FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 18:52

Denchi je napisao/la:
05 dec 2019, 18:40
NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:42

Reko sam ti sefe ja imam posla zenu djecu , jedva stignem tekmu pogledat ti oces da dangubim ispred uprave , "ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo "
:kafa: ;)
Uh jarane sta sam uradio prepade me :)
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 dec 2019, 18:52

skoroalen je napisao/la:
05 dec 2019, 17:51
zagorski je napisao/la:
05 dec 2019, 17:31
Samo mi nije jasno cime je to Husref zasluzio o ovoliku ljubav i zal za njim, fkt mi nije jasno!?
Ok, osvojio trofeje, ali NIJE ĐABA, sve sto je radio za to je uredno i placen, nije ni jedan dan trenerskog angazmana radio đaba. Ima status najuspjesnijeg trenera, trenerske legende, ali brate nisi Bogomdan da samo ti mozes i znas biti trener (uredno i dobro placen) FK Sarajeva.
A jos manje si ti toliko vrijedan i bitan da bi se neko s nekim zamjerao, svadao, prijetio.
Danas sam pisao, u ovom poslu nema mjesta emocijama. Sve što radiš za pare, to je profesionalno, ako ne radiš za materijalno, to je ljubav. Naravno, nek je naplatio sve, i treba da naplati. Al onda nije radio iz ljubavi. Ostavi te cura nakon dvije i po godine veze, je l' joj tražiš da ti vrati pare za plaćene večere, nakit, čokolade, poklone...? Ako si je volio, ne tražiš.
Možda je glupo poređenje al suština je ista. Ponovo kažem, naplati, i ja bih. Al se ne bih kleo da volim xy klub do srži, jer da ga toliko volim, ne bih zbog svoje sujete kočio njegov napredak.
Braca molim te Izvini, stvarno ne zelim da se svadjam i ne zelim da pomislis nesto takvo, cijenim te i postujem kao i sve ostale na forumu.. ovo je za mene samo diskusija.. :)

Bez ljubavi nema posla sta god da je u pitanju... ako ne radis ono sto volis nesretan si i nije moguce da budes tako produktivan kao onaj sto u posao ulazi srcem.. pusti suplju poso je poso, to su izmislili pohlepnici da se opravdaju nekako.. mora tu bit ljubavi I emocija..

Ako poklanjas sa srcem ne pada ti na pamet da to trazis nazad, znas sta si uradio i sto si to uradio.. taman da je najveci dusman u pitanju, nisi fukara..

Volim i ja Sarajevo al mi naplate kartu svaki put, ne idem besplatno na utakmice, PLATIM kartu da gledam njihov posao..
Znaci boli ih ku*ac jesam li ja istovario 20 tona cumura il naso pare na ulici da bih platio tu kartu.. ja je moram platit...

Udjem sa tom PLACENOM kartom na tekmu, normala sve.. pocinje akcija Tatar sam sa loptom, na nasoj polovini, niko ga ziv ne napada.. profesionalac, zvijezda nasa.. on toliko zakomplikuje tu situaciju da za malo gol ne primimo.. a ja slomljen od cumura, ko lav se borio za kartu i dolazak na stadion..

Treba Husrefu da je*em majku za to sto je prevaren ? I on je vjerovao u Tatara kao i ja..
Rahmanovic samo sto nogom nije nabio nekog, on ne da je agresivan on je ko raketa napet, on i nije primjetio da je utakmica, doso covjek da to rijesi na sake...
Drugo poluvrijeme ja nemam vise potrebu da gledam tu "predstavu" kontam sto onaj cumur ne istresose na mene, da poginem ko covjek, sto dodjoh da gledam ovo sr*nje.. umjesto srece i fudbala ja imam zelju da sam sebi glavu otkinem i da je jos nogom nabijem, pride...

Mislis da me boli ku*ac poslije toga koliko je neki Nam il Tan ulozio ? On pljuje po mojim parama a ja treba da cijenim njegove ?

