Može Zlatko DalIĆ, Vladan MilojevIĆ, Marko NikolIĆ...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
eh jbg a fino ti kažem da neko ko voli detalje ne daje olako izjave, pogotovo ako zna da će to svi čitat....no dobro na sve si spreman pa čak i da ispadne eto nije mu stalo, boli njega k. on dolazi na stadione da dobro ruča i te bajke....eto nek ti bude ako je lakše, on došao da pare opere i izvučeBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:51
Nisam čitao intervju već sam slušao, dva puta, prevod mi ne treba. Ti se uhvatio "da, i to vrlo brzo" i danima to spominješ. Na milion načina se ovih par slova može tumačit šta je htio reć, a to tvoje tumačenje, kada bi gledali realnost i izvodljivost bi bilo na zadnjim mjestima. Nema smisla da se s tobom raspraljvam jer se praviš lud, kad bi se nastavio raspravljat na tu temu ti bi mene počeo ubjeđivat da je Dženan Uščuplić ustvari rus - Dženaev Uscuplischiev i da je to taj stranac, koji je jedan od najvećih svjetskih imena kojeg je Nam spomenuo u intervjuu da će trenirat akademce VRLO BRZO.
Boli Nama qrac ko trenira ekipu za razliku od naših ljudi, domaćih, sad da mu predlože Vladu Čapljića on bi potvrdio, njemu je bitna titula. Nit je on smijenio Husrefa, nit koji vrag, Husrefu su presudili naši ljudi uz odobrenje Nama.. Njemu su naši to predložili, on se složio s tim i potvrdio i to je to.
Bježim od rasprave s tobom iz razloga što nisi konkretno odgovorio na moj post prije, a bilo je par upitnika, al ti to, izgleda nije zanimljivo tumačit.
Šta ćemo ako stranacu, jednom od najvećih svjetskih imena, prezime bude završavalo na IĆ? Hoćemo li to protumačit da nas Nam opasno laže?
Kada će to, "da, vrlo brzo", preći na akademiju, koja je i bila povod za to pitanje?
Ti si zlo!Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:54BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:44Na to "Jel to Nam rekao?", odgovor je NIJE. Kao što nije rekao ni za Husrefa iako neki pokušavaju izvrnuti njegove riječi iz onog intervjua jer pored što ne znaju engleski, ne znaju ni skontat prevod ali prije će biti da se prave ludi.zli ljudi izokrećuVidjeli smo da je na PFV akademiji Philippe Omar Troussier šef svih odjela, te da su većina osoblja stranci ukljujući medicinski tim, sportsku nauku... Vidite li u budućnosti mogućnost da dovedete neka od najvećih svjetskih imena da treniraju i vode akademiju u Sarajevu, ali i prvi tim?
"Da i to vrlo brzo.![]()
![]()
Samo što je Kapić na DMFu igrač manje, on je prednji vezni i jedinu utakmicu koju je odigrao na toj poziciji (finale kupa) je rasturio. Na ostalim bio nedorečen, ne može on toliko povučeno igrat.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:22Ja bi nekako zelio, da se vrate "nasi" igraci u tim, vjerujem da je i to jedan od kljucnih momenata lani bio za duplu krunu.
Vidjeti mogucnost posudbe opet Kapica, pa onda i Mujakica, da bi posudili do kraja sezone, ni jedan nije standardan, a nama bi pomogli samo tako i brzo bi se uklopili nazad. Onda aBd poziciju lijevog beka zauzima posle zime Pidro, na DMF gurati Djokanovica i imas dosta "svojih" igraca u prvih 11 sto ce ginuti za klub, dodaj njima jos Serbecica i Ahmeta prave profesionalce koji uvijek daju zadnji atom snage za klub
Pa bi tako imali na proljece:
------------Kovacevic
X - Serbecic - Mujakic - Pidro
-------Kapic------Djokanovic
Oremus*-------X--------------------X
--------------Ahmetovic--------------
Oremusu sam stavio zvjezdicu jel vjerovatno nece ici na zimu, pa bi ga trebali uigravati na krilu jer i tako nemamo koga tu staviti, a on je to igrao dosta u karijeri. A da je nesto do sad pokazao realno nije.
Sto se tice posudbi to je opet mac sa dvije ostrice, ako želimo neki rezultat u Evropi, onda bi trebali vec sad na zimu skrojiti ekipu, da se to sve lijepo uigra i uklopi u sistem. Ne mozes dovesti 3-4 igraca krajem juna, a za dvije sedmice ocekivati kako ce biti prevaga na terenu.
Ako bi doveli Kapica i Mujakica na posudbu, a na posudbi je vec Serbecic, to znaci da bi na kraju sezone ostali bez 3 veoma bitna igraca i sto je jos bitnije bez stoperskog tandema kojeg bi morali ponovo uigravati.
Nekako sam vise zamislio Kapica kao centralnog vezistu, da veze odbranu, sredinu i napad, Djokanovic pored kao osigurac i jedini pravi defanzivni vezista, a ispred njih neka klasa ofanzivnog veziste (spominje se Tino ali realno sumnjam da ce doci, pa cak i da je sve dogovoreno, jedan poziv iz Slovacke, Ceske, Ukrajine i slicnih liga bi znacilo da ce nas izraditi i otici kod njih).skoroalen je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:31
Samo što je Kapić na DMFu igrač manje, on je prednji vezni i jedinu utakmicu koju je odigrao na toj poziciji (finale kupa) je rasturio. Na ostalim bio nedorečen, ne može on toliko povučeno igrat.
