Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Convicts1988
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la Convicts1988 » 13 dec 2019, 21:37

ANTIFA ! je napisao/la:
13 dec 2019, 21:28
Convicts1988 je napisao/la:
13 dec 2019, 21:24
ANTIFA ! je napisao/la:
13 dec 2019, 21:21

Otprilike toliko 40-50 imaju slike Rz iz Tuzle tada i nasih iz Gracanice, nasi su ispalili raketu.
Imas pp 90 minut.
Nas je tu bilo jedno 30,35 max ..
Ima slike iz Tuzle ali tu smo svi na tribini, a jedan dio nas je vas sačekao dole ;)
Ispalili huligani iz Mostara, mogli ubiti čovjeka na cesti.
Opet duplo vise nebitno, nego zbijte redove u buducnosti da vam se ne desi sudbina Fukara, nije provokacija. :bih:
Nemam ja šta zbijati redove, ja nisam Robijaš . Ponekad odem na gostovanje, najviše išao za vrijeme bojkota onog utakmica kući od 3g. Poyy i ln :bih:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 dec 2019, 21:39

13 dec 2019, 21:37
ANTIFA ! je napisao/la:
13 dec 2019, 21:28
13 dec 2019, 21:24

Nas je tu bilo jedno 30,35 max ..
Ima slike iz Tuzle ali tu smo svi na tribini, a jedan dio nas je vas sačekao dole ;)
Ispalili huligani iz Mostara, mogli ubiti čovjeka na cesti.
Opet duplo vise nebitno, nego zbijte redove u buducnosti da vam se ne desi sudbina Fukara, nije provokacija. :bih:
Nemam ja šta zbijati redove, ja nisam Robijaš . Ponekad odem na gostovanje, najviše išao za vrijeme bojkota onog utakmica kući od 3g. Poyy i ln :bih:
Uredu onda, s obzirom na nik mislio sam da predstavljas robijase kao bambus i onaj smogovac. :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 13 dec 2019, 21:50

Sto se tice red armya treba realan biti ljudi su u zadnjih par godina u uzlaznoj putanji kako na ulici tako i na tribini.Neko im prigovara da imaju samo akcije protiv Ultrasa i da je tako nije to nista lose tu se svakako celice i grade iskustvo to neko na ulici a i razumljivo je da tu imaju najvise akcija ipak su gradski rivali i to ne samo navijacki vec i nacionalni.Ultrasi za razliku od RA malo padaju u zadnje vrijeme ali vidjet cemo.Svakako da RA spada u ozbiljnu grupu na ovoj sceni a siguran sam da bi i u evropi mogli dosta pokazati kad bi imali priliku.

Takodjer sto se tice Robije prema njima sam uvijek imao respekt jer znam kakva su izdanja imali i kakav potencijal imaju al ih **** sto im je klub na rubu propasti.Neko je na ovom topicu pisao da Celik ima bolje rezultate da bi na ovoj sceni bili odmah iza srajevskih grupa u to sam i ja uvjeren sto posto.

Kako god i Red army i Robija dvije grupe sa velikim potencijalom i nadam se da ce im i klubovi kakav rezultat uspjet napravit pa da pokazu svoj maksimum jer mozemo mi do sutra bajke pricat rezultat navijaci itd al realnost je da rezultat dosta utice na izdanja sto je po meni i normalno jer na kraju krajeva uspjesi samog kluba i postojanje kluba su i smisao i osnov svega ovoga.

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 22:17

Ne mozes reci da je akcija ili fajt posten sa gradskim rivalom toga u svakom vecem gradu u svijetu gdje ima dva i vise klubova ima pa gotovo svaku noc dan sedmicu mjesec a kao sto moj prijatelj sa moje tribine rece al nije da ga branim(nemate postenu tuci ili fajt van Mostara ili nesto tako slicno)pokusaj na turniru jest dobar akcijs jest mirisala na dobar potez ali nije sprovedena do kraja i to je onda nista osim dobrog pokusaja.To je isto da dodjes do vode i ne napijes se i to je realnost tog vina taj dan.Ne branim nikog samo sam realnog razmisljanje A sto se tice Hz i sirokog i kobnog dana smrti Vedrana po meni su oni krivi iskreno.Dosli su da prave problem ako se ne varam rodjendan im je bio tad ili nesto blizu,dobra brojka ljudi i trazenje problema ali da je trebalo zavrsiti kako je i bilo realno nije jer nije vrijedan gubitak zivota svega toga daj dan.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 22:20