Ja braca necu sjest u potpisan automobil i otic da "patim" na neku plazu il seminar... Valja meni opet cumur istovarat... ;)

I na kraju ko ce platit ovu zaje*anciju ? Ja, od cumura brate, to je posteno.. moje su pare prljave i bolje je da ih nemam.. ;)

Kazem ja Husref je budala sto ovo nije uradio prvi put kad je otjeran.. al vidi se da je covjek gospodin... Mozes jednom, eventualno dva puta.. treci put braca moj ima da ti sve zajedno vratim.. na tanjiru fino servirano.. Bosanac pravi..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2019, 18:53

Ima jedan poslovoda u bhtelecomu dobio nogu, sutra korisnici usluga bhtelecoma organizuju miting podrske, ali ne zbog istog nego zbog lose kvalitete signala i traze da se poveca broj kanala na mojatv. Pa ako neko ima vremena sutra ispred direkcije u 17:30 je okupljanne.
DOSTA JE BILO!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2019, 18:56

zagorski je napisao/la:
05 dec 2019, 18:53
Ima jedan poslovoda u bhtelecomu dobio nogu, sutra korisnici usluga bhtelecoma organizuju miting podrske, ali ne zbog istog nego zbog lose kvalitete signala i traze da se poveca broj kanala na mojatv. Pa ako neko ima vremena sutra ispred direkcije u 17:30 je okupljanne.
DOSTA JE BILO!
matere mi mile ako je istina ovo eto me! :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 18:59

emir79 je napisao/la:
05 dec 2019, 18:52
mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 18:50
emir79 je napisao/la:
05 dec 2019, 18:48
600.000 , a za Crepulju se nema. To rumeni prcaj kad ti se moze.
Zato ima za Husrefa 300 milja,auta bar mozemo prodati i vratiti nesto para u svakom slučaju.Ovako Pisi propalo.
Ako pricamo realno.
Inace ni meni se ne svidja rumeni seljak.
Husref napunio kasu titulama i Evropom.
Ker to povadio za Seate i stavio sebi u padže. :kafa:
Sam on?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 dec 2019, 19:01

kosevskobrdo je napisao/la:
05 dec 2019, 18:23
emir79 je napisao/la:
05 dec 2019, 18:19
kosevskobrdo je napisao/la:
05 dec 2019, 18:10
Još se plače za husrefom.. imal šta novo :problem:
Ne plače se za Husrefo, tek će da se plače...
Uh uh.. :puke: :puke:
Na kojoj je staciji je bivsi mag... danas cmizdrio :bale: :bale: :bale:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2019, 19:01

emir79 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
05 dec 2019, 18:48
600.000 , a za Crepulju se nema. To rumeni prcaj kad ti se moze.
Zato ima za Husrefa 300 milja,auta bar mozemo prodati i vratiti nesto para u svakom slučaju.Ovako Pisi propalo.
Ako pricamo realno.
"Ker" mu obećao i isplatio te bonuse za trofeje i evropu iz kase
pare u kasu stavio NAM
:kafa: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 dec 2019, 19:02

mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 18:59
emir79 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Ako pricamo realno.
Sam on?
Reci mi par igraca iz Porta sa kojim je Murinjo osvojio ligu sampiona... Ono na prvu.. To je poznato, nebi trebalo bit tesko..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 19:04

simidobar je napisao/la:
05 dec 2019, 19:02
mma_hz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Sam on?
Reci mi par igraca iz Porta sa kojim je Murinjo osvojio ligu sampiona... Ono na prvu.. To je poznato, nebi trebalo bit tesko..
Ricardo Costa,derlei,deco,r.carvalho,p fereira,Viktor baia?? :mrgreen:
FK SARAJEVO.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2019, 19:04

simidobar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Sam on?
ludi golman vitor baia, benny mccarthy,deco,carvalho,sergio conceicao

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 19:05

Costinha zadnji vezni otisao poslije u Atletikom Madrid.
FK SARAJEVO.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 dec 2019, 19:05

mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 19:04
simidobar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Sam on?
Ricardo Costa,derlei,deco,r.carvalho,p fereira,Viktor baia?? :mrgreen:
:urnebes: :urnebes:

Zna brat.. ko malo ko.. :thumbup: :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 19:07

Eeee i Maniche isto poslije u Atletiko otisao nezz jel zajedno i onaj desni bek Bodenja,bosinka nesto tako
FK SARAJEVO.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2019, 19:08

mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 19:05
većina u chelsea završila s njim isto :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 19:09

Denchi je napisao/la:
05 dec 2019, 19:08
mma_hz je napisao/la:
E jbt ga mislio sam da je u Atletiko,onda sam ih zamijenio njega i Manichea.
FK SARAJEVO.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 dec 2019, 19:10

Zip je napisao/la:
05 dec 2019, 18:49
Kae Hus, odavno bolju limariju nije vidio od Seatove :bih:
Laže, moj Seat truhne gdje god kap padne na njega. Školjka k'o od papira...

