Tabela odlična, rezultati loši. Ne bi imao ništa protiv da rezultati budu duplo "lošiji" a da na kraju budemo prvi.
Ispadanje iz kupa, dva poraza na derbiju, sramotni rezultati protiv Slobode i Zvijezde kvare dojam.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tabela odlična, rezultati loši. Ne bi imao ništa protiv da rezultati budu duplo "lošiji" a da na kraju budemo prvi.
Ko želi da gleda pesimistićno i sve crno tako će zaključiti.Ako bolje pogledaš sastave i igre ostalih ekipa iz vrha prije će biti da su oni ove godine kvalitetniji i da je u odnosu na prošlu godinu ipak više kvaliteta u prvih 5 ekipa.Prošlogodišnjeg Želju porediti sa ovim ne ide,jedan Borac nije ni bio tu,Zrinjski po igračkom kadru(ne igri trenutnoj) isto.Tako,da mislim da je više u pitanju prošlogodišnje prvenstvo bez ozbiljne konkurencije.bodi123 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 13:35Jedini razlog je loša konkurencija. Inače smo i ovu polusezonu odigrali baš kao i svaku nakon osvojene titule - katastrofalno.revolt je napisao/la: ↑09 dec 2019, 13:33Ja mislim da je ovo prvi put u histroiji kluba da nakon osvojene titule sezonu poslije smo jesenji prvaci.
Ne sjecam se 2001/2002 sezone ali mislim da tad nismo bili prvi na pauzi. 2007/08, 2015/16 godine poslije bile za zaborav. Smjene trenera, zaostatci na pauzi. Tako da ako gledamo ovu činjenicu vec smo ostvarili napredak u odnosu na vrijeme prije.
Slazem se sa tim, golmanska pozicija je sama po sebi nezahvalna,skines 5 zicera,jedan primis i odma te kritikuju i ne valjas, svi vide te neke greske Kovacevica a zaboravljaju koliko puta nas je vadio.Zip je napisao/la: ↑09 dec 2019, 10:16Ja kad vidim da se kritikuje Kovacevic, shvatim u kakvom drustvu zivim jbte.
Lik u 17 utakmica primio 9 golova, na mnogim utakmicama nam direktno on donio bodove, i et on je los zato sto navijaci infrakt dobiju kada je lopta kod njega. Ma hajte molim vas...
Najbolji igrac ove polusezone, uz par kikseva... Bruku bodova nam je donio.
Kova ima slifa za golmana i bit ce dobar goldija samo ako dopadne u sake pravom treneru . Njegov najveci preoblem sto ima trenera retarda koji nema pojma kako se trenira mlad golman, jedina povoljna okolnost za njega je sto mu je babo sefik haver sa nasim bivsim jer sam ih vidjao na tekmi repke na BP. Citavu uyakmicu su nesto razglabali.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 14:26Kova nikad nece bit vrhunski golman, mozda ode negdje sezonu dvije i povratak u pl. uz izgovor trener ga nije volio skratiki broj stranaca i takve gluposti.
On je za pl bh oliver kan za vani je los..
Odraz njegovog sazrijevanja 22 godine 1.5 godine prvi cuvar mreze osvajaca dk dugo u FK SARAJEVO branio ko posuden golman u drugoj ligi brani za repku napredak skoro ne postoji isti golman ko kad je prvi put sta na go protiv slobode cak i losi
Fato je lopte prosle godine dobro sad malo losije al dobro primio dva gola ameterski odigra protiv ubica dobro na kosevu repku u crno zabio
Napravio 5-6 katastrofalni gresaka na srecu nasu nismo za njih kaznjeni vecinu, dok prosle godine mnogo manje kardinalni gresaka
Bacanje odraz (visok je) ok je moze bolje jedino sto mu je plus jeste sto ima 22 godine (to nisu neke godine za golmana)
Samo unazad par sezona evo nakon Dzafica, Pavlovica, Ostrakovica, Bandovica, Alaima itd. Kovacevic mi je jedini golman kojem vjerujem. Jedino mozda jos Delac da mi je ulijevao povjerenje i to je to.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 13:57Slazem se sa tim, golmanska pozicija je sama po sebi nezahvalna,skines 5 zicera,jedan primis i odma te kritikuju i ne valjas, svi vide te neke greske Kovacevica a zaboravljaju koliko puta nas je vadio.Zip je napisao/la: ↑09 dec 2019, 10:16Ja kad vidim da se kritikuje Kovacevic, shvatim u kakvom drustvu zivim jbte.
