FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nema kvaliteta u nasoj ligi koji ce donijet bas neku razliku na terenu, ovo pravilo od 4 strqnca je smjesno
Jesi to ti dino

-
- Kontakt:
Kako misliš razocarati ??fks74 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 21:15Imat ces osjecaj do kraja mjeseca, bojim se da ces se razocarati. Pripremi se dobro !!bordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:21Nesto nemam uopšte osjecaj kako cemo izgledati na proljeće, nepoznanica smo skroz.
Od trenera pa kakav ce igracki kadar biti pa do atmosfere u i oko kluba. ABd bit ce zlatno proljeće a do tad cekamo, samo se nadam da uprava svjesna situacije.![]()
Ja se samo razocaram kad Sarajevo izgubi ostalo manje bitno.
nadam se da h.m nikad više neće biti trener fks.prvo zbog psovanja b... drugo što tim psovkama (j... matera igračima i ko zna čega još,sroza motivaciju,koju umjesto da digne,on demotiviše istu.inače husu kao čovjeku želim dobro zdravlje i svako dobro.
”Prva stvar za koju će čovjek na Sudnjem danu polagati račun jeste namaz. Pa ako mu namaz bude dobar, bit će mu dobra (ispravna) i ostala djela.”
-
- Kontakt:
Ja bi bio zadovoljan ovim tokom.Dolazi trener tipa Čustović ili tako nesto..Produziti ugovore sa bitnim igracima,a ko nece prodati ako je ikako moguce,da se malo budzet oslobodi raskinuti sa Guzinom,Milanovicem,Cruzom,Šišićem...Dovesti Kapića na posudbu,TSS ako je ikako moguce,i Obradovica u napad..Malo vise forsirati juniore:Đokanovića,Imamovića,Salčina,Bešića,Dervišagića,Kurdića... i u manjim tekmama Dizdarevića(vec se pripremati kako ce biti bez Vladana)..
I za kraj ja bi volio da ne dodje uz trenera neki njegov kondicioni nego da to bude Jeleskovic...Znam da je nerealno ali da se ispuni pola ovoga mi smo u dobroj poziciji za titulu..pod nerealno mislim na Kapića i TSS
I za kraj ja bi volio da ne dodje uz trenera neki njegov kondicioni nego da to bude Jeleskovic...Znam da je nerealno ali da se ispuni pola ovoga mi smo u dobroj poziciji za titulu..pod nerealno mislim na Kapića i TSS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo Čusta s svojim ljudima, fin budžet u ovom prijelaznom roku i korektna pojačanja Hadžije, onda nema brige.
Mislim da nas očekuju lijepe stvari, tako je najavio Nam, a ozbiljan je čovjek i biznismen. Naravno, i Uprava će morati zasukati rukave i Hadžija će morati fino probrati s novim trenerom. Nema zafrkancije, a mišljenja sam i da će lijepa svotica love biti na raspolaganju.
Mislim da nas očekuju lijepe stvari, tako je najavio Nam, a ozbiljan je čovjek i biznismen. Naravno, i Uprava će morati zasukati rukave i Hadžija će morati fino probrati s novim trenerom. Nema zafrkancije, a mišljenja sam i da će lijepa svotica love biti na raspolaganju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Jedina dilema mi je kondicioni..ne znam,tu je uprava na potezu da procijeni ko je bolji:ljudi od buduceg trenera ili jeleskovic..Vecina trenera ima svoje licno pomocnike koje vodi sa sobom u svakom klubu,tako da vjerovatno ce (aBd) custa svoje ljude sa sobom dovestiAlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2019, 23:19Samo Čusta s svojim ljudima, fin budžet u ovom prijelaznom roku i korektna pojačanja Hadžije, onda nema brige.
Nije Jela jedini. U BiH je sigurno najbolji kondicioni, al ako dođe trener koji je vodio klubove po Evropi i dovede svoje ljude... Ne bih imao problem da nas sprema neko ko je spremao igrače u Belgiji, iskreno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dok u upravi sjede profesionalci koji rade u interesu kluba i iz istog odstranjuju skorojeviće i interesdžije, ja se ne sekiram.simidobar je napisao/la: ↑08 dec 2019, 19:54SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 19:48Husref je ekipu ostavio na drugom mjestu na tabeli, jesenji prvaci smo postali nakon odličnog poteza uprave i nogiranja Husrefa u pravom trenutku. Tako da za jesenju titulu zasluge idu Sabrini i gospodinu Jahiću prije svega.![]()
![]()
Samo se ti ne preopterecuj, uvenuce ti i to malo mozga sto imas...![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rođeni nam donekle smiriše situaciju, malo mirniju pauzu nam obezbjediše, treba znat i vratit kad se ukaže prilika.
Zamislih se pa se nasikirah
Vratih film, bijaše to pretprošla titula, nakon nje sve nizbrdo, promjenili smo trenera, otjerali "bojkot" ekipu i treneru dali sve da bude po njegovom. Dovede svoje igrače, čitaj panjeve i na kraju ni evropa.
Nakon titule sad ove, atmosfera loša od početka, srećom, tu smo gdje jesmo ali smjenismo trenera, opet se "bojkot" spominje, čak šta više jučerašnju utakmicu su propustili Rahmanović zbog "bojkota", vjerovatno je i Lazić zbog sličnih razloga propustio jučerašnju tekmu, da nisu dobili kartone, možda bi i Tatar, Hodžić i jos ko zna ko propustio jučerašnju tekmu a da ne znamo pravi i konkretan razlog. Već neki i pišu da su navedeni igrači završili svoje sa FKS. Opet tražimo trenera.....
Yebem mu mater, pa isti scenarij ko i prošli put, baš sve isto, moramo bit pametni, vratit se na pravi put a ne skrenut sa istog. Moramo ukazat na ovo, umjesto podjela, provociranja i vrijeđanja, možemo donekle pogurat diva na pravi put, ako nastavimo kako smo krenuli, gurat ćemo ga na pogrešan put a znamo gdje vodi i koliku štetu donosi.
Zamislih se pa se nasikirah

