Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

drakensang
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la drakensang » 08 dec 2019, 21:20

Baader je napisao/la:
08 dec 2019, 21:14
Korektan je Osim bio, nema se tu šta prigovoriti.
Za razliku od recimo proslog mandata kad je govorio izmedju ostalog da FK Velez ne zna sta su reflektori, u tom smislu.

i sto li ga, boze, sprdamo kad je sad korektan :)

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 08 dec 2019, 21:28

Velež je u Sarajevo otputovao bez nekoliko jako važnih igrača. Otputovao je bez pravih alternativa. Na megdan najboljoj ekipi lige, koja je uz to upravo dobila njima psihološki najvažniju utakmicu. Otputovao je i sa sramotnom, groznom tradicijom – trideset godina bauljanja poput ovce koja naivno i radosno utrčava u klaonicu – koja se pretvorila ne u pritisak, nego dio mentaliteta i identiteta. Velež je, kao i uvijek, otputovao svjestan svega toga, ali s jednom razlikom – svjestan i načina na koji to može prevazići.

Lijepo je to upakovao Amar Osim na pressici poslije utakmice. Nije upotrijebio te riječi, ali je jasno rekao, samo neznalica i budala može pomisliti da je ovo Veležovo izdanje bilo slučajnost ili da je ova pobjeda došla kao posljedica sreće. Velež je bio ružan, ali to je s razlogom bio dio većeg plana koji je – kao što je uvijek slučaj s ovim – vrlo lako mogao otići u drugom smjeru, ali ovaj put prosto nije.

Dudić je morao improvizovati sa sastavom, a prvih pet minuta pokazalo je da mora i računati na totalnu ofanzivu protivnika. Većina protivnika – statistika recimo kaže da je Sarajevo u Mostaru tuda pokušalo 49% svojih napada – kao najveću rupu u našoj ekipi vidi lijevi bok. Nije to čudo, jer tuda je curilo i u Prvoj ligi i na početku ove sezone. Ključna je tu uloga Brandaa, koji sve do dolaska Dudića nije ni razmišljao o defanzivnim zadacima. Sada su stvari drugačije, pa je on bio prvi koji je popunio rupu i Muharema Čivića doveo u komfort zonu, da igra slobodnije i lakše, svjestan da ima pomoć. Istu je situaciju imao ovaj put na drugom boku, pa je maltene čitav dvostruki blok bio na trideset metara od našeg gola.

Međutim, glavni glumac i ove subote bio je Dino Hasanović. Kako na terenu nije bilo Semira Štilića i Osim je morao hemijati, a čini se da je njegov plan bio da loptu kontroliše dvojac Petar Bojo – Mehmed Alispahić. Dudiću, zbog Osimovih problema, nije bilo teško to pročitati pa je upravo preko Hasanovića, uz pomoć Ede Vehabovića, Seida Behrama i Nusmira Fajića, učinio da ovaj dvojac skoro nestane. I to je čitava poenta – možda je na prvu djelovalo da Željo ima kontrolu, ali bilo je to daleko od dobrog. Lopta je kružila između stopera i Damira Sadikovića, i sve je spalo na jedinog raspoloženog Mladena Veselinovića koji je bio u stanju driblingom napraviti višak ili prostor za sebe. Zato su Željine šanse stale u prekide i šuteve iz daljine.

Drugi dio plana ovaj put nije funkcionisao; Vehabović nije donio kreativnost u dubinu Veležovog veznog reda, ostatak je bio odsječen, pa su se Rođeni sveli na ogroman broj pogrešnih pasova, duge lopte i totalno se ugasili u igri prema naprijed. Tako je rano postalo jasno da je Dudić ovu utakmicu doveo tamo gdje mu – kao lošijoj ekipi i autsajderu – puno više odgovara; u situaciju koju će odlučiti prekid, kontra ili nečija individualna greška.

U nastavku je Osim pokušao s igračem više na lopti. Sadiković – koji je ipak, blago rečeno, kreativniji od Jadranka Bogićevića – se, kad već nije bilo straha od Veležovih napada, pomjerio na stopera, širinu je trebao dati mladi Sedad Subašić, ali i Dudić je imao odgovor. Dario je ušao na lijevog beka, Vehabović se pomjerio prema naprijed, a ovaj put jako dobri Čivić na zadnjeg veznog. Dvije jako zbijene linije koje nisu preuzimale previše rizika omogućile su stoperima laku kontrolu nad Sulejmanom Krpićem i Velež je posao završio gotovo rutinski.

