Mislim nije realno da dodje, ali pitanje je da li je ova izjava tacna. Odakle njima uopste kontakt sa Nikolicem, mislim da su oni to napisali samo da bi se imalo sa citati.MortemHz je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:35Eto propade mi čovjek.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 13:51Eno Morto trci po ulici ne zna sta bi od dragosti kad je cuo za Nikolica![]()
Zukanovic je napisao/la: ↑11 dec 2019, 13:59Faktor je kontaktirao Nikolića, koji se na takve napise samo slatko nasmijao.
- Ma ne. Nisam kandidat. Na putu sam za Beograd. Trenutno jesam bez angažmana, ali ne brinem. Brzo će biti nešto. Ali ne Premijer liga, ni region uopće - rekao je Nikolić za Faktor.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Husref , trenerska legenda , e tu ima materijala . Najvise utakmica , pobjeda , DK , najvise titula , proslosezonske pobjede nad Zeljeznicarom itd .
Ono sto mu ja , ako dozvolite zamjeram je bahatost (Jahic USA , ne psovke-nego bas ruzne mladjim ili slabijim igracima , nikad nisam cuo da je opsovao kapitena , a Bogami imao je materijala), 0:8 , porazi od Zeljeznicara(da im ne tepam), ako je istina tjeranje Jeleskovica i ovo ne bas lijepo ponasanje poslije raskida ugovora (a dobro je hajrovao). Ono sto trebaju znati mladji je da vrlo vjerovatno ne bi igrao i bio trener FKS da nije VAHIDINA (jedne godine najbolji centarfor Evrope , licne interese podredio Klubu , enormna ljubav prema FKS i ono za navijace kako nije i vjerovatno i sad ne voli Zeljeznicar).
Kombinacijom igrackog i trnerskog(DK- PRVA nepobitno) Husref je neko o kome ce se pricati u narednih 10-ak god. Volio je i on FKS , no kako je Klubu "svanulo" ta je ljubav bila drugacija . Nepravde jeste trpio , ali ovo sto radi u medijima je neoprostiva greska . To sto ima netrpeljivosti prema Jahicu (neki ga zovu Rumeni) i zenama u Klubu je shvatljivo , ali tako blati Klub i stvara losu atmosveru medju navijacima(po meni najvazniji segment kluba). Najgore je to sto on zna da time ne cini dobro Klubu .
Rekao je na TV HAYAT(prije godinu) da je sad ovo neko drugo Sarajevo i da ga moze smjeniti samo vlasnik , eto smjenio ga je , vjerovatno uz pomoc Uprave koja je s pravom bila nezadovoljna .
Ako u naredni 4-5 godina ova Uprava omoguci buducem treneru iste uslove kao Husrefu i izdigne FKS iznad ove lige to ce biti pokazatelj da je u pravu . U suprotnom nayebali smo(mislim na navijace i simpatizere FKS) i to ce pokazati da ni Uprava ne zasluzuje manje blacenje od Husrefa .
Zasluzan je Husref , ali je i odlicno hajrovao (materijalno). Vidim ga kao drugog pomocnika u repci BiH (nadam se Bajevicu). Mogli bi to pogurati Osimi .
U svakom slucaju mu zelim dobro zdravlje i poslovnog uspjeha (ali i poraze protiv FKS ,
).
Ono sto mu ja , ako dozvolite zamjeram je bahatost (Jahic USA , ne psovke-nego bas ruzne mladjim ili slabijim igracima , nikad nisam cuo da je opsovao kapitena , a Bogami imao je materijala), 0:8 , porazi od Zeljeznicara(da im ne tepam), ako je istina tjeranje Jeleskovica i ovo ne bas lijepo ponasanje poslije raskida ugovora (a dobro je hajrovao). Ono sto trebaju znati mladji je da vrlo vjerovatno ne bi igrao i bio trener FKS da nije VAHIDINA (jedne godine najbolji centarfor Evrope , licne interese podredio Klubu , enormna ljubav prema FKS i ono za navijace kako nije i vjerovatno i sad ne voli Zeljeznicar).
Kombinacijom igrackog i trnerskog(DK- PRVA nepobitno) Husref je neko o kome ce se pricati u narednih 10-ak god. Volio je i on FKS , no kako je Klubu "svanulo" ta je ljubav bila drugacija . Nepravde jeste trpio , ali ovo sto radi u medijima je neoprostiva greska . To sto ima netrpeljivosti prema Jahicu (neki ga zovu Rumeni) i zenama u Klubu je shvatljivo , ali tako blati Klub i stvara losu atmosveru medju navijacima(po meni najvazniji segment kluba). Najgore je to sto on zna da time ne cini dobro Klubu .
Rekao je na TV HAYAT(prije godinu) da je sad ovo neko drugo Sarajevo i da ga moze smjeniti samo vlasnik , eto smjenio ga je , vjerovatno uz pomoc Uprave koja je s pravom bila nezadovoljna .
Ako u naredni 4-5 godina ova Uprava omoguci buducem treneru iste uslove kao Husrefu i izdigne FKS iznad ove lige to ce biti pokazatelj da je u pravu . U suprotnom nayebali smo(mislim na navijace i simpatizere FKS) i to ce pokazati da ni Uprava ne zasluzuje manje blacenje od Husrefa .
Zasluzan je Husref , ali je i odlicno hajrovao (materijalno). Vidim ga kao drugog pomocnika u repci BiH (nadam se Bajevicu). Mogli bi to pogurati Osimi .
U svakom slucaju mu zelim dobro zdravlje i poslovnog uspjeha (ali i poraze protiv FKS ,

