FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2019, 20:36

Rezervišite svoj Bordo paketić

slika

Provedimo novogodišnje praznike zajedno! Fudbalski klub Sarajevo i ove godine organizuje dodjelu paketića za najmlađe zaljubljenike u bordo boju.

Dodjela paketića održat će se 26. decembra u hotelu Ibis Styles u Sarajevu sa početkom u 19 sati.

Program će započeti predstavom za djecu, a paketiće će mališanima dodjeliti Bordo Djed Mraz koji će biti u društvu prvotimaca FK Sarajevo.

Sadržaj paketića bit će prilagođen uzrastu malih navijača, a sadržavat će originalnu duksericu iz BORDO Fan Shopa, igračku, brendirane klupske suvenire i slatko-slani program.

Narudžbe i uplate za paketiće moguće su u prostorijama BORDO Fan Shopa u ul. Maršala Tita 38/b ili online klikom na LINK.

Uplatu za paketić potrebno je izvršiti najkasnije do 24. decembra, a cijena novogodišnjeg paketića iznosi 50 KM.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 033/203-000 ili na [email protected].
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 dec 2019, 20:42

Pa ovaj simidobar na vise tema spama i svakom loncu je poklopac.
Evo sad pise o tome kako moramo imati teren. A upucen je u problematiku istog ko Mara u kriv k.
2x je fks imalo priliku da preuzme Koševo, tadašnje uprave su odbijale to. Kada je najavljeno iz mahale da se gradi stadion u Butmiru nije uprava mogla opstati od carsijske ekipe, gdje ce oni u Butmir ici. Onda se kaze ok ide se kosevo raditi. Nam lijepo kaže, nista sto neće biti u 100% vlasništvu fks nece praviti niti se u to ulagati. I svaka mu cast. On da daje pare da se pravi stadion ili teren u vlasništvu SDA generala koji spiska 3 miliona na mokre cvorove i ostale ublehe. Gdje bi to ti igrao Evropu? Na Grbavici gdje ti lupaju 5x vecu cifru nego Zenica?

Druga stvar, kaze uprava nije izrasla pred navijace. Navijace koji su s bakljama dosli, sa transparentima lezba, ku. Rva, Rumeni, od kojih 4 pitas sto su tu, njih 4 daju razlicite odgovore. Jel mislis da se moze sa 200 ljudi poricati odjednom? Kako da ne.

Uostalom, pozvani su bili na veceru kao i ostali navijac sa istoka i zapada, pa nisu dosli. Mogli su postaviti koja god zele pitanja. Na kulturan i ljudski nacin.
Isti navijac koji zele neke smjene, ne kazu ko je alternativa. Mozda i za to ima neki razlog sta mislis?

Razlozi tjeranja su nekakvi seati, zaposljavanje i slicno. Kao nije Husref razlog. Jah. Slu ajno dan poslije Husrefovog otkaza i esmeralde. Ljudi su osvojili duplu krunu, 2 godine stitili Husrefa kada su ga navijac tjerali, zadrzati kostur ekipe, to sto je Husref rastjera kondicionog, ubio atmosferu, nije spremio ekipu, izgubio strasno dva derbija, to njemu niko nije kriv.

I na kraju ova smijjrija od price oko mujakica i grijanja klupe. Upravo nestrucni kadrovi tipa legendi fks i zaaluznih igraca koji rade u klubu, upravo nestrucnoscu trenera koji pogrešno uce djecu, desava se to sto se desava. Istih onih koji na tu djecu svaljuju da su krivi za poraze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 dec 2019, 21:23

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
15 dec 2019, 19:53
Momak je iz londona, igro u vesthemu, igro za mladu reperezentaciju. Jel mozda deklan rajs? :rol: :rol: :rol:

Joj argumenata... Da nam je jos onaj Ikande iz Milana i brat Hajrovica iz arsenala, gdje bi nam kraj bio.

Bilo koji nas igrač da ode u DK tamo bi bio najbolji. Sisic, Guzina, bilo ko , imao bi statistiku ko Fanimo. Pa tamo je Nana velbek harao, a nije mogo probe proci u Sarajevu.

Daj pojacanja kako Bog zapovijeda. Imamo daleko najveći budžet u državi. A igrači koje dovodimo, mogu se plaćati sa budzetima zelje, radnika, sirokog i sl.
Fino ti je navedeno zašto nije isti slučaj Anđušića i Guzine upravo zbog tog CV-ja i pritiska. Skroz si fulio poentu i poenta nije to što je on igrao u West Hamu, nego to što generalizuješ sve. Znači Fanimo bi bio promašaj samo zato što su Guzina, Šišić, Anđušić bili takvi? Glupost.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 dec 2019, 21:34

Kakvi naši talenti dok dobiju šansu ostare likovi gledajte evo Rodrigo 2001 godište igra već za Real
ISTINA ZA VEDRANA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 dec 2019, 21:46

Lecler je napisao/la:
15 dec 2019, 21:34
Kakvi naši talenti dok dobiju šansu ostare likovi gledajte evo Rodrigo 2001 godište igra već za Real
1 od 1000
Mbape i par njih to je vrh ne trebamo se mi porediti s realom ni u jednom segmentu pa ni u ovom. Imamo i imali smo i mi svoji mladi ok igraca.Kovacevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic itd

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 21:47

Dok kone vrh igraca angazovali,mi Skrbica potpisujemo :/

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 dec 2019, 21:49

Kontradiktoran si. Pod broj jedan si naveo sljedeće:

"Prije svega, Fanimo je bio u Engleskoj u West Hamu, te u mladoj repki. To je već dovoljno."

