta.
Ragnick je isao na rizik jer im je kllupa bila u onoj stvari.A morali su makar bod osvojiti da se bore za kup UEFA sto je i najrealnije nakon svih povreda u klubu i desavanja.Pasha je napisao/la:Salihovic nije namjerno izbjegavao reprezentativnu utakmicu u Zenici. Jednostavno nije bio u kombinacijama za tu utakmicu i gotovo.
Doduse izjavio je i dva dana prije utakmice protriv HSV-a da uopste ne bi trebao igrati taj mec.
Sejo je morao da igra nesto kao Rahimic.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Potpisujem pa ako bi ga iko natijerao da igra to je Ciro jer sa lijevom stranom prije tih tekmi bilo dabog sacuvaj.Ammim je napisao/la:Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz
I sta bi napravio da se jos vise povrijedi pa bude sad kao Ibisevic ili nedao bog bogalj do kraja karijere.
Dovoljno je sat a ne dan prije ljekarskih analiza da igrac sij-be karijeru ako zaigra.
I tu nema sta biti cudno-pogotovo sto se zna da je Salihovic glasno i jasno odbio Njemacku mladu repku i sa punim srcem zaigrao za nasu mladu repku.Ne treba ni govoriti o onom golu protiv Ceske.
mozda jednim od najljepsih ikada postignutim.
Uostalom on ako nije igrao mogao je palmuditi po njemackoj i kaficima a ne sijediti ko na iglama gledajuci nasu repku.Ko god je imalo upucen u fudbal zna da je fudbaleru tri puta gore sijediti i gledati tekmu nego uci na teren.
To psihicki ubija ali hvala bogu nek nam se Sejo kompletan vrati na jesen.
Tad protivnicima nek je bog na pomoci Sejo i Miske a gore Vedo i dzeko sav se najezim
A plus pitanje je da li bi Jahica dobili u repki jer o Seji sve znamo.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
APSOLUTNO SE SLAZEMharishp je napisao/la:Potpisujem pa ako bi ga iko natijerao da igra to je Ciro jer sa lijevom stranom prije tih tekmi bilo dabog sacuvaj.Ammim je napisao/la:Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz
I sta bi napravio da se jos vise povrijedi pa bude sad kao Ibisevic ili nedao bog bogalj do kraja karijere.
Dovoljno je sat a ne dan prije ljekarskih analiza da igrac sij-be karijeru ako zaigra.
I tu nema sta biti cudno-pogotovo sto se zna da je Salihovic glasno i jasno odbio Njemacku mladu repku i sa punim srcem zaigrao za nasu mladu repku.Ne treba ni govoriti o onom golu protiv Ceske.
Uostalom on ako nije igrao mogao je palmuditi po njemackoj i kaficima a ne sijediti ko na iglama gledajuci nasu repku.Ko god je imalo upucen u fudbal zna da je fudbaleru tri puta gore sijediti i gledati tekmu nego uci na teren.
Tad protivnicima nek je bog na pomoci Sejo i Miske a gore Vedo i dzeko sav se najezim
jes i meni je tako, dođe mi nekad da uletim na teren i zabijem golčinuharishp je napisao/la:Potpisujem pa ako bi ga iko natijerao da igra to je Ciro jer sa lijevom stranom prije tih tekmi bilo dabog sacuvaj.Ammim je napisao/la:Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz
lik odbio njemce da igra za nas, a vi mu tako vracate....
jesmo i mi nekad nezahvalni.....
Didier Drogba
lejla je napisao/la:jao, sto mrzim ta nagađanja....
lik odbio njemce da igra za nas, a vi mu tako vracate....
jesmo i mi nekad nezahvalni.....
Ma dobro, znas ti Bosnju, vjeruje u sve osim u ono sto mu se govori
pusti ljude nek vjeruju u sta hoce, znaju i oni da to nije tako kako govore
Voli te tvoje Sarajevo.
Sejo je tata mata u toj ekipi i trebao bi prije svake utakmice da ih išiba pa da izađu na teren...
- DinceManijak
- Kontakt:
http://poklok.net/live-football-online/video11.html
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Joj Ulli .bem ti znanje sto ne posla bolju ponudu
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, AshburtonG, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Barcod, bavarian_bk, Beduin, benko21, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, DanijelTZ, dark44, delko, denza, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, FCB1986, FerdinandF, FranckRibery, Fudbalbr1, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Guest1945, HariTz, harko35, hurem, husrefbeg, invincible1921, itatabisine, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, JimmyPage, johntravolta123, kakarut, karajlo, Kaunas, komax, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Maverick, MikiPirs, MiranGlasnic, Mocvara1991, MokraKifla, muhamedhulk, Muumii, Napapijri, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, pingpong, PointBlank, Poligon10, PSV, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, Riziko, RobertHrkac555, Romagnoli13, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, signalidunapark, Soba, soccerfan, soxx, Tihi, TofiTofita, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, Zeljoo1921, Zigazaga, Zrinjaaaa i 999 gostiju.