Tako je Uprava nije klub . Uprava je samo alat u Klubu , kao sto su i trener , igraci i svi ostali uposlenici . Sad Uprava preuzima POTPUNU ODGOVORNOST NA SEBE . Bude li Titula uz dopadljivu igru i najmanje 2 boda na kontu kluba(mislim na koeficijent u Evropi ), imali su pravo da mjenjaju , u suprotno treba da preuzmu odgovornost i ostave lagodan zivot nekim sposobnijim . Imaju priliku , vise ni oni nemaju kredita .Evander je napisao/la: ↑09 dec 2019, 16:00@Denchi
Uprava nije jednako klub.
Navijaci su se digli protiv imenom i prezimenom par osoba.
Nemoj mijesati te dvije stvari. Pravljenje belaja, uletanje u teren, prekidanje utakmice, evenutalno na proljece, e to bi bilo onda protiv kluba.
Mozda se ja ne slazem sa njima, ali imaju pravo da protestvuju. Da, klub jeste fakticki privatno vlasnistvo, ali je klub koji je postojao puno prije toga i iza kojeg stoji veliki broj navijaca, koji nece gledati sklopljenih ociju, ako se ne radi u intresu kluba. Nisam siguran da ce i kosooki dobit puno sa tim, ako zarate sa navijacima.
Ostvareli snove navijaca i simpatizera (a taj sam) trebaju ostati , dok se ne ogrijese prema klubu i naviacima , neka ih .