FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 10 dec 2019, 16:02

Sad Nam zna procijeniti kvalitet trenera i mogucnost napredovanja? Ili su mu to mozda prenijeli rumena seljacina i ku.rva? Pa vise fudbalskog znanja ima svako ko ovdje pise nego sto ima naprijed navedeni trojac, a opet niko od nas ne moze odrediti neciju kvalitetu jer da mozemo pitali bi se makar u mahalskom klubu. Covjeku je nezasluzeno podmetnuta noga, a to ce se potvrditi kada dobijemo novog trenera.

Evo da pitam ove sto se stavljaju na stranu uprave ili barem kontra Husrefa: da li vi smatrate da trenutni potencijalni kandidati znaju ista vise od Husrefa? Znaci za sada su to Kodro, Varesanovic, Nalic, Custovic... Kada i ako novi trener bude nekog od naprijed navedenih, tad ce biti jasno da je Musemic otjeran hinjski i bezrazlozno. Ako bude suprotno i dovedu nekoga sa renomeom i ko zaista jeste bolji trener, onda mozemo pricati o napretku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 dec 2019, 16:13

Napapijri je napisao/la:
10 dec 2019, 16:02
Sad Nam zna procijeniti kvalitet trenera i mogucnost napredovanja? Ili su mu to mozda prenijeli rumena seljacina i ku.rva? Pa vise fudbalskog znanja ima svako ko ovdje pise nego sto ima naprijed navedeni trojac, a opet niko od nas ne moze odrediti neciju kvalitetu jer da mozemo pitali bi se makar u mahalskom klubu. Covjeku je nezasluzeno podmetnuta noga, a to ce se potvrditi kada dobijemo novog trenera.

Evo da pitam ove sto se stavljaju na stranu uprave ili barem kontra Husrefa: da li vi smatrate da trenutni potencijalni kandidati znaju ista vise od Husrefa? Znaci za sada su to Kodro, Varesanovic, Nalic, Custovic... Kada i ako novi trener bude nekog od naprijed navedenih, tad ce biti jasno da je Musemic otjeran hinjski i bezrazlozno. Ako bude suprotno i dovedu nekoga sa renomeom i ko zaista jeste bolji trener, onda mozemo pricati o napretku.
Ta imena sto avaz navodi, i sto su medijski pritsci ljudi kji imaju interese u fks, tako da dok ne dobijemo zvanicnu ne mozemo ni pricati o tome. A sto se tice tih imena Kodro, Nalic i CUstovic, ja mislim da znaju bolje jer imaju moderniji pristup fudbalu i vjerovao ili ne desi im se da promjene nekad formaciju tokom utakmice, i najveci + igraci im igraju svoje pozicije. Za varesanovica mislim da je korak unazad. ALi takodjer cisto sumnjam da ce i on i Nalic biti. Kodro i Custovis u svakom slucaju podrzati. AKo ces me pitati "a gdje su im titule, husref je donio vise od pola"...Onda nas nista i nep itaj. I ne, nismo na strani uprave, nismo na strani trenera, mi smo na strani REALNOSTI. Djaba se trudis da bilo koga od nas uguras u tu pricu ako nismo za husrefa da smo popusili jahicu.

Lijep pozdrav
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2019, 16:15

skoroalen je napisao/la:
10 dec 2019, 14:17
Pa sve i da je berač riže, čovjek je milijarder i većinski vlasnik jednog velikog fudbalskog kluba u BiH. Da je meni brat rižu i sutra kupit klub. :lol:
Priznaj da bi kupio od Abramovica klub :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 dec 2019, 16:19

Dovoljno je da nije Abulah Oruc u SS, odmah su u startu bolji.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 16:19

Hajdeee je napisao/la:
10 dec 2019, 15:11
Ko god Tana i Nama, zove beracem rize, kosookim, zuti i slicno zapravo govori o toj osobi koja to pise i tako rezonuje. Limitira i zatucan.
i rasista
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 dec 2019, 16:22

Ma novi trener mora biti jaka licnost i iskusan . Ako dovedu nekog levata pojest ce ga atmosfera oko kluba, posto titula je cilj a nece biti lahko.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 dec 2019, 16:27

Hocel bit izabran coach do nove godine

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 dec 2019, 16:29

mirzatele je napisao/la:
10 dec 2019, 16:27
Nece.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 dec 2019, 16:33

AngelDiMaria je napisao/la:
10 dec 2019, 16:13
Napapijri je napisao/la:
10 dec 2019, 16:02

Ta imena sto avaz navodi, i sto su medijski pritsci ljudi kji imaju interese u fks, tako da dok ne dobijemo zvanicnu ne mozemo ni pricati o tome. A sto se tice tih imena Kodro, Nalic i CUstovic, ja mislim da znaju bolje jer imaju moderniji pristup fudbalu i vjerovao ili ne desi im se da promjene nekad formaciju tokom utakmice, i najveci + igraci im igraju svoje pozicije. Za varesanovica mislim da je korak unazad. ALi takodjer cisto sumnjam da ce i on i Nalic biti. Kodro i Custovis u svakom slucaju podrzati. AKo ces me pitati "a gdje su im titule, husref je donio vise od pola"...Onda nas nista i nep itaj. I ne, nismo na strani uprave, nismo na strani trenera, mi smo na strani REALNOSTI. Djaba se trudis da bilo koga od nas uguras u tu pricu ako nismo za husrefa da smo popusili jahicu.

