FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 14 dec 2019, 15:12

Aemon je napisao/la:
14 dec 2019, 15:08
simidobar je napisao/la:
14 dec 2019, 15:00
Aemon je napisao/la:
14 dec 2019, 14:56

Neće, zauzeti su prijetnjama momcima koji pišu protiv Usre koji psuje djecu igračima, i koji više MARKE neće oteti od Sarajeva - zapamti to Amare M.(poslao sam ti lične podatke i adresu, pa bujrum). Zbogom Usro, upražnjeno mjesto na klupi omiljenog ti kluba Zvezde. Mrš!
Ja ti predlazem da tresnes jedan bosaurin.. :thumbup: :urnebes:
Nije ti to dobro za srce.. Bezveze ba, eto skontaj sam, nema covjeka vise... jel moguce da ti smeta sto je ziv ? :(

PS :shhh: Sad ce Alferd doc da me opomene zbog replike.. :urnebes:
Mogao ga je maznuti Usro prije turneje po TV stanicama... :kafa:
Pa da kazu da je mazohista.. :nene:

Treci put je progovorio..

Znas da u Bosni vrijedi ona stara.. "mozes jednom, eventualno dva puta.. treci put il sam glup ko ku*ac il cu ti vratit.." ;)

Iskreno ja bih bio gori 14 puta...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 14 dec 2019, 15:15

Dolazi Armin Hodzic iz slobode, zadnji vezni 19 godina, jako dobar igrac, primjetio sam ga i ranije, dao gol konama cini mi se, stamen i agresivan na sredini iako je mlad

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 14 dec 2019, 15:20

simidobar je napisao/la:
14 dec 2019, 15:12
Aemon je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
14 dec 2019, 15:00

Ja ti predlazem da tresnes jedan bosaurin.. :thumbup: :urnebes:
Nije ti to dobro za srce.. Bezveze ba, eto skontaj sam, nema covjeka vise... jel moguce da ti smeta sto je ziv ? :(

PS :shhh: Sad ce Alferd doc da me opomene zbog replike.. :urnebes:

Znas da u Bosni vrijedi ona stara.. "mozes jednom, eventualno dva puta.. treci put il sam glup ko ku*ac il cu ti vratit.." ;)

Što je šutao dok je uzimao 14 000 platu, što tad nije govorio ? Kad su ga skinuli sa sise dobio oralni proljev... Slučajnost? Ne bih rekao, a tim gore što je dio para davao pojedincima sa sjevera da ga "čuvaju" ;) Zbogom Usro!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 dec 2019, 15:21

belosevic23 je napisao/la:
14 dec 2019, 15:15
Dolazi Armin Hodzic iz slobode, zadnji vezni 19 godina, jako dobar igrac, primjetio sam ga i ranije, dao gol konama cini mi se, stamen i agresivan na sredini iako je mlad
Taj "mali" je dobar potencijal al ne treba odma ocekivati cudo. Al bio bi dobar potez ako dodje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 dec 2019, 15:21

Ne mogu oni dovoditi dok trener ne dodje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 dec 2019, 15:22

Licna prepucavanja oko Husrefa Musemića nastavite na temi Husref Musemić. Hvala!!!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 dec 2019, 15:23

Imas Djokanovica ne treba ti igrac Slobode.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 14 dec 2019, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 dec 2019, 15:24

Nemoj zaybavat. Odlicno, mali mi se svidio pravo. Svaka im cast ako ga dovedu :thumbup:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 dec 2019, 15:25

Raduje povratak Jeleškovića.
Šta im znači STRUČNI KONSULTATNT?

Jučer Vojvodić, novi trener Olimpika, izjavi da će se konsultovat sa Jeleškovićem da im da' plan za treniranje.

Meni više "stručni konsultant" govori da je Jela "naš" koliko i Olimpikov, nego da je naš novi/stari kondickoni TRENER.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 14 dec 2019, 15:26

Dobro je da su se na zvanicnoj pojavili i normalni komentari :) ajmo veceras i trenera :D

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 14 dec 2019, 15:29

MortemHz je napisao/la:
14 dec 2019, 13:37
Postani polaznik Omladinskog pogona FK Sarajevo!

slika

Fudbalski klub Sarajevo vrši upis novih članova u Školu fudbala Asim Ferhatović Hase, a svi dječaci uzrasta od 6 do 15 godina mogu se priključiti treninzima Bordo selekcija.