@simidobar
Naravno, sve je ovo samo diskusija. Za to forum i postoji. :thumbup:
Ja kažem samo da su šuplje priče o tolikoj ljubavi. Baš taj što s emocijama ulazi nije dobar profesionalac, past će kad tad pod uticaj tih emocija. Ja ovdje govorim o ljubavi, ne o njegovom pravu na novac, svakako ga ima. Nek je naplatio, i ja bih. Znaš li ko je Senad Begić? Vjerujem da znaš, mislim da spadaš u red starijih navijača. Naš bivši igrač i bivši kapiten reprezentacije BiH. Igrao za nas i Čelik. Sad moj komšija, trener Mladosti iz Župče, otac mog kolege s fakulteta. Kad je Tan došao u klub, čovjek zatražio dug koji je Sarajevo imalo prema njemu. Sve mu isplaćeno. S Čelikom se odavno ganja oko para, još mu nisu platili. Profesionalac, igrao je za pare gdje god je igrao, i hoće svoje pare. Opravdano sve.
One suze pred kamerama, intervjui na svim portalima i radio stanicama, TV kanalima... Ne radi to čovjek koji toliko voli klub. Možda je i nepravedno, ružno jest 1000%, al je u ovoj situaciji krajnje nepotrebno. Imaš gore primjer Čale, kako je on postupio. Takođe naša legenda, i on da je uzeo pare ne bi mu se zamjerilo. Al nije izvodio nikakav show pred kamerama zbog tog otkaza. Mogao je opravdano reći "tražio sam im pojačanja, doveli su mi Liivaka, hoće da osvojim nešta". Al nije, čovjek je šutio i otišao u tišini. I dan danas gleda Sarajevo, bude na stadionu. Za mene je to veća ljubav, puno veća.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 05 dec 2019, 19:10

Orangina85 je napisao/la:
04 dec 2019, 23:31
Evander je napisao/la:
04 dec 2019, 23:17
ZeroStyle je napisao/la:
04 dec 2019, 22:56
Protesti protiv upravu su ok, da se razumijemo nasa uprava i nije nesto bajna i svakako im se moze naci dosta zamjerki, ali vrijeme u koje pocinju protesti i jedan od uslova koji se traze ( da se Husref vrati na klupu) su smijesni, tako da ja licno ove proteste ne podrzavam.

Za sve ove probleme znalo se i ranije, tako da se i ranije mogli krenuti sa protestima, ovo jucer i danas lici na cirkus i apsolutno nedonosi dobro ni klubu ni upravi ni navijacima.Vracanj Husrefa necu ni komentarisati, to bi bila kardinalna greska od koje se godinama nebi oporavili.
Ogavno je citati sve sto se pise sa obje strane, zadnjih par dana. Ovo je najrealniji i najkonkretniji komentar. Sve apsulutno tacno.
Naravno da uprava zasluzuje kritike, prije svega radi one afere oko pocetka priprema, pa radi lose uradjenog prelaznog roka. Oko tih Seata ne znam sta se desavalo, pa to necu ni komenrarisati.
Ali, da li je to razlog protesta?
Apsurdno je protestvovati sto se smijenio trener, koji je otkaz apsulutno zasluzio.
Asurdno je misliti da Husref treba biti dozivotni trener. Itekako je on ussrao mnogo toga. Pretezak karakter za rad sa grupom na duze vrijeme. Ko ce trpiti da mu neko psuje? Ja ne bih ni dan.
Ali najvise kod njega me nervirala njegova samozaljubljenost i sto nikad ni u cemu nije vidio svoju krivicu. Kukavicki je optuzivati najmladje igrace. Uvjeren sam da bi svima nama drazi bio i da bi ga vise cjenili da je samo jednom rekao "staje iza svoje ekipe, krivica je moja". Procitajte samo izjavu Save Milosevica danas, sve ce vam biti jasno. To je pravi pedagog.
Nije zahtjev bio da se vrati Husref...one idiotluke sto je Dzine pisao ne treba shvatati ozbiljno. Nakuplja se ovo duze vremena, nije prvi put da se proziva Jahic i Sabrina
Ako ima neko na fejs grupi HZ veterani neka vidi kakve se tamo gluposti pisu i kakve zahtjeve imaju, a oni su skoro imali dogovoren sastanak sa upravom ali su ih izradili.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2019, 19:13

mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 19:09
Denchi je napisao/la:
05 dec 2019, 19:08
mma_hz je napisao/la:
E jbt ga mislio sam da je u Atletiko,onda sam ih zamijenio njega i Manichea.
možda jest costinha u atletico ne sjećam se ali ovi bosingwa, p.ferreira,carvalho...

