FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 09 dec 2019, 16:44

Evander je napisao/la:
09 dec 2019, 16:00
@Denchi
Uprava nije jednako klub.
Navijaci su se digli protiv imenom i prezimenom par osoba.
Nemoj mijesati te dvije stvari. Pravljenje belaja, uletanje u teren, prekidanje utakmice, evenutalno na proljece, e to bi bilo onda protiv kluba.

Mozda se ja ne slazem sa njima, ali imaju pravo da protestvuju. Da, klub jeste fakticki privatno vlasnistvo, ali je klub koji je postojao puno prije toga i iza kojeg stoji veliki broj navijaca, koji nece gledati sklopljenih ociju, ako se ne radi u intresu kluba. Nisam siguran da ce i kosooki dobit puno sa tim, ako zarate sa navijacima.
Tako je Uprava nije klub . Uprava je samo alat u Klubu , kao sto su i trener , igraci i svi ostali uposlenici . Sad Uprava preuzima POTPUNU ODGOVORNOST NA SEBE . Bude li Titula uz dopadljivu igru i najmanje 2 boda na kontu kluba(mislim na koeficijent u Evropi ), imali su pravo da mjenjaju , u suprotno treba da preuzmu odgovornost i ostave lagodan zivot nekim sposobnijim . Imaju priliku , vise ni oni nemaju kredita .
Ostvareli snove navijaca i simpatizera (a taj sam) trebaju ostati , dok se ne ogrijese prema klubu i naviacima , neka ih .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

koznazna
Kontakt:

Post Postao/la koznazna » 09 dec 2019, 16:48

Kamuflazn je napisao/la:
09 dec 2019, 16:34
Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 16:03
Kamuflazn je napisao/la:
09 dec 2019, 15:57

Pa evo zeljeznicmar. Imaju ko biva boljeg trenera, dobili nas 2 izgubili. Sto potvrdjuje ovo moje. A cut cemo se jos. ;)
kvalitet te ekipe je usko vezan sa finansijama tog kluba, trener je dosta bolji i izvlači 200% iz limitirane i loše ekipe, bez golmana,bez stopera,bez bekova, bez krila....sa 1 vrhunskim igračem i 1 špicem i 1 invalidom napravio je više nego dvostruki šampion sa svim vrhunskim igračima od prošle sezone....zamalo :D sreća povukli smo poteze pa smo u foto finišu ipak mi prvi....njihova gol razlika međutim govori dovoljno da imaju stil koji je optimalan za taj kadar i to je trener i niko drugi, igra im je rasla iz kola u kolo dok nisu svi igrači se adaptirali na taj stil....

veselim se tvojim postovima na temi Tuzla Cityja ;) :kafa:

Spinujes bez veze. Bez lijevog beka, bez ijednog veznog, bez lijevog krila, sa rovitim tatarom i ahmetom, sa hebibom koji je najlosiji igrac po tebi sa 2 stopera coek zavrsio kao prvi. Izvlacenje maksimuma, doktorirano.
Ko kaze da smo bez lijevog beka, armin imamovic je tu akademac ponajbolji u generaciji e sad sto ga husref nije nijednom isprobo do njega je.,

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 16:53

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 16:43

Nije ba zivot crno-bijela slika.. Nam je ulozio sitnicu u odnosu na navijace.. Ne moze okrenut glavu i zanemarit te cinjenice, bice povratna..
Moze se uklopit u pricu sa Hordama i FK Sarajevom, On je dobrodosao, pokazali smo mu to..

Al ako proba na silu i kur*evito.. Lakse mu je da kupi Olimpik.. pa nek se igra do kraja zivota...
stoji to druže, ali su isto neke budale i lopovi u prijašnjim upravama i skupštinama spičkale te pare od navijača i napravili dug od 8 miliona i doveli u pitanje dalje postojanje kluba? štrumfovi na vlasti ugradu tad prizivali da se proglasi bankrot, gašenje...

uznapredovali smo svi od tih dana i ne treba nikad dat da tog opet dođe....međutim sad se diže frka zbog jednog čovjeka, uposlenika kluba, koji je legenda kluba to stoji, ali se gubi iz vida veća slika...koja je jako dobra i ne bi je smjeli uprskat i mi sabotirati....

