Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 19 nov 2010, 01:25

Bosco je napisao/la:Na kojim temama je pisao da malo prošmekam ?

@legenda reala
Tebi danas rođendan jel ?

Ako je, želim ti od srca sretan rođendan i sve najbolje u životu.
ma jes jesmo neki dan pričali ,ti govorio da ti je prvog dana bajrama rođendan ,a ja tebi kažem meni četvrtog ,i ti kažeš tri dana sam te stariji ,

a bogami mogo bi ovo biti analitičar čim se odma javio hairlijiodnosno megamonu oni su bili najbolji jarani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 nov 2010, 01:30

Uh jbt prođoh 1400 postova mašala+ sa starim accauntovima može izać na 2 i nešto siće :mrgreen:
Odo leć nešto me žulja ova stolica :twisted: :roll: :lol: Laku noć svima i pamet u glavu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 nov 2010, 01:30

legenda reala je napisao/la:[
ma jes jesmo neki dan pričali ,ti govorio da ti je prvog dana bajrama rođendan ,a ja tebi kažem meni četvrtog ,i ti kažeš tri dana sam te stariji ,

a bogami mogo bi ovo biti analitičar čim se odma javio hairlijiodnosno megamonu oni su bili najbolji jarani
Jest, sjetio sam se odmah toga. Mladi smo mi još, ima vremena za nas, mada bi volio da sam još mlađi. Nek ti je sretno. Odo na spavanje, laku noć, uživajte omladino.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 nov 2010, 02:12

sretan rodjendan svjema :mrgreen:

nego msn mi nece nesto...vako veli : Vas popis kontakata trenutno nije dostupan,pokusajte ponovo kasnije. Sifra pogreske : 80096004. pa ako neko zna kako da rijesim,bio bih mu zahvalan :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 nov 2010, 02:33

Sretan rodjendan slavljenicima ! :)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 19 nov 2010, 06:37

nevjernik je napisao/la:Sretan rodjendan slavljenicima ! :)
Big club, great history, Nottm Forest.

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 09:19

Sad sam vidio Hairliju u gradu, pronesose sijeno na njemu....... :D :D :D

Analiticar 2
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar 2 » 19 nov 2010, 10:29

Evo vratio sam se nisam mogao odoljeti :mrgreen: :mrgreen:

Sta ima kod vas drugovi moji ?

Gdje je Harilija sta je sa njim jel prezivio moj odlazak u Banovice :lol: :lol: :lol: -

Samo da znate da je Ahmo na vrhuncu karijere svoje pa eto vi vidite kako ce te sa njim.Moj stari Ahmo je krepo jer se dzemom udavio jedva disao i krepo.I ja sam u njegovu čast kupio drugog hrčka koji se takodje zove Ahmo a i on je veliki fudbalski poznavalac jer sam ga ja naucio i davao mu casove.

Eto ljudi pozdrav.

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 10:45

Hairlija prevozi sijeno, drva, cumur i gradjevinski materijal po glavnom gradu.....

Analiticar 2
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar 2 » 19 nov 2010, 10:47

Inter1977 je napisao/la:Hairlija prevozi sijeno, drva, cumur i gradjevinski materijal po glavnom gradu.....
Ma sta ce jadan, jeli se oporavio odlaskom velikog Blekica :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nedaj se Hairlija uz tebe je tvoj najbolji prijatelj da znas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrav

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 10:57

e moj Analiticaru, sad ces i ti zajedno sa Hairlijom i Blekicem da upoznas sve ljepote i atrakcije grada Banovica... :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 nov 2010, 10:58

slika
Rođen s tobom da budem

Analiticar 2
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar 2 » 19 nov 2010, 11:04

Inter1977 je napisao/la:e moj Analiticaru, sad ces i ti zajedno sa Hairlijom i Blekicem da upoznas sve ljepote i atrakcije grada Banovica... :D
Ma sta cu tamo dosadilo sve isto, kako i ne bi kolko sam bio :lol: :lol: :lol: :lol: .