Vratih film, bijaše to pretprošla titula, nakon nje sve nizbrdo, promjenili smo trenera, otjerali "bojkot" ekipu i treneru dali sve da bude po njegovom. Dovede svoje igrače, čitaj panjeve i na kraju ni evropa.
Nakon titule sad ove, atmosfera loša od početka, srećom, tu smo gdje jesmo ali smjenismo trenera, opet se "bojkot" spominje, čak šta više jučerašnju utakmicu su propustili Rahmanović zbog "bojkota", vjerovatno je i Lazić zbog sličnih razloga propustio jučerašnju tekmu, da nisu dobili kartone, možda bi i Tatar, Hodžić i jos ko zna ko propustio jučerašnju tekmu a da ne znamo pravi i konkretan razlog. Već neki i pišu da su navedeni igrači završili svoje sa FKS. Opet tražimo trenera.....
Yebem mu mater, pa isti scenarij ko i prošli put, baš sve isto, moramo bit pametni, vratit se na pravi put a ne skrenut sa istog. Moramo ukazat na ovo, umjesto podjela, provociranja i vrijeđanja, možemo donekle pogurat diva na pravi put, ako nastavimo kako smo krenuli, gurat ćemo ga na pogrešan put a znamo gdje vodi i koliku štetu donosi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vi se meni smijete a vidjecete da cemo imat 2 ili 3 miliona budzeta za igrače nadam se profesionalce koji znaju svoj posao.
I da cemo 21 maja SLAVITI ODBRANU TITULE PRVAKA .
I da cemo 21 maja SLAVITI ODBRANU TITULE PRVAKA .
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po meni ima igrač u ligi koji može praviti razliku, a to je Vojo Ubiparip. Tip pravog, kompletnog napadača koji trpa glavom, s obje noge, iz 5 iz 16 metara, sa distance, iz slobodnog, škaricama, apsolutni killer i majstor koji može biti i second striker. Bez obzira što je igrao za gurbete, mislim da je lik pravi profesionalac i volio bi ga vidjeti kod nas.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jedva čekam da se počne sa onim što slijedi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Poslije Ahmetovića, najbolji napadač lige.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:28Po meni ima igrač u ligi koji može praviti razliku, a to je Vojo Ubiparip. Tip pravog, kompletnog napadača koji trpa glavom, s obje noge, iz 5 iz 16 metara, sa distance, iz slobodnog, škaricama, apsolutni killer i majstor koji može biti i second striker. Bez obzira što je igrao za gurbete, mislim da je lik pravi profesionalac i volio bi ga vidjeti kod nas.
Spominju ga anamo oni, očekuju ga kao moguće pojačanje sad preko zime a nemaju para platit ni Asima Zeca.
Ne znam kad mu ističe ugovor al njega Azmir pravo gotivi i ima baš dobre pare u Tuzli. Nigdje on ne miče, nije budala. Nije realan ni za nas ni za kone.
Ni ja ne bi imao ništa protiv kada bi bio realan njegov dolazak.
FK Sarajevo
Dadnes koliko ga cjene i nikakav problem.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
Jel ova treba od Lazića, Adna Tatarević, uposlenica kluba ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo da nezapne transakcija ovaj put 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cuj Vojo da nam zauzima mjesto stranca. Bolje Komazeca doktora dovest
nekad bila uposlenik kluba vise nijeHistoricar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:37Jel ova treba od Lazića, Adna Tatarević, uposlenica kluba ?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma brate lik radio u Belgiji, sigurno da i ako bude došao, neće doći bez kondicionog ili bude našao već nekog. To je u današnjem fudbalu strašno važan segment, pogotovo u najjačim ligama svijeta, naravno kod nas je to još uvijek obično trčkaranje i parola "vodi ih na Igman nek trče pa da vidiš kako će letiti po terenu."Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 23:24Jedina dilema mi je kondicioni..ne znam,tu je uprava na potezu da procijeni ko je bolji:ljudi od buduceg trenera ili jeleskovic..Vecina trenera ima svoje licno pomocnike koje vodi sa sobom u svakom klubu,tako da vjerovatno ce (aBd) custa svoje ljude sa sobom dovestiAlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2019, 23:19Samo Čusta s svojim ljudima, fin budžet u ovom prijelaznom roku i korektna pojačanja Hadžije, onda nema brige.
Bit je da će biti kondicioni ko god da dođe, niko nije lud raditi a da mu nedostaje taj aspekt ili stručnjak za to. Nije Jelešković jedini, ima stručnjaka i vani za to ili nekih manje poznatih. Danas svaki manji tim ima takvog, a da se brinemo hoće li biti ako dođe Čusta, lik profi.

Kad skontaš koliko u našoj ligi znači ta fizička sprema, nismo ni svjesni. Ovdje imaš klubova koji svaku sezonu zvog dugova ili problema drugih kasnije krenu s pripremama, pa pauziraju, pa ne treniraju itd. Haman pa pola posla je fizika.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka