FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 14 dec 2019, 13:31

Sarajlijaaa46 je napisao/la:
14 dec 2019, 13:22
[quote=Sarajlijaaa46 post_id=7387176 time=1576326051 user_id=4638

Enes Sipović odlazi sa Grbavice

Iako je odbio prvu ponudu koja je došla za Enesa Sipovića, šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim je popustio i odlučio da proda standardnog defanzivca.

Sipoviću je tako utakmica sa Veležom bila posljednja u plavom dresu, jer na proljeće neće nastupati za Željezničar saznaju ****.

Kako saznaje naš portal Željezničar će prodajom Sipovića u jedan azijski klub inkasirati 100 hiljada eura.

Sipović je prije godinu došao u Željezničar. Odigrao je 27 utakmica uz jedan postignuti gol.

Jel to Amidza platio da ih sjebe za 1.mjesto :D
[/quote]

Pusti ti njih, imamo mi svojih problema. Mene brine ovaj raskol medju navijacima, nece se ovo dobro odraziti na ekipu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 dec 2019, 13:37

Ne paša, to samo uprava želi da mi mislimo da je Husref razlog njegovog odlaska, a upravo je drugcije tj.oni ga otjerali sad ga vracaju da bi se opravdali pred navijacima....
Kakav komentar na fb :rol: :rol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 dec 2019, 13:37

Vracanje Jeleskovica je najbolja stvar koju je uprava mogla uraditi za sebe.
Prvo, doveden je strucnjak koji ce sigurno pomoci ekipi. Drugo, sa ovim su samo potvdili da je Husref bio taj koji je narusio atmosferu u klubu i da je jedino logicno bilo da ga smjene.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2019, 13:37

Postani polaznik Omladinskog pogona FK Sarajevo!

slika

Fudbalski klub Sarajevo vrši upis novih članova u Školu fudbala Asim Ferhatović Hase, a svi dječaci uzrasta od 6 do 15 godina mogu se priključiti treninzima Bordo selekcija.

Svi polaznici Omladinskog pogona FK Sarajevo imaju osigurane uslove za neometan trenažni proces, te osiguranje od nezgode. Tokom zimske pauze organizuju se pripreme u cilju poboljšanja taktičkih, tehničkih i fizičkih performansi igrača.

Iznos mjesečne članarine:

- jedan polaznik 60 KM,
- dva polaznika iz istog domaćinstva 80 KM,
- mjesečna članarina za staratelja RVI 40 KM.

Treninzi omladinskih selekcija ŠF odvijaju se na pomoćnim terenima Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase.

Polaznici Omladinskog pogona FK Sarajevo ostvaruju niz pogodnosti:

- pristupanjem u Omladinske selekcije, dječaci postaju i članovi FK Sarajevo,
- mogućnost prisustvovanje utakmicama FK Sarajevo,
- 20% popusta u BORDO Fan Shopu,
- druženja sa igračima prvog tima,
- učestvovanje u marketinškim aktivnostima Kluba.

Staratelji polaznika Omladinskog pogona svojim učlanjenjem u FK Sarajevo mogu preuzeti sezonsku ulaznicu za tribinu Zapad za tekuću sezonu besplatno.

Registracija dječaka je veoma jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Više informacija možete potražiti u Odjelu za Omladinski pogon u ul. Maršala Tita 38/b svaki radni dan od 8 do 16 sati ili pozivom na broj telefona 033/222-280.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 14 dec 2019, 13:40

fks74 je napisao/la:
14 dec 2019, 13:31
Sarajlijaaa46 je napisao/la:
14 dec 2019, 13:22
[quote=Sarajlijaaa46 post_id=7387176 time=1576326051 user_id=4638

Enes Sipović odlazi sa Grbavice

Iako je odbio prvu ponudu koja je došla za Enesa Sipovića, šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim je popustio i odlučio da proda standardnog defanzivca.

Sipoviću je tako utakmica sa Veležom bila posljednja u plavom dresu, jer na proljeće neće nastupati za Željezničar saznaju ****.

Kako saznaje naš portal Željezničar će prodajom Sipovića u jedan azijski klub inkasirati 100 hiljada eura.

Sipović je prije godinu došao u Željezničar. Odigrao je 27 utakmica uz jedan postignuti gol.

Jel to Amidza platio da ih sjebe za 1.mjesto :D
Pusti ti njih, imamo mi svojih problema. Mene brine ovaj raskol medju navijacima, nece se ovo dobro odraziti na ekipu.
[/quote]

Nema tu raskola drug,onih pravih 3000 na stadion navijaju iskljucivo za FK Sarajevo i ne zanima ih niko i nista osim kluba,a ovi krezubi sto pisu su vecinom dijasporci,socijalci ili internet navijaci..Ne brinem se ja vala,bit ce to dobro,dobro je krenula zima jer se jela vratio :D ,jos da dovedu Custovica bilo bi jos bolje,a ne bi ni Jovic bio najgore rijesenje,opet je bolji od Nalica i tih govana..
LP

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 dec 2019, 13:46

Ma kakva podjela. Evo za par dana se vecina stvari smirila, samo jednom pozotivnom vjescu. Kao sto sam odmah i rekao, dobar trener i 3 fina pojacanja i nikakvih problema medju rajom nece biti, kao sto i ne treba da bude.

