Izvaditi ce on qrac 2 miliona.ado-hz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:41Za recimo 2Miliona KM ako Nam izvadi iz sehare mozemo napraviti ekipu da se pišamo po cijeloj ligi![]()
https://www.transfermarkt.com/nemanja-p ... eler/36881
https://www.transfermarkt.com/jagos-vuk ... eler/46894
https://www.transfermarkt.com/fran-tudo ... ler/343158
https://www.transfermarkt.com/slobodan- ... eler/35934
https://www.transfermarkt.com/mario-mus ... eler/86633
A tek koliko ima ovih brazilaca i ostalih koji su bez kluba, samo pare trebaju i mozes napraviti mocnu ekipu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek ovi naši Ziljkića ovog iz Borca uprate. Dobar mali
- ElCartel11
- Kontakt:
Vukusic prozivljava novi uspon u karijeri, trenutno busi u slovenskoj ligi, prvi strijelac sa 16 golova na svom kontuAlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:21Krajem mjeseca očekujem lagano da se krene s sljedeći imenima - Cvijanović, Babović, Vukušić, Ordagić, Obradović, Subić, Komazec, Ofosu.
Ali, ozbiljno, treba pokušati dovesti Cvijanovića. Uz njega, ja bih provjerio situaciju s Čavarom, znam da se spominjao. Kapić isto ne igra, ali pitanje je da li bi se opet vratio.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je on igrač bio uvijek.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:30Vukusic prozivljava novi uspon u karijeri, trenutno busi u slovenskoj ligi, prvi strijelac sa 16 golova na svom kontuAlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:21Krajem mjeseca očekujem lagano da se krene s sljedeći imenima - Cvijanović, Babović, Vukušić, Ordagić, Obradović, Subić, Komazec, Ofosu.
Ali, ozbiljno, treba pokušati dovesti Cvijanovića. Uz njega, ja bih provjerio situaciju s Čavarom, znam da se spominjao. Kapić isto ne igra, ali pitanje je da li bi se opet vratio.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Znam, da se je tad vecina bunila sto je u opticaju, kao propali igrac nam ne treba.
Sjeo bi nam jedan ovako "propali" talenat, da ga vratimo u zivot a i on nas u nove pobjede

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Šalihović dolazi !
- ElCartel11
- Kontakt:
Bgm zanimljiva liga, na drugom i trecem mjestu kone i Borac sa bodom zaostatka, na 4 Tuzla sa -2, na 5 mjestu Zrinjski sa -5 koliko su i lani zaostajali iza nas.
Mi smo lani posle jesenjeg dijela imali 43 boda, 7 bodova vise nego ljetos, sto nije malo.
Sto je jos zanimljivo, svi oni imaju u proljetnom dijelu do 22 kola, 2 gostujuce i jednu domacu utakmicu, a mi jedini imamo dvije domace i jednu gostujucu.
Mi smo lani posle jesenjeg dijela imali 43 boda, 7 bodova vise nego ljetos, sto nije malo.
Sto je jos zanimljivo, svi oni imaju u proljetnom dijelu do 22 kola, 2 gostujuce i jednu domacu utakmicu, a mi jedini imamo dvije domace i jednu gostujucu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje?