marun90 je napisao/la:
13 dec 2019, 21:50
Sto se tice red armya treba realan biti ljudi su u zadnjih par godina u uzlaznoj putanji kako na ulici tako i na tribini.Neko im prigovara da imaju samo akcije protiv Ultrasa i da je tako nije to nista lose tu se svakako celice i grade iskustvo to neko na ulici a i razumljivo je da tu imaju najvise akcija ipak su gradski rivali i to ne samo navijacki vec i nacionalni.Ultrasi za razliku od RA malo padaju u zadnje vrijeme ali vidjet cemo.Svakako da RA spada u ozbiljnu grupu na ovoj sceni a siguran sam da bi i u evropi mogli dosta pokazati kad bi imali priliku.

Takodjer sto se tice Robije prema njima sam uvijek imao respekt jer znam kakva su izdanja imali i kakav potencijal imaju al ih **** sto im je klub na rubu propasti.Neko je na ovom topicu pisao da Celik ima bolje rezultate da bi na ovoj sceni bili odmah iza srajevskih grupa u to sam i ja uvjeren sto posto.

Kako god i Red army i Robija dvije grupe sa velikim potencijalom i nadam se da ce im i klubovi kakav rezultat uspjet napravit pa da pokazu svoj maksimum jer mozemo mi do sutra bajke pricat rezultat navijaci itd al realnost je da rezultat dosta utice na izdanja sto je po meni i normalno jer na kraju krajeva uspjesi samog kluba i postojanje kluba su i smisao i osnov svega ovoga.
:clap:
Prvi ja sam u zadnje tri godine tu samo ponekad kad imam vremena od posla i zivota al podrzavam maksimalno rad trenutnih momaka sto vode tribinu,ali rezultat je najveći krivac pada robije i to svaki realan i normalan navijac zna u ovoj državi jer skoro 20 godina nas klub je jadan i ocajan i tuzno je ti sve gledati i biti dio toga a ne mozes pomoci je si x puta pokusavao a moze te samo glave kostati nakraju nizasta kad svedes realno.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 dec 2019, 22:21

OdmutNicaze1988 je napisao/la:
13 dec 2019, 22:17
Ne mozes reci da je akcija ili fajt posten sa gradskim rivalom toga u svakom vecem gradu u svijetu gdje ima dva i vise klubova ima pa gotovo svaku noc dan sedmicu mjesec a kao sto moj prijatelj sa moje tribine rece al nije da ga branim(nemate postenu tuci ili fajt van Mostara ili nesto tako slicno)pokusaj na turniru jest dobar akcijs jest mirisala na dobar potez ali nije sprovedena do kraja i to je onda nista osim dobrog pokusaja.To je isto da dodjes do vode i ne napijes se i to je realnost tog vina taj dan.Ne branim nikog samo sam realnog razmisljanje A sto se tice Hz i sirokog i kobnog dana smrti Vedrana po meni su oni krivi iskreno.Dosli su da prave problem ako se ne varam rodjendan im je bio tad ili nesto blizu,dobra brojka ljudi i trazenje problema ali da je trebalo zavrsiti kako je i bilo realno nije jer nije vrijedan gubitak zivota svega toga daj dan.
Pa nisu nasi krivi sto Manijaka u grupi nije bilo u Hrasnici ili ih nisu zatekli isto kao sto nisu Manijaci krivi sto nije bilo RA u vrapcicima na prijateljskoj, to ti je uhvati druge na spavanju i pokupi poene bar je tako ispalo a moglo je i drugacije ispasti.

Ps. koliko znam Brankovici su kod Zepca i situacija sa f, tako da pada i to u vodu van Mostara. :bih:
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 13 dec 2019, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 13 dec 2019, 22:23

ANTIFA ! je napisao/la:
13 dec 2019, 22:21
Pa nisu nasi krivi sto Manijaka u grupi nije bilo u Hrasnici ili ih nisu zatekli isto kao sto nisu Manijaci krivi sto nije bilo RA u vrapcicima na prijateljskoj, to ti je uhvati druge na spavanju i pokupi poene bar je tako ispalo a moglo je i drugacije ispasti.
:rol: :rol: :rol:
MIHAJLOVIĆ !

