Puno faktora utice na razvoj igraca.
Kvalitetna struka, uslovi rada, koji su do unazad 3-4 godine bili su katastrofa za FKS, ukupno stanje u drustvu i drzavi, rani odlazak vana, menageri i roditelji koji zele novac. Itd itd.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puno faktora utice na razvoj igraca.
Eto propade mi čovjek.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 13:51Eno Morto trci po ulici ne zna sta bi od dragosti kad je cuo za Nikolica![]()
Zukanovic je napisao/la: ↑11 dec 2019, 13:59Faktor je kontaktirao Nikolića, koji se na takve napise samo slatko nasmijao.
- Ma ne. Nisam kandidat. Na putu sam za Beograd. Trenutno jesam bez angažmana, ali ne brinem. Brzo će biti nešto. Ali ne Premijer liga, ni region uopće - rekao je Nikolić za Faktor.
ma trenerski kadar kao i uslovi u omladinskim selekcijama su i dalje presmiješni,počelo se nešto na početku tanove vladine sa skautingom po bosni pa je i to koliko vidim grohnulo,potreban je totalni reset i u akademiji,ne znam,možda nešto id ovog malog pidre bude ovo ostalo tankobordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:21Puno faktora utice na razvoj igraca.
Kvalitetna struka, uslovi rada, koji su do unazad 3-4 godine bili su katastrofa za FKS, ukupno stanje u drustvu i drzavi, rani odlazak vana, menageri i roditelji koji zele novac. Itd itd.
Upravu si ljudinoSamozdravlje je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:47Husref , igracka legenda da ili ne ? Prije svega svak ima pravo na svoje misljenje , ja cu napisati svoje . Sto kaze @AlfredN. pun mu je kufer ovih starih emotivaca , oni vole ovo ono .
Ako je Husref igracka legenda onda su to : Dzurkovic,Radeljas,Kapetanovic,Cala,Milak,Hadzibegic,Jakovljevic,Vukicevic,On,Bozovic,Paja .....,pa onda iz generacije 66/67 Rahmetli Muftic,Mirso,Dajdza,Sejo,Pokojni Vuja,Prljaca,2 Boska ,Roberta Kosara(kakva nesreca)...
Uz Gromadu Legendu Rahmetli Haseta , Legendu Vahidina i po mnogima S.Susica (najbolji igrac , ali meni ???).
Ranije generacije nisam pratio , @bordopoeta zna .
Ako je ovako onda smo mi klub sa najvise legendi u VASIONI . Jedna CZ ima 6-7 , a moram priznati uspjesniji od nas . Oni bi ovakvih legendi imali 400-500 .![]()
Nas narod voli podjele ??VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:09Naš narod, generalno, voli podjele. Ako nisi "husrefovac", jesi "pravaš", ako nisi Srbin jesi Hrvat itd itd. Jednom rječju - budalaština.
Nasilnici su, po pravilu, kukavice. Husref jest nasilnik, a pokazao je da je i kukavica. To ne znači da sam, automatski, za upravu. Dovoljno mi je bili poslušati Sabrinu u filmu o Kelly-ju u kojem ista ne zna sastaviti rečenicu kako treba, pa da vidim kakvi lumeni rade tamo.
Ne treba nikoga pljuvati, niti vrijeđati. Dovoljno je sagledati gole činjenice, a to je da mi nismo ništa napravili od rata do danas. Ispadamo od fudbalskih patuljaka, a Luxemburzani igraju evropske lige. To nas tačno kvalifikuje na nivo mahalske ekipe, kojoj je najceci domet:" Ta ce on, ja mu loptu kroz noge protur'o!" Doduše, kad pročitam bljuvitine pojedinaca na ovom forvmu, mislim da bolje ni ne zasluzujemo. Oranice, polovnjaci, psovke, vrijeđanja, mrznja, nacionalizam i sl. zapravo su nase ogledalo i nazalost perspektiva. Dok sebe ne promijenimo, nece nam se ni strukture promijeniti. Vazda cemi biti varoš okruzena brdima u kojoj svi čibuče i se.ru da su najpametniji, jer smo imali.Olimpijadu.
jela je zavrsena stvar i bice objavljeno ovih dan ili dva,
AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:52Lazic objavi sliku na stadionu intera, uz opis new chapter, a saban mu cestita... Nije valjda da ode tamo
Propao transfer, jer nema pravo nastupa u Evropi jer je vec za nas igrao...AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:52Lazic objavi sliku na stadionu intera, uz opis new chapter, a saban mu cestita... Nije valjda da ode tamo
Nebitno sto svakako nece preci, ali od ove godine igraci koji su nastupali za jedan tim u evropskim takmicenjima mogu nastupiti za drugi.Zip je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:02Propao transfer, jer nema pravo nastupa u Evropi jer je vec za nas igrao...AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:52Lazic objavi sliku na stadionu intera, uz opis new chapter, a saban mu cestita... Nije valjda da ode tamo
Ovi iz intera trazili ekonoma sa nasih prostora pa se covjek javio
Trenutno korisnika/ca: adoado, keli, Pena, Vrhbosnian i 43 gosta.