Nisu bitna imena igrača. Poenta je, da je svaki igrač Sarajeva kapitalac za Doboj Kakanj. I da nijedan igrac iz DK-a ne može biti kapitalac u Sarajevu, osim ako je zabio 10+ golova na polusezoni, ili 10+ asistencija bez obzira na to jel klasični spic ili krilo. Takva je situacija ako ćemo ići na sigurno. A ako ćemo ići na slijepo, mozes ti dovesti i Sefku Okica nazad i reci ne treba ga uporedjivati sa prijašnjim propalim povratcima, možda Sefko bude top. Mogućnost postoji ali je jako mala.

Nadovodili smo se osrednjih igrača za ovu sezonu, trebaju nam igrači koji će praviti razliku.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 dec 2019, 21:50

Sarajlijaaa46 je napisao/la:
15 dec 2019, 21:47
Koga mi a koga kone
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2019, 21:53

Pantelija je napisao/la:
15 dec 2019, 21:50
Koga mi a koga kone
Pusti ga , udje na forum procita zajebanciju da im dolazi Gasi primi se i onda dodje sirit negativu. I za Skrbica je na forumu procitao
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 dec 2019, 21:55

Lecler je napisao/la:
15 dec 2019, 21:34
Ma bruku faktora ti je tu.. Prvo 95% njih ima retardirane roditelje i gnjide koji neupsjeh u svojim životima nastoje kompenzirati preko svoje djece, pa onda im je samo u glavi lova. To što će uništiti tu djecu i što će se u roku od pola godine-godinu vratiti u svoju zemlju, ebe se njima. Na kraju ostanu popišani, pa ispadne ovako slučaj Hadžića i Veladžića. Najgora stvar - mentalitet. Onda i ta djeca nisu profesionalci, niti se ugledaju na njih, već to digne nosinu kao da je u Barci. Imaš njih koji su talenti, ali ih društvo zanese i odu po klubovima, po kafanama, po nargilama, pa se na kraju hvataju za glavu kad vide šta su sve mogli imati, a prokockali zbog stvari koje proizvodu tu instant sreću i zbog kojih si sretan 2-3 sata dok traje.

A dalje da ne govorim o kadru koji ih trenira, o nerazrađenim sistema tokom treniranja i svim ostalim procesima koji su normalni u drugim zemljama. Ne može te trenirati jedan Uščuplić, Agim Nikolić, Zeka Turković i takvi likovi i da očekuješ da će on napredovati i biti nešto od njega. Osvajali su oni turnire, to stoji, ali to je manje bitna stvar.
Daleko smo mi od bilo koga u tom pogledu. Treba prije svega tu stručnog kadra, ljudi koji su profi, moderni i koji znaju znanje. Zato očekujem u budućnosti da Nam ostavi svoj pečat tu.

Rijetki su slučajevi Pidre i Mujakića, pogotovo prvog koji je mene fascinirao, vidjećemo kakav će biti nakon ove teže povrede i stanke. Mujakić je klasa za našu ligu, ali evo vidimo da ga tamo nema na mapi. I mi moramo smanjiti očekivanja. Svako ko misli da će se svake sezone proizvesti 4-5 Mujakića i Pidri, nek se okrene boćanju. Previše je tu djece od koje nazor želimo napraviti talente i igrače, primjer Mustafića. 18 mu godina, dobijao i previše šansi, šta je pokazao? Ništa, kilav, spor, anemičan. O Šabanoviću da ne govorim, lik je promašio sport i daleko je on od bilo kakvog talenta. Đokanović haj onako, meni ni blizu onoga šta su govorili i koliko su ga hvalili dok je bio u Akademiji. Po mom mišljenju, solidan igrač za rotacije, da me je sad nešto oduševio, kakvi. Naravno, mlad je još, ima vremena, ali i to vrijeme brzo prolazi. Naravno, kod nas se talentima smatraju do 26-te tito medeni..

