FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 10 dec 2019, 22:07

Pantelija je napisao/la:
10 dec 2019, 21:57
mma_hz je napisao/la:
10 dec 2019, 21:55
Kad vidim ovolike napade,sve sam blizi ovoj upravi Sarajeva.Cim se nesto ovoliko sistemski ofirno pokusava srusiti ima tu nesto drugo.Nogom nabiti Avaz.
Majke mi ljudi me nisu interesovali 5%.
Ja gledam samo teren ne interesuje me ko koga gu.zi i ko kome lize. Ali kako je povela hajka sve mi je jasnije.
I majstorski su ovo odradili. Sutili i pustili da raja sama skonta sta ko radi. Ko ima mozga, vidi da ovdje neko ima interes ito dobar interes.
Znaci ,majke mi eto nek nadju moje postove dok je tu Husref bio prije 2,3 mjeseca koliko sam pricao protiv ove uprave.
Ali ovo je toliko ofirno da prelazi sve granice.
Boze sacuvaj pljuje se i napredak kluba.

Gledam sad anketu,zar postoji preko 200 navijača Sarajeva registrovanih na forumu?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 dec 2019, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 10 dec 2019, 22:11

Sto bi se kod nas znalo reci
SVE CE TI SE SAMO KAZATI😂

Moze biti i tuge i ljutnje i razocarenja, ali ovo je ludilo
znaci nema dana DA nas mag nije bio na nekom tv kanalu. I onda procitas ove jadne i ciganske komentare pljuvanja da i malo normalna osoba nebi podrzala a kamoli istinski navijac FKS!

Niti celim niti hocu da stajem na bilo koju stranu
Ali poslije zadnjih sedam dana mi je sve postalo sumnjivo, jer kad je to toliko lose sve bilo sto prvi on nije izasao u javnost kao sto sada izlazi, samo jos nije bio na Tv Igmanu.
Svijestan je on da mu je kapak sto se tice FINE zarade tj plate.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 dec 2019, 22:11

Pantelija je napisao/la:
10 dec 2019, 21:52
Članak u avazu je dokaz da se ipak nesto vece krije od samih šatro protesta oko nacina otkaza husrefu. Previse tv, radio i portal-novinarskih ekskluziva za jedan obican protest.
Pratim najviše reakciju i ponašanje medija vezano za ovu situaciju oko Husrefa. Iskren da budem naklatili su se opasno na upravu. Teško će uprava izdržati pritisak navijača i medija. Oni samo nek dovedu trenera koji samo ima jedno slovo pogrešno u imenu i prezimenu, će pojačati pritisak na njih. Neće ovo na dobro izaći, to samo mogu reći. Loše su ovo odradili iskreno, loš tajming, iako sam i ja bio za to da ide Husref, teško, vrlo teško će se izvući iz ovog.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 dec 2019, 22:14

Vaha1946 je napisao/la:
10 dec 2019, 22:04

100% ali hajde od takvih i ne ocekujem nesto pozitivno i normalno, ali ono sto me vise negativno iznenadi su komentari pojedinaca za koje znam da su fkt veliki navijaci kluba, i s te navijacke strane im nista ne mozes reci. Tek tad mi nista ne bude jasno... :crazy:

Na kraju nekako skontas da zasluzujemo prezivljavanje, moljakanje lokalnih vlastodrzaca da nas poguraju, da zasluzujemo dugove, neisplacene plate radnicima, upitne licence, kabadahije i lazove da loze neizivljene mase o "evropskom Sarajevu", da nas zasipaju obecanjima o kulama i gradovima, da budemo neka politicka kujica kao kone i s tim ce Sarajevom bit zadovoljni i age i begovi i pitari i sjever i istok i zapad i oni kauc navijaci. Valjda...
Vidjela žaba da se konji kuju, pa i ona digla nogu. E zato se lijepe oni komentari. Hajmo bit dio akcije, dio većine, hajmo tjerat. Pola tih koji dolaze na svaku utakmicu ne znaju koga tjeraju, ni zašto. Nego eto, to je in, skinuli onu sliku UPRAVA NAPOLJE na mobitel i samo rokaju u komentar na svaku objavu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 22:16