Lijep pozdrav
Prodjose li kad one pare iz Vijetnama ili su jos na obradi? Znas li da smo jos uvijek na Tanovoj "pipi"? Znaci biramo moderniji pristup ispred titula. Upravo to i jeste njihov cilj, prodaja igraca bez opterecenja rezultatima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 dec 2019, 16:35

Haha prodaja igraca e svasta. Prije su ti oko moje igraci isli za dzaba,bio si pred bankrotom,svi bjezali iz kluba,javno rekli da nemaju da jedu itd ne izmisljajte price svega vam

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2019, 16:36

Prođe. Sto lazes da nisu prošle? Sta je cilj?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 dec 2019, 16:40

Ne prodje, zivimo od Tanove pozajmice, ali eto utjeha je sto je ovaj u obavezi da vrati. Kad ce i da li ce, pitanje je.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2019, 16:47

Napapijri je napisao/la:
10 dec 2019, 16:40
Ne prodje, zivimo od Tanove pozajmice, ali eto utjeha je sto je ovaj u obavezi da vrati. Kad ce i da li ce, pitanje je.
Znaci moje oči mene lažu, ljude koji u banci rade oči lažu. :D
Pa Tan je vlasnik 30% Sarajeva. Sta je problem?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 dec 2019, 16:54

Napapijri je napisao/la:
Vi ne znate gdje udarate,pojma nemate sa zivotom zato je sjever tu gdje jeste tj nikad gori od nastanka. Nek sinti ziv i udrav Tan nikad nije ni otisao i dalje drzi upravljacke uloge,a da ti cir ne puca beze ova grupacija sa Namom je teska par milijardi cisto da znas da se ne brukate

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 16:57

Pantelija je napisao/la:
10 dec 2019, 16:47
Napapijri je napisao/la:
Panto brate kako ne razumiješ, jedan milioner posudio drugom milioneru stanje je ALARMANTNO! treba SFOR zvat dok ima vremena :urnebes: :rol:
pa jbt dan ni lagat ne znate :damn: ono bi da nekog vodi neđe :rol:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 10 dec 2019, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 dec 2019, 16:58

Legende kluba su se pokazale,tj nisu kao i navijaci kada smo mogli kupiti klub i biti bukvalno vlasnici istog..
Sad sto su legendama puna suta kluba kad treba sr ati a nista ne uraditi to je drugi par cipela..Imali su priliku da se pokazu i pokazali su se nazalost.
PISAJ IH.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 dec 2019, 16:59

Polako, vidjet cemo ko je slijep pored ociju kada ova garnitura uprave ode, a otici ce.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 dec 2019, 17:07

Sabinho je napisao/la:
10 dec 2019, 16:29
mirzatele je napisao/la:
10 dec 2019, 16:27
Nece.
A trebalo bi posebno ako bude stranac treba vremena da upozna igrace, uslove , treba i pojacanja pa i protivnike upoznavati, ligu. Ima vremena al bolje sto prije.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 17:11

Denchi je napisao/la:
10 dec 2019, 16:57
Pantelija je napisao/la:
10 dec 2019, 16:47
Napapijri je napisao/la:
Panto brate kako ne razumiješ, jedan milioner posudio drugom milioneru stanje je ALARMANTNO! treba SFOR zvat dok ima vremena :urnebes: :rol:
pa jbt dan ni lagat ne znate :damn: ono bi da nekog vodi neđe :rol:
Da se jednom i sa tobom slozim.. :mrgreen:

Ti si ba profesionalac, tebi je najlakse prepoznat ove amatere.. sto se tice ovog vjerujem ti 100%.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 dec 2019, 17:15

Napapijri je napisao/la:
10 dec 2019, 16:59
Polako, vidjet cemo ko je slijep pored ociju kada ova garnitura uprave ode, a otici ce.
Ovdje niko ne brani upravu,ljudima ste se ogadili nametanjem nekakvim i najmjerno kontriraju,uostalom popisaj cijelu upravu dovedite nekog bolje i gotovo a ne smjenjuj ko ce doc pojma niko nema. Pljujes Nama koji je Husrefu dao 11 milja platu i 200 milja odstete to mu sin rodjeni nebi dao

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Pena, plisek, Rajvosa4ever, Rule_hz i 65 gostiju.