Samo kuca,kuca,kuca,kuca.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 nov 2010, 11:05

Analiticar 2 je napisao/la:
Inter1977 je napisao/la:e moj Analiticaru, sad ces i ti zajedno sa Hairlijom i Blekicem da upoznas sve ljepote i atrakcije grada Banovica... :D
Ma sta cu tamo dosadilo sve isto, kako i ne bi kolko sam bio :lol: :lol: :lol: :lol: .

Samo kuca,kuca,kuca,kuca.
A de mi reci jel ti kisla glOOOva u Banovicima ?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 nov 2010, 12:24

Dobrodošao Analitičare nazad slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 nov 2010, 12:27

Vidi vratio se analiticar,svaka cast 8-) jbt jes ruzno vrijeme napolju,kao da ce g.ovna padat .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 19 nov 2010, 15:04

nevjernik je napisao/la:Sretan rodjendan slavljenicima ! :)
Bosco je napisao/la:Dobrodošao Analitičare nazad slika

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 nov 2010, 15:12

NoName je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Sanjar,
Da, na tz sam, ali moram priznati da još nisam upoznao niti čuo nekoga da je radio nostrifikaciju diplome. No, s obzirom da je kod nas dugotrajan proces provjere ispita kod osoba koje se prebacuju sa Sarajevskog Prava na Tuzlansko, onda i ovaj tvoj problem neće biti riješen dok trepneš okom. Provjerio bih ti sutra, ali neću imati vremena prije podne, čekam neke ljude da donesu neku piramidu, ali nadam se da ću u ponedjeljak ili utorak biti na koledžu pa ću se raspitati.
Ma ne moras se peglati oko toga prijatelju, ako ti bude kad usput onda super, a ako ne, nije stvarno frka...
I da, jos nesto mi pade na pamet:

Da li "mi" kao pravnici sa validnom BH dipolomom moramo polagati ovaj javni ispit od agencije za drzavnu sluzbu kada apliciramo za neko od mjesta u drzavnoj sluzbi? Interesuje me to zbog eventualnog posla dole kao sudski tumac, pa mozda znas nesto o tome? No, pogledacu i ja na njihovom site-u, trebalo bi da imaju negdje u pdf verziji zakon koji to regulise...
Pošto vidim da nisi dobio odgovor...

Moraš polagati taj ispit, nije teško, uglavnom ga valjda svi polože. Ako se ne varam, prije tog ispita moraš imati 1 godinu radnog iskustva. Kod mene supruga to ganja pa sam pohvatao usput tu priču, ako ti trebaju detalji pitat ću je sutra da je sad ne budim :D
aha, hvala burazeru na odgovoru.

Ma interesuje i mene to jer sam htio na ljeto da konkurisem za mjesto sudskog tumaca za dva jezika, pa nisam bio siguran da li su pravnici oslobodjeni tog ispita. Pretpostavljam da ne prave razlike izmedju diplomiranog pravnika, magistra i doktora kada je to polaganje ispita u pitanju...

Nista, valja na ljeto malo knjigu tj knjige u ruke... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2010, 15:27

Ako ti bude trebala kakva pomoć po tom pitanju, samo se javi. Ima supruga svu literaturu pa ti to može dati. A ona je isto pravnik i neće polagati taj upravni ispit (čini mi se da se tako zove), nego čeka da skupi 2 godine radnog iskustva u struci pa da onda polaže pravosudni.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 nov 2010, 15:31

NoName je napisao/la:Ako ti bude trebala kakva pomoć po tom pitanju, samo se javi. Ima supruga svu literaturu pa ti to može dati. A ona je isto pravnik i neće polagati taj upravni ispit (čini mi se da se tako zove), nego čeka da skupi 2 godine radnog iskustva u struci pa da onda polaže pravosudni.
Aha, znaci polaganjem pravosudnog se automatski ispunjava i taj uslov? Pa da, ima logike vidis... Mogao bih onda i ja tako napraviti. No, hajd vidjet' cu sta i kako... Uglavnom, hvala buraz za info i za to sto si se ponudio. ;)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.