Ko iz pichke ce se izvuc:

Najava stadiona/ nesto
6 stranih imena u struci(akademija + prvi tim)
Najava radova u kampu
Novi trener
Novi igraci

Stream priprema 5 eur :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 10 dec 2019, 22:23

Baliju mozes kupiti i jeftin je

Zato mislim da nece ovo dugo trajati, jer duga je i zimska pauza

OVA SITUACIJA OKO HUSREFA JE ISTA KAO KOD MOJIH AMIDZA

IMAO SAM DVOJICU AMIDZA KOJI SU BILI TESKI ALKOHOLICARI, I POSEBNO POSLIJE RATA VRIJEME I ALKOHOL SU IH PREGAZILI.
RAZOCARANI SVOJIM ZIVOTIMA U SVIMA DRUGIMA SU TRAZILI KRIVCE SAMO NE U SEBI I SVE SU BOLJE ZNALI OD SVIJU

I TAKO JEDNE PRILIKE SU TREBALI ZAVRSAVATI PRAVNU SITUACIJU I ANGAZOVALI SU ADVOKATA, DA BI ON NAKON PAR DANA ODUSTAO DA IH ZASTUPA, JER SU ONI NJEMU SOLILI PAMET KAKO I STA TREBA RADITI HEJ A ON ADVOKAT!!!

EH TAKAV JE I OVO SLUCAJ, NEMA ZA KIFLE NITI DVIJE OSNOVNE I ONO **** I PSUJE, PONIZAVA I KAO MJENJALO BI

ZABORAVILI NA Jahica i virsle

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 dec 2019, 22:23

mma_hz je napisao/la:
10 dec 2019, 22:07
Pantelija je napisao/la:
10 dec 2019, 21:57
mma_hz je napisao/la:
10 dec 2019, 21:55
Kad vidim ovolike napade,sve sam blizi ovoj upravi Sarajeva.Cim se nesto ovoliko sistemski ofirno pokusava srusiti ima tu nesto drugo.Nogom nabiti Avaz.
Majke mi ljudi me nisu interesovali 5%.
Ja gledam samo teren ne interesuje me ko koga gu.zi i ko kome lize. Ali kako je povela hajka sve mi je jasnije.
I majstorski su ovo odradili. Sutili i pustili da raja sama skonta sta ko radi. Ko ima mozga, vidi da ovdje neko ima interes ito dobar interes.
Znaci ,majke mi eto nek nadju moje postove dok je tu Husref bio prije 2,3 mjeseca koliko sam pricao protiv ove uprave.
Ali ovo je toliko ofirno da prelazi sve granice.
Boze sacuvaj pljuje se i napredak kluba.

Gledam sad anketu,zar postoji preko 200 navijača Sarajeva registrovanih na forumu?
Imaš preko 1000 navijača Sarajeva registrovanih na forumu ali nisu svi aktivni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 dec 2019, 22:26

Ma balijska posla. Do marta ce se svi da se kunu u uoravu ;) Samo lakapo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 dec 2019, 22:30

Vidjeli smo u Evropi, mnogi igrači imaju „grbu“ na leđima ili bolje rečeno vidi se da ispod dresa pri vrhu leđa imaju nešto. Kada se skine dres može se uočiti nešto poput kratke potkošulje, pripijene uz tijelo (bodi), a na njenom zadnjem dijelu ubacuje se aparatić koji mjeri podatke o onome što na terenu radi igrač.

E, ubuduće će i igrači Sarajeva imati „grbu“, slavodobitno su objavili iz Titove ulice, i to marke „Catapult“. Kao da "grbavih" nije dovoljno u saradnji sa sadašnjom upravom Sarajeva. Na kraju, novi pokušaj marketinškog trika dobio je opet kvalitetan odgovor. Navijači su poručili „Katapultirajte se iz kluba“.

