FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
Ni meni se ne sviđa kad neko pljuje i stavlja na los glas klub. Jer navijam za isti taj klub.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Mislio sam na na one koji pisu ker, usro, jadnik, izdajnik itd.Pantelija je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:13Ni meni se ne sviđa kad neko pljuje i stavlja na los glas klub. Jer navijam za isti taj klub.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
A sto se tice kluba, uprave, vlasnika to bi se moglo bas dugo iznositi mišljenja sta je dobro a sta ne.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Isto tako i za poteze husrefabordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:20Mislio sam na na one koji pisu ker, usro, jadnik, izdajnik itd.Pantelija je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:13Ni meni se ne sviđa kad neko pljuje i stavlja na los glas klub. Jer navijam za isti taj klub.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
A sto se tice kluba, uprave, vlasnika to bi se moglo bas dugo iznositi mišljenja sta je dobro a sta ne.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Misljenja sam da Upravu trenutno ne treba tjerati. Potrebno je docekati kraj sezone i vidjeti sta ce se desiti. Ne bude li titule i promase li sa trenerom i igracima, bilo bi korektno da podnesu ostavke svi do jednog. Da li bi to uradili u tom scenariju nemam pojma.skoroalen je napisao/la: ↑10 dec 2019, 22:57Upravo to. Mi kao narod smo generalno velike pichoke. Ne smijemo rušit vlast, ne smijemo se pobunit protiv onih što nas sve yebu 25 godina. Dalje, ne smijemo rušit savez, udarit po kriminalnom savezu koji nam je ligu do dna doveo. Pa na kraju, hajmo tjerat upravu kluba, al i to bojažljivo, u komentarima. Da se organizuje masovni protest sutra, ne bi došlo ni 200 ljudi. Ne ono vikanje na praznu zgradu, nego pravi protest, da se ulica blokira. Jer se nikom zapravo i ne tjera, sve ostaje na forumima i fejsbuku.
Ovo iskupljanje pred zgradom i slicno ne smije da se ponovi, narocito ne na ovakav nacin. Po meni je otkaz Husrefu ogromna greska, ali ne bih nikad otisao pred klub psovati nekome. Ne bih prozivao Upravu ni na utakmicama koje slijede u drugom dijelu sampionata, jer ce se tako narusiti atmosfera i novi trener ce zajedno sa igracima biti u znatno tezoj poziciji. Medjutim, s obzirom da se niko nije suzdrzavao da potkopava Husrefa i narusava atmosferu u klubu i na utakmicama, ne ocekujem ni od onih navijaca koji su protiv Uprave da nece raditi istu stvar vezano za Upravu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja nisam za upravu, ali jos manje sam za Husrefa i za ovo prenemaganje doticnog.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
Nemojte spinovati ko je protiv Husrefa da je za upravu. To nije tacno. Evo ponavljam, meni se ova uprava ne svidja. Jedino Emira gotivim.
Slazem se da vrijedjanja ne treba biti, pogotovo zasluznih osoba. Takodje, nadam se da i ti osudjujes seksisticke uvrede na racun jedne zenske osobe.