Svi polaznici Omladinskog pogona FK Sarajevo imaju osigurane uslove za neometan trenažni proces, te osiguranje od nezgode. Tokom zimske pauze organizuju se pripreme u cilju poboljšanja taktičkih, tehničkih i fizičkih performansi igrača.

Iznos mjesečne članarine:

- jedan polaznik 60 KM,
- dva polaznika iz istog domaćinstva 80 KM,
- mjesečna članarina za staratelja RVI 40 KM.

Treninzi omladinskih selekcija ŠF odvijaju se na pomoćnim terenima Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase.

Polaznici Omladinskog pogona FK Sarajevo ostvaruju niz pogodnosti:

- pristupanjem u Omladinske selekcije, dječaci postaju i članovi FK Sarajevo,
- mogućnost prisustvovanje utakmicama FK Sarajevo,
- 20% popusta u BORDO Fan Shopu,
- druženja sa igračima prvog tima,
- učestvovanje u marketinškim aktivnostima Kluba.

Staratelji polaznika Omladinskog pogona svojim učlanjenjem u FK Sarajevo mogu preuzeti sezonsku ulaznicu za tribinu Zapad za tekuću sezonu besplatno.

Registracija dječaka je veoma jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Više informacija možete potražiti u Odjelu za Omladinski pogon u ul. Maršala Tita 38/b svaki radni dan od 8 do 16 sati ili pozivom na broj telefona 033/222-280.
Ovdje griješimo.
Članarina treba biti besplatna.
Mnogo je talentovane djece, čiji roditelji nisu u mogućnosti da izdvajaju po 60 KM mjesečno.
Također, sa besplatnim treningom privukli bi i djecu od rivala i neutralnih navijača.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 dec 2019, 15:31

Dobar potez je dovodjenje Hodzica, ako je istina naravno, ali u jednu ruku je i bespotreban jer nemas trenera jos uvijek. Ko god da dodje sada, treba mu pruziti odrijesene ruke prilikom odabira igraca. Nema svrhe da npr. Hodzic dodje ranije, a ne bude po ukusu trenera i onda pojeo vuk zeca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 dec 2019, 15:33

Aemon je napisao/la:
14 dec 2019, 15:20
simidobar je napisao/la:
14 dec 2019, 15:12
Aemon je napisao/la:

Što je šutao dok je uzimao 14 000 platu, što tad nije govorio ? Kad su ga skinuli sa sise dobio oralni proljev... Slučajnost? Ne bih rekao, a tim gore što je dio para davao pojedincima sa sjevera da ga "čuvaju" ;) Zbogom Usro!
Sutio je zato sto je takva politika kluba ? Jel Potura bila JASAN primjer svima ? :urnebes:

Kazem ti otisao je covjek.. I ja isto zelim kao i ti.. ako Bog da da ja grijesim.. vise volim FK Sarajevo ko sampiona nego da ja budem upravu.. ;)

Za te pare i "Sjever" prvi put od tebe cujem.. a ne ide uz Husrefa to.. ne poznajemo ba covjeka 2 dana pa da ga ti tako bahato svodis na nivo nakog klosara.. covjek je veliki gospodin..

Al to je sve proslo..

Reci to meni jel vise bilo logicno mijenjat teren i podizat standard u Akademiji nego uradit ovakvu glupost oko trenera ?

Kome je potrebno bilo da napravi ovoliku frku a sve se moglo ljudski zavrsit ? Lagano..
Umjesto da trosimo vrijeme na hitne stvari neko je dobio razlog da odmori, il ode na kakav seminar.. iz straha. :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 dec 2019, 15:43

Nadam se da će uskoro biti imenovan novi trener i da će se krenuti POJAČAVATI ekipa, kad kažem POJAČAVATI, mislim na kontra kvalitet od onog zadnjeg, ljetnog prelaznog roka koji je bio VELIKA FULA, izuzev Šerbečića.

Nakon najava par forumaša koji imaju neke informacije da je u klubu para kao nikad do sad (Pantelija, Denchi...), da je Nam pravi čovjek i da planira velike stvari sa nama (nit vjerujem u to nit ne vjerujem, potajno se nadam), iskreno, bio bi razočaran da bude neko od trenera tipa Jović, Nalić, ovaj Risto, pomoćnici Selimovići itd.

Što se tiče ovog iz Slobode, Hodžića, nije ga niko zvao, iz njegovih usta, momak je iz mog kraja.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 dec 2019, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 dec 2019, 15:44

BordoSarajevo je napisao/la:
14 dec 2019, 15:25

Jučer Vojvodić, novi trener Olimpika, izjavi da će se konsultovat sa Jeleškovićem da im da' plan za treniranje.

