Tako sam i mislio jer ona ekipa što je bio skoro pun bus s samo malim transom Horde Zla nije imala bilo kakve probleme u gabeli iako su se ocekivali.TETRAPAK je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:59Nije ta Gabela bilo organizovano gostovanje zapada. Isli dobrinjci, bio kao neki polusastanak noc prije na Mojmilu, mi iz nekog razloga nismo ni isli. Iz ostalih ekipa ne sjecam se da je iko i bio. Joj fakat je davno bilo, al ako se sjecam da su se ovi sa stanice prebacivali na stadion autom, ili obrnuto i da su Ultrasi napali jednu od tih grupica. Bilo ih vise i opet su nozeve vadili na ove. Cini mi se da je T zboden dvaput u relativno kratkom periodu, jednom TM jednom ovi, ali opet kazem, bilo je bas bas davno.90minut je napisao/la: ↑14 dec 2019, 00:41Baš sam pricao jucer ili prekjucer s ultrasom ja jedino što znam da se išlo u Gabelu kako mi rece pratili su vecu grupu i znam tacno kako je jaka grupa isla tad.
A rece da su presreli auto u kojem je bio NB trans.
To je bilo malo prije mog vremena to je tacnije prvo organizovano gostovanje horde zla zapad ja sam se malo kasnije prikljucio.
Dakle ovaj je pao kad niko nije ni išao ja sam pisao postove ranije i pošto su spominjali druge na tom gostovanju naše navijace mislio sam da su to ustvari oni iz busa samo što sam sumnjao u to jer koliko se sjecam onog klipa kojeg ne mogu nikako naci oni su jedini bili na tribini tad.
I da podsjetio si me da su radili noževi isto.
Al' baš naše budaletine da njih 5 nosi trans.