Ne znam,za to ko ce placati trebao bi pitat ove sto su naklonjeni upravi i kojima su legende Sabrina i Jahic,po meni imas 3 dobra trenera u nasoj ligi Husref,Baka i Amar,u zadnje vrijeme se pojavljuju I Dudic i Zizovic,al za njih i nisam bas siguran da su u rangu ove trojice, pokazat ce se u buducnosti.fks74 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 20:52A ko ce placati sve te trenere ? Razocarati ce se mnogi, kada trener dodje.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 19:47Iskreno meni nije drago ako je istina da se Jeleskovic vratio,ne zbog toga sto nije dobar u svom poslu,bas naprotiv covjek je najbolji u tom sto radi,uostalom svi smo se u to uvjerili i na primjeru ostalih a ne samo kod nas.
Al nije mi drago zbog toga,jer to znaci da je uprava izabrala za trenera opet nekog od domace talasike tipa Nalic itd...
Jer svaki dobar trener sa sobom dovodi svoje ljude sa kojima radi a tu spada i kondicioni.
Npr. recimo da dodje Custovic,dovest ce sa sobom tim ljudi sa kojima radi a u njih spada i kondicioni
Po meni ako dovedu bilo kojeg trenera iz nase lige je korak unazad u odnosu na Husrefa,a ljudi koji su radilil van nase lige i koji bi bili korak unaprijed u odnosu na Husrefa moras i platiti i njih I niihov tim,i mene to raduje,jer to znaci da zelimo prvo mjesto uz leprsavu igru i iskorak u Evropi (ne otkaz Husrefu nego te ambicije koje imaju)
A to ko ce ih platiti,pitaj ove sto su naklonjeni upravi,jer ocigledno raspolazu informacija o tome koliko para imamo i koliko ce se potrositi.