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 13 dec 2019, 22:24

Ti si najrealniji na ovoj temi :thumbup:
MIHAJLOVIĆ !

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 13 dec 2019, 22:40

Ma ja ne vjerujem sta pises.Trazili problem?To si vjerovatno procitao na ****.info ili nekom drugom kamenjarskom portalu.Na tu tèmu necu i ne zelim raspravljati jer je sto puta ispricana a i bezveze da se ne bi neke nepotrebne rasprave potegnule.

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 22:52

marun90 je napisao/la:
13 dec 2019, 22:40
Ma ja ne vjerujem sta pises.Trazili problem?To si vjerovatno procitao na ****.info ili nekom drugom kamenjarskom portalu.Na tu tèmu necu i ne zelim raspravljati jer je sto puta ispricana a i bezveze da se ne bi neke nepotrebne rasprave potegnule.

Druze to je moj stav i moje razmisljanje.Opet kazem iskreno mi je zao momka sto je nastradao ali i realno sami ste trazili problem taj dan i opcenito imate taj fazon da prvi izigravati mangupe ali desi se sranje svaki put ne bas lijepo Realno je da se pobijes sa navijačkim skupinama i trazis da budeš lud i najjaci ali i realno treba ubosti vrijeme i tajming tog fajta sa navijacima koje zelis napasti.Uvijek ste izigravati mangupe a bili nakraju zrtve ovo sto kazem kazem ja ne moja grupa i tako vazda bude trazite i dobijete.Ja sam tip navijaca ako cemo praviti problem hajmo ga praviti sa pravim navijacima ili murijom a ne unistavati ulicu grad prolaznike stanovnike its itd .
Sacekuse i sve ti stoji u opisu kakav sam ja navijac ali doci u tudji grad i divljači razbijsti i misliti da ce neko nijem biti i sutiti ili slijep da to ne vidi onda se grdno Varas,svako ce svoje braniti.
Prosle godine mi smo u Tuzli hodali kroz grad bez murije bez igdje ikoga nas 70 ali nismo razbijali stakla ljudima psovali ljudima po gradu vec smo navijacki navijali svoje i dosli do stadiona.
Da ne bude zabune fakat ne opravdavam ubistvo Vedrana ali nažalost po meni na neku ruku vi ste ga doveli do toga i ne samo njega vec sve vas.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 13 dec 2019, 22:53

marun90 je napisao/la:
13 dec 2019, 22:40
Pošto sam ja realan u svakom postu i to da dodam da jeste u pravu taj daj bi se desilo sranje kako god okreneš prvo što smo svi bili na necemu drugo što je takva ekipa krenula da je to strahota.

Bukvalno svi koji vrijede su krenuli taj dan u Široki.

Eh zamisli kad sam napisao ovo sve iznad i situaciju da specijalne policije uopšte nije bilo u Širokom bili u Mostaru na derbiju.

**** li im sve usta umjesto da su se napravili **** i rekli necete na utakmicu sve bi bilo u redu i desio bi se problem izvan grada ovako je krenulo i nije bilo šanse da stane.

A što se tice cijele slike to svakako nismo mi nikakve cvječke.

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 23:01

To je isto smo smo mi uradili u Banja Luci.To nije bio upad da napravimo problem jer nismo isli na to a to je bilo prije dvije ili tri godine ne znam sad tacno.Ekipa od 150 ljudi koja je bila spremna na sve i jako jako dobra ekipa dio JbC dio IC dio ZB i ove nove podgruoe uz ljudi koji nisu u grupama bili ali su tu dugo.Zvala nas je murija cijeli put a mi smo lagali da ne dolazimo i stali smo pred Banja luku pola sata prije tekme svi u koloni od 9 kombija i 15 auta i 10 minuta prije početka tekme krenuli smo i dosli bez ikoga pred stadion gdje nas je cekalo samo 4 policajca i to je to.Znaci ides navijacki po meni upadas u grad ali ne s namjerom da prvi naprwvis problem vec da dokazes da mozes sam i ako te neko napadne da ces se braniti do smrti.
To mozda nekom nije upad ali nama jest i to jako dobar jer si prvoj muriji pokazao da imas muda doci do stadiona gdje moze svega da bude al nisi prvi nikog dirao i provocirao.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 13 dec 2019, 23:04

