Prvo prica je malo bezveze.
Drugo ne mozete mjerit Celik i situaciju u njemu, kao razlog sto su pali Robijasi, jer Celik nikad u Jugo okvirima i nije bio neki poseban klub, tako da rezultati nisu mjerilo, jer realno ih nikad nisu ni imali.
Trece RA i Velez je ipak brend za Celik, i kao takav ima mnogo vise pristalica sirom drugih opstina.
Cetvrto, veci je sok za Velez slabi rezultati, jer su navikli na bolje.
Peto zivio sam u Zenici, igrao u Celiku, on se gore voli, ali sta znaci tuca i fajt, sa kim ce se Tole, Dule, Sejo ili Fliks biti, sa kim ce se Mirce biti, Benjo, Dino, Hale??
Sve go narkoman i ludjak ili sa cakijom ili sarafcigerom, ako pricate o fer tucama, izbacite narkomane i vidjet cete da vas je devedeset posto na svim stranam vecinom nespremni, nasmrkani, pijani goli ****. Dovedi dvadeset spremnih momaka iz boks kluba svaku ce BIH grupu od 50 ljudi 100 ljudi satjerat bez problema, jer 90 posto tuca ovdje je ja uaganjam tebe, stanem, ti zaganjas mene stanes, i udri kamenjem sa dvadeset metara.
Ovaj prica o HZ i dize Robijase, ja u drugoj ligi u Gabeli, demoliramo cijelu Gabelu, izaslo deset ljudi sa automatima i repetira na nas, dosao u Grude ljudi izvadilu puske i drze na nisanu, posao na prvu tekmu pod BB u autobusu ljudi repetiraju pistolje i masu ka nama, i vi pricate o nekim akcijama, ajde bola...