A nije se tako činilo na tv-u.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A nije se tako činilo na tv-u.
Ti jarane ugasi Tv kad igra Velež...Lewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:12@nekoIzMostara
Wow, znači niste nas samo jučer dobili, nego i na turniru u Hrasnici?![]()
Ova federalna liga vas toliko udarila u glavu da ste utripovali da je turnir u Hrasnici nekakvo takmičenje ccc... Ma vidi nema potrebe da se raspravljamo o veličini klubova, pogotovo ne želim to s nekim ko velež - sarajevo (čitaj +3 za sarajevo) smatra najvećim derbijem BiH. Mislim hajd po pitanju veličine Željo, Sarajevo i Zrinjski jesu u nekoj konkurenciji, najtrofejniji smo, imamo najveći uspjeh na evropskoj sceni, ali eto navijači ova ostala dva kluba kao i imaju pravo da kažu nešto o uspjesima, jer i oni imaju tu i tamo nekih trofeja, izlazaka u Evropu itd.
Vi imate kup maršala, par nekakvih podviga u Evropi prije rata i to je sve. Ako ćeš iskreno, ja sam čak i to poštovao i vjeruj mi da sam priželjkivao da se vratite u ligu i drago mi bilo vidjeti da pravite svoj stadion, čak i ako znam za one srednjake i dobacivanje doktora veleža 2014. Sve govorim hajd nek je hairli. Ali u ovih nekoliko mjeseci ja sam vidio ko ste i šta ste i onda ste mi se zgadili malo je reći. Prvo kad sam čuo da je taj vaš "derbi" na Koševu namješten, a protiv Želje skroz drugi velež igrao. Pa sam prije onog vašeg "derbija" prije 2 sedmice vidio da navijači veleža otvoreno navijaju za sarajevo, evo baš ovdje na ovom forumu, a vjerujem da bi vidio iste komentare da sam gledao fb i ostale socijalne mreže. Čisto da znaš, studiram u Mostaru, pa evo nedavno kad sam dolje bio na ispitima kaže mi konobar Mostarac "da hoće sarajevo pobjedit". I šta sad treba da vas poštujem? Baš zato što ste takvi kakvi jeste želim vam da opet ispadnete u skorije vrijeme, pa ako se ne dozovete nikad pameti onda da se i ugasite da vas više nikako ne gledam.
Prije svega je za vas jadno da pored svog kluba navijate za drugi klub, ali kao što sam već rekao, svakome je takav način razmišljanja prisjeo, prisjest će i vama.
Pa najveći sportski uspjeh u 30 godina im, moraš da shvatiš i razumiješ
Dizete standarde, nabijate komplekse!
I ja bi volio, neka zeljkan bude drugi.RASanticeva je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:35Volio bi nego pare da Sloboda uzme bod protiv Borca - ajmo crveno-crni!
Bit cemo svakako jer se ja mislim gleda gol-razlika.fks74 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:44I ja bi volio, neka zeljkan bude drugi.RASanticeva je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:35Volio bi nego pare da Sloboda uzme bod protiv Borca - ajmo crveno-crni!![]()
![]()
Doduše, i to što kažeš, prigradska sirotinja slavi svoju najvecu pobjedu u zadnjih 30 godina, pa su euforični po forumima.
Ovako mislim da hoće, bićemo drugi, ali na kraju sezone se gleda međusobni, tako da u principu ispred nas su iako neće biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.