FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet spinovi, otkud sad da nam trebaju pojacanja kad se pisalo da je do Husrefa da ima najbolju ekipu da treba svima bjezati 10 bodova samo on ne zna to poslozit.
Rahmanovic je ostao u Sarajevu.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:23Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Letić, Pidro, Hodžić, Tatar, Handžić ne igraju sutra, to je 8.
Vjerovatno počinjemo sa : Džafić, Oremuš, Lazić, Dupovac, Šabanović, Gavrić, Stanojević, Rahmanović, Velkoski, Milanović i Ahmetović.
Nije mi jasno šta je sa Handžićem, davno su iz kluba rekli da se vratio u trenažni proces, a evo vec bruku utakmica prošlo, nema ga ni na klupi.Oko njega kao da se nešto zataškava.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Negativan pritisak su napravili navijači na protestima i Husref sa gostovanjem na 2020 portala, radio stanica, tv kuća.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:14Cuj sad Ćosić kriv ako izgubimo. Uprava je jedini krivac ako sutra zijanimo pošto su napravili negativu i pritisak. 5 dana pred kraj polusezone su smjenili trenera i sad kao čosica treba razapet ako ne dobijemo, koji spinovi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
uprava napravila pritisak, nisu 3 gola na kosevu od selje 

-
- Kontakt:
Mi imamo najbolji tim samo trenera nemamo. Na proljeće cemo pobjeci svima 10 bodova ne trebaju ni pojacanja.
Fina opservacija, stim da bi ja Letica ostavio, moze on ruke dati kad ekipa radi poso, a i pidro se vraca pa ce smanjen rizik biti da smo samo na njemu kao primarnom lijevom beku.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:42Eo malo da protabirimo:
Kovačević će sigurno ići, sad ili na ljeto, Džafić?, Marković tu, Dizdarević tu, Hodžić imbecil 100% ide, Šabanović?, Dupovac?, Lazić ako ne sad na zimu, na ljeto sigurno, Hebibovića više ne računam (brz oporavak), jer teško da se igrač u njegovim godinama vrati, Letić sumnjam da će ostati, Kurdić tu, Pidro tu, Gavrić tu, Đokanović tu, Mustafić? Stanojević tu, Rahmanović ide sad ili na ljeto, Tatar isti slučaj, Milanović?, Velkoski ako je ikako moguće večeras da ga u Doglodima izgube negdje, Ahmetović tu, Handžić ide sad ili na ljeto, Guzina ostaje do 2028 dedem', yebem ti zemlju ko ga dovede
Salčin, Imamović, Dervišagić upitan status, jer momci nisu ni odigrali da se zna mogu li ili ne
Nedo im Bog da produže ugovor Velkoskom, ocam sam ću pred zgradu doć i protestovat sa onim natpisom od neku noć
-
- Kontakt:
Odakle sad taj cirkus, ne znam zašto ovaj mutavi Čosić nije to rekao danasSabinho je napisao/la: ↑06 dec 2019, 19:01Rahmanovic je ostao u Sarajevu.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:23Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Letić, Pidro, Hodžić, Tatar, Handžić ne igraju sutra, to je 8.
Vjerovatno počinjemo sa : Džafić, Oremuš, Lazić, Dupovac, Šabanović, Gavrić, Stanojević, Rahmanović, Velkoski, Milanović i Ahmetović.
Nije mi jasno šta je sa Handžićem, davno su iz kluba rekli da se vratio u trenažni proces, a evo vec bruku utakmica prošlo, nema ga ni na klupi.Oko njega kao da se nešto zataškava.![]()

Naime, golman Bordo tima, Vladan Kovačević, koji zbog povrede nije nastupio na proteklih nekoliko utakmica, bit će spreman za sutrašnji okršaj sa Zvijezdom, što je svakako dobra vijest za Bordo navijače.
Ipak, s druge strane, Amar Rahmanović nije otputovao sa ekipom u Ugljevik, te će on izostati sa sutrašnje utakmice.