Ništa od ovoga ne bi funkcionisalo bez doze sportske sreće i odličnog Adnana Bobića, ali Rođenima se ove subote poklopilo baš sve. Ono što im je klizalo kroz ruke čitavu sezonu, sve one stative, prečke, sudijske odluke i veliki promašaji, sada se sve vratilo i stalo u savršenu noć u odbrani, jedan prekid i jednu kontru u napadu. Fajić i Čivić, za prekid neugodne tradicije. Dovoljno.

Jer, ****, fudbal.

Ružan, baš onoliko koliko je trebao i morao da bude da bude tako efiksan. Odlično pripremljen, organizovan, strukturiran (defanzivni) fudbal, s jasnom idejom, gotovo savršenom disciplinom, koji je na kraju donio savršen rezultat i veselje za tako puno crvenih.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 08 dec 2019, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 08 dec 2019, 21:29

Sta ce te vi sprdati. Reci mi zadnje sto si proslavio sa tom sprdnjom od kluba?????????? Titulu,kup,evropu???? Ili slavite jednu pobjedu u gostima nakon 20 godina i kad ne gori za opstanak. Zavucite se u jazbinu i shhhh Osima kad spomenete svi ustanite. On je najtrofejniji trener lige . . .
ŽELJEZNIČAR 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2019, 21:39

Ma sinoc je nama bio problem sto nije imao ko uci. Oskaceni zbog kartona, Sinan na infuziji, Zajmovica nije htio ubaciti jer je nogiran, Asima isto i onda ti udje Subasic i Dacic da donesu neki preokret ...
Sutra malo ce donijet.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 dec 2019, 21:40

Drape je napisao/la:
08 dec 2019, 21:28
Velež je u Sarajevo otputovao bez nekoliko jako važnih igrača. Otputovao je bez pravih alternativa. Na megdan najboljoj ekipi lige, koja je uz to upravo dobila njima psihološki najvažniju utakmicu. Otputovao je i sa sramotnom, groznom tradicijom – trideset godina bauljanja poput ovce koja naivno i radosno utrčava u klaonicu – koja se pretvorila ne u pritisak, nego dio mentaliteta i identiteta. Velež je, kao i uvijek, otputovao svjestan svega toga, ali s jednom razlikom – svjestan i načina na koji to može prevazići.

Lijepo je to upakovao Amar Osim na pressici poslije utakmice. Nije upotrijebio te riječi, ali je jasno rekao, samo neznalica i budala može pomisliti da je ovo Veležovo izdanje bilo slučajnost ili da je ova pobjeda došla kao posljedica sreće. Velež je bio ružan, ali to je s razlogom bio dio većeg plana koji je – kao što je uvijek slučaj s ovim – vrlo lako mogao otići u drugom smjeru, ali ovaj put prosto nije.

Dudić je morao improvizovati sa sastavom, a prvih pet minuta pokazalo je da mora i računati na totalnu ofanzivu protivnika. Većina protivnika – statistika recimo kaže da je Sarajevo u Mostaru tuda pokušalo 49% svojih napada – kao najveću rupu u našoj ekipi vidi lijevi bok. Nije to čudo, jer tuda je curilo i u Prvoj ligi i na početku ove sezone. Ključna je tu uloga Brandaa, koji sve do dolaska Dudića nije ni razmišljao o defanzivnim zadacima. Sada su stvari drugačije, pa je on bio prvi koji je popunio rupu i Muharema Čivića doveo u komfort zonu, da igra slobodnije i lakše, svjestan da ima pomoć. Istu je situaciju imao ovaj put na drugom boku, pa je maltene čitav dvostruki blok bio na trideset metara od našeg gola.

Međutim, glavni glumac i ove subote bio je Dino Hasanović. Kako na terenu nije bilo Semira Štilića i Osim je morao hemijati, a čini se da je njegov plan bio da loptu kontroliše dvojac Petar Bojo – Mehmed Alispahić. Dudiću, zbog Osimovih problema, nije bilo teško to pročitati pa je upravo preko Hasanovića, uz pomoć Ede Vehabovića, Seida Behrama i Nusmira Fajića, učinio da ovaj dvojac skoro nestane. I to je čitava poenta – možda je na prvu djelovalo da Željo ima kontrolu, ali bilo je to daleko od dobrog. Lopta je kružila između stopera i Damira Sadikovića, i sve je spalo na jedinog raspoloženog Mladena Veselinovića koji je bio u stanju driblingom napraviti višak ili prostor za sebe. Zato su Željine šanse stale u prekide i šuteve iz daljine.

