Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:10
Sjeverjecudo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:00
A za ovo sto je Nam obecao,to je sve sjajno i to bi super bilo ako se sve ostvari.
Al iskreno ja I ne vjerujem u to,ne zato sto mislim da nas Nam iz nekog razloga laze,nego zato sto je previse puta nama nesto obecavano i zamazivane su oci,a na kraju smo se razocarali.
Tako da se nicemu ne nadam ni ne vjerujem u to,pa ako ne bude nista od toga necu se ni razocarati,ako bude onda super.
ok , razumijem ali ako sve to razumiješ i svjestan si, ne možeš okolo trčat i trubit aaaaaa šta su mu planovi ništa ne znamooooooo, koji su ciljeviiiiii....
znači čovjek je sve rekao od a do ž......ako mu ti ne vjeruješ to je ok, čuli smo svega(doduše od Tana ništa) pa smo svi daj da vidim pa ću onda vikat yes! ali to ne znači da nije iznio plan kako želi da se razvija Sarajevo kao klub....i apsolutno ne znači da neko drugi odlučuje o tim planovima ili smjeru....a pogotovo ne ovi iz lokalne uprave....
Naravno da on ima te planove sa Sarajevom koje je iznjeo i svaka mu cast ako ih ostvari.
Al opet te neke stvari si saznao zahvaljujuci novinarima **** i klixa koji su napravili interviju sa Namom,a ne od nase uprave.
O tim planovima on odlucjue,al na ovima iz uprave je da nadju sposobne ljude i te planove sprovedu u dijelo a ocigledno oni nisu sposobni za to.
Pa jedan od manjih primjera ti je i koga su sve zaposlili u marketing i PR sluzbu,pa svako saopstenje koje klub objavi bude komedija,nasa saopstenja su rangu parola manijak I jedno i drugo,ovo je samo jedan primjer da ne bude da se hvatam za marketing,jer sam vec naveo svoje razloge zasto tako mislim.
Znam da ces napisati da Nam odlucuje o upravi,al isto tako i ja imam pravo da protestvujem protiv uprave,i da mozda na taj nacin ukazem Nam-u na nesposobnost ovih ljudi.