Lik u 17 utakmica primio 9 golova, na mnogim utakmicama nam direktno on donio bodove, i et on je los zato sto navijaci infrakt dobiju kada je lopta kod njega. Ma hajte molim vas...
preskup je on, bolje da ovi ostanu
Rulja iz Salkine kafane je najbolje rjesenje za pojedince
pa to je najviše šega što ne mogu skontat, ovi će pričat s tribinom, Vijetnamac ako dođe zatvori tribinu, boli ga k.Zip je napisao/la: ↑09 dec 2019, 10:16Ja kad vidim da se kritikuje Kovacevic, shvatim u kakvom drustvu zivim jbte.
Sto se tice ovog odnosa uprava-navijaci...
Ja samo znam da su ispravnu odluku donijeli sto su smjenili trenera. Hoce li oni biti bivsi ili ne, ne zanima me previse. Al ovo su najbolji ljudi u upravi koje smo imali do sada. Al ni to nije dovoljno nekima izgleda.
Ako ce doci svi stranci u upravu, ja sam za da se smjene. A ako ce nasi krimosi i kvazi navijaci i legende u klub, ja sam protiv.
Nista dobrog nismo od nasih bosnja dobili, niti cemo ulaskom novih ljudi. A vjerujem da se to pokusava jer je u klubu itekako dobra situacija, pa bi svi da omaste brk.
Sto se tice tog nekog sastanka izmedju uprave i navijaca, fino se dogovorite.. Pa 10ak navijaca za jednom stanom stola, uprava za drugom.. pa se pljujte do mile volje dok ne izgladite situaciju. Al dan prije pozivati navijace da dodju ispred prostorija kluba, i pritom ocekivati da ce te neko sa poklonom docekati je stvarno smjesno ocekivati.
Izuzimajuci Delaca,Kovacevic je definitivno puno kvalitetniji golman od svih koji su bili na nasem golu u proteklih 10 -15 godina,kad se samo sjetim Alaima i njegovih bravuraThrillerHz je napisao/la: ↑09 dec 2019, 15:03Samo unazad par sezona evo nakon Dzafica, Pavlovica, Ostrakovica, Bandovica, Alaima itd. Kovacevic mi je jedini golman kojem vjerujem. Jedino mozda jos Delac da mi je ulijevao povjerenje i to je to.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 13:57Slazem se sa tim, golmanska pozicija je sama po sebi nezahvalna,skines 5 zicera,jedan primis i odma te kritikuju i ne valjas, svi vide te neke greske Kovacevica a zaboravljaju koliko puta nas je vadio.Zip je napisao/la: ↑09 dec 2019, 10:16Ja kad vidim da se kritikuje Kovacevic, shvatim u kakvom drustvu zivim jbte.
2. mjesto je loš - gdje smo bili sa Husrefom
dok god nemamo sistem igre, to će biti tako , jedan od razloga što je bila potrebna smjena....kada trener postavi sistem igre i igrači se uklope u isti, savladaju taktičke zamisli, onda dobiješ pravu sliku snage ekipe...
Taj tvoj stav je jako zlonamjeran. U ovoj prici nisam ni na strani uprave ni na strani navijaca. Odavno se ne smatram dijelom Sjevera, nakupilo se godina.Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2019, 15:29pa to je najviše šega što ne mogu skontat, ovi će pričat s tribinom, Vijetnamac ako dođe zatvori tribinu, boli ga k.Zip je napisao/la: ↑09 dec 2019, 10:16Ja kad vidim da se kritikuje Kovacevic, shvatim u kakvom drustvu zivim jbte.
Sto se tice ovog odnosa uprava-navijaci...
Ja samo znam da su ispravnu odluku donijeli sto su smjenili trenera. Hoce li oni biti bivsi ili ne, ne zanima me previse. Al ovo su najbolji ljudi u upravi koje smo imali do sada. Al ni to nije dovoljno nekima izgleda.
Ako ce doci svi stranci u upravu, ja sam za da se smjene. A ako ce nasi krimosi i kvazi navijaci i legende u klub, ja sam protiv.
Nista dobrog nismo od nasih bosnja dobili, niti cemo ulaskom novih ljudi. A vjerujem da se to pokusava jer je u klubu itekako dobra situacija, pa bi svi da omaste brk.
Sto se tice tog nekog sastanka izmedju uprave i navijaca, fino se dogovorite.. Pa 10ak navijaca za jednom stanom stola, uprava za drugom.. pa se pljujte do mile volje dok ne izgladite situaciju. Al dan prije pozivati navijace da dodju ispred prostorija kluba, i pritom ocekivati da ce te neko sa poklonom docekati je stvarno smjesno ocekivati.
pa budeš izoliran od kluba skroz ko bbb, ako neki imaju puno slobodnog vremena super, samo naprijed....samo da će biti šprdanja i izrugivanja bit će, onda i sigurno bi nakon toga i vodstvo grupe preuzeo neko drugi nakon takve blamaže....
sve je za ljude ba, bujrum...
što bi rekli u onom vicu "mi smo svjetionik iz Vudrinja, napravite kako želite"