@lewy odnosno celava spodobo, ono je napisao musa koji je troll level 99999 ne bi li se neko upecao, i naravno da se upecala najveca somina na pdfu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Za to gasenje kluba, pokusavali mnogi vise puta pa razbili zube. Za razliku od tebe, ja tebi ne zelim to isto. To sa kim cemo mi igrati i kako je nasa stvar, isto to mozemo reci za vas i prciju vasu sa Otoke koja pusta ofirno da osvajate bodove. Sto se tice druzenja i simpatija, imali ste nase postovanje i povjerenje dok niste pokazali pravo lice na Skenderiji. Ako mislite da mozete raditi sta hocete kad i kome hocete a da vas svi gledaju sa postovanjem i zbog toga sto ste iz glavnog grada onda ste se dobro zajebali. Prvi ste pokazali pravo lice pa smo vratili na isti nacin. Ne zaboravlja se skandiranje zapadni mostar i cigani, tako da o obrazima i postenju ne pripovjedaj, licemjeran si.Lewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:12@nekoIzMostara
Wow, znači niste nas samo jučer dobili, nego i na turniru u Hrasnici?![]()
Ova federalna liga vas toliko udarila u glavu da ste utripovali da je turnir u Hrasnici nekakvo takmičenje ccc... Ma vidi nema potrebe da se raspravljamo o veličini klubova, pogotovo ne želim to s nekim ko velež - sarajevo (čitaj +3 za sarajevo) smatra najvećim derbijem BiH. Mislim hajd po pitanju veličine Željo, Sarajevo i Zrinjski jesu u nekoj konkurenciji, najtrofejniji smo, imamo najveći uspjeh na evropskoj sceni, ali eto navijači ova ostala dva kluba kao i imaju pravo da kažu nešto o uspjesima, jer i oni imaju tu i tamo nekih trofeja, izlazaka u Evropu itd.
Vi imate kup maršala, par nekakvih podviga u Evropi prije rata i to je sve. Ako ćeš iskreno, ja sam čak i to poštovao i vjeruj mi da sam priželjkivao da se vratite u ligu i drago mi bilo vidjeti da pravite svoj stadion, čak i ako znam za one srednjake i dobacivanje doktora veleža 2014. Sve govorim hajd nek je hairli. Ali u ovih nekoliko mjeseci ja sam vidio ko ste i šta ste i onda ste mi se zgadili malo je reći. Prvo kad sam čuo da je taj vaš "derbi" na Koševu namješten, a protiv Želje skroz drugi velež igrao. Pa sam prije onog vašeg "derbija" prije 2 sedmice vidio da navijači veleža otvoreno navijaju za sarajevo, evo baš ovdje na ovom forumu, a vjerujem da bi vidio iste komentare da sam gledao fb i ostale socijalne mreže. Čisto da znaš, studiram u Mostaru, pa evo nedavno kad sam dolje bio na ispitima kaže mi konobar Mostarac "da hoće sarajevo pobjedit". I šta sad treba da vas poštujem? Baš zato što ste takvi kakvi jeste želim vam da opet ispadnete u skorije vrijeme, pa ako se ne dozovete nikad pameti onda da se i ugasite da vas više nikako ne gledam.
Prije svega je za vas jadno da pored svog kluba navijate za drugi klub, ali kao što sam već rekao, svakome je takav način razmišljanja prisjeo, prisjest će i vama.
Trenutno se gleda gol razlika da, posto nisu ekipe igrale jos svak sa svakim, tek kad se odigraju 22 kola onda se gleda medjusobni duel koji odlucuje poziciju na tabeli, posle 33 odigrana kola na kraju sezone gleda se opet gol razlika za konacni poredak ako ekipe imaju isti broj bodova
Znaci kljuc je gol-razlika?ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:54Trenutno se gleda gol razlika da, posto nisu ekipe igrale jos svak sa svakim, tek kad se odigraju 22 kola onda se gleda medjusobni duel koji odlucuje poziciju na tabeli, posle 33 odigrana kola na kraju sezone gleda se opet gol razlika za konacni poredak ako ekipe imaju isti broj bodova![]()
Oba kluba su na izdisaju, misim da se toliko i ne gleda na pozicinu na tabeli, nego sam opstanak klubova. Sloboda zivi dok je jos na pipi grada, sta ce dalje biti potanje, a Celiku jos samo nišani fale.