Ovih Husrefoljubac, tipa ovaj Emir, bit ce par. Ali ce se i oni izgubiti veoma brzo i biti zaboravljeni.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 dec 2019, 13:54

MortemHz je napisao/la:
14 dec 2019, 13:12
Jelešković je radio sa njim zajedno u Angoli.. nije nemoguće a ubrzo ispadaju iz afričke lige prvaka.
Isto mislim da ovim potezom se jovicu vrata otvaraju, sam jovic je vise puta govorio da bi volio doci da se iskupi.
E sad nesto sto bi nobela moglo interesovati je hoce li jovic povesti sa sobom bašića kojeg je on hvalio. Ja bi bašića najvise volio u akademiji vidjeti a da neko drugi bude pomocnik jovicu u prvom timu.
Nemam nikakve insajderske infprmacije nego nagađam onako bezveze, da se ogradim za kraj :-)
You are someone else I am still right here

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 dec 2019, 13:57

Iskreno, nadam se nekom boljem treneru, ali meni je Jovic sasvim ok.
Meni je i dalje Kodro prvi izbor.

U svakom slucaju, veliki napredak u odnosu na proslog trenera.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 dec 2019, 13:58

fera je napisao/la:
14 dec 2019, 13:54
MortemHz je napisao/la:
14 dec 2019, 13:12
Jelešković je radio sa njim zajedno u Angoli.. nije nemoguće a ubrzo ispadaju iz afričke lige prvaka.
Isto mislim da ovim potezom se jovicu vrata otvaraju, sam jovic je vise puta govorio da bi volio doci da se iskupi.
E sad nesto sto bi nobela moglo interesovati je hoce li jovic povesti sa sobom bašića kojeg je on hvalio. Ja bi bašića najvise volio u akademiji vidjeti a da neko drugi bude pomocnik jovicu u prvom timu.
Nemam nikakve insajderske infprmacije nego nagađam onako bezveze, da se ogradim za kraj :-)
A i Šarić je radio sa Jovićem.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 14 dec 2019, 14:03

Nadam se da ce se vodeci ljudi u HZ koncentrisati na jacanje grupe, skupljanje para za koreografije, i gostovanja, edukaciju navijaca, mobilizaciju u glavnom gradu i sirom drzave, pokusati vratiti neke navijace koji su otisli u navijacku penziju sa 25 i sad su na istoku i zapadu, da ce se koncentrisati na jacanje naseg sjevera koji je najjaci marketing odmah poslije tradicije i dobrih rezultata FKS jer mnogi od nas su bas poceli navijati za ovaj klub zbog HZ i sjevera...a nadam se da ce se manje baviti trenerima, igracima i upravama

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 dec 2019, 14:07

ElCartel11 je napisao/la:
14 dec 2019, 13:10
Ne vode svi ozbiljni treneri sa sobom cijeli strucni stab otkud vam to? Uvijek se moze pregovarati na tu temu, vecina jih ima zelju samo, da imaju asistenta kojem vjeruju i sa kojim su vec suradjivali, ostalo se da dogovoriti sve.
A haj ti to objasni ebo ga led.. Baš me zanima koji će trener odbiti usluge Jeleškovića, lik profi u svakom smislu. To se sve sredi na pregovorima.

Sumnjam i za Jovića da će biti taj, tipujem na neko ime koje se najmanje spominjalo. Ni meni Jović nije nimalo loš trener, ali trojicu koju bih volio vidjeti prije njega su Čustović, Kodro i Sablić (tim redom).

@fera
Ne uzimaj me usta :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 14 dec 2019, 14:19

E sad vidis kakvu su bam ublehu prodali sa izjavom da zbog obima posla na fakultetu jeleskovic ne može bito u fks. Kad se tako zakacio sa jeleskovicem bog zna sta je bilo sa fudbalerima.
A sto se novog trenera tice, gotovo 100 posto je da cemo imati nekog jakog trenera, od kodre pa navise
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 dec 2019, 14:33

Svaki put kad neko pomene kodru 19 ljudi u svijetu umre
NEMA NAZAD

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 dec 2019, 14:38

VenamaHrabrih je napisao/la:
14 dec 2019, 08:03
Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Jel na psihijatriji zavrsio na kraju ? :urnebes: Morao je po zakonu tamo zavrsit... ;)

I 10% da se desilo ovog sto si ti napisao komplet bi region znao.. portali bi sigurno presutjeli tu senzaciju, ne zive od klikova nego od tog da zastite Musemica...

Ma hajte molim vas, ko djeca isto.. :mrgreen:

Kad malo bolje covjek skonta, sreca da ta budala nije koga na kolac nabila na poluvremenu.. svasta ruzno nam je ostalo iz tih 500 godina.. Sam Bog nas je spasio od takvog covjeka..