neće čovjek na silu i **** što veliš jer je mogao odmah to, pošutat sve domaće ljude i postavit svoje, izglasat svoj novi statut kluba i bukvalno za dan promjenit sve što mu nije ćejf, njegovim pristupom i prema državi,gradu,ljudima i klubu se vidi respekt....i ne bi trebali to pojebat pa ni zarad Husrefa....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:08

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 16:35
Sjeverjecudo je napisao/la:
09 dec 2019, 16:30

Laz, niko nije bio protiv Nam-a,bas suprotno,mozda da je neki pojedinac objavio status protiv Nam-a Ali generalno svi ljudi koji su protiv uprave nisu protiv Nam-a i nemaju nista protiv covjeka.
pa ne bi se složio, tačno da nije bilo u zahtjevima grupe naravno, ali na facebooku, a i na protestu dosta loših stvari se moglo čuti, pa i na ovoj temi...a evo ti Sime iznad sa black-opsima...ali rekao sam vruće glave, razumijem, samo treba opreza...
Je*o te simo i black-opsi.. ;) nit kome prijetim nit koga vrijedjam.. ne se*i vise ociju ti.. ti fol fin ja divljak.. :urnebes: :urnebes:

Ovo je nisko bilo.. ;)

Nemoj samo ti razmisljat kakva je meni glava.. ako Boga znas..

Mescini da bi ti i gu*ice dao nekom samo da upravu sacuvaju.. nek i Nama otjeraju al nemoj po sabrinici, rumenom i dobrom duhu valentinu..

PS Mozes me i upoznat ako zelis, sve cu ti ovo i u lice rec.. sto cujes ovde to cujes i uzivo.. sve isto.. bez prijetnji, bez jalijanja.. ne mijenjam se za potrebe nekih foruma.. nit se bojim nekog toliko da ga moram lagat..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 dec 2019, 17:20

Nedostaje mi "Samozdravlje" i "Bordopoeta" :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 dec 2019, 17:22

simidobar je napisao/la:
Nam je ulozio sitnicu u odnosu na navijace..
Haj molim te još jednom ovo napiši pa da se nasmijemo svi ovako đuture :bow: :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 17:26

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:08

Je*o te simo i black-opsi.. ;) nit kome prijetim nit koga vrijedjam.. ne se*i vise ociju ti.. ti fol fin ja divljak.. :urnebes: :urnebes:

Ovo je nisko bilo.. ;)

Mescini da bi ti i gu*ice dao nekom samo da upravu sacuvaju.. nek i Nama otjeraju al nemoj po sabrinici, rumenom i dobrom duhu valentinu..

PS Mozes me i upoznat ako zelis, sve cu ti ovo i u lice rec.. sto cujes ovde to cujes i uzivo.. sve isto.. bez prijetnji, bez jalijanja.. ne mijenjam se za potrebe nekih foruma.. nit se bojim nekog toliko da ga moram lagat..
ahahahahahahaha pa jbi se ti napisa nekakve prijetnje, vidjeće se sve :rol:

ne bi ja ništa dao, davno sam ja rekao zaboli me i za trenera i za igrače i za upravu, prolaznici, neki dobri neki loši ali svi prođoše...klub ostaje i za klub se navija...ja samo govorim ne znam koliko će čovjek strpljenja imat za pizdarije navijača i glavobolje sa lokalnim upravama dok ne skonta da vijetnamcu u upravi nema ko šta pričat šuplje tipa "znam ga ja, rižu skupa brali i tad je krao zrna" ili nekakve budalaštine koje se ovima stavljaju na vrat, sa vijetnamcom koji nije s ovog kontinenta jbt nema ništa slično u razini ovakvih gluposti....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 dec 2019, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 dec 2019, 17:27

Ovi sto govore amar iskoristio maksimum od ekipe amaw ima znanje i tako samo da vas upitam ovo.

Zar ako ti dode dzaba (mislim bez ostete) zdrav stilic to znaci da si ti odkrio zlatnu koku il bi saner bajramovic znao da je to kvalitet..