-
- Kontakt:
Prvo treba vidjeti koga ce dovesti za trenera. Drugo a moze biti i prvo fizicka sprema mora biti duplo bolja nego u ovom prvom djelu sezone. A sto se tice pojacanja i dalje mislim da nam treba igrac tipa Crepulje i prema naprijed jedan brzi igrac koji zna koristiti prostor.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zanimljiva jeste, ali da je užasna po kvaliteti, i to jeste. Možemo mi pričati da se napreduje, ali ovo je totalni amaterizam. Dovoljna ti je činjenica da smo mi s ovakvom igrom i svim dešavanjima oko povreda završili prvi.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:58Bgm zanimljiva liga, na drugom i trecem mjestu kone i Borac sa bodom zaostatka, na 4 Tuzla sa -2, na 5 mjestu Zrinjski sa -5 koliko su i lani zaostajali iza nas.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Samo igro s jednim plucnim krilomMortemHz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:32Dobar je on igrač bio uvijek.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:30Vukusic prozivljava novi uspon u karijeri, trenutno busi u slovenskoj ligi, prvi strijelac sa 16 golova na svom kontuAlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:21Krajem mjeseca očekujem lagano da se krene s sljedeći imenima - Cvijanović, Babović, Vukušić, Ordagić, Obradović, Subić, Komazec, Ofosu.
Ali, ozbiljno, treba pokušati dovesti Cvijanovića. Uz njega, ja bih provjerio situaciju s Čavarom, znam da se spominjao. Kapić isto ne igra, ali pitanje je da li bi se opet vratio.![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A tek onaj Bilbija sto je dobar iz Borca....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Liga nam je fakat kari.na, savez je napravio gresku sa strancima, bolje da su uveli pravilo da u prvih 11 mora bit 3 ispod 21 godine, i na klupi bar 2 ispod 21.
Al opet za sva ta pravila koja bi doprinjela razvoju naseg fudbala, savez mora regulisati infrastrukturu, do tad nek i sto se pravila tice bude kvalitet istih ravan terenima i uslovima.
Al opet za sva ta pravila koja bi doprinjela razvoju naseg fudbala, savez mora regulisati infrastrukturu, do tad nek i sto se pravila tice bude kvalitet istih ravan terenima i uslovima.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prosječna posjeta u odigranih 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH:
1. FK Željezničar - 5.531
2. FK Sarajevo - 5.307
3. FK Borac - 4.300
4. NK Čelik - 3.926
5. FK Sloboda - 3.167
6. FK Velež - 3.056
7. HŠK Zrinjski - 2.390
8. FK Tuzla City - 1.660
9. NK Široki Brijeg - 1.022
10. FK Mladost DK - 700
11. FK Radnik - 539
12. FK Zvijezda 09 - 365
1. FK Željezničar - 5.531
2. FK Sarajevo - 5.307
3. FK Borac - 4.300
4. NK Čelik - 3.926
5. FK Sloboda - 3.167
6. FK Velež - 3.056
7. HŠK Zrinjski - 2.390
8. FK Tuzla City - 1.660
9. NK Široki Brijeg - 1.022
10. FK Mladost DK - 700
11. FK Radnik - 539
12. FK Zvijezda 09 - 365
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li sta za trenera ?
Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:13nemaš šta analizirat, bukvalno je to rekaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:04
Hajde, proanalizirat ćemo to, kad se držiš toga.
Znači ne moramo se sikirat, dolazi nam jedan od najvećih svjetskih imena da nas trenira. Znači odma otpada Čustović jer nije stranac plus daleko je od najvećih svjetskih imena.
Šta ćemo ako ne bude stranac?
Evo krenule su promjene u prvom timu, kad možemo očekivati strance i nova trenerska imena u akademiji jer je u pitanju bila akademija u prvom planu, pa se ovaj u pitanju usput nadovezao i na prvi tim? Imaš li tu informaciju, to bi baš bio pogodak jer su nam ovi treneri u akademiji katastrofalni.
Čustović je Belgijanac po pasošue sad je li decidno mislio na njega ili ne pitanje je...ja bi još sretniji bio da dođe skroz drugi...
čovjek ima otvoren fb pa priupitaj...a po meni je sve logično i dobro što je rekao , jedva čekam da se ostvari....
ako pažljivije čitaš intervju vidjećeš da lik ulazi u detalje i pazi i na sitnice....stoga nijednu riječ nije olako rekao...ali vidjet ćemo...

Ne mogu da vjerujem sta pises, uopste.. jel ti rod neko od ovih go*ana iz uprave ?
Pricao je braca isto sto i Hadzic na ljeto..

Uopste mi nije jasno zasto toliko branis ovu upravu..
Ratujes ba protiv Husrefa haman godinu, igrace nit optuzujes nit podizes, titule ti nisu bile toliko bitne, pljuvao si i tad istog covjeka... za sve lose u klubu SAMO je on odgovoran po tebi..

Dobro ne volis Husrefa.. jel ti Cala drag ? I njemu su podvale bile standardne od ISTIH ljudi.. ihtijarevic je svakako bio samo pijun, njega i Emira ne racunam... samo ljude koji stoje iza skoro svih nasih problema...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ništa još, jedino što se zna je to da će biti stranac i u kategoriji najvećih svjetskih imena. Vrlo brzo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.