Gle idiota yebo djete svoje placenicko....
Ko se sve bavi novinarstvom :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 22:33

ahahahahha vako će pokušavat na sve načine da diskreditiraju bilo šta dobro....

a tek trenera kad imenuju.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 dec 2019, 22:37

Zip je napisao/la:
10 dec 2019, 22:30
Vidjeli smo u Evropi, mnogi igrači imaju „grbu“ na leđima ili bolje rečeno vidi se da ispod dresa pri vrhu leđa imaju nešto. Kada se skine dres može se uočiti nešto poput kratke potkošulje, pripijene uz tijelo (bodi), a na njenom zadnjem dijelu ubacuje se aparatić koji mjeri podatke o onome što na terenu radi igrač.

E, ubuduće će i igrači Sarajeva imati „grbu“, slavodobitno su objavili iz Titove ulice, i to marke „Catapult“. Kao da "grbavih" nije dovoljno u saradnji sa sadašnjom upravom Sarajeva. Na kraju, novi pokušaj marketinškog trika dobio je opet kvalitetan odgovor. Navijači su poručili „Katapultirajte se iz kluba“.

Ko je ovo pisao?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 dec 2019, 22:37

Nepismenim ljudima je najlakše vladati

:kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 dec 2019, 22:39

revolt je napisao/la:
10 dec 2019, 22:37
Zip je napisao/la:

Ko je ovo pisao?
Avaz, neki N.D...

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 dec 2019, 22:39

revolt je napisao/la:
10 dec 2019, 22:37
Zip je napisao/la:

Ko je ovo pisao?
nermin demirovic avaz
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 10 dec 2019, 22:42

skoroalen je napisao/la:
10 dec 2019, 22:14
Vaha1946 je napisao/la:
10 dec 2019, 22:04

100% ali hajde od takvih i ne ocekujem nesto pozitivno i normalno, ali ono sto me vise negativno iznenadi su komentari pojedinaca za koje znam da su fkt veliki navijaci kluba, i s te navijacke strane im nista ne mozes reci. Tek tad mi nista ne bude jasno... :crazy:

Na kraju nekako skontas da zasluzujemo prezivljavanje, moljakanje lokalnih vlastodrzaca da nas poguraju, da zasluzujemo dugove, neisplacene plate radnicima, upitne licence, kabadahije i lazove da loze neizivljene mase o "evropskom Sarajevu", da nas zasipaju obecanjima o kulama i gradovima, da budemo neka politicka kujica kao kone i s tim ce Sarajevom bit zadovoljni i age i begovi i pitari i sjever i istok i zapad i oni kauc navijaci. Valjda...
Vidjela žaba da se konji kuju, pa i ona digla nogu. E zato se lijepe oni komentari. Hajmo bit dio akcije, dio većine, hajmo tjerat. Pola tih koji dolaze na svaku utakmicu ne znaju koga tjeraju, ni zašto. Nego eto, to je in, skinuli onu sliku UPRAVA NAPOLJE na mobitel i samo rokaju u komentar na svaku objavu.
Ma naravno... Akcija na fazon Dokoljenka i avatara. Minut posla. (S tim sto ti za avatar treba malo vise truda) Da barem na stadion dolazimo redovno, azurno i brzo kao sto komentare lijepimo. Vodis nekakvu borbu ocekujuci da 4 5 pojedinaca izadje pred masu od par stotina ljudi koji su tu dosli da skandiraju i izraze nezadovoljstvo. Ok, sasvim demokratski i regularno, ali ocekivati da neko izadje pred takvu masu i "odgovara" na pitanja je suludo. Poslije komentari izdali ste navijace, sram vas bilo. Onda, citam "Hz veterani" dogovorili ko biva sastanak sa upravom, njih par, hoce oni nesto, zahtjevali da dodju pojedinci iz uprave i Velkoski, htjedose neka pitanja postaviti, ispitivati nekoga. Ko su oni? Koga predstavljaju? I jel sad nacin da svaki navijac moze zahtjevati razgovor sa upravom... Na tim primjerima vidis koliko smo zalutali.
Dalje razmislis, mart 2016.g. na revans utakmici protiv Slobode u kupu (0:3) krece borba protiv uprave, to ljeto/jesen cini mi se odlazi Selimovic, prije njega Ibrakovic i situacija se smiruje.
Nakon toga ljeto 2017.g. ocajan ulazak u sezonu Janjos, zatim Repuh na celu SS, poraz od Zeljeznicara u derbiju, najavljena nova borba protiv uprave, dosao Musemic situacija se smiruje.
Pocetak 2018.g. bojkot, bobra protiv Kantardzica, parola na utakmici protiv Radnika, sa ispisanim mjestima rodjenja clanova uprave. Kriticno stanje u navijackoj grupi, ozbiljni problemi, otjeran Kantardzic.
Kraj 2019.g. nova borba, razlog netransparenost i lose vodjenje kluba, kap koja je prelila casu otkaz Musemicu. Ok, sta je jos razlog. Evo ja kao laik, bez izvora informacija "iz prve ruke" i sl. se pitam sta je jos razlog. Neko ukro pare? Ko? Kada? Koliko? Ima li dokaza? Hajmo prijavit. Dovodili menadzerske igrace, talili se sa sumnjivim osobama, bogatili se preko kluba. Ne vidim da je neko napisao i stao iza takvih optuzbi. Po inerciji, ide uprava napolje, najgore moguce uvrede i ostalo.
Koliko je na koncu ovo "borbi" protiv uprava u posljednjih samo par godina. Je li ovo sve normalno? Da li ce ikada doci neki "pravi", neki s kojima cemo imati konstantnost, mir. Neko s kojim cemo moci graditi pozitivnu atmosferu oko kluba, a ne svako malo "Mi smo tu...", pa sve to odbija ljude od stadiona, od kluba. Covjece, ovdje mira nema i kako vidim upitno je hoce li ga biti. Na hajr...