Po cemu ti to znas da oni "prodaju" tekme...?Lewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:51@Vanja8
Neću im određivati koga će simpatisati već ću im željeti sve najgore upravo zbog kompleksa koji imaju. Svakako mi nisu interesantni, onako sam priželjkivao da se vrate radi kvalitete lige, jer eto oni ko i imaju neke navijače itd, pa hajd daj malo bolju atmosferu, ali ispostavilo se da je to klub koji prodaje utakmice, a svakako nam je i previše takvih.
@Baader
Niko ovdje ne priča o taktici, ni ofanzivnoj, ni defanzivnoj, i ti to dobro znaš nego nećeš da priznaš. Budi ko tvoj jaran Mostarac sa istog ovog foruma što je rekao prije onog vašeg "derbija" da bi prvi put volio da izgubite. Dakle, budi iskren, direktan, ne moraš se krit i govorit kako ti nedostaju oni "pravi" navijači Želje.
Jest, konobar mi predstavlja razmišljanje svih vas, jer znam da ste svi isti kao on, dao sam ti ga kao jedan od 1000 primjera. Ne misliš valjda da sam za toliko vremena provedenog u Mostaru samo sa tim konobarom razgovarao? Možete se sad ovdje ulizivat pitarima do sutra, ali ja znam koliko vi dolje mrzite Sarajevo kao grad, imate kompleks glavnog grada. Vi ste svjesni da mnogo zaostajete i za Sarajevom i za zapadnim Mostarom, zato i jeste iskompleksirani. Da se to primjetit nakon 5 minuta razgovora sa Mostarcem.
Jedini koji su juce bili impresionirani su vasi navijaci koji su sa Istocne tribine otvornih usta i izbecenih ociju blehnuli u RA prilikom izlaska sa stadiona, ono u smislu " sta je ovo, sta bi bilo da se bore za titulu"
Ma ja vjerujem opet da će se naći neko rješenje na kraju za oba kluba.prisonbreak je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:57Oba kluba su na izdisaju, misim da se toliko i ne gleda na pozicinu na tabeli, nego sam opstanak klubova. Sloboda zivi dok je jos na pipi grada, sta ce dalje biti potanje, a Celiku jos samo nišani fale.
Nije valjda Turcin odustao od Celika?prisonbreak je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:57Oba kluba su na izdisaju, misim da se toliko i ne gleda na pozicinu na tabeli, nego sam opstanak klubova. Sloboda zivi dok je jos na pipi grada, sta ce dalje biti potanje, a Celiku jos samo nišani fale.
Svi namjestaju samo oni regularni, a dokazani klub sa osudivanim legendama za namjestanje tekme. Za razliku od njihovog rekla kazala, ovo je dokazano.Vanja8 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:58Po cemu ti to znas da oni "prodaju" tekme...?Lewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:51@Vanja8
Neću im određivati koga će simpatisati već ću im željeti sve najgore upravo zbog kompleksa koji imaju. Svakako mi nisu interesantni, onako sam priželjkivao da se vrate radi kvalitete lige, jer eto oni ko i imaju neke navijače itd, pa hajd daj malo bolju atmosferu, ali ispostavilo se da je to klub koji prodaje utakmice, a svakako nam je i previše takvih.
@Baader
Niko ovdje ne priča o taktici, ni ofanzivnoj, ni defanzivnoj, i ti to dobro znaš nego nećeš da priznaš. Budi ko tvoj jaran Mostarac sa istog ovog foruma što je rekao prije onog vašeg "derbija" da bi prvi put volio da izgubite. Dakle, budi iskren, direktan, ne moraš se krit i govorit kako ti nedostaju oni "pravi" navijači Želje.