Prije je ila prica kad smo dno dotakli,kad su svi pa i nase legende koje vi tako nazivate za mene licno nisu okretali klubu ledja,pa od tih legendi Hisref nas je vodio,Cala ostali ledja okretali,igraci nisnu inali da jedu mastali smo o normalnom klubu,sad imamo normalan klub al smo prokleti pa sad ne valja opet nista. Treba reci npr Bazdarevic je melji donirao lopte,opremu,placao pripreme i svasta nesto i on i jos neki njihovi dok su nasi skoro svi bjezali od kluba kao od kuge, nakom titula drugih timova su lajali da se lose radi itd bez konkretne pomoci,e sad se vremena mjenjaju trener dobije 200 milja odstete i sad legende palamude,pljuju i slicno nebi li ih uvukli u klub jer ih niko nece nit gdje sta mogu zaraditi e sad palamudite ko sto ste radili evo 20 godina
Na fb zvaničnoj treba neko vrijeme ukinuti komementare dok se ispušu ovi moroni sa jednom te istom slikom i par istih uvreda. Što neko reče, kad vidiš ko tjera upravu i kako, ne može to biti čisto.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Husref kakav god da je ne zasluzuje vrijedjanje.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Isto sam čuo da Kodro bi mogao doci i kao da je rekao ako dodje da Velkoski ide, eh sad kazem čuoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:15Kakav crni kodro, bolje dragan jovic ili Varesanovic.holyman je napisao/la: ↑10 dec 2019, 15:49Nadam se da nije istina. Kakav crni kodronukleusmember je napisao/la: ↑10 dec 2019, 15:45evo da otvorim tradicionalne dane špekulacija,čuo sam mahalsku da kodro sutra dolazi na pregovore a da čusta i nije nešto zagrijan
VVVBK![]()
Dok je Mehaga vodio klub, svi su protiv Sarajva igrali bunker. Parkiraj autobus, pa sta Bog da. A sada nas svi napadaju. Ja bih bio zadovoljan sa Mehom. Mene strah ovih Varesanovica.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
To je poenta, bravo. Ovih par likova poput @sarajevojebordo, @denchi i jos neki kao da imaju licni problem sa covjekom. Ok, nisi zadovoljan njegovim radom, imas pravo na to. Isto tako Uprava ima pravo da otpusti trenera. Problem je bas vrijedjanje, osporavanje covjekovog ucinka i doprinosa za klub, ismijavanje i slicno. Ne znam da navijaci bilo kojeg kluba na svijetu ovako pisu o svom najtrofejnijem treneru i legendi kluba. Ne vidim svrhu svega toga.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Imao jeste podrsku na stadionu, ali nakon derbija ja nikog na istoku nisam cuo da ga brani, vec naprotiv.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
1946~
- SedrenikHz
- Kontakt:
Fkt trebamo poceti stavljati nasu Sabru za profilnu, ovo je uzas sta ovi sa sjevera rade po fb.
Joj fkt ako ko ugasi nam klub to su oni, fuj, svaka caat na gostovanjima i tim, ali ovo raditi kad si prvi...
VOLIM TE SABRO
Joj fkt ako ko ugasi nam klub to su oni, fuj, svaka caat na gostovanjima i tim, ali ovo raditi kad si prvi...
VOLIM TE SABRO
železničar RS !!!
Imao je i moju podršku, ona se pomalo smanjivala sa očajnim igrama na gostovanjima, sa potvrdama iz kola u kolo da ekipa nije spremna, a kad ga je Amar drugi put taktički pojeo tad sam prelomio stvarno.ThrillerHz je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:58Imao jeste podrsku na stadionu, ali nakon derbija ja nikog na istoku nisam cuo da ga brani, vec naprotiv.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
Volio bi da Rahmanovića kazne i adekvatno zamijene.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Za sav ovaj pritisak i ovaj nemir medju navijačima kriv je Husref.
Jel se ovako voli klub ?
Drag mi i gotivio sam ga, ali dobio si otkaz koji je od krucijalne važnosti za napredak kluba, dobit ces 200 hiljada km,sta hoces vise ?
On kao picketina poceo plakat u javnosti i hodat po televizijama i kuka na sav glas kao da su ga izbacili na ulicu kao zadnjeg prosjaka a ovi "njegovi" koji su se upecali na ono "volim Sarajevo vise od zivota" poceli pravit podjele i unosit nemir koji ce se vrlo vjerovatno u velikoj mjeri odrazit i na upravu i na igrace i to sada kad trebaju vrlo vazne poteze da povuku.
Ako je prosle godine doneo duplu, ove godine ce nas sigurno sjebat svojim izjavama i ponasanjem, samo mi je krivo sto moze manipulisati tako olako ovim budala sto nemaju pojma sta se stvarno desava u klubu. Za mene legenda nije nego covjek koji je solidno obavio svoj posao za koji je veoma dobro placen za nase uslove.