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 dec 2019, 22:45

Oni koji bi svakako htjeli da vide turbulencije, probleme, nesuglasice u finansijski najstabilnijem klubu u državi su i naše kone definitivno. A poznato je da imaju opasnu novinarsku mašineriju.

Ove neke naše "legende" tu traže sebe to je bar jasno. Nije jednostavno gledat da dođe neko iz Tuzle il sa nekog sela, obrazovan je, uspješan i uzme duplu krunu sa Sarajevom, ima podršku većinskog vlasnika i ugodnu platu (po rezultatima za sad zasluženo). Imam ja zamjerki ovoj upravi i spominjao sam ih, ali u vremenu ove hajke na njih definitivno imaju moju podršku sve dok ne ostanemo bez titule sa najvećim budžetom u ligi.
Samo naprijed Saraj'vo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 dec 2019, 22:46

Imam osjecaj da raja samo voli furku negativnosti,rusenja a da veze nemaju o cemu pricaju.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 dec 2019, 22:50

Raduje me da bar na ovom forumu sada vlada neko drugacije misljenje i da je prvi cilj napredak FKS i da se neke stvari prepoznaju. Naravno uvijek ima gresaka.

Najvece greske su los marketing ovoj uprsvi... Dok kod drugih su bile milionske prevare...

99% sam siguran da ovo nisu cista posla i da se ovim neciji interesi pokusavaju ubaciti u klub... Nadam se da je klub dovoljno jak da zastiti sebe od kriminalaca i interesdjija...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 dec 2019, 22:57

mma_hz je napisao/la:
10 dec 2019, 22:46
Imam osjecaj da raja samo voli furku negativnosti,rusenja a da veze nemaju o cemu pricaju.
Upravo to. Mi kao narod smo generalno velike pichoke. Ne smijemo rušit vlast, ne smijemo se pobunit protiv onih što nas sve yebu 25 godina. Dalje, ne smijemo rušit savez, udarit po kriminalnom savezu koji nam je ligu do dna doveo. Pa na kraju, hajmo tjerat upravu kluba, al i to bojažljivo, u komentarima. Da se organizuje masovni protest sutra, ne bi došlo ni 200 ljudi. Ne ono vikanje na praznu zgradu, nego pravi protest, da se ulica blokira. Jer se nikom zapravo i ne tjera, sve ostaje na forumima i fejsbuku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 10 dec 2019, 22:59

:tokralju: Samo FKS :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, misstianopenaldo, nedimmmm1337, Uvijeknapravojstrani i 91 gost.