FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dragan dogovoren, sljedece sedmice pressica.
Pa nije Jela ni prije bio svaki trening s igračima. Čovjek je redovni profesor na fakultetu, pored drugih stvari. Dovoljno mi je da on lično da svoj program rada i prati napredak igrača (valjda smo zato nabavili svu modernu opremu).
I ime ništa ne znači, tražili smo sportskog direktora a dobili koordinatora Hadžića. U suštini, isti qrac, samo slađe zvuči. Podsjeti me na Trigga iz serije Mućke koji se ljutio što ga zovu čistačem ulica, a općina ga je unaprijedila u "higijeničara čovjekove okoline".
I ime ništa ne znači, tražili smo sportskog direktora a dobili koordinatora Hadžića. U suštini, isti qrac, samo slađe zvuči. Podsjeti me na Trigga iz serije Mućke koji se ljutio što ga zovu čistačem ulica, a općina ga je unaprijedila u "higijeničara čovjekove okoline".

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dragan Jovic.
@simidobar. Bilo kako bilo, dalja polemika je deplasirana. Ko god da laze, njemu na cast.
Uostalom, vrijeme je najbolji i najnepristrasniji sudija. Svima nam je u interesu napredak kluba.
Uzdravlje.
Uostalom, vrijeme je najbolji i najnepristrasniji sudija. Svima nam je u interesu napredak kluba.
Uzdravlje.
-
- Kontakt:
Otjerati Musemića, da bi doveli Jovića

- RajaBa1983
- Kontakt:
Šta bi ti
Jürgen Klopp
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Jovic dolazi najvjerovatnihe,potvrdu da ce doci cu napisati uskoro,vase misljenje?Iskreno,nije ni najgore ali ni najbolje rijesenje
- kupus army
- Kontakt:
Ako nam je Jovic trenerski iskorak, nek nam je Bog na pomoci.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Hajmo svi po lajk i komentar na objavu o Jeleskovicu. Dosta je vise ovih FK Husrefovaca
- RajaBa1983
- Kontakt:
pa bogami bolji je i jovic od mirze varesanovic i slicnih njemukupus army je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:16Ako nam je Jovic trenerski iskorak, nek nam je Bog na pomoci.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Potpuno te podrzavam, daj da mi vidimo sta i kako dalje..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:09@simidobar. Bilo kako bilo, dalja polemika je deplasirana. Ko god da laze, njemu na cast.
Uzdravlje.

Uzdravlje braca.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Dan te yebo ja očekivao Waltera Zengu, a ono Dragan Jović.
Frajer koji je ispao od ekipe iz sela manjeg od Breze, koja u narednom krugu primi 14 komada.

Frajer koji je ispao od ekipe iz sela manjeg od Breze, koja u narednom krugu primi 14 komada.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Nije Jovic los trener,malo bolji od musemica,a i ne znam sta se cudite sto su otjerali musemica a doveli jovica,covjek je izgubio svlacionicu i tu je njegov mandat gotov..Bilo ko da dodje bit ce bolje jer ce stanje u svlacionici biti bolje.......
Lp
Uskoro info hoce li Jovic doci,ja se iskreno jos nadam Custi ali izgleda da je Jovic gotova stvar
Lp
Uskoro info hoce li Jovic doci,ja se iskreno jos nadam Custi ali izgleda da je Jovic gotova stvar

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bih samo volio čuti mišljenje druga Denchi-ja ukoliko Dragan Jović bude trener.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jeleskovic bi trebao biti stalno zaposlen kod nas sada sa ovom titulom/pozicijom da bi se osiguralo da se nikad ne ponovi husrefovo petljanje u taj segment a ni nicije drugo....Jela je sada iznad smjene i ne odgovara strucnom stabu....a nema prepreke ni da dodje drugi kondicioni sa trenerom....
Ovaj mali gmaz iz tuzle se prodaje preko nas....ima bolje djece u Akademiji, Andrej je Kante za njega....
Ovaj mali gmaz iz tuzle se prodaje preko nas....ima bolje djece u Akademiji, Andrej je Kante za njega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jovic nije nista aman bolji trener od Husrefa, ako je uopste i bolji.
Ali je u ovom trenutku svakako apgrejd najvise u smislu da se smire i relaksiraju odnosi unutar ekipe. Jer Husref je dobro zakuhao sve to, a i opcenito je tezak za suradnju najbolji dokaz Jeleskovic. To je ono sto je pozitivno, ako on dode.
S druge strane pitanje je koliki je i on kapacitet trenera za neki iskorak i sl. Mozda je moze i neko bolji dovesti.
Ali je u ovom trenutku svakako apgrejd najvise u smislu da se smire i relaksiraju odnosi unutar ekipe. Jer Husref je dobro zakuhao sve to, a i opcenito je tezak za suradnju najbolji dokaz Jeleskovic. To je ono sto je pozitivno, ako on dode.
S druge strane pitanje je koliki je i on kapacitet trenera za neki iskorak i sl. Mozda je moze i neko bolji dovesti.
- robertkosar
- Kontakt:
Jovic je trenercina za pojedine domace trenere

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zanima me tvoje mišljenje u vezi Dragana Jovića jer se spominje sve više i više kao budući trener?Denchi je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:21Jeleskovic bi trebao biti stalno zaposlen kod nas sada sa ovom titulom/pozicijom da bi se osiguralo da se nikad ne ponovi husrefovo petljanje u taj segment a ni nicije drugo....Jela je sada iznad smjene i ne odgovara strucnom stabu....a nema prepreke ni da dodje drugi kondicioni sa trenerom....
Ti reče stranac?
FK Sarajevo
Spominje se i Zeko...
Spominje se svasta....jer nema info...vijest o Jeli su prenijeli svi mediji....jer cekaju bilo kakvu vijest o Sampionu...ne bi me cudilo da vidim reportazu gdje su igraci Sarajeva na godisnjem....
Mislim da je veca sansa da Nikolic dodje....Ne vidim Gospodina Jovica kao neku revolucionarnu promjenu na klupi....a koraci dosad se cine vrlo odlucni u namjeri da se stvari promjene dosta...
Spominje se svasta....jer nema info...vijest o Jeli su prenijeli svi mediji....jer cekaju bilo kakvu vijest o Sampionu...ne bi me cudilo da vidim reportazu gdje su igraci Sarajeva na godisnjem....
Mislim da je veca sansa da Nikolic dodje....Ne vidim Gospodina Jovica kao neku revolucionarnu promjenu na klupi....a koraci dosad se cine vrlo odlucni u namjeri da se stvari promjene dosta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 18 gostiju.