FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 11 dec 2019, 14:21

Evander je napisao/la:
11 dec 2019, 14:14
Koliko ima struke, vidimo po probju proizvedenih igraca od 1996. do danas.
Nemoj da se lazemo.
Ko nam je najbolji produkt omladinske skole od rata do danas?
Puno faktora utice na razvoj igraca.
Kvalitetna struka, uslovi rada, koji su do unazad 3-4 godine bili su katastrofa za FKS, ukupno stanje u drustvu i drzavi, rani odlazak vana, menageri i roditelji koji zele novac. Itd itd.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 dec 2019, 14:35

Samo da ne bude "skup i uspješan trener nam ne garantuje da ćemo se plasirati u grupe, tamo uvijek možemo naletiti na Celtic i slične ekipe, s toga smo se odlučili za Jusufbašića i cilj nam je titula koju opet ne možemo obećati ali radimo na tome kako bi sa boljim koeficijentom vremenom takve ekipe izbjegli i povećali sebi šanse, takođe, cilj nam je i nastaviti proizvoditi mlade ekipe pa smo zbog toga u akademiju doveli Senada Repuha koji je svojim savjetima malog komšiju iz ulice lansirao u Olimpic i tome dokazao da je pravi čovjek za nas."

Kad god smo puno očekivali i mislili "evo ga, pravimo sad taj korak naprijed", bilo je velikih razočarenja. A kakva imena se spominju, opet smo se primili, pa vidjet ćemo.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 11 dec 2019, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2019, 14:35

ElCartel11 je napisao/la:
11 dec 2019, 13:51
Eno Morto trci po ulici ne zna sta bi od dragosti kad je cuo za Nikolica :kafa:
Eto propade mi čovjek. :(
Zukanovic je napisao/la:
11 dec 2019, 13:59
Faktor je kontaktirao Nikolića, koji se na takve napise samo slatko nasmijao.

- Ma ne. Nisam kandidat. Na putu sam za Beograd. Trenutno jesam bez angažmana, ali ne brinem. Brzo će biti nešto. Ali ne Premijer liga, ni region uopće - rekao je Nikolić za Faktor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2019, 14:37

Ma uzeo je titulu u Mađarskoj koja je daleko iznad nas.. kvalitetom i nisu toliko ali platom, infrastrukturom i ostalim sadržajem jesu. To su profesionalni timovi i tamo je super raditi ali kad skontaš da je vrlo mala razlika u kvalitetu između njih i nas još ti više žao bude..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 dec 2019, 14:42

Šta je sa bratom Adukorom? Skoro sam ga tražio na "rezultatima" kad vidim nikako ne igra skoro, jel povrijeđen ili je pauza učinila svoje :lol: :cool:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 dec 2019, 14:44

Nikolic se smio kad je cuo da je kandidat..

Jeleskovica nema

Odkaz rahmanovic nijedobio

Nema pojacanja

Jedino ona sprava i french

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 dec 2019, 14:45

bordobijeli je napisao/la:
11 dec 2019, 14:21
Evander je napisao/la:
11 dec 2019, 14:14
Koliko ima struke, vidimo po probju proizvedenih igraca od 1996. do danas.
Nemoj da se lazemo.
Ko nam je najbolji produkt omladinske skole od rata do danas?
Puno faktora utice na razvoj igraca.
Kvalitetna struka, uslovi rada, koji su do unazad 3-4 godine bili su katastrofa za FKS, ukupno stanje u drustvu i drzavi, rani odlazak vana, menageri i roditelji koji zele novac. Itd itd.
ma trenerski kadar kao i uslovi u omladinskim selekcijama su i dalje presmiješni,počelo se nešto na početku tanove vladine sa skautingom po bosni pa je i to koliko vidim grohnulo,potreban je totalni reset i u akademiji,ne znam,možda nešto id ovog malog pidre bude ovo ostalo tanko

