Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj ovog džingla na emisiji kola na BHT1 dobar za karcinoma srednjeg uha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
drakensang
- Kontakt:
ja sam mu predlozio da ubaci tacke ko staragarda, izbaci zareze i bice neofiran totalno, ovako je bezvezeZenicanin988 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:40A ja lika. Lafo on nikad nije bio na ovom forumu. Tek saznao za ss.ba forum i registrovao se, i odma pise milion postova,nikad nije cuo za Dokoljenka hahahahahahahahahahah
dokaži opsuj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da bi trebalo napraviti i jedne demonstracije pred Upravom kluba i to protiv onog rukovodstva iz 1985 g.
Kako Hus rece veceras...
"Presao sam u Zvezdu,ali ni tada nije bilo,cini mi se neke volje da produže ugovor sa mnom..."
Sto ga mrze Uprave, malo je reci...
Kako Hus rece veceras...
"Presao sam u Zvezdu,ali ni tada nije bilo,cini mi se neke volje da produže ugovor sa mnom..."
Sto ga mrze Uprave, malo je reci...
Ima blagu i pitomu narav, pa zato valjda...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sta je ovo Dogan olimpijske krugove crto po grbavici, 2 igraca Veleza izbacila 7 zelje??? A majko mila 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa i to nešto govori kakav je kao insan bio i ostoVanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:23Mislim da bi trebalo napraviti i jedne demonstracije pred Upravom kluba i to protiv onog rukovodstva iz 1985 g.
Kako Hus rece veceras...
Sto ga mrze Uprave, malo je reci...![]()
Hajd ok sve to, ali što rog?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:19Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njega![]()
-
RASanticeva
- Kontakt:
Jes vala - gajde za gangu su mnogo bolja opcijaLewy21 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 14:38Hajd ok sve to, ali što rog?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:19Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njega![]()
![]()
![]()
![]()
Mostar u srcu, Velež do groba
Šuti bar je u boji, kad vidim onaj prenos na Moja Tv ne znam bili plakao ili se smijao...Bolja slika bila 84' ...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Podcast o Premijerligi i opcenito o fudbalu u Bosni i Hercegovini pod imenom #oPsajd. Cetiri epizode do sad. Naletite, poslusajte, hejtajte..
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... PTCD59tCck
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... PTCD59tCck
-
belosevic28
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/slucaj-pra ... ije/344049
Mrtve im, cekaju da raja zaboravi, pa da bude drakonska kazna od 470 KM.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
daj makar jednu suspenzije da dobiju, da makar Borac igra pred praznim tribinama 
-
Convicts1988
- Kontakt:
Baš sam na to odmah i pomislio, razvlace da se zaboravi što je više moguce .. Kakvi fašisti sjede u savezu to je za pričebelosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:07https://sportsport.ba/fudbal/slucaj-pra ... ije/344049
Ma bolje da ih ne kazne ako će ih kažnjavati onako kako su ih prije kažnjavali, veći je to šamar i uvreda nego hiljadu slika Praljka ili slične gluposti koje su oni radili dole.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prvi potpredsjednik ključna osoba za donošenje odluka.
@RASanticeva
Inovacija na navijačkoj sceni.
@RASanticeva
Inovacija na navijačkoj sceni.
- ASD
- Kontakt:
Mali pregled strijelaca iz drugog ugla. (bez penala). Svi sa 4 i više golova.
Krpić 11/18 (0.61) Željezničar
Štilić 6/11 (0.55) Željezničar
Ahmetović 9/18 (0.5) Sarajevo
Bekić 4/9 (0.44) Sloboda
Mahmutović 5/12 (0.42) Čelik
Brandao 8/19 (0.42) Velež
Đurić 7/19 (0.37) Radnik
Bradonjić 5/14 (0.36) Radnik
Bagarić 6/18 (0.33) Široki
Ubiparip 6/18 (0.33) Tuzla City
Kajkut 5/15 (0.33) Borac
Đelmić 5/18 (0.28) Zvijezda 09
Fanimo 4/15 (0.27) Mladost
Vranješ 5/19 (0.26) Borac
Crnkić 4/16 (0.25) Tuzla City
Maksimović 4/18 (0.22) Radnik
Najbolji strijelci među defanzivcima, svi sa 2 i 3 gola.
Hebibović 3/15 (0.2)
Šerbečić 2/18
Jovanović 2/18
Zvonić 2/19
Krpić 11/18 (0.61) Željezničar
Štilić 6/11 (0.55) Željezničar
Ahmetović 9/18 (0.5) Sarajevo
Bekić 4/9 (0.44) Sloboda
Mahmutović 5/12 (0.42) Čelik
Brandao 8/19 (0.42) Velež
Đurić 7/19 (0.37) Radnik
Bradonjić 5/14 (0.36) Radnik
Bagarić 6/18 (0.33) Široki
Ubiparip 6/18 (0.33) Tuzla City
Kajkut 5/15 (0.33) Borac
Đelmić 5/18 (0.28) Zvijezda 09
Fanimo 4/15 (0.27) Mladost
Vranješ 5/19 (0.26) Borac
Crnkić 4/16 (0.25) Tuzla City
Maksimović 4/18 (0.22) Radnik
Najbolji strijelci među defanzivcima, svi sa 2 i 3 gola.
Hebibović 3/15 (0.2)
Šerbečić 2/18
Jovanović 2/18
Zvonić 2/19
Joj...
Kad bi se desilo da neko uvede nas klub u nokaut fazu LŠ i dobije otkaz...?
Ouhhhhhhh...

Kad bi se desilo da neko uvede nas klub u nokaut fazu LŠ i dobije otkaz...?
Ouhhhhhhh...
Komšo, to bi većini vaših bilo prirodno stanište, a mi bi im već dali kožnu sviraljku da pušu!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:19Pristajao bi nasim komsijama. Da vunene navlake nabace na stolice i da im pored svake stavis rog da pusu u njegaLewy21 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:12Čuo sam da neki njemački klub ima stadion na planini nekoj, je li ono Paderborn? Zamišljam kako bi to izgledalo kod nas, da neko sagradi dobar stadion na planini.RASanticeva je napisao/la: ↑09 dec 2019, 19:45Jahn Regensburg (Njemačka) i još par klubova iz Bavarske i Baden-Wurtemberga koji su uglavnom sve 2. ili 3.liga su ti stadione izmjestili van grada radi gužve u centru grada koja je ionako haos
Čak mislim i Stuttgart ima stadion izmješten negdje u predgrađe jer je ući u centar haos i da ti jos krene 10-15 hiljada ljudi krene na stadion to ti je kolaps prometa![]()
![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.