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Drago mi je da si mi dao za pravo i pokazao da si glup, iako mi, iskreno, dokaz nije trebao.simidobar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:54Nas narod voli podjele ??VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:09Naš narod, generalno, voli podjele. Ako nisi "husrefovac", jesi "pravaš", ako nisi Srbin jesi Hrvat itd itd. Jednom rječju - budalaština.
Nasilnici su, po pravilu, kukavice. Husref jest nasilnik, a pokazao je da je i kukavica. To ne znači da sam, automatski, za upravu. Dovoljno mi je bili poslušati Sabrinu u filmu o Kelly-ju u kojem ista ne zna sastaviti rečenicu kako treba, pa da vidim kakvi lumeni rade tamo.
Ne treba nikoga pljuvati, niti vrijeđati. Dovoljno je sagledati gole činjenice, a to je da mi nismo ništa napravili od rata do danas. Ispadamo od fudbalskih patuljaka, a Luxemburzani igraju evropske lige. To nas tačno kvalifikuje na nivo mahalske ekipe, kojoj je najceci domet:" Ta ce on, ja mu loptu kroz noge protur'o!" Doduše, kad pročitam bljuvitine pojedinaca na ovom forvmu, mislim da bolje ni ne zasluzujemo. Oranice, polovnjaci, psovke, vrijeđanja, mrznja, nacionalizam i sl. zapravo su nase ogledalo i nazalost perspektiva. Dok sebe ne promijenimo, nece nam se ni strukture promijeniti. Vazda cemi biti varoš okruzena brdima u kojoj svi čibuče i se.ru da su najpametniji, jer smo imali.Olimpijadu.ja mi se sami javili da nas napadaju sa strane.. Ajnstajne..
NIT SAM SRBIN NIT SAM HRVAT, JA SAM BOSANAC i HERCEGOVAC !!!
Vise sam i Singapurcanin nego to dvoje...![]()
Ovo je BiH a ne hrvatska i srbija.. ovdje zive Bosanci I Hercegovci.. Treba ja da te ucim geografiju i istoriju ?
Peres sa tim srbima odavno, sve necu da dajem znacaja al mi opasno ides na zivce sa tim sitnim podvalama.. preseli se u Beograd, uzivaj do kraja zivota, stvarno ne znam sto se patis ovdje medju cibucarima.. goni se u pm iz te "varosi" ako ti se ne svidja..
Fol ti smetaju oranice, fasizam, nacionalizam i mrznje al ne kazes da je to doslo od "modernih" komsija kojim se toliko divis..
Bljuvotine su kad uz fudbal prodajes tu nacionalisticku i fasisticku retoriku.. kap po kap.. izmadju redova..
Srbija se moze prosirit na citav svijet al ce ga popusit u Bosni.. kao i oni drugi..
Izgubio sam pola porodice od tih "normalnih i modernih" na MOJOJ ZEMLJI, NA MOM PRAGU.. nisam ja tamo isao i po Beogradu govorio ovo je BiH-a..
Izgubio sam pola zivota zbog slobine i franjine bolesne politike.. nemoj mislit da cu te trpit sa tim izjavama.. dobices odgovor svaki put..
Moji su drugovi isti ljudi preko 30 godina, svih vjera i svih nacionalnosti..![]()
![]()
Na stranu i Husref i FK Sarajevo..
BiH![]()
![]()
![]()
![]()
Na psovke ti necu odgovoriti.
Također te molim da ne izvlačiš iz konteksta onog sto sam napisao. Citaj sa razumijevanjem, lakse ce ti biti.
Ko sam i sta sam ja, vise puta sam dokazao i na mjestima na kojim sam trebao, ti si tu sasvim nebitan.
Postedi me svojih uskopalanackih razmisljanja i u principu mi se yebe ko su ti i kakvi prijatelji.
Nadam se da si skontao da si i ti jedan od faktora sto smo među pet najjadnijih drzava na svijetu. Glupo je, ali to vec i sam znas, optuzivati druge za vlastiti lopovluk, nemoc, zaostalost i sl.
Sve najbolje zelim tebi i tvojoj porodici.
P.S. Dovoljno je samo zaobici ono sta napisem.
Sretno.
-
- Kontakt:
Šta mislite, pojavi se naslov, Semir Čuka Bajraktarević novi igrač Sarajeva

