FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a majko kolko ovo sve traje cojek bi reko Keka ce dovest , ajde ba vise pripreme iza ugla sta ganjate tolko znate sta mozete sta ne mozete
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ko ce ba njega uhvatit, vidis da leti frajer.. treba u po utakmice da kaze "odoh ja, imam nekih obaveza"

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mene stid. Ono nešto "uprava napolje". U životu nije 10 maraka zaradilo al ono bi da mjenja uprave.HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 dec 2019, 12:05Nam prije svaki dan objavi na fb sliku sa nekom porukom , sad ne smije od ovih nasih "uprava napolje " odmah se nakace ....
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Hahaha
Ma covjek ima neki fetis da vodi neki klub 5-6 utakmica i da onda ode

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg batko kad su ovi nasi svi teske kar.inerobertkosar je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:01Jos si trebao maxa luburica i sranju budjmana spomenit i eto ustaski stozerElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:33Sta mislite o ovim imenima nije ih niko spomenuo jos ili sam popustio nesto![]()
Mario Cvijanovic
Krunoslav Jurcic
Zlatko Kranjcar
Ivan Vukomanovic
Aleksandar Stanojevic![]()
![]()

Jedini nas trener koji se moze malo pohvaliti sa dobrom karijerom je Vaha, mada je i on smjesan kakve klubove su vodili treneri iz komsiluka.
Ovi nasi samo znaju za drugu francusku ligu, aziju i tako to
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vaha je vodio PSG, a sa Lilleom igrao ligu sampiona. Nisam siguran da su iz komsiluka nesto bolje vodili, plus Petkovic vodio Lazio i digao kup Italije.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 16:34Jbg batko kad su ovi nasi svi teske kar.inerobertkosar je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:01Jos si trebao maxa luburica i sranju budjmana spomenit i eto ustaski stozerElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:33Sta mislite o ovim imenima nije ih niko spomenuo jos ili sam popustio nesto![]()
Mario Cvijanovic
Krunoslav Jurcic
Zlatko Kranjcar
Ivan Vukomanovic
Aleksandar Stanojevic![]()
![]()
Jedini nas trener koji se moze malo pohvaliti sa dobrom karijerom je Vaha, mada je i on smjesan kakve klubove su vodili treneri iz komsiluka.
Ovi nasi samo znaju za drugu francusku ligu, aziju i tako to
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Gledam facu Jusufbegovića, za vrijeme "stručnih" komentar gosta emisije
Nije los bosnjakovic trener al je zato budaletina bas tesko bi luđeg lika nasli.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Viber grupa je dobra stvar, naravno ako ce sluziti pravoj svrsi, bez etiketiranja, prozivanja, i slicno 
Ja se pridruzio, lako je napustiti ako mi se ne svidi sta
Ja se pridruzio, lako je napustiti ako mi se ne svidi sta
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ih kako bi već treći dan letjeli profili...belosevic28 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 17:25Viber grupa je dobra stvar, naravno ako ce sluziti pravoj svrsi, bez etiketiranja, prozivanja, i slicno
Ja se pridruzio, lako je napustiti ako mi se ne svidi sta![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Bumo vidjeli, evo ja nisam za Husrefa, clan sam grupe, i niko me ne dira 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Svaki klùb ima pravilnik o raduEvander je napisao/la: ↑13 dec 2019, 14:18Haj mi objasnite na koji nacin cete kazniti igrace i odbiti im od plate, ako oni imaju ugovor i zagaratnovana primanja, a da te ti igraci ne tuze i sigurno dobijaju na sudu? Najveca ubleha koja kod nas je ustaljena "odbiti im od plate". To ne moze proci, ako ima valjan ugovor.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 dec 2019, 14:00Tim što kazniš igrače i odbiješ im od plate, te ostaviš tog istog trenera, ništa ne dobijaš u pozitivnom smislu već samo može biti još gore.
Imaš situaciju i u Napoliju. Haos živi, odbio svima od plate osim beku Malcuitu i jel dobio nešto bolje? Nije. Užasni rezultati, sve sami remiji uz poraz, te ovu zadnju pobjedu protiv Genka prije par dana.
Znaš koliko će se neko zabrinuti što mu odbiješ određrni procenat od plate, pogotovo ovim zvijezdama iz Napolija i ostalih svjetskih klubova, koji ionako ne znaju šta će od love. Koliko jednog Mertensa ili Insignea zaboli što mu je skinuo nekoliko stotina hiljada eurića.
Pogotovo kod nas bi nastao haos da se to uradi, jer je to seljački mentalitet. Hajde neka odbije Rahmanoviću, Tataru, Hodžiću i tako nekim igračima, pa ovi bi haman hodali po terenu. Ništa ti ne bi dobio, nikakvu korist to nema, već samo još veći inat u njima.
-
- Kontakt:
Jesi ti Adrijan Mijic
-
- Kontakt:
Zasto web stranica nije dostupnaVLADA129 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 17:55Zamolio bi sve navijače našeg FK Sarajeva da se pridruzi novoj grupi na viberu koja sakuplja SVE navijače našeg kluba.
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL

- robertkosar
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 17:30Bumo vidjeli, evo ja nisam za Husrefa, clan sam grupe, i niko me ne dira
Ali zato ces dobit bruku prjetecih poruka u inboxu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- RajaBa1983
- Kontakt:
Kako saznaje portal ****, za Beganovićevim uslugama postoji inostrani interes. Saznali smo kako su u opticaju klubovi iz Slovačke i Danske, a uz to, postoji i interes unutar Premijer lige BiH.
Sarajevo i Željezničar su također pokazali interes za uslugama Amara Beganović, a podsjetimo, ranije je interes pokazao i Tuzla City. Transfer je praktično bio pred realizacijom, ali ovaj desni bek je odbio preći u redove gradskog rivala te je ostao vjeran
Sarajevo i Željezničar su također pokazali interes za uslugama Amara Beganović, a podsjetimo, ranije je interes pokazao i Tuzla City. Transfer je praktično bio pred realizacijom, ali ovaj desni bek je odbio preći u redove gradskog rivala te je ostao vjeran
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Da se ja pitam, trener bi bio Jakirovic
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi se za sve zanimamo a na kraju dovedemo Guzine.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!

Javi se u pp
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijelisampion, Grk1234, Hamagara, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, Lavcina, ledesma, makron, miguelramos, mire971, OzmoodPinglewood, Pena, plisek, Posejdon, riki46, Rule_hz, Seipronto, shtaje, SilaMoc1946, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 303 gosta.