VVVBK

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 dec 2019, 14:47

Husref , igracka legenda da ili ne ? Prije svega svak ima pravo na svoje misljenje , ja cu napisati svoje . Sto kaze @AlfredN. pun mu je kufer ovih starih emotivaca , oni vole ovo ono .
Ako je Husref igracka legenda onda su to : Dzurkovic,Radeljas,Kapetanovic,Cala,Milak,Hadzibegic,Jakovljevic,Vukicevic,On,Bozovic,Paja .....,pa onda iz generacije 66/67 Rahmetli Muftic,Mirso,Dajdza,Sejo,Pokojni Vuja,Prljaca,2 Boska ,Roberta Kosara(kakva nesreca)...
Uz Gromadu Legendu Rahmetli Haseta , Legendu Vahidina i po mnogima S.Susica (najbolji igrac , ali meni ???).
Ranije generacije nisam pratio , @bordopoeta zna .
Ako je ovako onda smo mi klub sa najvise legendi u VASIONI . Jedna CZ ima 6-7 , a moram priznati uspjesniji od nas . Oni bi ovakvih legendi imali 400-500 . :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 dec 2019, 14:52

Samozdravlje je napisao/la:
11 dec 2019, 14:47
Husref , igracka legenda da ili ne ? Prije svega svak ima pravo na svoje misljenje , ja cu napisati svoje . Sto kaze @AlfredN. pun mu je kufer ovih starih emotivaca , oni vole ovo ono .
Ako je Husref igracka legenda onda su to : Dzurkovic,Radeljas,Kapetanovic,Cala,Milak,Hadzibegic,Jakovljevic,Vukicevic,On,Bozovic,Paja .....,pa onda iz generacije 66/67 Rahmetli Muftic,Mirso,Dajdza,Sejo,Pokojni Vuja,Prljaca,2 Boska ,Roberta Kosara(kakva nesreca)...
Uz Gromadu Legendu Rahmetli Haseta , Legendu Vahidina i po mnogima S.Susica (najbolji igrac , ali meni ???).
Ranije generacije nisam pratio , @bordopoeta zna .
Ako je ovako onda smo mi klub sa najvise legendi u VASIONI . Jedna CZ ima 6-7 , a moram priznati uspjesniji od nas . Oni bi ovakvih legendi imali 400-500 . :rol:
Upravu si ljudino :kafa:
Za mene broj 1. Asim Hase Ferhatovic. 2. Vahidin Musemic 3. Safet Susic :ljepota:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 dec 2019, 14:52

Lazic objavi sliku na stadionu intera, uz opis new chapter, a saban mu cestita... Nije valjda da ode tamo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 dec 2019, 14:54

VenamaHrabrih je napisao/la:
11 dec 2019, 09:09
Naš narod, generalno, voli podjele. Ako nisi "husrefovac", jesi "pravaš", ako nisi Srbin jesi Hrvat itd itd. Jednom rječju - budalaština.
Nasilnici su, po pravilu, kukavice. Husref jest nasilnik, a pokazao je da je i kukavica. To ne znači da sam, automatski, za upravu. Dovoljno mi je bili poslušati Sabrinu u filmu o Kelly-ju u kojem ista ne zna sastaviti rečenicu kako treba, pa da vidim kakvi lumeni rade tamo.
Ne treba nikoga pljuvati, niti vrijeđati. Dovoljno je sagledati gole činjenice, a to je da mi nismo ništa napravili od rata do danas. Ispadamo od fudbalskih patuljaka, a Luxemburzani igraju evropske lige. To nas tačno kvalifikuje na nivo mahalske ekipe, kojoj je najceci domet:" Ta ce on, ja mu loptu kroz noge protur'o!" Doduše, kad pročitam bljuvitine pojedinaca na ovom forvmu, mislim da bolje ni ne zasluzujemo. Oranice, polovnjaci, psovke, vrijeđanja, mrznja, nacionalizam i sl. zapravo su nase ogledalo i nazalost perspektiva. Dok sebe ne promijenimo, nece nam se ni strukture promijeniti. Vazda cemi biti varoš okruzena brdima u kojoj svi čibuče i se.ru da su najpametniji, jer smo imali.Olimpijadu.
Nas narod voli podjele ?? :urnebes: ja mi se sami javili da nas napadaju sa strane.. Ajnstajne..

