Ko sto rekoh, sigurno necete prvo sa instagrama saznati ko odlazi ili dolazi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledaj klixa objavili tekst
e **** ti novinarstvo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znači drkaju nas prvi dan nakon završetka prvenstva, biće veselo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uh šta će sve portali preko zime pisat, već je krenulo. 
Ne znas ko je veci debil Sipovic ili ovi portali u BiH
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo ga i medijski partner objavio da odlazi, a njihovi placenici poceli orgijati
Polako ljudi dragi niko ne zna sta nas ceka u januaru moze sve da ode u tri ljepe a moze i da bude boljne nego sto mislimo.
Jasno ce se vidjeti ima li para u klub ili ne, treba samo biti realan sa ocekivanjima.
Jasno ce se vidjeti ima li para u klub ili ne, treba samo biti realan sa ocekivanjima.
Mjau !
Je li storm napisao da je znao da odlazi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Deaktiviraj im instagram yebo li ih on
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Meni je najzanimljivije to što niko ne zna pravo stanje u klubu, al svi sve znaju. Eto dzaba uplatili pripreme u Turskoj
moSa ljoŽe
Ma limitiran stoper haos, jak u skoku i duel igri mada i tu je bio tanak proljetos, ove jeseni je odličan u tome što je i za očekivati s obzirom na njegovu konstituciju, ali zato sve ostalo goli prosjek lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam da se moze naci igraci koji ima veci kvalitet, a koji je u okviru nekog budzeta. Mislim pogledaj Kosoric, Boccacini, Bakrac, Rodin, Osmankovic i da ne pricam o Bogicevicu. Ako hoces veci kvalitet onda se mora isto i platiti vise. Onda bi isli na igrace poput Cocalica koji sigurno vise kostaju.
Evo napravio sam vam nekoliko avatara igraca ako zeli ko da stavi
Desni klik na sliku, copy image adress i onda u postavkama nadjite avatar i dimenzije 100x100
Ako imate kakvih narudzbi i zelja, slobodno napisite
Ako imate kakvih narudzbi i zelja, slobodno napisite
Znam, ali svi ti igrači što si nabrojao su u svom nekom prajmu bili daleko bolji od Sipovića u dresu Želje, izuzev Bakrača, Osmankovića i možda Rodina + Graovac koji je najbolji stoper kojeg smo imali još od Bogičevića iz starih dana tj. onda kada smo uzeli duplu.Tristan10 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:15Ne znam da se moze naci igraci koji ima veci kvalitet, a koji je u okviru nekog budzeta. Mislim pogledaj Kosoric, Boccacini, Bakrac, Rodin, Osmankovic i da ne pricam o Bogicevicu. Ako hoces veci kvalitet onda se mora isto i platiti vise. Onda bi isli na igrace poput Cocalica koji sigurno vise kostaju.
Tako da ja sam uvjeren da se solidan stoper uvijek može pronaći i dovesti, kao uostalom i svi druge pozicije u timu mimo bekova, to je uvijek kocka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidis zaboravio sam naseg najboljeg stopera zadnjih godina, Graovca. I kad ti je Kosoric bio u prime, i Bogdanovic to je bio nivo Sipovica. Samo kazem, uredu da covjek ide, ako imas nekog boljeg, ako nemas onda ga je bolje zadrzati. Rodin, smijesan igrac, iskreno, totalno overrated po prici i nekom imidzu, a los. Mislim sta ako dodje ovaj Vrhovac, nisam siguran da bi bio bolji od Sipovica.Raonffa je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:18Znam, ali svi ti igrači što si nabrojao su u svom nekom prajmu bili daleko bolji od Sipovića u dresu Želje, izuzev Bakrača, Osmankovića i možda Rodina + Graovac koji je najbolji stoper kojeg smo imali još od Bogičevića iz starih dana tj. onda kada smo uzeli duplu.Tristan10 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:15Ne znam da se moze naci igraci koji ima veci kvalitet, a koji je u okviru nekog budzeta. Mislim pogledaj Kosoric, Boccacini, Bakrac, Rodin, Osmankovic i da ne pricam o Bogicevicu. Ako hoces veci kvalitet onda se mora isto i platiti vise. Onda bi isli na igrace poput Cocalica koji sigurno vise kostaju.
Tako da ja sam uvjeren da se solidan stoper uvijek može pronaći i dovesti, kao uostalom i svi druge pozicije u timu mimo bekova, to je uvijek kocka.
Ne znam baš, Kosorić i Bogdanović su imali strašnu polusezonu pod Odovićem, računajući i europske utakmice tog ljeta, partije koje ja još nisam vidio od Sipovića, ali nebitno na kraju krajeva, svako ima svoje mišljenje.Tristan10 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:26Vidis zaboravio sam naseg najboljeg stopera zadnjih godina, Graovca. I kad ti je Kosoric bio u prime, i Bogdanovic to je bio nivo Sipovica. Samo kazem, uredu da covjek ide, ako imas nekog boljeg, ako nemas onda ga je bolje zadrzati. Rodin, smijesan igrac, iskreno, totalno overrated po prici i nekom imidzu, a los. Mislim sta ako dodje ovaj Vrhovac, nisam siguran da bi bio bolji od Sipovica.Raonffa je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:18Znam, ali svi ti igrači što si nabrojao su u svom nekom prajmu bili daleko bolji od Sipovića u dresu Želje, izuzev Bakrača, Osmankovića i možda Rodina + Graovac koji je najbolji stoper kojeg smo imali još od Bogičevića iz starih dana tj. onda kada smo uzeli duplu.Tristan10 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:15
Ne znam da se moze naci igraci koji ima veci kvalitet, a koji je u okviru nekog budzeta. Mislim pogledaj Kosoric, Boccacini, Bakrac, Rodin, Osmankovic i da ne pricam o Bogicevicu. Ako hoces veci kvalitet onda se mora isto i platiti vise. Onda bi isli na igrace poput Cocalica koji sigurno vise kostaju.
Ma nema za nas u ovoj ligi kvalitetnih stopera, odnosno imaš Jakovljevića u Zrinjskom, Šerbečića i Lazića u Sarajevu, ali to ne možeš dovesti nikako, a ovo ostalo nije baš vrijedno spominjanja. Odnosno, možda i ima neki koji bi nam valjao, ali ni za jednog drugog sa sigurnošću ne možeš reći da bi bio bolja opcija od Sipovića kao što ti kažeš.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sve dok pare liježu na Amarov privatni račun ja se ne brinem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.