Jest, konobar mi predstavlja razmišljanje svih vas, jer znam da ste svi isti kao on, dao sam ti ga kao jedan od 1000 primjera. Ne misliš valjda da sam za toliko vremena provedenog u Mostaru samo sa tim konobarom razgovarao? Možete se sad ovdje ulizivat pitarima do sutra, ali ja znam koliko vi dolje mrzite Sarajevo kao grad, imate kompleks glavnog grada. Vi ste svjesni da mnogo zaostajete i za Sarajevom i za zapadnim Mostarom, zato i jeste iskompleksirani. Da se to primjetit nakon 5 minuta razgovora sa Mostarcem.
Imas li dokaze, nesto opipljivo ili je ono rekla kazala...?
Pa bolan kad bi po tome bilo,vi ni kantonalnu ne bi igrali...![]()
Valjda je tako, barem su mediji pisali. Medjusobni dueli se gledaju samo posle 22 kola, kad se pravi raspored za iducih 11 kola. Na kraju se opet gleds gol razlika, sto je po meni glupo, trebali bi medjusboni dueli biti.LjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:56Znaci kljuc je gol-razlika?ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:54Trenutno se gleda gol razlika da, posto nisu ekipe igrale jos svak sa svakim, tek kad se odigraju 22 kola onda se gleda medjusobni duel koji odlucuje poziciju na tabeli, posle 33 odigrana kola na kraju sezone gleda se opet gol razlika za konacni poredak ako ekipe imaju isti broj bodova![]()
Tu smo u prednosti bar za sada. Vidjet cemo kakva ce odbrana biti na proljece za dalji rasplet situacije![]()
Žao mi što ce vjerovatno neko izletiti, Čelik ili Sloboda
Lako je srednjaka pokazivati kada te murija cuva, sto srednjaka niste pokazivali u Hrasnici
Vidi njegaRadmilo87 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:16Lako je srednjaka pokazivati kada te murija cuva, sto srednjaka niste pokazivali u Hrasnici![]()
Interpretacija ti je ludilo, vidim oduševljeni ste svi redom gostovanjem na Grbavici![]()
Kad prebacujes nekome onda kreni od sebe jer ste prvi krenuli sa narusavanjem odnosa izmedu vas i nas. Nemoj spominjati neke stvari ako nisi upucen koliko toliko. Ima ovdje ljudi koji znaju detaljnije i bolje od mene i tebe, ali barem znam te neke osnovne stvari. Generalno sukobi su bezze, zaobilazim ih u sirokom luku ne podrzavam, ali nmza ti mene kamenom a da ja tebe hljebom. Ne ide to.Lewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:11@drakensang Ma jasta Bgt nisam nikad progovorio sa Mostarcem u zivotu pa ne znam za vase komplekse. Pa godinama je poznata stvar da ste vi dolje pitari. To ti je ono kad ti je klub u qrcu pa moras navijat za nekoga ko se bori za titulu, sjecam se koliku ste frku digli sto vas je Zeljo 2:0 dobio u Vrapcicima 2010. Namjestena utakmica, teorije zavjere, itd, a kad vas sarajevo pobjedi sve super.
Nemam vremena da ti dokazujem da nisam niciji double acc. Vidio sam sinoc po tvojim postovima kolike ti je komplekse Amar Osim (citaj Najtrofejniji) nabio.
@Vanja8 Saznao od covjeka koji je blizak vasem klubu. Nije nagadjanje uglavnom.
@nekoIzMostara Spominjete tu Skenderiju milion puta, nisam upucen. Ako cemo spominjati bilo kakve tuce, vi ste planirali napade nekakve na godisnjicu Cetvrte viteske brigade, tesko je napraviti nesto sto je toliko sramotno. Da, studiram dolje da ne bi morao ici na predavanja svaki dan, normalna stvar.
A vidi ti glavonje na slici, vidio evropsku Grbavicu pa impresioniran. Je li se ovo u LED svjetla zagledao?
Kaze hajd slikaj ovo, ovo nema u Vrapcicima.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.