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 dec 2019, 21:55

Nazalost,ni kone,a ni ovaj Gashi nezna u koji klub dolazi,ali ajde bitno je da zna da ce u Sarajevo ;)
Samo Sarajevo

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 21:57

jurisicduska je napisao/la:
15 dec 2019, 21:53
Pantelija je napisao/la:
15 dec 2019, 21:50
Koga mi a koga kone
Pusti ga , udje na forum procita zajebanciju da im dolazi Gasi primi se i onda dodje sirit negativu. I za Skrbica je na forumu procitao
Kume skrbic jos sa nama..ne bi bezveze ostao ako nece potpisati,a i mediji pisu oko tog Albanca..U svakom slucaju oni napravili sa jednim transferom(stilic) bolji ljetni rok nego mi..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2019, 21:59

Hajd mi daj jedan medijski clanak za albanca evo ti milion.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 22:04

15 dec 2019, 21:59
Ne treba mi milion,hvala..nisam milioner ali hvala Bogu zivim iznad prosjeka..samo sekundu evo ti clanak

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 dec 2019, 22:06

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
15 dec 2019, 21:49
Kontradiktoran si. Pod broj jedan si naveo sljedeće:

"Prije svega, Fanimo je bio u Engleskoj u West Hamu, te u mladoj repki. To je već dovoljno."

Nisu bitna imena igrača. Poenta je, da je svaki igrač Sarajeva kapitalac za Doboj Kakanj. I da nijedan igrac iz DK-a ne može biti kapitalac u Sarajevu, osim ako je zabio 10+ golova na polusezoni, ili 10+ asistencija bez obzira na to jel klasični spic ili krilo. Takva je situacija ako ćemo ići na sigurno. A ako ćemo ići na slijepo, mozes ti dovesti i Sefku Okica nazad i reci ne treba ga uporedjivati sa prijašnjim propalim povratcima, možda Sefko bude top. Mogućnost postoji ali je jako mala.

Nadovodili smo se osrednjih igrača za ovu sezonu, trebaju nam igrači koji će praviti razliku.
Nisam brate kontradiktoran, taj prvi komentar znači da se ne može porediti s ovim pomenutim zato što već ima iskustvo West Hama i mlade repke Engleske, a to nije mala stvar.
Znam da ne može biti kapitalac, ali i ne mora. Malo je kod nas iskrivljena ta riječ, postala prava floskula. E ebemu gdje nađe Okića hahahah, ne možeš njega stavljati u ovu situaciju, nema dodirne tačke s Fanimom.

Hoću da kažem da je Fanimo zanimljiv igrač i da se slažem ako budu htjeli dovesti. Pogotovo ako ćemo mi za njega dati 2-3 igrača koja su škart i na koje računamo, onda ništa ne gubiš. Momak eksplozivan, brz, ima potencijala. Naravno, treba se gledati ka puno kvalitetnijim igračima, to se slažem i tako mora biti. Ali, ako imaš priliku za ovako pogodan deal, onda treba prihvatiti.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 22:07

Reprezentativac Albanije blizu FK Željezničara

Povremeni reprezentativac Albanske reprezentacije i bivši član FC Basela, Shkëlzen Gashi na korak je od dolaska u Zvorničku 27 saznaju ******.ba
Prema pouzdanom izvoru sa Grbavice, sa ovim igračem je sve dogovoreno i čeka se samo na potpis ugovora koji će se desit u narednim danima. Sigurno je da će Gashi predstavljati veliko pojačanje za plave u nastavku sezone.
Ovaj krilni igrač je nosio dres Albanske reprezentacije u 17 navrata pritom postigavši jedan pogodak.
*******.ba

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 dec 2019, 22:08

15 dec 2019, 22:07

Povremeni reprezentativac Albanske reprezentacije i bivši član FC Basela, Shkëlzen Gashi na korak je od dolaska u Zvorničku 27 saznaju ******.ba
Prema pouzdanom izvoru sa Grbavice, sa ovim igračem je sve dogovoreno i čeka se samo na potpis ugovora koji će se desit u narednim danima. Sigurno je da će Gashi predstavljati veliko pojačanje za plave u nastavku sezone.
Ovaj krilni igrač je nosio dres Albanske reprezentacije u 17 navrata pritom postigavši jedan pogodak.
*******.ba
Postavi nam link tog "članka". Prave te budalom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 22:10

HordasOdMalena je napisao/la:
15 dec 2019, 22:08
15 dec 2019, 22:07

*******.ba
Postavi nam link tog "članka". Prave te budalom.
Nisam ja nigdje potvrdio,ovo sa zeljinog clanka..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2019, 22:10

Dobro onda brate evo i mi dovodimo C Ronalda i Ancelotija.

Reprezentativac Portugala blizu FK Sarajevo

Kako saznaje **** portugalski reprezentativac i clan Juventusa , te jedan od najboljih nogometasa u historiji fudbala, dolazi na probu na Kosevo. Novi trener ce odluciti da li ce ostati u klubu. Sto se trenera tice dilema je izmedju Acelotija i Lipija.

Kakav bolan clanak, frajer se sprda napisao to, zajebaju se. Jesi dobro ti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, mnon46 i 40 gostiju.