Drugi dio plana ovaj put nije funkcionisao; Vehabović nije donio kreativnost u dubinu Veležovog veznog reda, ostatak je bio odsječen, pa su se Rođeni sveli na ogroman broj pogrešnih pasova, duge lopte i totalno se ugasili u igri prema naprijed. Tako je rano postalo jasno da je Dudić ovu utakmicu doveo tamo gdje mu – kao lošijoj ekipi i autsajderu – puno više odgovara; u situaciju koju će odlučiti prekid, kontra ili nečija individualna greška.

U nastavku je Osim pokušao s igračem više na lopti. Sadiković – koji je ipak, blago rečeno, kreativniji od Jadranka Bogićevića – se, kad već nije bilo straha od Veležovih napada, pomjerio na stopera, širinu je trebao dati mladi Sedad Subašić, ali i Dudić je imao odgovor. Dario je ušao na lijevog beka, Vehabović se pomjerio prema naprijed, a ovaj put jako dobri Čivić na zadnjeg veznog. Dvije jako zbijene linije koje nisu preuzimale previše rizika omogućile su stoperima laku kontrolu nad Sulejmanom Krpićem i Velež je posao završio gotovo rutinski.

Ništa od ovoga ne bi funkcionisalo bez doze sportske sreće i odličnog Adnana Bobića, ali Rođenima se ove subote poklopilo baš sve. Ono što im je klizalo kroz ruke čitavu sezonu, sve one stative, prečke, sudijske odluke i veliki promašaji, sada se sve vratilo i stalo u savršenu noć u odbrani, jedan prekid i jednu kontru u napadu. Fajić i Čivić, za prekid neugodne tradicije. Dovoljno.

Jer, ****, fudbal.

Ružan, baš onoliko koliko je trebao i morao da bude da bude tako efiksan. Odlično pripremljen, organizovan, strukturiran (defanzivni) fudbal, s jasnom idejom, gotovo savršenom disciplinom, koji je na kraju donio savršen rezultat i veselje za tako puno crvenih.
Top tekst

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 08 dec 2019, 22:00

biceDUPLA je napisao/la:
08 dec 2019, 21:29
Sta ce te vi sprdati. Reci mi zadnje sto si proslavio sa tom sprdnjom od kluba?????????? Titulu,kup,evropu???? Ili slavite jednu pobjedu u gostima nakon 20 godina i kad ne gori za opstanak. Zavucite se u jazbinu i shhhh Osima kad spomenete svi ustanite. On je najtrofejniji trener lige . . .
znas sta slavimo kontaminirani? treci stadion,koji svojim parama pravimo, reinkarnaciju koju tek lagano sad dozivljavamo, ekipu koju tek polako spremamo i akBd ojacavamo, upravu koja svojim parama uz pomoc navijaca dize stadion, bez Koldzi I Ajnadzica. Zvijezdu koja na srcu 100 godina stoji. Legende bez mrlje,koje gdje god spomenes, svi samo dignu kapu, redom Vaha, Mara, Dusko, Haso, Barba, Mujic, Bijedic, Baka, Tuce itd,, bez mrlje u zivotu i karijeri, slavimo i to da i danas kad odem do Splita i kad me pitaju odakle sam i kazem Mostar, svi se nasmiju i kazu oo Velez. slavimo sto nam niko legende ne prepoznaje po kupovini i namjestanju utakmica, niti je iko od nasih bio osudjivan za iste, a da ne govorimo o najvecoj legendi, koju mi nemamo,jer ih je toliko da je smijesno jednog izdvojit. Znas, mi se ne prepoznajemo po Osimu, Ronaldu, Mrkeli, Vokriju i slicnim, mi se prepoznajemo po onom Rodjeni, koje je iznad svakog pojedinca, jer mi nismo pojedinac mi smo RAja, ajde sad pozz..

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 dec 2019, 22:21

drakensang je napisao/la:
08 dec 2019, 17:55
popucat ce cirevi meni se cini :mrgreen:

PS. Evo malo edukacije od najboljeg sportskog novinara u BiH, Saše Ibrulja

http://crvenahronika.com/ljepota-ruznog/

raskaranje je nova rijec koju sam cuo :D
Sta smo kafa popili u Sarajevu,pa isli na tekme Velez-Zrinjski hehe davno nekad bilo Sale drug stari

