Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ja, teorije zavjere, Manijaci nisu osnovani 1987, Osim kupuje titule i ti fazoni. Poslije svega što sam čuo od vas nije mi čudno ni sekunde da za nekoga umislite da je double acc zato što je novi član foruma.
Auuuuu sto Husref na N1 prozva i isproziva
Husrefe ne zaslužuju te

Husrefe ne zaslužuju te

MIHAJLOVIĆ !
Čuo sam da neki njemački klub ima stadion na planini nekoj, je li ono Paderborn? Zamišljam kako bi to izgledalo kod nas, da neko sagradi dobar stadion na planini.RASanticeva je napisao/la: ↑09 dec 2019, 19:45Jahn Regensburg (Njemačka) i još par klubova iz Bavarske i Baden-Wurtemberga koji su uglavnom sve 2. ili 3.liga su ti stadione izmjestili van grada radi gužve u centru grada koja je ionako haos
Čak mislim i Stuttgart ima stadion izmješten negdje u predgrađe jer je ući u centar haos i da ti jos krene 10-15 hiljada ljudi krene na stadion to ti je kolaps prometa

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njegaLewy21 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:12Čuo sam da neki njemački klub ima stadion na planini nekoj, je li ono Paderborn? Zamišljam kako bi to izgledalo kod nas, da neko sagradi dobar stadion na planini.RASanticeva je napisao/la: ↑09 dec 2019, 19:45Jahn Regensburg (Njemačka) i još par klubova iz Bavarske i Baden-Wurtemberga koji su uglavnom sve 2. ili 3.liga su ti stadione izmjestili van grada radi gužve u centru grada koja je ionako haos
Čak mislim i Stuttgart ima stadion izmješten negdje u predgrađe jer je ući u centar haos i da ti jos krene 10-15 hiljada ljudi krene na stadion to ti je kolaps prometa![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- robertkosar
- Kontakt:
Nene drug da sjedaju na rog ali sa ziletima na vrh rogaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:19Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njegaLewy21 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:12Čuo sam da neki njemački klub ima stadion na planini nekoj, je li ono Paderborn? Zamišljam kako bi to izgledalo kod nas, da neko sagradi dobar stadion na planini.RASanticeva je napisao/la: ↑09 dec 2019, 19:45Jahn Regensburg (Njemačka) i još par klubova iz Bavarske i Baden-Wurtemberga koji su uglavnom sve 2. ili 3.liga su ti stadione izmjestili van grada radi gužve u centru grada koja je ionako haos
Čak mislim i Stuttgart ima stadion izmješten negdje u predgrađe jer je ući u centar haos i da ti jos krene 10-15 hiljada ljudi krene na stadion to ti je kolaps prometa![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Zenicanin988
- Kontakt:
A ja lika. Lafo on nikad nije bio na ovom forumu. Tek saznao za ss.ba forum i registrovao se, i odma pise milion postova,nikad nije cuo za Dokoljenka hahahahahahahahahahah
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Bit ce psovanja, dok se lageruju profiliZenicanin988 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:40A ja lika. Lafo on nikad nije bio na ovom forumu. Tek saznao za ss.ba forum i registrovao se, i odma pise milion postova,nikad nije cuo za Dokoljenka hahahahahahahahahahah

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Joj ovog džingla na emisiji kola na BHT1 dobar za karcinoma srednjeg uha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
ja sam mu predlozio da ubaci tacke ko staragarda, izbaci zareze i bice neofiran totalno, ovako je bezvezeZenicanin988 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:40A ja lika. Lafo on nikad nije bio na ovom forumu. Tek saznao za ss.ba forum i registrovao se, i odma pise milion postova,nikad nije cuo za Dokoljenka hahahahahahahahahahah

dokaži opsuj

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da bi trebalo napraviti i jedne demonstracije pred Upravom kluba i to protiv onog rukovodstva iz 1985 g.
Kako Hus rece veceras...
"Presao sam u Zvezdu,ali ni tada nije bilo,cini mi se neke volje da produže ugovor sa mnom..."
Sto ga mrze Uprave, malo je reci...
Kako Hus rece veceras...
"Presao sam u Zvezdu,ali ni tada nije bilo,cini mi se neke volje da produže ugovor sa mnom..."
Sto ga mrze Uprave, malo je reci...

Ima blagu i pitomu narav, pa zato valjda...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sta je ovo Dogan olimpijske krugove crto po grbavici, 2 igraca Veleza izbacila 7 zelje??? A majko mila 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa i to nešto govori kakav je kao insan bio i ostoVanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:23Mislim da bi trebalo napraviti i jedne demonstracije pred Upravom kluba i to protiv onog rukovodstva iz 1985 g.
Kako Hus rece veceras...
Sto ga mrze Uprave, malo je reci...![]()
Hajd ok sve to, ali što rog?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:19Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njega![]()

-
- Kontakt:
Jes vala - gajde za gangu su mnogo bolja opcijaLewy21 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 14:38Hajd ok sve to, ali što rog?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:19Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njega![]()
![]()
![]()
![]()
Mostar u srcu, Velež do groba
Šuti bar je u boji, kad vidim onaj prenos na Moja Tv ne znam bili plakao ili se smijao...Bolja slika bila 84' ...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Podcast o Premijerligi i opcenito o fudbalu u Bosni i Hercegovini pod imenom #oPsajd. Cetiri epizode do sad. Naletite, poslusajte, hejtajte..
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... PTCD59tCck
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... PTCD59tCck