Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesmo ih natamburali majke mi, dominacija na terenu, a na tribinama pogotovo. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
let3 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:56Pa godinama tavore u nižim ligama, na oranicama Toška, Goška i slicnih, sad došli na Grbavicu, najbolji stadion, utakmica pod reflektorima, najbolji teren, to je njima događaj.. suđenje dobro, još pobjede iz dva šuta nakon 30 godina i onda ih takva euforija pukne da pocnu psovati po forumi ljudima familijeoni se ne znaju normalno ponašati u pobjedi ili porazu, ne znaju biti veliki u tome, izdici se...šta je to nego seljacka sorta.
Ali namjestice se oni opet za cvajte za par godina, takav je to klub, tad ih obavezno gurnuti sa litice, samo ih otnisnuti niz vodu...pa nek ih onda jufkice njihova topla braca žale.

Al suze me obliše, kaže levat oni i kone najstariji bh derbi, i oni najveci hercegovački klub i to pred Zrinjskog i Širokog

MIHAJLOVIĆ !
Gdje bi zeljo igrao da nije bilo reintegracije?
Igrala bi slavija na grbavici, i sta bi vi onda rekli da vam navijac veleza kaze da je slavija veci klub od zelje.
Znam da velika vecina manijaka nemisli kao ovi botovi na forumu.
Sram da vas bude.
Igrala bi slavija na grbavici, i sta bi vi onda rekli da vam navijac veleza kaze da je slavija veci klub od zelje.
Znam da velika vecina manijaka nemisli kao ovi botovi na forumu.
Sram da vas bude.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Jos da su specijalci propustili sve one sto su ih zaustavili na Bradini ...ehhhh
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Mancini kakva je ono guzva juce bila na Ivanu jesi li ono vraco nazad navijace?
Znas li da grijesis?
Bola, imas i u Bijelom baru ekipu koja navija za Zelju i ista im je ovakva prica. Pare zaradjuju od pogleda na Stari most, a isto misle sto i vecina ovih sa grbavice.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Ne bi. Igrao bi tu Zeljo, samo bi vjerovatno drugi ljudi rukovodili klubom, barem za pocetak. Sto se tice Slavije, to je najstariji klub u Sarajevu. Ipak treba im malo respekta pokazati.
Oni racunaju samo prije rata i utakmice sa jufkamaRadmilo87 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:24let3 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:56Pa godinama tavore u nižim ligama, na oranicama Toška, Goška i slicnih, sad došli na Grbavicu, najbolji stadion, utakmica pod reflektorima, najbolji teren, to je njima događaj.. suđenje dobro, još pobjede iz dva šuta nakon 30 godina i onda ih takva euforija pukne da pocnu psovati po forumi ljudima familijeoni se ne znaju normalno ponašati u pobjedi ili porazu, ne znaju biti veliki u tome, izdici se...šta je to nego seljacka sorta.
Ali namjestice se oni opet za cvajte za par godina, takav je to klub, tad ih obavezno gurnuti sa litice, samo ih otnisnuti niz vodu...pa nek ih onda jufkice njihova topla braca žale.![]()
Al suze me obliše, kaže levat oni i kone najstariji bh derbi, i oni najveci hercegovački klub i to pred Zrinjskog i Širokog![]()
![]()

Zrinjski i Široki su za njih ozbiljne fudbalske institucije, osvajali titule, kupove, plus nikad nisu ispadali iz lige i vucarali se godinama po federalkama, mnogo veci klubovi od zajedljive vrapčićke sirotinje.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 dec 2019, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Jeli ovaj glup ili ograničen?
Pa nije Zrinjski veci klub od njih zbog stadiona vec zbog trofeja, titula i Evropskih nastupa, sve ono što oni nemaju, da ne spominjem staž u PLBIH
Logika na nivou trogidšinjeg djeteta
Pa nije Zrinjski veci klub od njih zbog stadiona vec zbog trofeja, titula i Evropskih nastupa, sve ono što oni nemaju, da ne spominjem staž u PLBIH

Logika na nivou trogidšinjeg djeteta

MIHAJLOVIĆ !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Podsjeti me juce na onu 1985 kad smo im upali na istok. Bile onda furke doperman jakne i fajerice,bilo i skinera,pankera,hm yebiga drugi trendovi bili. Zapalili par dimnih i baklju a oni nas u cudjenju gledali ko sta je ovim

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Avanti Velež Mostar odjekuje Grbavicom, ali nista cudno ili na 6:20 Velež campione.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 08 dec 2019, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ama jarane kako bi igrao kad se vi nista nebiste pitali.
Igrao bi njihov klub na njihovom stadionu.
Ti ocigledno nemas predstavu.
Ovo nepisem da bi neko pomislio da mi patimo za bjelim brijegom, vec samo da priblizim kako bi zelji bilo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kakav njihov klub? Kad i Srbi vole Zelju kao i ostali ljudi. Normalno u tom slucaju bi neko blizak SDS bio u upravi, kao Sarovic ili ko vec, ali Zeljo bi ostao. Barem za pocetak, ali ne bi sad izbrisali klub. Pa i Ognjen Koroman koji se moze reci da granici sa neki desnicarskim pogledima na svijet voli Zelju.mozak je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:37Ama jarane kako bi igrao kad se vi nista nebiste pitali.
Igrao bi njihov klub na njihovom stadionu.
Ti ocigledno nemas predstavu.
Ovo nepisem da bi neko pomislio da mi patimo za bjelim brijegom, vec samo da priblizim kako bi zelji bilo.
Pa sta ti je tu cudno kad ni tu nisu bili u vrhu,zna se iz BIH ko je bio najblizi velikoj cetrvorci u jednom periodu HZ su bile na 4 mjestu prije BBBNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:36Podsjeti me juce na onu 1985 kad smo im upali na istok. Bile onda furke doperman jakne i fajerice,bilo i skinera,pankera,hm yebiga drugi trendovi bili. Zapalili par dimnih i baklju a oni nas u cudjenju gledali ko sta je ovimza forcanje da ne govorim. Mi imali pjesama vise od Rolingstonsa a oni samo povremeno se znali oglasit Zeljo Zeljo. Juce isto Armija grmi a oni gledaju. Prejaki smo
Hajmo malo prijeratnih priča, nije ih dugo bilo. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:48Pa sta ti je tu cudno kad ni tu nisu bili u vrhu,zna se iz BIH ko je bio najblizi velikoj cetrvorci u jednom periodu HZ su bile na 4 mjestu prije BBBNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:36Podsjeti me juce na onu 1985 kad smo im upali na istok. Bile onda furke doperman jakne i fajerice,bilo i skinera,pankera,hm yebiga drugi trendovi bili. Zapalili par dimnih i baklju a oni nas u cudjenju gledali ko sta je ovimza forcanje da ne govorim. Mi imali pjesama vise od Rolingstonsa a oni samo povremeno se znali oglasit Zeljo Zeljo. Juce isto Armija grmi a oni gledaju. Prejaki smo

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Grmili smo i mi na Kosevu.

- jedanjeborac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.