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 05 dec 2019, 19:13

simidobar je napisao/la:
Braca molim te Izvini, stvarno ne zelim da se svadjam i ne zelim da pomislis nesto takvo, cijenim te i postujem kao i sve ostale na forumu.. ovo je za mene samo diskusija.. :)

Bez ljubavi nema posla sta god da je u pitanju... ako ne radis ono sto volis nesretan si i nije moguce da budes tako produktivan kao onaj sto u posao ulazi srcem.. pusti suplju poso je poso, to su izmislili pohlepnici da se opravdaju nekako.. mora tu bit ljubavi I emocija..

Ako poklanjas sa srcem ne pada ti na pamet da to trazis nazad, znas sta si uradio i sto si to uradio.. taman da je najveci dusman u pitanju, nisi fukara..

Volim i ja Sarajevo al mi naplate kartu svaki put, ne idem besplatno na utakmice, PLATIM kartu da gledam njihov posao..
Znaci boli ih ku*ac jesam li ja istovario 20 tona cumura il naso pare na ulici da bih platio tu kartu.. ja je moram platit...

Udjem sa tom PLACENOM kartom na tekmu, normala sve.. pocinje akcija Tatar sam sa loptom, na nasoj polovini, niko ga ziv ne napada.. profesionalac, zvijezda nasa.. on toliko zakomplikuje tu situaciju da za malo gol ne primimo.. a ja slomljen od cumura, ko lav se borio za kartu i dolazak na stadion..

Treba Husrefu da je*em majku za to sto je prevaren ? I on je vjerovao u Tatara kao i ja..
Rahmanovic samo sto nogom nije nabio nekog, on ne da je agresivan on je ko raketa napet, on i nije primjetio da je utakmica, doso covjek da to rijesi na sake...
Drugo poluvrijeme ja nemam vise potrebu da gledam tu "predstavu" kontam sto onaj cumur ne istresose na mene, da poginem ko covjek, sto dodjoh da gledam ovo sr*nje.. umjesto srece i fudbala ja imam zelju da sam sebi glavu otkinem i da je jos nogom nabijem, pride...

Mislis da me boli ku*ac poslije toga koliko je neki Nam il Tan ulozio ? On pljuje po mojim parama a ja treba da cijenim njegove ?

Ja braca necu sjest u potpisan automobil i otic da "patim" na neku plazu il seminar... Valja meni opet cumur istovarat... ;)

I na kraju ko ce platit ovu zaje*anciju ? Ja, od cumura brate, to je posteno.. moje su pare prljave i bolje je da ih nemam.. ;)

Kazem ja Husref je budala sto ovo nije uradio prvi put kad je otjeran.. al vidi se da je covjek gospodin... Mozes jednom, eventualno dva puta.. treci put braca moj ima da ti sve zajedno vratim.. na tanjiru fino servirano.. Bosanac pravi..

Pa druze, cilja je to direktna krivica za stanje na terenu nego trenerova?
Cija je krivica sto se citavu polusezonu igra jedna formacija i jedna taktika "nabij na Ahmeta pa sta bude".
Alibi je uvijek "ne valja teren,nismo imali srece,nema veze jos smo u vrhu..."
Na vrhu smo jer je konkurencija qurac.
Nikad slabiji Zeljo,Zrinjski i Siroki.
Hebes skakanje na klupi i hebavanje svega i svacega igracima i osoblju kad na treningu ne radis apsolutno nista. Mi se bojimo svog prekida covjece.
Ne moze on biti dozivotni trener jer voli Sarajevo.
Volim ga i ja pa placam kartu i niko ne place zamnom sto se nerviram jer gledam patnju na terenu i brukanje od komsinica vec drugi put sa duplo slabijom ekipom jer imaju covjeka koji zna pripremiti taktiku za utakmicu.

Ne branim upravu,hebi ih ali ovo branjenje neznalice na klupi koji je fantastično placen za taj posao mi nikad nece biti jasno.
Ovo je bio najbolji potez uprave u njihovom mandatu.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2019, 19:15

Denchi je napisao/la:
05 dec 2019, 18:56
zagorski je napisao/la:
05 dec 2019, 18:53
DOSTA JE BILO!
matere mi mile ako je istina ovo eto me! :D
Pa ovo bi i imalo nekog smisla, mozda cak i efekta :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave, juka55, Maestro^^, said, Vanja8 i 34 gosta.