:urnebes: :urnebes:

Hoce da poprave igru ??? Kako nece.. :urnebes:

Mora da im je ku*cev teren prirastao srcu pa njega ne mijenjaju.. i ako se i treneri i igraci non-stop zale na teren, neka ga, donosi nam srecu... :mrgreen:

Dosta nam je ba suplje i dosta nam je bacanja kostiju od onih papaka sto su se zakopitili u upravi...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 dec 2019, 14:40

AlfredNobel je napisao/la:
14 dec 2019, 14:07
ElCartel11 je napisao/la:
14 dec 2019, 13:10
Ne vode svi ozbiljni treneri sa sobom cijeli strucni stab otkud vam to? Uvijek se moze pregovarati na tu temu, vecina jih ima zelju samo, da imaju asistenta kojem vjeruju i sa kojim su vec suradjivali, ostalo se da dogovoriti sve.
A haj ti to objasni ebo ga led.. Baš me zanima koji će trener odbiti usluge Jeleškovića, lik profi u svakom smislu. To se sve sredi na pregovorima.

Sumnjam i za Jovića da će biti taj, tipujem na neko ime koje se najmanje spominjalo. Ni meni Jović nije nimalo loš trener, ali trojicu koju bih volio vidjeti prije njega su Čustović, Kodro i Sablić (tim redom).

@fera
Ne uzimaj me usta :kafa:
A sto si ti nezgodan.. :urnebes: :urnebes:

Hoces poseban separe da ti obezbjedimo na forumu ? :urnebes: :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 14 dec 2019, 14:56

Tatamata1946 je napisao/la:
14 dec 2019, 14:03
Nadam se da ce se vodeci ljudi u HZ koncentrisati na jacanje grupe, skupljanje para za koreografije, i gostovanja, edukaciju navijaca, mobilizaciju u glavnom gradu i sirom drzave, pokusati vratiti neke navijace koji su otisli u navijacku penziju sa 25 i sad su na istoku i zapadu, da ce se koncentrisati na jacanje naseg sjevera koji je najjaci marketing odmah poslije tradicije i dobrih rezultata FKS jer mnogi od nas su bas poceli navijati za ovaj klub zbog HZ i sjevera...a nadam se da ce se manje baviti trenerima, igracima i upravama
Neće, zauzeti su prijetnjama momcima koji pišu protiv Usre koji psuje djecu igračima, i koji više MARKE neće oteti od Sarajeva - zapamti to Amare M.(poslao sam ti lične podatke i adresu, pa bujrum). Zbogom Usro, upražnjeno mjesto na klupi omiljenog ti kluba Zvezde. Mrš!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 dec 2019, 15:00

Aemon je napisao/la:
14 dec 2019, 14:56
Neće, zauzeti su prijetnjama momcima koji pišu protiv Usre koji psuje djecu igračima, i koji više MARKE neće oteti od Sarajeva - zapamti to Amare M.(poslao sam ti lične podatke i adresu, pa bujrum). Zbogom Usro, upražnjeno mjesto na klupi omiljenog ti kluba Zvezde. Mrš!
Ja ti predlazem da tresnes jedan bosaurin.. :thumbup: :urnebes:
Nije ti to dobro za srce.. Bezveze ba, eto skontaj sam, nema covjeka vise... jel moguce da ti smeta sto je ziv ? :(

PS :shhh: Sad ce Alferd doc da me opomene zbog replike.. :urnebes:
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 14 dec 2019, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 dec 2019, 15:05

Po forumu mi bi sad trebali da glat uzmemo titulu i iskorak u europi napravimo. Svi uslovi su tu : dolazi za trenera novo ime, najboljeg trenera za fiziku imamo, najbolje igrace, naj vise para, uslovi top, najskuplji tim. Znaci prvenstvo mora biti nase.

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 14 dec 2019, 15:08

simidobar je napisao/la:
14 dec 2019, 15:00
Aemon je napisao/la:
14 dec 2019, 14:56
Ja ti predlazem da tresnes jedan bosaurin.. :thumbup: :urnebes:
Nije ti to dobro za srce.. Bezveze ba, eto skontaj sam, nema covjeka vise... jel moguce da ti smeta sto je ziv ? :(

PS :shhh: Sad ce Alferd doc da me opomene zbog replike.. :urnebes:
Mogao ga je maznuti Usro prije turneje po TV stanicama... :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 dec 2019, 15:09

bordobijeli je napisao/la:
14 dec 2019, 15:05
Po forumu mi bi sad trebali da glat uzmemo titulu i iskorak u europi napravimo. Svi uslovi su tu : dolazi za trenera novo ime, najboljeg trenera za fiziku imamo, najbolje igrace, naj vise para, uslovi top, najskuplji tim. Znaci prvenstvo mora biti nase.
To zavisi i od konkurenata. Poprilicno smo ujednaceni u nekvalitetu i u bodovima. Neka neko istrese malo vece pare, glat uzima titulu. A bar 4 su ravnopravna kandidata sa jako slicnom startnom pozicijom.
Mi rjesavanjem kancera u svlacionici i dovodjenjem Jele, dobro smo zapoceli. Sad dovesti trenera i 3,4 dobra igraca.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.