FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 09 dec 2019, 21:59

Ovome zabraniti svaki moguci prilazak klubu!!

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 09 dec 2019, 22:00

Ne zelim niti cu po ikom pljuvati
Hvala Husref, ali si kao Covjek pao u mojim ocima
Poslije svega da si ostao gosp i ostavio da djela govore
o tebi, ti si sve moguce tv kanale obisao i popljuvao ne upravu, nego taj isti Klub koji te je doveo tu gdje sada jesi
Ljudi dolaze i odlaze ali ostaje ljudskost.
Citavu polu sezonu su i ptice na grani znale da nesto nije uredu, do zadnjeg si pusten i sam si hvalio tu istu upravu koja nevalja.

Obrukao si nas u dva derbija, i opet jer raja pojedina nasla opravdanje i stala na Tvoju stranu

JA NE MENI JE FKS ISPRED I TEBE I UPRAVE I SVIJU, A POKAZALE SU SE LEGENDE KOLIKO SU SPREMNE POMAGATI KLUBU🤮

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 22:02

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 21:57

Dok je tebe oni nece otic.. :thumbup: :mrgreen:
pa ako je jedini razlog da trebaju ići otkaz ovome, ja sam to govorio 2018te...znači samo ukor da brže tjeraju sljedeći put :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 09 dec 2019, 22:02

robertkosar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:20
Nedostaje mi "Samozdravlje" i "Bordopoeta" :hmmmmm:

Pozdrav tebi! Ja sam tu, pročitam svaki post. Imao sam nekih porodičnih obaveza pa mi se neda da nešto napišem, a ponešto bih napisao vezano za Husrefa, ali ne mogu brate poslije onih suza nikako, još i sada kada se sjetim zastane mi knedla u grlu. A evo ovih dana sam upratio dva posta samozdravlja.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 dec 2019, 22:03

Ovo sef i na al jazeeri bio :zzz:
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 dec 2019, 22:03

Sve sam odgledao ali ne znam šta da napišem iskreno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 09 dec 2019, 22:04

Pljuvanje uprave i pljuvanje kluba nije isto
Uprava nije klub !!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 22:04

Bordolav je napisao/la:
09 dec 2019, 22:00
Ne zelim niti cu po ikom pljuvati
Hvala Husref, ali si kao Covjek pao u mojim ocima
Poslije svega da si ostao gosp i ostavio da djela govore
o tebi, ti si sve moguce tv kanale obisao i popljuvao ne upravu, nego taj isti Klub koji te je doveo tu gdje sada jesi
Ljudi dolaze i odlaze ali ostaje ljudskost.
Citavu polu sezonu su i ptice na grani znale da nesto nije uredu, do zadnjeg si pusten i sam si hvalio tu istu upravu koja nevalja.

Obrukao si nas u dva derbija, i opet jer raja pojedina nasla opravdanje i stala na Tvoju stranu

JA NE MENI JE FKS ISPRED I TEBE I UPRAVE I SVIJU, A POKAZALE SU SE LEGENDE KOLIKO SU SPREMNE POMAGATI KLUBU🤮
:urnebes: :urnebes:

On interesantan regionu a ti ? A sabrinica ? A valentin ? A rumeni ?

:mrgreen: :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 22:05

MortemHz je napisao/la:
09 dec 2019, 22:03
ma sve mi očekivano bi, ali ono za Bukovicu presmiješno, i drži priču o ekipi neće da kaže ko i šta, jer je vjerovatno svega 1 ili 2 da su njega podržavali i tu bi otkrio i razlog šut-karte....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 dec 2019, 22:06

MortemHz je napisao/la:
Nisam gledao. Jeli bilo suza ili je zaboravio oguljen crveni luk ponijeti :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 22:07

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 22:05
MortemHz je napisao/la:
ma sve mi očekivano bi, ali ono za Bukovicu presmiješno, i drži priču o ekipi neće da kaže ko i šta, jer je vjerovatno svega 1 ili 2 da su njega podržavali i tu bi otkrio i razlog šut-karte....
Presmjesno je sto ona veze nema o fudbalu a odlucuje o tako vaznom pitanju.. to je za plakanje ba..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 dec 2019, 22:07

Sve otjerat iz kluba, krenuvši od Husrefa, igrače itd. Daj sposobne ljude, da nisu od ranije imali kontakta sa klubom. Dovest ako treba kosooke sve.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 dec 2019, 22:08

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 22:07
Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 22:05
MortemHz je napisao/la:
Presmjesno je sto ona veze nema o fudbalu a odlucuje o tako vaznom pitanju.. to je za plakanje ba..
Eto o kakvoj se upravi radi. Bukovica odlucuje o najvecoj trenerskoj legendi kluba.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 09 dec 2019, 22:09

