FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MUAMER_SEHIC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MUAMER_SEHIC » 19 nov 2010, 21:56

semir kerla zasluzuje poziv protiv poljske...momak igra bez greske...da li ce napustiti zelju u zimskom prelaznom roku???? :roll: :roll:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 nov 2010, 22:01

MUAMER_SEHIC je napisao/la:semir kerla zasluzuje poziv protiv poljske...momak igra bez greske...da li ce napustiti zelju u zimskom prelaznom roku???? :roll: :roll:
Ne zna niko to. Najbolje da ga neko pita kad ga sretne :D

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 19 nov 2010, 22:06

Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.

Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.

Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.

Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.

No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.

Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.

Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 nov 2010, 22:16

BLU SKY je napisao/la:Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.

Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.

Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.

Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.

No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.

Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.

Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
Čuj Kayserispor jedan od kanditata za titulu. Ne pratim Tursku ligu, da ne bude zabune. Bar ga za 400 000 eura prodati, mada je ovaj nastup za A repku mu digao cijenu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 nov 2010, 22:20

BLU SKY je napisao/la:Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.

ovo bi bilo odlicno samo nek se prodaje i otvara trziste...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 nov 2010, 22:32

Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 nov 2010, 22:46

Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
mislim bekric
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 19 nov 2010, 22:47

Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
haveru to su tajne koje ni Hercul Poirot u najboljim danima ne bi uspio otkriti. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 nov 2010, 22:59

Tarantino je napisao/la:
haveru to su tajne koje ni Hercul Poirot u najboljim danima ne bi uspio otkriti. :mrgreen:
I to što kažeš :D

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 nov 2010, 23:04

naj skuplje placen igrac je tica a naj bolje prodani je đeko ako dobijemo taj postotak sto se prica

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 19 nov 2010, 23:18

Zeljo - Rudar 1
Leotar -Borac 1
Velez - Sarajevo 1
Siroki - Buducnost 1

u pauzi 5 bodova manje od Borca a 3 vise od komsija i Sirokog,titula je nasa
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 19 nov 2010, 23:29

dino lj je napisao/la:Zeljo - Rudar 1
Leotar -Borac 1
Velez - Sarajevo 1
Siroki - Buducnost 1

Srećom pa nam je Živković sutra sudija. Biće teško protiv bunkera. U Trebinju, nadam se, bar neriješeno mada Borac je kvalitetniji i moguće je da dobiju i Leotara. :roll:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 nov 2010, 00:00

zeljovac87 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Zeljo - Rudar 1
Leotar -Borac 1
Velez - Sarajevo 1
Siroki - Buducnost 1

Srećom pa nam je Živković sutra sudija. Biće teško protiv bunkera. U Trebinju, nadam se, bar neriješeno mada Borac je kvalitetniji i moguće je da dobiju i Leotara. :roll:
Dobit ce Leotar ako Bog da,porazom u proljece ulazi u igru za opstanak pa zato mislim da su njegova tri boda a i ljubav Banja luke i Trebinja bas nije velika cak naprotiv.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dolina cupova 1921
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova 1921 » 20 nov 2010, 00:16

Beslija je prodat za najvise para, ali 80% novca je uzeo Ivica Pekic jer je imo takav ugovor s klubom ali i sa Beslijom, inace on je bio njegov menadzer a on ga je doveo u Zelju i davao platu kada je prvi put dosao kod nas.

Kupovina, Tica 150 hiljada kada je dovoeden iz Ukrajine ili Rusije nisam siguran i Silic iz Maribora 120 hiljada. A evo i za Dialibu i onog drugog nigera smo iskihali opasno...

A prvi pravi transfer se desio perlazak Jasmina Memisevica iz Celika za 75 hiljada.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 nov 2010, 00:29

dolina cupova 1921 je napisao/la:

Beslija je prodat za najvise para, ali 80% novca je uzeo Ivica Pekic jer je imo takav ugovor s klubom ali i sa Beslijom, inace on je bio njegov menadzer a on ga je doveo u Zelju i davao platu kada je prvi put dosao kod nas.

Kupovina, Tica 150 hiljada kada je dovoeden iz Ukrajine ili Rusije nisam siguran i Silic iz Maribora 120 hiljada. A evo i za Dialibu i onog drugog nigera smo iskihali opasno...

A prvi pravi transfer se desio perlazak Jasmina Memisevica iz Celika za 75 hiljada.
Omer Joldic 90 milja, samo neznam jesu li ikad isplacene... bila su to vremena ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2010, 00:35

Manijaci još uvijek ne idu organizovano na utakmice reprezentacije :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 20 nov 2010, 01:00

Sutra ocekujem demoliranje :mrgreen:

jos da pozz dzoku sto mi je banovao acc :roll:

Vidimo se na tekmi Manijaci Visoko! 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 nov 2010, 02:04

od ove generacije jedino bekric poslusa osima i jedini se proda kako treba nije neka liga ali sam siguran da uzima 5 puta vise para nego sto uzimaju ovi po grckoj i nekim evropskim ligama,uz sve to i klub dobro proso a majke mi tom momku su najmanje navijaci skandirali i nesto ga bodrili...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 nov 2010, 02:07

slika

Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne Radovanović :mrgreen: Iako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio :mrgreen:

Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze :mrgreen:

Next stop: Grbavica, Rudar P. 20.11 u 16.00 h
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:13

Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
Mada nije liga Bog zna sta,ali ne treba gledati u zube...a usput i Zeljo dobro zaradio.
Mislim da je u tom fazon.Imam osjecaj da vise igraci cijene Zelju,koji su dosli na Grbavicu nego ovi koji su odrasli tu,mislim u Sarajevu.
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dofu, Hrasno15, Levin, nedimmmm1337, NeSamSafetee, WeekendOffender i 56 gostiju.