NIT SAM SRBIN NIT SAM HRVAT, JA SAM BOSANAC i HERCEGOVAC !!!
Vise sam i Singapurcanin nego to dvoje... :guz:

Ovo je BiH a ne hrvatska i srbija.. ovdje zive Bosanci I Hercegovci.. Treba ja da te ucim geografiju i istoriju ?

Peres sa tim srbima odavno, sve necu da dajem znacaja al mi opasno ides na zivce sa tim sitnim podvalama.. preseli se u Beograd, uzivaj do kraja zivota, stvarno ne znam sto se patis ovdje medju cibucarima.. goni se u pm iz te "varosi" ako ti se ne svidja..

Fol ti smetaju oranice, fasizam, nacionalizam i mrznje al ne kazes da je to doslo od "modernih" komsija kojim se toliko divis..

Bljuvotine su kad uz fudbal prodajes tu nacionalisticku i fasisticku retoriku.. kap po kap.. izmadju redova..

Srbija se moze prosirit na citav svijet al ce ga popusit u Bosni.. kao i oni drugi..

Izgubio sam pola porodice od tih "normalnih i modernih" na MOJOJ ZEMLJI, NA MOM PRAGU.. nisam ja tamo isao i po Beogradu govorio ovo je BiH-a..
Izgubio sam pola zivota zbog slobine i franjine bolesne politike.. nemoj mislit da cu te trpit sa tim izjavama.. dobices odgovor svaki put..

Moji su drugovi isti ljudi preko 30 godina, svih vjera i svih nacionalnosti.. :guz: :guz:

Na stranu i Husref i FK Sarajevo..

BiH :ljepota: :bih: :ljepota: :bih:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 dec 2019, 14:58

Pitar6785 je napisao/la:
11 dec 2019, 14:44
Nikolic se smio kad je cuo da je kandidat..

Jeleskovica nema

Odkaz rahmanovic nijedobio

Nema pojacanja

Jedino ona sprava i french
jela je zavrsena stvar i bice objavljeno ovih dan ili dva, :)
Nikolica su izmislili novinari da bi dobili na citanosti... jer ovih dana sta god da napises o F.K. Sarajevu, ubija citanoscu
Pojacanja majstore nece ni biti dok se ne izabere novi trener
Spravica, frank i jos sponzora ce biti objavljeno ovih dana

Eto nemoj da grizes nokte polahko

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 dec 2019, 14:59

AngelDiMaria je napisao/la:
11 dec 2019, 14:52
Lazic objavi sliku na stadionu intera, uz opis new chapter, a saban mu cestita... Nije valjda da ode tamo

Manje citaj instagram 🤣🤣
NEMA NAZAD

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 11 dec 2019, 15:00

Šta Lazić u Interu?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2019, 15:02

Benkara21 je napisao/la:
11 dec 2019, 15:00
Šta Lazić u Interu?
100% će u Inter :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 dec 2019, 15:02

Propao transfer, jer nema pravo nastupa u Evropi jer je vec za nas igrao...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 dec 2019, 15:12

Zip je napisao/la:
11 dec 2019, 15:02
Propao transfer, jer nema pravo nastupa u Evropi jer je vec za nas igrao...
Nebitno sto svakako nece preci, ali od ove godine igraci koji su nastupali za jedan tim u evropskim takmicenjima mogu nastupiti za drugi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 dec 2019, 15:13

Ne moze svako interu prodati igraca :kafa:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 dec 2019, 15:20

Benkara21 je napisao/la:
11 dec 2019, 15:00
Šta Lazić u Interu?
Ovi iz intera trazili ekonoma sa nasih prostora pa se covjek javio :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 dec 2019, 15:25

Vole ovi iz radiosarajeva napravit senzaciju preko nasih ledja vise neg se hljeba najest.. :kafa:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Inspiracija, Kyle88, MSOZ101, riki46 i 61 gost.