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Molim vas da se vise ne pise o Husrefu. Hvala
Ti si upravoljubitelj

Samir Nuhanović.Historicar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:38Šta mislite, pojavi se naslov, Semir Čuka Bajraktarević novi igrač Sarajeva![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Postujem , ja necu(nemam zelju), jedino odgovoriti . Rijetko pisem i evo nesto me "natjeralo" . Znam da vise nemam zelju o tome pisati , ali se ne smijem zakleti .Trudit cu se,hocu da ne pisem i pokusat cu to ispostovati .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
A sta reci tek na naslov "Nemanja Zlatkovic ponovo u bordo dresu"Historicar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:38Šta mislite, pojavi se naslov, Semir Čuka Bajraktarević novi igrač Sarajeva![]()
![]()

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ode Skrniar pa traže zamjenu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:37Drago mi je da si mi dao za pravo i pokazao da si glup, iako mi, iskreno, dokaz nije trebao.simidobar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:54Nas narod voli podjele ??VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:09Naš narod, generalno, voli podjele. Ako nisi "husrefovac", jesi "pravaš", ako nisi Srbin jesi Hrvat itd itd. Jednom rječju - budalaština.
Nasilnici su, po pravilu, kukavice. Husref jest nasilnik, a pokazao je da je i kukavica. To ne znači da sam, automatski, za upravu. Dovoljno mi je bili poslušati Sabrinu u filmu o Kelly-ju u kojem ista ne zna sastaviti rečenicu kako treba, pa da vidim kakvi lumeni rade tamo.
Ne treba nikoga pljuvati, niti vrijeđati. Dovoljno je sagledati gole činjenice, a to je da mi nismo ništa napravili od rata do danas. Ispadamo od fudbalskih patuljaka, a Luxemburzani igraju evropske lige. To nas tačno kvalifikuje na nivo mahalske ekipe, kojoj je najceci domet:" Ta ce on, ja mu loptu kroz noge protur'o!" Doduše, kad pročitam bljuvitine pojedinaca na ovom forvmu, mislim da bolje ni ne zasluzujemo. Oranice, polovnjaci, psovke, vrijeđanja, mrznja, nacionalizam i sl. zapravo su nase ogledalo i nazalost perspektiva. Dok sebe ne promijenimo, nece nam se ni strukture promijeniti. Vazda cemi biti varoš okruzena brdima u kojoj svi čibuče i se.ru da su najpametniji, jer smo imali.Olimpijadu.ja mi se sami javili da nas napadaju sa strane.. Ajnstajne..
NIT SAM SRBIN NIT SAM HRVAT, JA SAM BOSANAC i HERCEGOVAC !!!
Vise sam i Singapurcanin nego to dvoje...![]()
Ovo je BiH a ne hrvatska i srbija.. ovdje zive Bosanci I Hercegovci.. Treba ja da te ucim geografiju i istoriju ?
Peres sa tim srbima odavno, sve necu da dajem znacaja al mi opasno ides na zivce sa tim sitnim podvalama.. preseli se u Beograd, uzivaj do kraja zivota, stvarno ne znam sto se patis ovdje medju cibucarima.. goni se u pm iz te "varosi" ako ti se ne svidja..
Fol ti smetaju oranice, fasizam, nacionalizam i mrznje al ne kazes da je to doslo od "modernih" komsija kojim se toliko divis..
Bljuvotine su kad uz fudbal prodajes tu nacionalisticku i fasisticku retoriku.. kap po kap.. izmadju redova..
Srbija se moze prosirit na citav svijet al ce ga popusit u Bosni.. kao i oni drugi..
Izgubio sam pola porodice od tih "normalnih i modernih" na MOJOJ ZEMLJI, NA MOM PRAGU.. nisam ja tamo isao i po Beogradu govorio ovo je BiH-a..
Izgubio sam pola zivota zbog slobine i franjine bolesne politike.. nemoj mislit da cu te trpit sa tim izjavama.. dobices odgovor svaki put..
Moji su drugovi isti ljudi preko 30 godina, svih vjera i svih nacionalnosti..![]()
![]()
Na stranu i Husref i FK Sarajevo..
BiH![]()
![]()
![]()
![]()
Na psovke ti necu odgovoriti.
Također te molim da ne izvlačiš iz konteksta onog sto sam napisao. Citaj sa razumijevanjem, lakse ce ti biti.
Ko sam i sta sam ja, vise puta sam dokazao i na mjestima na kojim sam trebao, ti si tu sasvim nebitan.
Postedi me svojih uskopalanackih razmisljanja i u principu mi se yebe ko su ti i kakvi prijatelji.
Nadam se da si skontao da si i ti jedan od faktora sto smo među pet najjadnijih drzava na svijetu. Glupo je, ali to vec i sam znas, optuzivati druge za vlastiti lopovluk, nemoc, zaostalost i sl.
Sve najbolje zelim tebi i tvojoj porodici.
P.S. Dovoljno je samo zaobici ono sta napisem.
Sretno.
Bogami se tvojim istomisljenicima nije je*alo ko su mi prijatelji..