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 08 dec 2019, 22:27

keno83 je napisao/la:
08 dec 2019, 22:00
biceDUPLA je napisao/la:
znas sta slavimo kontaminirani? treci stadion,koji svojim parama pravimo, reinkarnaciju koju tek lagano sad dozivljavamo, ekipu koju tek polako spremamo i akBd ojacavamo, upravu koja svojim parama uz pomoc navijaca dize stadion, bez Koldzi I Ajnadzica. Zvijezdu koja na srcu 100 godina stoji. Legende bez mrlje,koje gdje god spomenes, svi samo dignu kapu, redom Vaha, Mara, Dusko, Haso, Barba, Mujic, Bijedic, Baka, Tuce itd,, bez mrlje u zivotu i karijeri, slavimo i to da i danas kad odem do Splita i kad me pitaju odakle sam i kazem Mostar, svi se nasmiju i kazu oo Velez. slavimo sto nam niko legende ne prepoznaje po kupovini i namjestanju utakmica, niti je iko od nasih bio osudjivan za iste, a da ne govorimo o najvecoj legendi, koju mi nemamo,jer ih je toliko da je smijesno jednog izdvojit. Znas, mi se ne prepoznajemo po Osimu, Ronaldu, Mrkeli, Vokriju i slicnim, mi se prepoznajemo po onom Rodjeni, koje je iznad svakog pojedinca, jer mi nismo pojedinac mi smo RAja, ajde sad pozz..
ups.. :rol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 dec 2019, 22:34

keno83 je napisao/la:
08 dec 2019, 22:00
biceDUPLA je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: zakuca ga ekserima ko isusa

Bice dupla gasi svjetlo i idi spavat
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 dec 2019, 22:38

jedanjeborac je napisao/la:
08 dec 2019, 20:54
Da nismo u nekoliko navrata drastično oštećeni, završili bi prvi.
Što se ostalog tiče... kvalitet je i dalje upitan. Veoma malo zaista kvalitetnih fudbalera u takmičenju.
Idem na Gradski pa mi je to sa prenosima i nebitno, ali je prosto nevjerovatno da veliki dio ljudi ne može uopšte pratiti takmičenje.
Četvrto, onom idiotu koji je odlučio da se igra i u decembru treba par šamara lupiti.
Pa da vas nisu sudije gurale sa penalima nebi bili tu...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 dec 2019, 22:44

*p!p!t@* je napisao/la:
08 dec 2019, 21:04
LjoZee je napisao/la:
08 dec 2019, 20:51
*p!p!t@* je napisao/la:
08 dec 2019, 20:44
Šta kaže papa štrumf ne ide ovo sa legalnim sredstvima, moraće se novi kredit za sudije dizat?
Cime vas je to Amar uvrijedio pa pricate tako? Prisao cestitao svakom pojedinacno, fino dao izjavu bez ikakve uvrede i opet ne valja. Nit je psovao nit vrijedjao bilo koga ko nosi vas dres.
Haj ne pravi se lud nego mu pogledaj intervju prije utakmice, svaka izjava odiše sarkazmom...
Takav je i kad kupuje hljeb u MM-u na Malti ujutro, nema to neke pretjerane veze striktno samo sa Veležom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 dec 2019, 22:55

Osim13 je napisao/la:
08 dec 2019, 22:44
*p!p!t@* je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Cime vas je to Amar uvrijedio pa pricate tako? Prisao cestitao svakom pojedinacno, fino dao izjavu bez ikakve uvrede i opet ne valja. Nit je psovao nit vrijedjao bilo koga ko nosi vas dres.
Haj ne pravi se lud nego mu pogledaj intervju prije utakmice, svaka izjava odiše sarkazmom...
Takav je i kad kupuje hljeb u MM-u na Malti ujutro, nema to neke pretjerane veze striktno samo sa Veležom.
Odes li kadkad Osime na Otoku u posjetu onom jazavcu Manciniju??? :urnebes:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 dec 2019, 23:00

nekoIzMostara je napisao/la:
08 dec 2019, 22:55

Odes li kadkad Osime na Otoku u posjetu onom jazavcu Manciniju??? :urnebes:
Danas sam ga spominjao njega i patrole na Ivan Sedlu :urnebes:

Dobar je Mančija
Mancini je napisao/la:
08 dec 2019, 15:29
[

❤️❤️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2019, 23:00

Osim13 je napisao/la:
Koji hljeb kupuje? :kafa:
Da vidimo da li govoris istinu

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 dec 2019, 23:03

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2019, 23:00
Osim13 je napisao/la:
Koji hljeb kupuje? :kafa:
Da vidimo da li govoris istinu
Ne razumijem im se u one femsi hljebove, uđem samo da uzmem ono lisnato sa narandžom :mrgreen:

Mujke1921
Kontakt:

Post Postao/la Mujke1921 » 08 dec 2019, 23:07

Mislim da ce Borac pasti u drugom dijelu sezone, ne vidim prevelike kvalitete da bi se ukljucili za titulu, 4-5pozicija

Željo i Sarajevo ce se boriti, uz prijljucak Zrinjskog, ocekujem da ce i oni zaigrati..