13 dec 2019, 23:01
To je isto smo smo mi uradili u Banja Luci.To nije bio upad da napravimo problem jer nismo isli na to a to je bilo prije dvije ili tri godine ne znam sad tacno.Ekipa od 150 ljudi koja je bila spremna na sve i jako jako dobra ekipa dio JbC dio IC dio ZB i ove nove podgruoe uz ljudi koji nisu u grupama bili ali su tu dugo.Zvala nas je murija cijeli put a mi smo lagali da ne dolazimo i stali smo pred Banja luku pola sata prije tekme svi u koloni od 9 kombija i 15 auta i 10 minuta prije početka tekme krenuli smo i dosli bez ikoga pred stadion gdje nas je cekalo samo 4 policajca i to je to.Znaci ides navijacki po meni upadas u grad ali ne s namjerom da prvi naprwvis problem vec da dokazes da mozes sam i ako te neko napadne da ces se braniti do smrti.
To mozda nekom nije upad ali nama jest i to jako dobar jer si prvoj muriji pokazao da imas muda doci do stadiona gdje moze svega da bude al nisi prvi nikog dirao i provocirao.
Nismo ni mi prvi ikog dirali li provocirali prolazili su pored nas njih 20tak kamen naletio mi rastjerali i njih i policiju i od tog momenta je pocelo.

Imali smo 2 šetalice i zastave to samo je cinjenica da nismo otisli napraviti sranje.

Jednostavno policije nije bilo i eskaliralo jednostavna matematika.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 dec 2019, 23:07

@ OdmutNicaze1988

Nije lose nek se nesto desava ali treba gledati stvari onakve kakve jesu. Ovo za Tuzlu i Banja Luku sam upoznat i vidio sam neke slike, nije lose al mogli ste i bolje npr u Tuzli ste setali pored stadiona, a igrali ste protiv Tuzle Citija ako se ne varam? - Da ste igrali sa Slobodom e onda bi bas imalo smisla i moglo bi se reci da ste upali Fukarama, ovako je upitno jer to je isto npr setate Cengic Vilom ili Grbavicom a igrate sa Olimpikom.

Banja Luka - Razumljivo da pisu svi nije upad, uredu jeste upad na utakmicu dosli ste na utakmicu bez murije sto je pohvalno, ali zna se sta je pravi upad i kad se nudis protivnickoj grupi, ovako upadnes na gostovanje u 15 minuti dok su protivnici na tribinama i ne mozemo nazvati upadom.

Nisu provokacije nego pisem onako realno kako gledam, a i svidja mi se sto malo pomalo nadolazite na tom planu.

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 23:08

Ne kazem sa jeste druze vec vas je bruka bila mora neko krenuti pjan nadrogiran praviti se mangup kad vas je 300 do 500 bilo realno gledajući.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 13 dec 2019, 23:10

Prvo prica je malo bezveze.
Drugo ne mozete mjerit Celik i situaciju u njemu, kao razlog sto su pali Robijasi, jer Celik nikad u Jugo okvirima i nije bio neki poseban klub, tako da rezultati nisu mjerilo, jer realno ih nikad nisu ni imali.
Trece RA i Velez je ipak brend za Celik, i kao takav ima mnogo vise pristalica sirom drugih opstina.
Cetvrto, veci je sok za Velez slabi rezultati, jer su navikli na bolje.
Peto zivio sam u Zenici, igrao u Celiku, on se gore voli, ali sta znaci tuca i fajt, sa kim ce se Tole, Dule, Sejo ili Fliks biti, sa kim ce se Mirce biti, Benjo, Dino, Hale??
Sve go narkoman i ludjak ili sa cakijom ili sarafcigerom, ako pricate o fer tucama, izbacite narkomane i vidjet cete da vas je devedeset posto na svim stranam vecinom nespremni, nasmrkani, pijani goli ****. Dovedi dvadeset spremnih momaka iz boks kluba svaku ce BIH grupu od 50 ljudi 100 ljudi satjerat bez problema, jer 90 posto tuca ovdje je ja uaganjam tebe, stanem, ti zaganjas mene stanes, i udri kamenjem sa dvadeset metara.
Ovaj prica o HZ i dize Robijase, ja u drugoj ligi u Gabeli, demoliramo cijelu Gabelu, izaslo deset ljudi sa automatima i repetira na nas, dosao u Grude ljudi izvadilu puske i drze na nisanu, posao na prvu tekmu pod BB u autobusu ljudi repetiraju pistolje i masu ka nama, i vi pricate o nekim akcijama, ajde bola...