Rahmanović navodno nije spreman za utakmicu, ali nemamo potvrđen pravi razlog njegovog izostanka.
Ipak, s druge strane, Amar Rahmanović nije otputovao sa ekipom u Ugljevik, te će on izostati sa sutrašnje utakmice.
Rahmanović navodno nije spreman za utakmicu, ali nemamo potvrđen pravi razlog njegovog izostanka.
Ne slazem se vise sa tom konstatacijom. Prvo, golmanska pozicija je postala skakljiva. Kovacevic je uveliko poceo kiksati, bekovi nisu na zadovoljavajucem nivou (izuzev Hebiba koji se povrijedio). Pitanje je kakav ce biti Pidro kad se vrati na teren. Kada se igra napadacki fudbal, bekovi su bukvalno najvaznije pozicije. Neki dan je @skoro pisao o tome, zaboravih da mu repliciram i pohvalim za opservaciju.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2019, 19:12Mi imamo najbolji tim samo trenera nemamo. Na proljeće cemo pobjeci svima 10 bodova ne trebaju ni pojacanja.
Na sredini terena imamo bukvalno samo trkace (dm i cm), Stanojevic ce biti top na proljece, mislim da je njegovo mjesto u pocetnom sastavu neupitno plus ima ekstra alternativu, Djokanovica. E sas pozicija cmf-a, vrlo kriticno. Prosle sezone smo imali Crepulju i povremeno Kapica, igrace koji vole loptu i koji imaju neku lucidnost, medjutim ove sezone imamo Gavrica koji je dobar, ali kao zamjena nekom kompletnijem igracu. Oremusa ne vidim u veznom redu vise, ako ostane volio bih da igra na krilnim pozicijama. Desetka, odnosno ofanzivni vezni je top za ovu ligu, medjutim sa njim bi sad moglo biti problema i mislim da je pri kraju boravka u nasem klubu. Mali problem jesu njegova konstantnost i (ne)disciplina. Bilo bi ekstra da na njemu zaradimo nesto u zimskom prelaznom roku i da tim novcem placamo neku drugu desetku.
Sto se tice krila, nadam se pojacanju ili da Oremus bude zdrav i dobije sansu na toj poziciji. Mislim da bi bio top krilo u dobrom sistemu.
Za kraj, ocigledno je da Handzic ide, Guzina jednostavno nije kvalitet, nadam se da ce Ahmetovic dobiti istinsku konkurenciju u napadu da se osiguramo u slucaju golgeterskog posta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
Ako nema Rahmanovića, onda bi Krste trebao igrati na njegovoj poziciji, Stanojević i Gavrić iza, a Šišić i Milanović na krilima. Ahmetović u špicu nije upitan.Ispred golmana ce gotovo sigurno igrati Oremuš, Lazić, Dupovac i Šabanović.Težak šamar ce biti, ako sutra ne pobjedimo.
Moze bit "arapsko proljece" za upravu.. nista od tog Husrefe vrati se.. mislim moze on doc al na neku drugu funkciju.. Gotovo je sad "trofej" je legao, go*na se jedu.. nema nazad..
sabra, valentin, rumeni.. vrijeme im je brate za neki trajni seminar.. a mogu otic i u pm sto se mene tice.. bice rat dok su oni tu sigurno..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Citam komentare danas na zvaničnoj i ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu, jedni priželjkuju poraz, drugi priželjkuju ispadanje iz lige, treći priželjkuju čak i gašenje kluba, četvrti pisu da počinju navijati za Želju.
Smučilo mi se, svaki komentar je uprava napolje, a ja imam osjećaj da 80% njih to traži i zahtjeva jer je vidjelo od nekog a u stvari ne znaju ni zasto bi tjerali upravu...
