Uh jarane sta sam uradio prepade me

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Braca molim te Izvini, stvarno ne zelim da se svadjam i ne zelim da pomislis nesto takvo, cijenim te i postujem kao i sve ostale na forumu.. ovo je za mene samo diskusija..skoroalen je napisao/la: ↑05 dec 2019, 17:51Danas sam pisao, u ovom poslu nema mjesta emocijama. Sve što radiš za pare, to je profesionalno, ako ne radiš za materijalno, to je ljubav. Naravno, nek je naplatio sve, i treba da naplati. Al onda nije radio iz ljubavi. Ostavi te cura nakon dvije i po godine veze, je l' joj tražiš da ti vrati pare za plaćene večere, nakit, čokolade, poklone...? Ako si je volio, ne tražiš.zagorski je napisao/la: ↑05 dec 2019, 17:31Samo mi nije jasno cime je to Husref zasluzio o ovoliku ljubav i zal za njim, fkt mi nije jasno!?
Ok, osvojio trofeje, ali NIJE ĐABA, sve sto je radio za to je uredno i placen, nije ni jedan dan trenerskog angazmana radio đaba. Ima status najuspjesnijeg trenera, trenerske legende, ali brate nisi Bogomdan da samo ti mozes i znas biti trener (uredno i dobro placen) FK Sarajeva.
A jos manje si ti toliko vrijedan i bitan da bi se neko s nekim zamjerao, svadao, prijetio.
Možda je glupo poređenje al suština je ista. Ponovo kažem, naplati, i ja bih. Al se ne bih kleo da volim xy klub do srži, jer da ga toliko volim, ne bih zbog svoje sujete kočio njegov napredak.
matere mi mile ako je istina ovo eto me!zagorski je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:53Ima jedan poslovoda u bhtelecomu dobio nogu, sutra korisnici usluga bhtelecoma organizuju miting podrske, ali ne zbog istog nego zbog lose kvalitete signala i traze da se poveca broj kanala na mojatv. Pa ako neko ima vremena sutra ispred direkcije u 17:30 je okupljanne.
DOSTA JE BILO!
Sam on?emir79 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:52Husref napunio kasu titulama i Evropom.
Ker to povadio za Seate i stavio sebi u padže.![]()
Na kojoj je staciji je bivsi mag... danas cmizdriokosevskobrdo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:23Uh uh..![]()
![]()
"Ker" mu obećao i isplatio te bonuse za trofeje i evropu iz kaseemir79 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:52Husref napunio kasu titulama i Evropom.
Ker to povadio za Seate i stavio sebi u padže.![]()
Reci mi par igraca iz Porta sa kojim je Murinjo osvojio ligu sampiona... Ono na prvu.. To je poznato, nebi trebalo bit tesko..
Ricardo Costa,derlei,deco,r.carvalho,p fereira,Viktor baia??
ludi golman vitor baia, benny mccarthy,deco,carvalho,sergio conceicao
većina u chelsea završila s njim isto
E jbt ga mislio sam da je u Atletiko,onda sam ih zamijenio njega i Manichea.
Laže, moj Seat truhne gdje god kap padne na njega. Školjka k'o od papira...
Ako ima neko na fejs grupi HZ veterani neka vidi kakve se tamo gluposti pisu i kakve zahtjeve imaju, a oni su skoro imali dogovoren sastanak sa upravom ali su ih izradili.Orangina85 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:31Nije zahtjev bio da se vrati Husref...one idiotluke sto je Dzine pisao ne treba shvatati ozbiljno. Nakuplja se ovo duze vremena, nije prvi put da se proziva Jahic i SabrinaEvander je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:17Ogavno je citati sve sto se pise sa obje strane, zadnjih par dana. Ovo je najrealniji i najkonkretniji komentar. Sve apsulutno tacno.ZeroStyle je napisao/la: ↑04 dec 2019, 22:56Protesti protiv upravu su ok, da se razumijemo nasa uprava i nije nesto bajna i svakako im se moze naci dosta zamjerki, ali vrijeme u koje pocinju protesti i jedan od uslova koji se traze ( da se Husref vrati na klupu) su smijesni, tako da ja licno ove proteste ne podrzavam.
Za sve ove probleme znalo se i ranije, tako da se i ranije mogli krenuti sa protestima, ovo jucer i danas lici na cirkus i apsolutno nedonosi dobro ni klubu ni upravi ni navijacima.Vracanj Husrefa necu ni komentarisati, to bi bila kardinalna greska od koje se godinama nebi oporavili.
Naravno da uprava zasluzuje kritike, prije svega radi one afere oko pocetka priprema, pa radi lose uradjenog prelaznog roka. Oko tih Seata ne znam sta se desavalo, pa to necu ni komenrarisati.
Ali, da li je to razlog protesta?
Apsurdno je protestvovati sto se smijenio trener, koji je otkaz apsulutno zasluzio.
Asurdno je misliti da Husref treba biti dozivotni trener. Itekako je on ussrao mnogo toga. Pretezak karakter za rad sa grupom na duze vrijeme. Ko ce trpiti da mu neko psuje? Ja ne bih ni dan.
Ali najvise kod njega me nervirala njegova samozaljubljenost i sto nikad ni u cemu nije vidio svoju krivicu. Kukavicki je optuzivati najmladje igrace. Uvjeren sam da bi svima nama drazi bio i da bi ga vise cjenili da je samo jednom rekao "staje iza svoje ekipe, krivica je moja". Procitajte samo izjavu Save Milosevica danas, sve ce vam biti jasno. To je pravi pedagog.
možda jest costinha u atletico ne sjećam se ali ovi bosingwa, p.ferreira,carvalho...
Pa ovo bi i imalo nekog smisla, mozda cak i efektaDenchi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:56matere mi mile ako je istina ovo eto me!zagorski je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:53Ima jedan poslovoda u bhtelecomu dobio nogu, sutra korisnici usluga bhtelecoma organizuju miting podrske, ali ne zbog istog nego zbog lose kvalitete signala i traze da se poveca broj kanala na mojatv. Pa ako neko ima vremena sutra ispred direkcije u 17:30 je okupljanne.
DOSTA JE BILO!![]()