FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a mi zamjerali Tuzlacima što su ga psovkama otjerali 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iako je Husref davno pretjerao sa ovim placipickanjem mislim da nije zasluzio tj znam da nije zasluzio da ga se vrijedja.
Na jednu stranu sve ali uvrede prema njemu od navijača Sarajeva su sramotna.
Na jednu stranu sve ali uvrede prema njemu od navijača Sarajeva su sramotna.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tuzlaci 100 godina bez titule bas se u fudbal razumiju.
Lik spominje Tuzlake, koji mu psuju grad, Markale, sute cetnickoj himni i isprate je aplauzom. Koliko ti Denchi nisko padas nisi svjestan. E takvima poput tebe porucuje Husref da se u ogledalo pogledas.
Lik spominje Tuzlake, koji mu psuju grad, Markale, sute cetnickoj himni i isprate je aplauzom. Koliko ti Denchi nisko padas nisi svjestan. E takvima poput tebe porucuje Husref da se u ogledalo pogledas.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 09 dec 2019, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ti si ba pravo sretan covjek, pravo mi je krivo sto se malo ranije nisam rodio..bordopoeta je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:21Bog te čuo, ali teško brate, u meni umire i posljednja nada da će se to desiti. A gledao sam skoro svaku u Skenderiji, počeo ih redovno gledati jednu sezonu u drugoj ligi (pred ulazak u prvu), svaku tekmu prolamala se dvorana od navijanja, a navijače predvodio rah. Jefa (Metiljević Mirsad) koji je predvodio i navijače FKS.

Ako si isao na one tekme kupa sampiona, pisi bratu kako je bilo po gradu i medju rajom, moze i u pp..

Najezim se kad se sjetim nekih utakmica i atmosfere u gradu.. I poslije rata..
Ne gledam kosarku uopste vise, a pozelio sam ne mogu ti opisat koliko..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Neka od legendi kluba treba da se brine za pravna pitanja, logistiku, digitalni marketing. Ja sam sto posto ubjedjen da je vahidim musemic bolji advokat od jahica, da je fuad muzurovic expert za digitalne umjetnosti itd. Bem vam drzavu gdje to ima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
pa ne daje otkaze lako

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo nemoj zaboravit da smo FUDBALSKI klub, to su sporedne stvari i postoji milion firmi sa tim djelatnostima koje mogu obavljat taj posao za nas, i to uz obaveznu odgovornost za obavljeni posao..AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:36Neka od legendi kluba treba da se brine za pravna pitanja, logistiku, digitalni marketing. Ja sam sto posto ubjedjen da je vahidim musemic bolji advokat od jahica, da je fuad muzurovic expert za digitalne umjetnosti itd. Bem vam drzavu gdje to ima
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
četničkoj himni?emir79 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:35Tuzlaci 100 godina bez titule bas se u fudbal razumiju.
ili srpskoj? pa portali to prenijeli kao pozitivan primjer

nek se on pogleda, zašto je odluka o smjeni bila jednoglasna? zašto šuti o svlačionici?
ima li taj čovjek stida? ova gostovanja po medijima su samo taktika da izvuče više para i da mu plate šutnju većom odštetom...
zašto je rekao da mu ne treba skaut a da mu dignu platu? zašto je rekao da mu ne treba kondicioni a da njemu dignu platu?
sve zna.....samo ga primi....

Samo bih se nadovezao da je aplauz cetnickoj himni jedan od najvecih skandala u bh fudbalu ikada.emir79 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:35Tuzlaci 100 godina bez titule bas se u fudbal razumiju.
NEMA NAZAD
Ne moze on odstetu dobiti vecu nego sto ona jeste. Sve ima u ugovoru sta i kako. Cuj gostovanjem na TV-u da podize odstetu.Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:42četničkoj himni?emir79 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:35Tuzlaci 100 godina bez titule bas se u fudbal razumiju.
ili srpskoj? pa portali to prenijeli kao pozitivan primjer![]()
nek se on pogleda, zašto je odluka o smjeni bila jednoglasna? zašto šuti o svlačionici?
ima li taj čovjek stida? ova gostovanja po medijima su samo taktika da izvuče više para i da mu plate šutnju većom odštetom...
zašto je rekao da mu ne treba skaut a da mu dignu platu? zašto je rekao da mu ne treba kondicioni a da njemu dignu platu?
sve zna.....samo ga primi....![]()