U ovoj tvojoj formaciji, znači Kapić AMF. a Stanojević uz Đokanovića na DMF. Top lijevo krilo dovedemo, dobrog desnog beka i napadača tipa Komazeca (ne mora bit ta klasa, nego da zna opalit sa distance, zabit iz svih situacija). Još se sjećam Nidžinih šuteva, škarica, pokušaja sa svih dijelova terena.![]()
Slazem se i ja bih vise volio nasih igraca da je sto vise,bez obzira sto mozda neki nasi nemaju kvalitet kao ove neke preplacene zvijezdice vidis koliko je veca zelja kod nasih prisutna i koliko vise grizu.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:22Ja bi nekako zelio, da se vrate "nasi" igraci u tim, vjerujem da je i to jedan od kljucnih momenata lani bio za duplu krunu.
Vidjeti mogucnost posudbe opet Kapica, pa onda i Mujakica, da bi posudili do kraja sezone, ni jedan nije standardan, a nama bi pomogli samo tako i brzo bi se uklopili nazad. Onda aBd poziciju lijevog beka zauzima posle zime Pidro, na DMF gurati Djokanovica i imas dosta "svojih" igraca u prvih 11 sto ce ginuti za klub, dodaj njima jos Serbecica i Ahmeta prave profesionalce koji uvijek daju zadnji atom snage za klub
Pa bi tako imali na proljece:
------------Kovacevic
X - Serbecic - Mujakic - Pidro
-------Kapic------Djokanovic
Oremus*-------X--------------------X
--------------Ahmetovic--------------
Oremusu sam stavio zvjezdicu jel vjerovatno nece ici na zimu, pa bi ga trebali uigravati na krilu jer i tako nemamo koga tu staviti, a on je to igrao dosta u karijeri. A da je nesto do sad pokazao realno nije.
Sto se tice posudbi to je opet mac sa dvije ostrice, ako želimo neki rezultat u Evropi, onda bi trebali vec sad na zimu skrojiti ekipu, da se to sve lijepo uigra i uklopi u sistem. Ne mozes dovesti 3-4 igraca krajem juna, a za dvije sedmice ocekivati kako ce biti prevaga na terenu.
Ako bi doveli Kapica i Mujakica na posudbu, a na posudbi je vec Serbecic, to znaci da bi na kraju sezone ostali bez 3 veoma bitna igraca i sto je jos bitnije bez stoperskog tandema kojeg bi morali ponovo uigravati.
Ja zadovoljan. Klub na stabilnim nogama,2 titule i bice jos ako bog da. Smjenit clanove uprave jer vidim to se smatra dusmanima,zlom itd i mirna BosnaSjeverjecudo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:00A za ovo sto je Nam obecao,to je sve sjajno i to bi super bilo ako se sve ostvari.
Al iskreno ja I ne vjerujem u to,ne zato sto mislim da nas Nam iz nekog razloga laze,nego zato sto je previse puta nama nesto obecavano i zamazivane su oci,a na kraju smo se razocarali.
Tako da se nicemu ne nadam ni ne vjerujem u to,pa ako ne bude nista od toga necu se ni razocarati,ako bude onda super.
ok , razumijem ali ako sve to razumiješ i svjestan si, ne možeš okolo trčat i trubit aaaaaa šta su mu planovi ništa ne znamooooooo, koji su ciljeviiiiii....Sjeverjecudo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:00A za ovo sto je Nam obecao,to je sve sjajno i to bi super bilo ako se sve ostvari.
Al iskreno ja I ne vjerujem u to,ne zato sto mislim da nas Nam iz nekog razloga laze,nego zato sto je previse puta nama nesto obecavano i zamazivane su oci,a na kraju smo se razocarali.
Tako da se nicemu ne nadam ni ne vjerujem u to,pa ako ne bude nista od toga necu se ni razocarati,ako bude onda super.
Naravno da on ima te planove sa Sarajevom koje je iznjeo i svaka mu cast ako ih ostvari.Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:10ok , razumijem ali ako sve to razumiješ i svjestan si, ne možeš okolo trčat i trubit aaaaaa šta su mu planovi ništa ne znamooooooo, koji su ciljeviiiiii....Sjeverjecudo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:00A za ovo sto je Nam obecao,to je sve sjajno i to bi super bilo ako se sve ostvari.
znači čovjek je sve rekao od a do ž......ako mu ti ne vjeruješ to je ok, čuli smo svega(doduše od Tana ništa) pa smo svi daj da vidim pa ću onda vikat yes! ali to ne znači da nije iznio plan kako želi da se razvija Sarajevo kao klub....i apsolutno ne znači da neko drugi odlučuje o tim planovima ili smjeru....a pogotovo ne ovi iz lokalne uprave....
Trenutno korisnika/ca: benko21, BordoSaga2, Rodman i 55 gostiju.