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 23:11

ANTIFA ! je napisao/la:
13 dec 2019, 23:07
@ OdmutNicaze1988

Nije lose nek se nesto desava ali treba gledati stvari onakve kakve jesu. Ovo za Tuzlu i Banja Luku sam upoznat i vidio sam neke slike, nije lose al mogli ste i bolje npr u Tuzli ste setali pored stadiona, a igrali ste protiv Tuzle Citija ako se ne varam? - Da ste igrali sa Slobodom e onda bi bas imalo smisla i moglo bi se reci da ste upali Fukarama, ovako je upitno jer to je isto npr setate Cengic Vilom ili Grbavicom a igrate sa Olimpikom.

Banja Luka - Razumljivo da pisu svi nije upad, uredu jeste upad na utakmicu dosli ste na utakmicu bez murije sto je pohvalno, ali zna se sta je pravi upad i kad se nudis protivnickoj grupi, ovako upadnes na gostovanje u 15 minuti dok su protivnici na tribinama i ne mozemo nazvati upadom.

Nisu provokacije nego pisem onako realno kako gledam, a i svidja mi se sto malo pomalo nadolazite na tom planu.
Mi u Tuzli smo imali razlog jer Fukare nisu i ale tekmu taj dan ako se ne varam al i da jesu ja nebi dao da neko hoda Zenicom,ali i razlog smo imali sto su nas Fukare kao napale(bacili kamen na bus kad smo igrali s njima jang ekipa ona kako se vec zove)pa smo dokazali da imamo muda da dodjemo bez igdje ikoga nas 70 realno je jajarski pa nek kaze ko god sta hoce.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 dec 2019, 23:14

13 dec 2019, 23:11
ANTIFA ! je napisao/la:
13 dec 2019, 23:07
@ OdmutNicaze1988

Mi u Tuzli smo imali razlog jer Fukare nisu i ale tekmu taj dan ako se ne varam al i da jesu ja nebi dao da neko hoda Zenicom,ali i razlog smo imali sto su nas Fukare kao napale(bacili kamen na bus kad smo igrali s njima jang ekipa ona kako se vec zove)pa smo dokazali da imamo muda da dodjemo bez igdje ikoga nas 70 realno je jajarski pa nek kaze ko god sta hoce.
Mogu se sloziti sa tim, ali opet da ste igrali sa Slobodom veci bi efekt imalo jer ste setali pored stadiona prije utakmice sa Slobodom, a ovako Tuzla City oni mogu reci niste igrali protiv nas i tako.

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 13 dec 2019, 23:22

Nemoj misliti da te provociram, taj dan vas je dosla fina brojka, ali ste dosli pod pratnjom murije to tvrdim sto posto, a kroz grad ste prosli kad smo mi odavno vec bili na tribini, a prije toga po gospodskoj smo skontali par likova, tad smo im i uzeli onu zastavicu i sal...
I sve grupe imaju i uspjehe i padove to je sastavni dio navijacke scene...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 23:25

Fighter1926 je napisao/la:
13 dec 2019, 23:22
Nemoj misliti da te provociram, taj dan vas je dosla fina brojka, ali ste dosli pod pratnjom murije to tvrdim sto posto, a kroz grad ste prosli kad smo mi odavno vec bili na tribini, a prije toga po gospodskoj smo skontali par likova, tad smo im i uzeli onu zastavicu i sal...
I sve grupe imaju i uspjehe i padove to je sastavni dio navijacke scene...
Znaci 100% ti tvrdim i kunem se u najmilije da nas je patrolno auto pokupilo na raskrsnici gdje se skrece za stadion tacnije 100 metara od stadiona u to zivot svoj dajem jer smo pod navigacijom isli prvo auto BMW 5 bila imam i klip licno al ga necu slati i objavljivati vidi se svasta :mrgreen:
E sad ti vjeruj ili ne tako je bilo a da smo htijeli frku usli bi ranije na korteo ali gdje bi to vodilo buraz sigurno novom Vedranu zato ti i kazem razuman upad iskreno ali opet ti kazem nije sto posto upad ali je upad pokazes da imas muda
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, HariTz, jurisicduska, Pablo11 i 41 gost.