Sami mi sebe napadali, budale prave.. sami sebi podkopavamo drzavu u nadi da ce nas nekad podijelit..

Ja sam faktor koji voli svoju drzavu a ti si ko fin sto ubice, fasiste i agresore stavljas iznad MOJE drzave ?
I ja sam glup sto ne dam da PLJUJES po mojoj dedovini, po mojim kostima ?

U tom slucaju ne mozes ni zamislit koliko sam glup...

Uopste te necu zaobic u slucajevima kad pljujes nesto meni drago.. ne pada mi na pamet da takva go*na preskocim.. da neko nedo Bog ne pomisli da je to i moje razmisljanje.. Jednom jesmo zaobisli vise necemo !!!
Nemoj mi ti nista zelit ako Boga znas.. dovoljno ce bit da postujes neke stvari.. necu te ni primjetit vise.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Gregor Mohar, Patrik Doqi, Marko Radulović, Dušan Jevtić...belosevic28 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 16:01A sta reci tek na naslov "Nemanja Zlatkovic ponovo u bordo dresu"Historicar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:38Šta mislite, pojavi se naslov, Semir Čuka Bajraktarević novi igrač Sarajeva![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mosa Dario purić
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hilmo Gutić, Denis Kramar, Brazilci, Frank Liivak, Sekuba Diatta, samo stranci ovog kalibra dolaze u obzir za prevagu na terenu.skoroalen je napisao/la: ↑11 dec 2019, 16:40Gregor Mohar, Patrik Doqi, Marko Radulović, Dušan Jevtić...belosevic28 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 16:01A sta reci tek na naslov "Nemanja Zlatkovic ponovo u bordo dresu"Historicar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:38Šta mislite, pojavi se naslov, Semir Čuka Bajraktarević novi igrač Sarajeva![]()
![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Za sve vas Puric Dario je Balotelli Mario!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pozdrav braco.
Nadam se da ce neko od nase djece preuzeti klupu naseg kluba. Dzeno ili Mirza!
Moze li mi neko objasniti kako se postavlja slika na avatar?
Nadam se da ce neko od nase djece preuzeti klupu naseg kluba. Dzeno ili Mirza!
Moze li mi neko objasniti kako se postavlja slika na avatar?
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj imena u brata zgembo 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Izvinjavam se
-
- Kontakt:
ide u inter, al iz zaprescica!AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 dec 2019, 14:52Lazic objavi sliku na stadionu intera, uz opis new chapter, a saban mu cestita... Nije valjda da ode tamo

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], OzmoodPinglewood, pjankesarajevo, senad82, UltraNorth i 45 gostiju.