Smučilo mi se, svaki komentar je uprava napolje, a ja imam osjećaj da 80% njih to traži i zahtjeva jer je vidjelo od nekog a u stvari ne znaju ni zasto bi tjerali upravu...
Zna li ko kako se registrovati na fksinfo, pise da admin treba odobriti registraciju a prodje 5-6 dana nista jos
NEMA NAZAD
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da ce Krste predat kapitensku traku Ahmetoviću. Nema smisla da on bude kapiten.
ZZ
Mora neko od raje potvrditi da si nas. Jbg ne moze kao ovdje, tajni navijaci, u rukavicama i maskama svakakvim.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trebal snimiti video kako udaram jarana s plavom kapom
NEMA NAZAD
Kako se sve srusi. Nisam ni sanjao, da ce ovako biti. Umjesto brzog koracanja naprijed, opet se ide nazad. Neko ovo smisljeno radi, politika je cudo, ne odgovara im sto ne mogu turati nos u klub. Kako ce se zavrsiti, samo bog zna. I onaj pakas morz, koristi svaku priliku da nas podj.be. J.bem ga u ona usta zvaljava.
Nažalost, ispostavilo se tačnim da klub nema viziju, strategiju ni za jednu sezonu, o dugoročnim planovima da ne govorimo.
Nakon historijske sezone ekipa se raspada, trener tjera kao pašče zadnje, navijači protestvuju... Mogu kupiti privremeni mir sa jakim trenerom i stručnim štabom.
Kone su to par puta uspjele, pa su dovodili jake igrače za naše uslove: Bešlija, Zec, Stevanović i Štilić sad, igrači koji te ništa više ne koštaju od ovih naših primadona, ali za čas postanu ljubimci navijača i prevaga na terenu.
Meni se čini da je Rahmanović konfliktna osoba, uvijek oko njega neke enigme, ako je zaista takav neka ga se riješe što prije, džaba ti kvalitet ako ti je svlačionici tempirana bomba, dobro ispitati situaciju da li je neko sabotirao Husrefa, ako je tačno nogom ga nabiti za sva vremena pa makar Merso bio (iako je on po meni zadnji koji bi to činio).
Nakon historijske sezone ekipa se raspada, trener tjera kao pašče zadnje, navijači protestvuju... Mogu kupiti privremeni mir sa jakim trenerom i stručnim štabom.
Kone su to par puta uspjele, pa su dovodili jake igrače za naše uslove: Bešlija, Zec, Stevanović i Štilić sad, igrači koji te ništa više ne koštaju od ovih naših primadona, ali za čas postanu ljubimci navijača i prevaga na terenu.
Meni se čini da je Rahmanović konfliktna osoba, uvijek oko njega neke enigme, ako je zaista takav neka ga se riješe što prije, džaba ti kvalitet ako ti je svlačionici tempirana bomba, dobro ispitati situaciju da li je neko sabotirao Husrefa, ako je tačno nogom ga nabiti za sva vremena pa makar Merso bio (iako je on po meni zadnji koji bi to činio).
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bravo "navijaci" samo naprijed. Lijepi zapad bilo je nestvarno nesto onako,sa vizijom,pametnim ljudima itd koji su i digli klub na noge,poslije upravo zbog slicnih sitnih interesa pojedinaca se povukli i tako idemo dalje uzivat u svemu ovome. Da ste imalo pametni kao sto niste vidjeli bi da je ovp sve u interesu nekog,jer vide oni dobro da klub ode naprijed
Prepao se Amar, provali ga raja da je bio kolovodja bojkota, pa se "povrijedio". Tatar ce za njim, sad je kartoniran, onda ce se i on "povrijediti" na zadnjem treningu pred odlazak na pauzu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bosanac1991, bosnas_, dark44, gh0stHZ, head88, InatSilniBosanski, keli, Kyle88, Lecler, MaroonWhite1946, miguelramos, mire971, MokraKifla, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, Pitaristok, sarajevo19461987, SHZ82, tajsamja i 173 gosta.