rezon vam je za deset... serif dobio dinamo... dinamo dobio viljareal i briz... slijedi: serif bolji od viljarela i briza..Željovac je napisao/la:Ovaj sada Vahin Dinamo i taj kojeg su oni istukli na penale se ne mogu porediti. I slovenački Koper ih je istukao.tanzla je napisao/la:Pogrešno sam se izrazio Željovac, htio sam reći da Dinamo ZAGREB briljira, pobjeda protiv Viljareala kući (treća ekipa Primere), i u gostima protiv Briža je briljantan uspjeh. A ovaj Šerif ih je istuk'o.
Ogi pravi pitbull.
iliti analogno: bjelorusija pobijedi francusku... luksemburg remizira s bjelorusijom.. slijedi: luksemburg bolji od francuske...
svaka cast na analizi...

Ja hocu da vjerujem da je Ognjen htio od samog pocetka da igra za nasu repku...igrao je za mladu kada ja nosio dres Crvene Zvijezde,evo sad igra za A repku i vjeruj mi da se odlicno osjeca u drustvu Spahica,Dzeke,Pjanica itd...
 Ja hocu da vjerujem da je Ognjen htio od samog pocetka da igra za nasu repku...igrao je za mladu kada ja nosio dres Crvene Zvijezde,evo sad igra za A repku i vjeruj mi da se odlicno osjeca u drustvu Spahica,Dzeke,Pjanica itd...