Legende kluba ne rade ovo sto on radi, umjesto da smiri situaciju on je podpaljuje iz dana u dan svpjim intervjuima.
Jel se ovako voli klub ?
Drag mi i gotivio sam ga, ali dobio si otkaz koji je od krucijalne važnosti za napredak kluba, dobit ces 200 hiljada km,sta hoces vise ?
On kao picketina poceo plakat u javnosti i hodat po televizijama i kuka na sav glas kao da su ga izbacili na ulicu kao zadnjeg prosjaka a ovi "njegovi" koji su se upecali na ono "volim Sarajevo vise od zivota" poceli pravit podjele i unosit nemir koji ce se vrlo vjerovatno u velikoj mjeri odrazit i na upravu i na igrace i to sada kad trebaju vrlo vazne poteze da povuku.
Ako je prosle godine doneo duplu, ove godine ce nas sigurno sjebat svojim izjavama i ponasanjem, samo mi je krivo sto moze manipulisati tako olako ovim budala sto nemaju pojma sta se stvarno desava u klubu. Za mene legenda nije nego covjek koji je solidno obavio svoj posao za koji je veoma dobro placen za nase uslove.
Legende kluba ne rade ovo sto on radi, umjesto da smiri situaciju on je podpaljuje iz dana u dan svpjim intervjuima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Najsretniji bi bio kada bi ovih par forumaša koji kao znaju nešto više bili u pravu, njima optimizma ne manjka, čak šta više, po njima, idemo konačno taj korak naprijed koji nikako da zakoračimo a odavno ga najavljujemo.
Oprostio bi im i one provokatorske/ironične komentate koji vade živce iz pete, a namjerno to rade.
Nadam se da će biti upravu.
PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI!!
Oprostio bi im i one provokatorske/ironične komentate koji vade živce iz pete, a namjerno to rade.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma kontra sam uprave i Husrefa. Ku.rče se oni i on, sve preko imena FK Sarajevo. Sve to treba rastjerat i dovesti sposobne ljude, koji nisu imali nikakvu poveznicu u prošlosti sa klubom, i to strance po mogućnosti. Boli me racku ba za Husrefom i Sabrinom itd. Hoću titule, pobjede, Ligu prvaka, stadion, kamp itd., yebe mi se za tom njihovom ljubavi prema klubu, a njima u đep svaki mjesec redovno plata, i njemu odšteta u visini skoro 200 milja. Nek se svi u p.m. gone...
-
- Kontakt:
teška srca ali umjesto ovih trenutnih bindi iz uprave i "legendi" ,vojnika,aga pitića,faća i rumdi definitivno biram binde
VVVBK
VVVBK
Mene plasi sto ti forumasi "znaju nesto vise" jos od samog dolaska Tana u nas klub. Svako malo eto nekih para, napretka, investicija, velikih imena itd. Sve su profulali. Ako tako bude i sa ovom situacijom (a postoje preduslovi za to), donji smo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2019, 00:27Najsretniji bi bio kada bi ovih par forumaša koji kao znaju nešto više bili u pravu, njima optimizma ne manjka, čak šta više, po njima, idemo konačno taj korak naprijed koji nikako da zakoračimo a odavno ga najavljujemo.
-
- Kontakt:
Ma on je za sve kriv treba ga razapet, a ti kao imas tacne informacije sta se desava u klubu ?ajdohordas je napisao/la: ↑11 dec 2019, 00:18Za sav ovaj pritisak i ovaj nemir medju navijačima kriv je Husref.
Jel se ovako voli klub ?
Kako kojim putem ?
Naj mjerodavni su oni koji idu na svaku utakmicu i kuci i na strani.
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi, keli, nedimmmm1337, Pena, pierce, Sinfoc1986, tuitamo i 80 gostiju.