Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Link?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 dec 2019, 15:14Jao Paradzikasa dvi noge Vranjes s ledja polomi Bekrica i ni zuti
![]()
Treba ponistit utakmicu od jucer i odigrat je kad budu normalni uslovi za odigravanje iste!PAPIRNATE INTERVENTNE MJERE VLADE KANTONA SARAJEVO
#MjereVladeKS
U 14h sati je Vlada Kantona proglasila epizodu "Upozorenje", gdje je jedna od mjera i "zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS"
I pored zabrane, sa početkom u 16h odigrana je utakmica Željezničar - Velež, pred hiljadama navijača koji su proveli preko dva sata napolju, na OPASNO zagađenom zraku.
Znaci tamo nekad u martuRodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 dec 2019, 15:28Treba ponistit utakmicu od jucer i odigrat je kad budu normalni uslovi za odigravanje iste!PAPIRNATE INTERVENTNE MJERE VLADE KANTONA SARAJEVO
#MjereVladeKS
U 14h sati je Vlada Kantona proglasila epizodu "Upozorenje", gdje je jedna od mjera i "zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS"
I pored zabrane, sa početkom u 16h odigrana je utakmica Željezničar - Velež, pred hiljadama navijača koji su proveli preko dva sata napolju, na OPASNO zagađenom zraku.![]()
Na timove ispod naseg kalibra generalno ne obracamo paznju, ali s obzirom da ste se zadnjih dana oteli kontroli da cete vi nas razvaliti posvetili smo vam malo vise paznje. Nabili smo vas jucer, proslu tekmu, na turniru u Hrasnici, a o vasoj generalnoj probi pred pocetak prosle sezone na nasem pomocnom stadionu kada ste cupali remi protiv nasih juniora je davno sve receno. Zna se ko su 2 najveca kluba u BiH, a to sigurno niste ni vi ni one plastificirane mumije sa BB. O kulturi i simpaticnosti necemo detaljisati, sinoc ste pokazali vas seljakluk na tribinama sa dna kace, cast izuzetcima.Lewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:21Hoćeš iskreno? Mnogo su mi simpatičniji od vas. Znam zašto ih spominješ, zato što im gledate u leđa kao što i nama gledate. Dobro ti je rekao onaj momak, vi ste za njih jedan mali klub iz predgrađa i uvijek ćete im gledati u leđa po svemu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:38kao i istinske vam drugove sa zapadne obale Mostara!
E ne mogu da vjerujem da neko poredi trud veleža protiv Najtrofejnijeg sa osmicom. Stvarno se trebaš potrudit da napišeš gluplji post od ovih koje pišu malograđani iz istočnog Mostara. Ali hajde dobro, kontali ste "evo prilike da opravdamo osmicu", niste uspjeli, idemo dalje.![]()
Ovim malograđanima:
Brotnjo - 1 titula
Modriča Maksima - 1 titula
prdež mostar - 0
Još jedna stvar, pitari i malograđani, čitao sam prije vašeg "derbija" koliko se ulizujete jedni drugima, ja ne znam kako ne primjetite koliko cringe zvučite. Kad napišete nešto, pročitajte šta ste napisali, možda skontate koliko je to cringe. Makar vi pitari trebate to skontati, pa s vama se makar kafa može popit, ovi malograđani su druga priča. Niste valjda na to spali.![]()
Posljednja je svakako pred ovu dugu pauzu.LjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 15:29Znaci tamo nekad u martuRodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 dec 2019, 15:28Treba ponistit utakmicu od jucer i odigrat je kad budu normalni uslovi za odigravanje iste!PAPIRNATE INTERVENTNE MJERE VLADE KANTONA SARAJEVO
#MjereVladeKS
I pored zabrane, sa početkom u 16h odigrana je utakmica Željezničar - Velež, pred hiljadama navijača koji su proveli preko dva sata napolju, na OPASNO zagađenom zraku.![]()
Ne do Bog da su usvojili da danas bude utakmica. 6 puta gore danas nego jucer.
Pitas za rezultat ili statistiku??
Hvala Bogu sinoc sa Juga ne vidim onaj cosak gdje su Velezovi navijaci. Malo se vidjela crvenkasta boja onih transparenata ili kako se to zove vec, ali ne vidis ljude uopste. Boze sacuvaj
Inace je dizanje noge jedno metar u zrak prilikom klizeceg starta normalan start, bez zelje za udaranjem. Imate odvratnih igraca to je cudo jedno, ali sto je onaj Sipovic odvratan i fizicki i ljudski je cudo nevideno.Virtu4l je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:44Fair play lopta zbog izležavanja i simuliranja povreda?drakensang je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:37Ili je to ona sorta koja napada FAIR PLAY loptu. Nemoj je ni vracat, odma pucaj na go, mojne hinjaka.
Nisu vam je trebali ni vraćati, jer vam je vraćena bar 10 puta prije toga.
Najupečatljivija scena. Leži Brandao k'o mrtav na sredini terena, usporeni snimak pokazuje da nikakvog kontakta nije bilo, dakle nije ga igrač Želje ni dohvatio, ali on leži i čeka da neko izbaci loptu, igrači Veleža mašu rukama. Nakon minut, naravno ustaje i idemo dalje.
Ovakvih scena je bilo mali milion.
Ili ona sa početka utakmice, pada igrač Veleža iza gol aut linije, bar dva metra. Naredna scena, dokotrljao sa na gol aut liniju i opstruiše nastavak.
E to je taj novi Velež.
Krajnike smo im pomjerili. O gutanju nakon karindzanja nasred Grbavice da ne spominjem, ev i sada gutaju nmg da progutaju sve
Rezultat me interesuje. Samo da vidim jel' namjestena utakmica i jel' istina da je bilo dogovoreno iz 2u2, jer neka kladionica u Argentini je nudila ogromne kvote na iz 2 u 2. Navodno su igraci domace ekipe masovno preko Daria uplacivali tamo. Vjerujem da ce onaj strucnjak za screenshotologiju pronaci negdje informaciju iz te kladionice pa postaviti ovdje da se svi uvjerimo.
Jbt kad krenes odozdo prije procitas Zeljeznicar. U borbi za opstanak vjecito biliNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:56zagor1987 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:48Pa sta ti je tu cudno kad ni tu nisu bili u vrhu,zna se iz BIH ko je bio najblizi velikoj cetrvorci u jednom periodu HZ su bile na 4 mjestu prije BBBNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 dec 2019, 13:36
Podsjeti me juce na onu 1985 kad smo im upali na istok. Bile onda furke doperman jakne i fajerice,bilo i skinera,pankera,hm yebiga drugi trendovi bili. Zapalili par dimnih i baklju a oni nas u cudjenju gledali ko sta je ovimza forcanje da ne govorim. Mi imali pjesama vise od Rolingstonsa a oni samo povremeno se znali oglasit Zeljo Zeljo. Juce isto Armija grmi a oni gledaju. Prejaki smo
![]()
Koliko sam vidio svojim ocima rezultat 0 2. Ali da vidis statistike, to se pika, rezultat nije bitanZoom088 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 15:56Rezultat me interesuje. Samo da vidim jel' namjestena utakmica i jel' istina da je bilo dogovoreno iz 2u2, jer neka kladionica u Argentini je nudila ogromne kvote na iz 2 u 2. Navodno su igraci domace ekipe masovno preko Daria uplacivali tamo. Vjerujem da ce onaj strucnjak za screenshotologiju pronaci negdje informaciju iz te kladionice pa postaviti ovdje da se svi uvjerimo.
Ja sa sjevera nisam ni skontao da je pao drugi gol dok se spiker ne javi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.