Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne zna niko to. Najbolje da ga neko pita kad ga sretneMUAMER_SEHIC je napisao/la:semir kerla zasluzuje poziv protiv poljske...momak igra bez greske...da li ce napustiti zelju u zimskom prelaznom roku????![]()
Čuj Kayserispor jedan od kanditata za titulu. Ne pratim Tursku ligu, da ne bude zabune. Bar ga za 400 000 eura prodati, mada je ovaj nastup za A repku mu digao cijenuBLU SKY je napisao/la:Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.
Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.
Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.
Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.
No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.
Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.
Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
BLU SKY je napisao/la:Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.
Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.
Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.
Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.
No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.
Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.
Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
mislim bekricOmar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
haveru to su tajne koje ni Hercul Poirot u najboljim danima ne bi uspio otkriti.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
I to što kažešTarantino je napisao/la:haveru to su tajne koje ni Hercul Poirot u najboljim danima ne bi uspio otkriti.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
Srećom pa nam je Živković sutra sudija. Biće teško protiv bunkera. U Trebinju, nadam se, bar neriješeno mada Borac je kvalitetniji i moguće je da dobiju i Leotara.dino lj je napisao/la:Zeljo - Rudar 1
Leotar -Borac 1
Velez - Sarajevo 1
Siroki - Buducnost 1
u pauzi 5 bodova manje od Borca a 3 vise od komsija i Sirokog,titula je nasa
Dobit ce Leotar ako Bog da,porazom u proljece ulazi u igru za opstanak pa zato mislim da su njegova tri boda a i ljubav Banja luke i Trebinja bas nije velika cak naprotiv.zeljovac87 je napisao/la:Srećom pa nam je Živković sutra sudija. Biće teško protiv bunkera. U Trebinju, nadam se, bar neriješeno mada Borac je kvalitetniji i moguće je da dobiju i Leotara.dino lj je napisao/la:Zeljo - Rudar 1
Leotar -Borac 1
Velez - Sarajevo 1
Siroki - Buducnost 1
u pauzi 5 bodova manje od Borca a 3 vise od komsija i Sirokog,titula je nasa
Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
Omer Joldic 90 milja, samo neznam jesu li ikad isplacene... bila su to vremena ...dolina cupova 1921 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
Beslija je prodat za najvise para, ali 80% novca je uzeo Ivica Pekic jer je imo takav ugovor s klubom ali i sa Beslijom, inace on je bio njegov menadzer a on ga je doveo u Zelju i davao platu kada je prvi put dosao kod nas.
Kupovina, Tica 150 hiljada kada je dovoeden iz Ukrajine ili Rusije nisam siguran i Silic iz Maribora 120 hiljada. A evo i za Dialibu i onog drugog nigera smo iskihali opasno...
A prvi pravi transfer se desio perlazak Jasmina Memisevica iz Celika za 75 hiljada.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dofu, Hrasno15, Levin, nedimmmm1337, NeSamSafetee, WeekendOffender i 56 gostiju.