Postao/la Sjeverjecudo » 10 dec 2019, 19:18
[/quote]
Neću, ne boj se, niti sam to kad radio, niti ću. Mislim na ovaj zadnji dio. Ove čestitike idu za takve slične mangupe kao što ste vi, koji ste se nešto nafurali kao da ste bog i batina. Kakvo tjeranje, koga ćete vi skidati, našutati s pozicija itd.? Ne budite smiješni, ne blamirajte se i ne pucajte kontru bezveze s tim nekim floskulama o tjeranju, kontajući da ste neki mangupi i face. Niste, vjerujte, ni sekunde. Ako mislite da ćete nekog otjerati samo zato što dovikujete "Uprava napolje", te poštapalicama "Sabra lezba", rumeni ovakav onakav, onda ne znam šta da kažem. Što prije utuvite u te glavurde da nema više toga da mahala vodi klub, da se pita nešto, da 'ubaca' u Klub koga hoće, da se oko i unutar Kluba vrte neki kvazi-menadžerčići tipa Husarića, Runde, Bulića i sličnih kokošara, uz milion ostalih stvari, biće vam puno lakše.
Sad se pita samo ova garnitura ljudi uz dobrog biznismena Nama, čovjeka koji je tu uz Klub, uz ekipu, koji prati sva dešavanja i koji se evidentno razumije u fudbal i ima uvid u trenutnu situaciju. Ako je vama neka furka da galamite i koprcate se s "Uprava napolje", Sabra ovo ono, Bukovica ovo ono, rumeni peto deseto, onda okej. Samo je sve to beskorisno i smiješno. Uzdravlje.
@simido
Zamolio bih te da me ne citiraš više. Ako si me citirao prethodna tri puta i ne odgovorim ti, onda ti je to dovoljno. LP
[/quote]
I prosla uprava je otjerana a i tad smo imali vecinskog vlasnika,a po meni radila je bolji posao nego ova dok nisu sve usrali.
Tako da doci ce kraj i ovoj upravi.
Za Nam-a imam samo rijeci hvale,protiv uprave sam a ne Nam-a,njemu svaka cast,drago mi je da ima neko poput njeg da ulaze u klub,ja ne mislim da on nesto lose zeli FKS,cak naprotiv mislim da ima dobre planove,zasto bi covjek htjeo da upropastava nesto cega je vecinski vlasnik a u ovom slucaju je to FKS,Al jesam protiv uprave jer mislim da oni nisu kompetentni da te njegove planove sprovedu u dijelo.
Uzdravlje.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!