Drugo velic kjesevski (bio jedan od najbolji golmana lige i repku pozivan)

Pavic osmankovic stevanovic stanic sindikalac
Bojo alispahic stilic bojo ermin zec asim zec
Veselinivic krpic ramovic

Ovo ko zove bez odbrane bez krila bez golmana a svi ti igraci bili zdravi odradili pripreme bez evrope (osim stile koji godinu dana nije imo klub lijecio neke male ozlede znaci nije bio toliko zapustan i eto ermin zec se od 10 kola povrijedio..

Ovo je veoma skupa i jaka ekipa jer svi strani igraci su tu vise od godinu sem zeca dok je stila njihov plus uzto velemastor i skoro da i nije trebo afaptaciju..

Uz to kup utakmice na donacem terenu plus dzaba 3 boda od celika plus bod protiv sisograda plus bod od veleza i opet -1 bod iza ekipe koja za 21 utakmicu nije uspjela da odigra 3 u istom sastavu radi **** povreda..

Osim je ok trener, koji je lukav (nije htio da odgodi derbi za nedelju razbijo po savezu **** begicu sestru) i plus kriminalac u sportu, utakmica protiv celika je dokaz da mulja jer ako celik to nije platio veci efekat bi bio i prvenstvo bi bilo regularnije da su sacekali skedece kole pa ih osamarili na njihovom terenu dali zvijezdi 3 boda i oduzeti bidovi i utakmica oizgubljena na domacem terenu.... stavite prat na mozak dali je ovo logicno ste se desilo ili ponisten cist go velezu itd itd,

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:32

SarajevoJeBordo je napisao/la:
09 dec 2019, 17:22
simidobar je napisao/la:
Haj molim te još jednom ovo napiši pa da se nasmijemo svi ovako đuture :bow: :rol:
Evo ti jedna iz privatne zbirke mog dede...

slika

Ova je iz Igala '77

slika

Malo Nam miliona ima za ovo...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 17:33

simidobar je napisao/la:
Kupi kartu venera mjenjao bi igrace i trenera. Bosnjo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 17:34

Pitar6785 je napisao/la:
09 dec 2019, 17:27
Ovi sto govore amar iskoristio maksimum od ekipe amaw ima znanje i tako samo da vas upitam ovo.

Zar ako ti dode dzaba (mislim bez ostete) zdrav stilic to znaci da si ti odkrio zlatnu koku il bi saner bajramovic znao da je to kvalitet..

Drugo velic kjesevski (bio jedan od najbolji golmana lige i repku pozivan)

Pavic osmankovic stevanovic stanic sindikalac
Bojo alispahic stilic bojo ermin zec asim zec
Veselinivic krpic ramovic

Ovo ko zove bez odbrane bez krila bez golmana a svi ti igraci bili zdravi odradili pripreme bez evrope (osim stile koji godinu dana nije imo klub lijecio neke male ozlede znaci nije bio toliko zapustan i eto ermin zec se od 10 kola povrijedio..

Ovo je veoma skupa i jaka ekipa jer svi strani igraci su tu vise od godinu sem zeca dok je stila njihov plus uzto velemastor i skoro da i nije trebo afaptaciju..

Uz to kup utakmice na donacem terenu plus dzaba 3 boda od celika plus bod protiv sisograda plus bod od veleza i opet -1 bod iza ekipe koja za 21 utakmicu nije uspjela da odigra 3 u istom sastavu radi **** povreda..

Osim je ok trener, koji je lukav (nije htio da odgodi derbi za nedelju razbijo po savezu **** begicu sestru) i plus kriminalac u sportu, utakmica protiv celika je dokaz da mulja jer ako celik to nije platio veci efekat bi bio i prvenstvo bi bilo regularnije da su sacekali skedece kole pa ih osamarili na njihovom terenu dali zvijezdi 3 boda i oduzeti bidovi i utakmica oizgubljena na domacem terenu.... stavite prat na mozak dali je ovo logicno ste se desilo ili ponisten cist go velezu itd itd,
otiđi im na temu glasaju koju liniju da pojačaju....
komplet veza je **** osim štilića
komplet krila su **** osim E.Zeca
komplet odbrana je smiješna, pogledaj od ekipa u vrhu koliko su primili komada 21(to je sredina tabele)
Sipović koji im odlazi je najbolji i junior Osmanković
oba golmana su im tuta, rezervnog špica nemaju

samo trener i ložiona, na tom žive

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:36

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 17:26
simidobar je napisao/la:

Ovo je nisko bilo.. ;)

ne bi ja ništa dao, davno sam ja rekao zaboli me i za trenera i za igrače i za upravu, prolaznici, neki dobri neki loši ali svi prođoše...klub ostaje i za klub se navija...ja samo govorim ne znam koliko će čovjek strpljenja imat za pizdarije navijača i glavobolje sa lokalnim upravama dok ne skonta da vijetnamcu u upravi nema ko šta pričat šuplje tipa "znam ga ja, rižu skupa brali i tad je krao zrna" ili nekakve budalaštine koje se ovima stavljaju na vrat, sa vijetnamcom koji nije s ovog kontinenta jbt nema ništa slično u razini ovakvih gluposti....
Draze bi mi bilo da dovede ambiciozne ljude iz Vijetnama koji ce zeljet uspjeh klubu.. voljecu ih ko bracu.. ovi su bili za otkaza jos dok je Cala bio..

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 dec 2019, 17:37

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:32
simidobar je napisao/la:

slika

Ova je iz Igala '77

slika

Malo Nam miliona ima za ovo papak...
21 je vijek da se nije ulozilo bili bi mozda Djerzelez ili KK Royal razmisljajte u 21 vijeku,peije igrac do odredjenih godina nije mogao ici,odstete su smijesne bile sad se placa odsteta po 200 miliona

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 dec 2019, 17:38

robertkosar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:20
Evo Jarancino jedna od mene :
Ako je trener glava tima , ondaje direktor (Ilijevski ? ) glava Uprave .
Ne znam za jarana @bordopoetu(neopravdano me ukorio , ali halalim mu), ali nije ti ova prepiska za moje godine i sama agresivnost i pljuvacina medju momcima koji bi trebali biti kao braca . Postujem razlicito misljenje , ali pojedincima ne sluzi na cast . Selam brate ROBERTE . :njanjanja: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 17:39

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:36
Denchi je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Ovo je nisko bilo.. ;)

Draze bi mi bilo da dovede ambiciozne ljude iz Vijetnama koji ce zeljet uspjeh klubu.. voljecu ih ko bracu.. ovi su bili za otkaza jos dok je Cala bio..
samo je Sabrina bila kad je Čala bio od ovih

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:39

zagor1987 je napisao/la:
09 dec 2019, 17:37
simidobar je napisao/la:

slika

Ova je iz Igala '77

slika

21 je vijek da se nije ulozilo bili bi mozda Djerzelez ili KK Royal razmisljajte u 21 vijeku,peije igrac do odredjenih godina nije mogao ici,odstete su smijesne bile sad se placa odsteta po 200 miliona
Izgovor postoji za sve sto radimo..

Haseta nebi mogao kupit ni za 200 miliona... bosnjo..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 dec 2019, 17:40

simidobar je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

slika

Ova je iz Igala '77

slika

Veliki rahmet velikom covjeku i igracu, Molim allaha dragog da ga uvede u dzenetske basce :bow:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:42

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 17:39
simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:36
Denchi je napisao/la:

samo je Sabrina bila kad je Čala bio od ovih
I valentin, al ne cudi me sto ga nisi primjetio.. dva puta se pojavio u javnosti za 3-4 godine

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 dec 2019, 17:46

Samozdravlje je napisao/la:
09 dec 2019, 17:38
robertkosar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:20
Evo Jarancino jedna od mene :
Ako je trener glava tima , ondaje direktor (Ilijevski ? ) glava Uprave .
Ne znam za jarana @bordopoetu(neopravdano me ukorio , ali halalim mu), ali nije ti ova prepiska za moje godine i sama agresivnost i pljuvacina medju momcima koji bi trebali biti kao braca . Postujem razlicito misljenje , ali pojedincima ne sluzi na cast . Selam brate ROBERTE . :njanjanja: :bih:
POzzzz i Selam ljudino bas mi je neobicno drago sto si se javio :wave:
Pokusavam da ubjedim pojedince da je Sarajevo jedno a ostalo je sve prolazno ali slabo mi ide sa pojedincima koji misle da je jedan covjek veci od kluba :nene:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 17:47

I Bosna je imala dusu pa je u drugoj ligi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, HordasFks, HyperOS, JavierBosnia, mnon46, vedinjo98 i 110 gostiju.