Pozitivan primjer, za koga? Tuzlake

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da bravo to znam, a vjerovatno trebate i vi znati da je fk jedna velika firma i da odbor odnosno skupstina nr moze i ne smije biti sacinjena striktno od fudbalera. Sto se sportskog segmenta tice, trener, sportski direktor i strucni stab trebaju biti fudbalski OBRAZOVANI, a generalni direktor sportski obrazovan sa edukacijom na polju menadzemnta, sti, realno, sabrina to ima. Da smo nacisto ne branim nikoga, samo ta jednogkasna odluka, jel mislis i dalje da nije odnekud naredba dosla? Uprava je produzena ruka Nama i Tana i uskoro cemo ee svi u to uvjeriti. Ja sam za to da se spusti lopta. Da se ne koljemo mi medjusobno i neetiketiramo.simidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:41Samo nemoj zaboravit da smo FUDBALSKI klub, to su sporedne stvari i postoji milion firmi sa tim djelatnostima koje mogu obavljat taj posao za nas, i to uz obaveznu odgovornost za obavljeni posao..AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:36Neka od legendi kluba treba da se brine za pravna pitanja, logistiku, digitalni marketing. Ja sam sto posto ubjedjen da je vahidim musemic bolji advokat od jahica, da je fuad muzurovic expert za digitalne umjetnosti itd. Bem vam drzavu gdje to ima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Gledas stvari iz svog ugla.. Husref NIKAD ne moze bit gladan.. i da ne radi 20 godina ima mnogo prijatelja, on je DOBAR covjek, jedan od rijetkih ne kompromitovanih trenera iz ove nase PL.. ima "otvorenih vrata" na svakom koraku..Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:42četničkoj himni?emir79 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:35Tuzlaci 100 godina bez titule bas se u fudbal razumiju.
To zasto je rekao... prvi put cujem sad od tebe.. NE odlucuje samo on trebal nam skaut il neko drugi, nije on vlasnik kluba..
Za haman 40 godina oko FK Sarajeva nikad nije bio toliki cigan da nekom otima hljeb iz usta..
I sad je rekao da nikad sebi nebi dozvolio da unisti nekom karijeru sa pricom o nekom bojkotu.. gospodin.
Prozvao je upravu i zahvalio se navijacima na podrsci..
previse ga dizes u zvijezde, puno je mutniji nego sto se misli, ne bavi se cistim poslovima, i da vrlo je gladan i vrlo kompromitovan samo se o tome ne prica jer bi izgubio status legende koju je dobio, svaka mu cast, hvala mu za sve, uvijek ce biti dio historije, al vrijeme je da se krene daljesimidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:59Gledas stvari iz svog ugla.. Husref NIKAD ne moze bit gladan.. i da ne radi 20 godina ima mnogo prijatelja, on je DOBAR covjek, jedan od rijetkih ne kompromitovanih trenera iz ove nase PL.. ima "otvorenih vrata" na svakom koraku..Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:42četničkoj himni?emir79 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:35Tuzlaci 100 godina bez titule bas se u fudbal razumiju.
To zasto je rekao... prvi put cujem sad od tebe.. NE odlucuje samo on trebal nam skaut il neko drugi, nije on vlasnik kluba..
Za haman 40 godina oko FK Sarajeva nikad nije bio toliki cigan da nekom otima hljeb iz usta..
I sad je rekao da nikad sebi nebi dozvolio da unisti nekom karijeru sa pricom o nekom bojkotu.. gospodin.
-
- Kontakt:
koliko je sigurno da se jelešković vratio?
VVVBK
VVVBK
Jelešković kad vidi koliko su njegovi nekadašnji igrači "spremni".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako ba ja mogu dic nekog u zvijezde ? covjek ucestvovao u 5 nasih titula.. bas sam ja bitan u toj prici..dundee je napisao/la: ↑09 dec 2019, 23:04previse ga dizes u zvijezde, puno je mutniji nego sto se misli, ne bavi se cistim poslovima, i da vrlo je gladan i vrlo kompromitovan samo se o tome ne prica jer bi izgubio status legende koju je dobio, svaka mu cast, hvala mu za sve, uvijek ce biti dio historije, al vrijeme je da se krene daljesimidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:59Gledas stvari iz svog ugla.. Husref NIKAD ne moze bit gladan.. i da ne radi 20 godina ima mnogo prijatelja, on je DOBAR covjek, jedan od rijetkih ne kompromitovanih trenera iz ove nase PL.. ima "otvorenih vrata" na svakom koraku..Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:42
četničkoj himni?
To jel mutniji il bistriji ne znam, nisam cuo.. vjerujem da nesto postoji ovih par forumasa bi to sigurno iskoristili, pljuju ga od proslih zimskih priprema..
Naravno da je vrijeme za dalje, samo da fino rastjeramo ova ukorijenjena go*na i mozemo krenut.. nista nas vise nece sprijecit..
E vala Bukovica jucer dosla,cula za Sarajevo kad je i dosla i ona se pita.E **** ga vala na stranu sve ,ali je sramota da se ona STA pita
FK SARAJEVO.
Nesto ne vjerujem u tu pricu da se vratio Jeleskovic
E koja patetika, pa lik se trudi da izgubi respect i kod onih koji ga jos uvijek postuju.
Budi musko ba, uzmi lovu i ides dalje, jok on samo kuka, sto ce ti to moj Husrefe.
Budi musko ba, uzmi lovu i ides dalje, jok on samo kuka, sto ce ti to moj Husrefe.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, CAZIN, Hordas1990, HordasFks, miguelramos, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PAPE3, plisek, Proximic, Rajvosa4ever, riki46, skoJaa, Vanja8 i 100 gostiju.