E moj Husefe kako te nije stid bilo za platu raditi i postati prvi trener koji je duplu krunu donio u historiji. Da volis Sarajevo koliko kazes davao bi ti klubu mjesecno pet hiljada maraka, a ne uzimao dvaput vise. E moj Husrefe, da znas koliko su nas obradovali Jesici, Jarniji, Varesanovici, Jovici, Pliseci, Kodre i ostale nase legede. Pogotovo ovaj posljednji pa ga pojedina nasa braca po bordo boji vise vole, eh eh kakva je ljudina bio nas Kodro, za 500 maraka je on ginuo i radio, cak uveo treninge poslije utakmica, donio vise trofeja od tebe i otisao bez rijeci, ali nam ga tajne sile otjerase. A 'nako moderan i uctiv bijase nas Kodro. :(

Zato mi volimo naseg Jelu vise nego tebe, nas je Jela carobnjak. A i nije stvar voljeti, potrebno je postovati, ako nista radi svih lijepih trenutaka koje nam je nas Jela donio, od Genka, titule, kupa, najvise utakmica kao trener, najvise pobjeda, insallah kad nam se Jela vrati to ce biti dokaz kakva si ti nula jer Jela je za sve nas i vas a i za tebe Husrefe, Sarajevo. :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 22:09

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 22:07

on nikad ne bi bio trener Sarajeva da mi imamo upravu iz fudbala....

a odluka jednoglasna i to je poruka....vrlo jasna

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 dec 2019, 22:09

Jel bilo riječi o njegovoj odgovornosti za lošu igru, fizičku spremu, kikseve kod raspadnutih ekipa i dvije katastrofe u derbijima ?

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 dec 2019, 22:09

Sjeverjecudo je napisao/la:
09 dec 2019, 22:04
Pljuvanje uprave i pljuvanje kluba nije isto
Uprava nije klub !!!!!
Husref je klub :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 22:10

Vaha1946 je napisao/la:
09 dec 2019, 22:09
E moj Husefe kako te nije stid bilo za platu raditi i postati prvi trener koji je duplu krunu donio u historiji. Da volis Sarajevo koliko kazes davao bi ti klubu mjesecno pet hiljada maraka, a ne uzimao dvaput vise. E moj Husrefe, da znas koliko su nas obradovali Jesici, Jarniji, Varesanovici, Jovici, Pliseci, Kodre i ostale nase legede. Pogotovo ovaj posljednji pa ga pojedina nasa braca po bordo boji vise vole, eh eh kakva je ljudina bio nas Kodro, za 500 maraka je on ginuo i radio, cak uveo treninge poslije utakmica, donio vise trofeja od tebe i otisao bez rijeci, ali nam ga tajne sile otjerase. A 'nako moderan i uctiv bijase nas Kodro. :(

Zato mi volimo naseg Jelu vise nego tebe, nas je Jela carobnjak. A i nije stvar voljeti, potrebno je postovati, ako nista radi svih lijepih trenutaka koje nam je nas Jela donio, od Genka, titule, kupa, najvise utakmica kao trener, najvise pobjeda, insallah kad nam se Jela vrati to ce biti dokaz kakva si ti nula jer Jela je za sve nas i vas a i za tebe Husrefe, Sarajevo. :bih:
whataboutizam

kako kad oni drugi...pa mogu i ja....korijeni iz ruske propagande :bow:

najgora odbrana :puke:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 dec 2019, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 09 dec 2019, 22:11

Samozdravlje je napisao/la:
09 dec 2019, 17:38
robertkosar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:20
Nedostaje mi "Samozdravlje" i "Bordopoeta" :hmmmmm:
Evo Jarancino jedna od mene :
Ako je trener glava tima , ondaje direktor (Ilijevski ? ) glava Uprave .
Ne znam za jarana @bordopoetu(neopravdano me ukorio , ali halalim mu), ali nije ti ova prepiska za moje godine i sama agresivnost i pljuvacina medju momcima koji bi trebali biti kao braca . Postujem razlicito misljenje , ali pojedincima ne sluzi na cast . Selam brate ROBERTE . :njanjanja: :bih:

Nije mi bila namjera, baš da te ukorim. Bila je to samo opaska na tvoju podršku Husrefu, više kao neko čuđenje a ne korenje i ovom prilikom ti se duboko i iskreno izvinjavam, ako si to shvatio lično. Možda sam i ja nespretno reagovao, a znaj da te izuzetno cijenim.

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 09 dec 2019, 22:11

Gostovanja i plakanje na svim tv kucama su pokazala
njegov kranji cilj

Jer da je to sve tako, sutio bih i sve bi se samo poklopilo
Ni u jednoj utakmici nije bilo samo kritike, pa su ga ustase tj Siroki naguzile pa je sutio kao picka!
Pa ga dva puta Zeljo guzi pa suti
Pa gdje je ta ljubav?!

Meni kada dirnes u nesto sto volim bolje da nisi dirnuo
Posebno sto znamo sta nas veze za Siroki
Ali jok balija ce i mater prodati

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Haksss, n0dix, Vutra i 18 gostiju.