Ja ti predlazem da tresnes jedan bosaurin..Aemon je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:56Neće, zauzeti su prijetnjama momcima koji pišu protiv Usre koji psuje djecu igračima, i koji više MARKE neće oteti od Sarajeva - zapamti to Amare M.(poslao sam ti lične podatke i adresu, pa bujrum). Zbogom Usro, upražnjeno mjesto na klupi omiljenog ti kluba Zvezde. Mrš!Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:03Nadam se da ce se vodeci ljudi u HZ koncentrisati na jacanje grupe, skupljanje para za koreografije, i gostovanja, edukaciju navijaca, mobilizaciju u glavnom gradu i sirom drzave, pokusati vratiti neke navijace koji su otisli u navijacku penziju sa 25 i sad su na istoku i zapadu, da ce se koncentrisati na jacanje naseg sjevera koji je najjaci marketing odmah poslije tradicije i dobrih rezultata FKS jer mnogi od nas su bas poceli navijati za ovaj klub zbog HZ i sjevera...a nadam se da ce se manje baviti trenerima, igracima i upravama
Nije ti to dobro za srce.. Bezveze ba, eto skontaj sam, nema covjeka vise... jel moguce da ti smeta sto je ziv ?
PS