Željo ako nadje pojacanje u odbrani, (bek-štoper).. Mislim da imaju najviše šansi, E.Zec ce biti spreman, Štilić je najbolji igrac PL , ocekujem da ce se jos bolje spremiti..
Krpic-Ramovic-Veselinovic.. Odbrana škripi, tu fali 2-3 dobra pojacanja..

Sarajevo širok igracki kadar.. ali fali kvalitete. Hebibovic otpao, najbitniji igrac njihov.. bice zanimljivo u prijelaznom roku.. Odbrana im je dosta dobra, vezni katastrotalan.. Ahmetovica jedinog špica imaju..jedini koji umije zabiti gol.. Vezni red dosta loš, tu fali dosta pojacanja.. bice zanimljivo

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 dec 2019, 23:16

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2019, 21:10
*p!p!t@* je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Sta je pogresno rekao? Je li bila naelektrisana atmosfera u Mostaru i psovke upucene nasim igracima? Zbog toga je rekao da cemo se ponasati i mi “domacinski”. Nije rekao idemo ih pregazit, losi su do bola i bilo sta da uvrijedi nekog. Pohvalio vas kao tim na terenu. To je uradio isto i na kraju utakmice.
Ako misliš da su se vaši igrači profesionalno i kulturno ponašali u Vrapčićima, onda su i navijači na tribinama!
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 08 dec 2019, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 08 dec 2019, 23:25

Mujke1921 je napisao/la:
08 dec 2019, 23:07
Mislim da ce Borac pasti u drugom dijelu sezone, ne vidim prevelike kvalitete da bi se ukljucili za titulu, 4-5pozicija
Sta kazes...ne vidis veliki kvalitet u Borcu...a rasuli smo amarovce ko amatersku ekipu...

Borac je jaci od zelje na 7-8 pozicija u timu sigurno, lako je argumentovati. Pa kompletna zadnja četvorka plus golman je citav nivo ispred amarowe. Dakle klasa iznad!!!! Ziljkic je pojam za Veselinovica na krilu, a destruktivca tipa Milutinovica i nemate u ekipi, onog Bojoa ne treba ni komentarisati...to je vec 7, a nismo ni dosli do Vranjesa i Danilovica ;)
Al nema veze...guraj ti i dalje drug...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2019, 23:29

*p!p!t@* je napisao/la:
08 dec 2019, 23:16
Ako misliš da su se vaši igrali profesionalno i kulturno ponašali u Vrapčićima, onda su i navijači na tribinama!
Prvo nismo igrali jer se ono ne moze nazvati igrom vec pokusajem.
Drugo ja nigdje nisam “napao” sto ste vi dobacivali, psovali nasim igracima vec samo pitam da li ste. Nazalost, u Bosni je to normalna pojava na svakom stadionu.
Psovali vi nasim, mi vasim i eto. Ziva glava, nikom nista nije hvala Bogu, a i sumnjam da to igrace dotice puno. Naviknuti su. Ako nista nadje se jedan od 1000 koji ce dobacivati, psovati i slicno.

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 08 dec 2019, 23:46

Mujke1921 je napisao/la:
08 dec 2019, 23:07

Željo i Sarajevo ce se boriti, uz prijljucak Zrinjskog, ocekujem da ce i oni zaigrati..

Željo ako nadje pojacanje u odbrani, (bek-štoper).. Mislim da imaju najviše šansi, E.Zec ce biti spreman, Štilić je najbolji igrac PL , ocekujem da ce se jos bolje spremiti..
Krpic-Ramovic-Veselinovic.. Odbrana škripi, tu fali 2-3 dobra pojacanja..

Sarajevo širok igracki kadar.. ali fali kvalitete. Hebibovic otpao, najbitniji igrac njihov.. bice zanimljivo u prijelaznom roku.. Odbrana im je dosta dobra, vezni katastrotalan.. Ahmetovica jedinog špica imaju..jedini koji umije zabiti gol.. Vezni red dosta loš, tu fali dosta pojacanja.. bice zanimljivo

Nakon sto smo vam uzeli bod na grbavici i nabili vas 3 : 0 na gradskom ti govoris o kvalitetu... :damn:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Giuseppe1, Lavcina, Rule_hz, supervizor i 23 gosta.