Meni više "stručni konsultant" govori da je Jela "naš" koliko i Olimpikov, nego da je naš novi/stari kondickoni TRENER.
S Šaricem suradjuje dugo moze se reci da mu je mentor i tako je bilo i do sad. Sad ce vjerovatno raditi više (odradit pripreme) pratit ce Šaricev rad pošto covjek radi druge stvari i nije stalno s ekipom, tako je bilo i prošle sezone.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 dec 2019, 15:47

bordobijeli je napisao/la:
14 dec 2019, 15:44

S Šaricem suradjuje dugo moze se reci da mu je mentor i tako je bilo i do sad. Sad ce vjerovatno raditi više (odradit pripreme) pratit ce Šaricev rad pošto covjek radi druge stvari i nije stalno s ekipom, tako je bilo i prošle sezone.
Ja bih tog ćelavca Šarića odmah nogirao i tužio za ono što nam je napravio ove polusezone. Nama Šarić ne treba, nama treba JEDAN KONDICIONI TRENER, a ne neko da nadgleda, šalje šta da rade i viber porukama upravlja treningom. Nema od tog ništa.
FK Sarajevo

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 dec 2019, 15:49

@Aemon

Sta ima jos ? :urnebes:

Imas misljenje o Husrefu al nemas o FK Sarajevu ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 dec 2019, 15:50

14 dec 2019, 15:47
bordobijeli je napisao/la:
14 dec 2019, 15:44

Ja bih tog ćelavca Šarića odmah nogirao i tužio za ono što nam je napravio ove polusezone. Nama Šarić ne treba, nama treba JEDAN KONDICIONI TRENER, a ne neko da nadgleda, šalje šta da rade i viber porukama upravlja treningom. Nema od tog ništa.
To ce tako biti ovo je još jedno mazanje ociju navijacima, fino piše strucni konsultant. Šaric ostaje a radi se po Jeleskovicevim uptama(kao i dosad)

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 dec 2019, 15:51

"No, kako Tuzlaci ostaju bez trenera,vrlo moguće je da će u zimskoj pauzi ostati i bez fudbalera. Mladi veznjak,19.-godišnji Armin Hodžić, u društvu svog agenta Ahmeda Hasanovića boravio je u glavnom gradu naše zemlje, a bolje obavješteni izvori kažu da je dvojac iz Tuzle u Šeher stigao na poziv čelnika Sarajeva, odnosno direktorice Sabrine Buljubašić.

Sarajevo ne krije da je upravo Hodžić nihova želja, ali i perspektiva u budućnosti, pa ga zbog toga žele i angažovati. Hodžiću je prije samo dva dana istekao ugovor sa Slobodom, koja unatoč pompeznoim najavama nove Uprave, izgleda neće moći ispuniti ni elementarne uslove kako bi zadržali darovitog igrača.

Do odlaska u Sarajevo, Uprava Slobode nije razgovarala niti ponudila mladom veznjaku novi ugovor, a s obzirom da je slobodan igrač, to je sjajna prilka za ekipu s Koševa da ga što prije “zgrabi” i angažuje u svoje redove"

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 dec 2019, 15:52

simidobar je napisao/la:
14 dec 2019, 14:38
VenamaHrabrih je napisao/la:
14 dec 2019, 08:03
Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Jel na psihijatriji zavrsio na kraju ? :urnebes: Morao je po zakonu tamo zavrsit... ;)

I 10% da se desilo ovog sto si ti napisao komplet bi region znao.. portali bi sigurno presutjeli tu senzaciju, ne zive od klikova nego od tog da zastite Musemica...

Ma hajte molim vas, ko djeca isto.. :mrgreen:

Kad malo bolje covjek skonta, sreca da ta budala nije koga na kolac nabila na poluvremenu.. svasta ruzno nam je ostalo iz tih 500 godina.. Sam Bog nas je spasio od takvog covjeka..

:urnebes: :urnebes:

Hoce da poprave igru ??? Kako nece.. :urnebes:

Mora da im je ku*cev teren prirastao srcu pa njega ne mijenjaju.. i ako se i treneri i igraci non-stop zale na teren, neka ga, donosi nam srecu... :mrgreen:

Dosta nam je ba suplje i dosta nam je bacanja kostiju od onih papaka sto su se zakopitili u upravi...
Zasto ne bi vjerovato u ovo? Pa Hodzicu je psovao majku i sve u bjeljini, na njegovu nesrecu mikrofon je bio pored njeca.
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”