FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 22:13

Hajde nebitno skroz,necu da forum bude toxic radi nasih "prepirki"..Nisam upucen da li ce doci i tu zavrsavamo pricu..Skrbic bi trebao potpisati..u ovom trenutku ceka se samo da dodje trener da se predstavi,ako se nesto ne promjeni do tad..
Eto kazes zahebaju se ok,iskreno nisam pazljivo citao vise sam prolistao i vidio to,izvinite ako sam slagao..
Ugodan ostatak nedjelje

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 dec 2019, 22:16

jurisicduska je napisao/la:
15 dec 2019, 22:10
Dobro onda brate evo i mi dovodimo C Ronalda i Ancelotija.

Reprezentativac Portugala blizu FK Sarajevo

Kako saznaje **** portugalski reprezentativac i clan Juventusa , te jedan od najboljih nogometasa u historiji fudbala, dolazi na probu na Kosevo. Novi trener ce odluciti da li ce ostati u klubu. Sto se trenera tice dilema je izmedju Acelotija i Lipija.

Kakav bolan clanak, frajer se sprda napisao to, zajebaju se. Jesi dobro ti
:mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2019, 22:21

Nije toxic, nego nema potrebe za upadanjem, oni se pojacavaju, mi dovodimo Skrbice. Realnost je drugacija, njima su otisli najbolji stoper i otici ce im najbolji napadac. Imaju jednog stopera u rosteru i nemaju ni jednog napadaca u rosteru. A mi nismo doveli Skrbica a nije nam niko ni otisao. Da se ne sekiras. Oni ce se sigurno pojacati ali mi ako budemo gledali svoju avliju bicemo bolji od njih na kraju. Nasa transfer lista nije ni spremna, ceka se imenovanje trenera i on ce imati svoje zamisli te ce se u skladu s tim i ponasati. Sve sto citate nema pretjeranog smisla.

Mi da uigramo ovo sto imamo na pravim pozicijama nama pojacanja ni ne trebaju a sigurno da cemo dobit 3/4 jako dobra igraca. Mislim trener ce imati tu mogucnost.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 15 dec 2019, 22:23

15 dec 2019, 22:21
Nije toxic, nego nema potrebe za upadanjem, oni se pojacavaju, mi dovodimo Skrbice. Realnost je drugacija, njima su otisli najbolji stoper i otici ce im najbolji napadac. Imaju jednog stopera u rosteru i nemaju ni jednog napadaca u rosteru. A mi nismo doveli Skrbica a nije nam niko ni otisao. Da se ne sekiras. Oni ce se sigurno pojacati ali mi ako budemo gledali svoju avliju bicemo bolji od njih na kraju. Nasa transfer lista nije ni spremna, ceka se imenovanje trenera i on ce imati svoje zamisli te ce se u skladu s tim i ponasati. Sve sto citate nema pretjeranog smisla.

Mi da uigramo ovo sto imamo na pravim pozicijama nama pojacanja ni ne trebaju a sigurno da cemo dobit 3/4 jako dobra igraca. Mislim trener ce imati tu mogucnost.
Bit ce valjda tako..Brinem se jer svi znamo u proslosti kako je bilo kad se smjenio trener..Slucaj Jesic i Repuh itd..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 dec 2019, 22:25

Ovde je sve jasno

Treba se dovest trener minimalne kvalitete kao custovic

Treba se doves 100% jeleskovic ne 49%

Trebaju nam par kapitalaca jedan ko benko jedan nako nesto ko nermin

Treba divest famina akocemo vratit godeana i mustafica valjda njegova plata nece bit veca od ove dvoice..

Sto se tice akademaca jedino mujakic i pidro su pokazali kvalitet, dzokanovic je na vagi ni tamo ni vamo al bi mu dao jos godinu dana jer je mlad

Saban jos 6 mjeseci aki nebude doso na nivo pidre dat mu papire (ugovor mu istice u junu) nek ide u kick box

Kova je ok, za premijer ligu moguce neki manji izlet nesto ko nermin i ekpresno vracanje u pl prodo bi ga za 500-600 k € ako imo ponudi

Sve ostalo mislim kurdic kruz mustafic nabit nogom

Ove kadete dat igmanu u visoko ili olimpic godinu dana ako se koji pokaze vratit ako ne cao

Btw: dzokanovic ima potencijala finog sad hocel cucla nerazvijanje ili priroda roditelji mahniti menadzer **** mu karijeru to cemo vidjet, mali minus je nakako izgleda mi nizak prem da ce in jos rast bar 2-3cm sto bi mu valjalo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 dec 2019, 22:28

@Alfred ne bih dalje da raspravljamo. Al ću se složiti da je to dobra prilika da se riješimo Guzine i sličnih. Treba vidjeti i sa Velezom da im pošaljemo supertalentovanog Cruza i neugodnog Numana u zamjenu za Brandaa. Pozdrav.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 dec 2019, 22:29

Ovaj Gaši je kapitalac, ako ga dovedu, dobar ce potez napraviti. Čovjek je imao dobru karijeru u Švicarskoj, davao golove, igrao na Euru 2016.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2019, 22:33

Ja cu se ubiti dva puta, kakvi ljudi nevjerovatno. Baci je Putine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 dec 2019, 22:35

Pitar6785 je napisao/la:
15 dec 2019, 22:25
Ovde je sve jasno

Treba se dovest trener minimalne kvalitete kao custovic

Treba se doves 100% jeleskovic ne 49%

Trebaju nam par kapitalaca jedan ko benko jedan nako nesto ko nermin

Treba divest famina akocemo vratit godeana i mustafica valjda njegova plata nece bit veca od ove dvoice..

Sto se tice akademaca jedino mujakic i pidro su pokazali kvalitet, dzokanovic je na vagi ni tamo ni vamo al bi mu dao jos godinu dana jer je mlad

Saban jos 6 mjeseci aki nebude doso na nivo pidre dat mu papire (ugovor mu istice u junu) nek ide u kick box

Kova je ok, za premijer ligu moguce neki manji izlet nesto ko nermin i ekpresno vracanje u pl prodo bi ga za 500-600 k € ako imo ponudi

Sve ostalo mislim kurdic kruz mustafic nabit nogom

Ove kadete dat igmanu u visoko ili olimpic godinu dana ako se koji pokaze vratit ako ne cao

Btw: dzokanovic ima potencijala finog sad hocel cucla nerazvijanje ili priroda roditelji mahniti menadzer **** mu karijeru to cemo vidjet, mali minus je nakako izgleda mi nizak prem da ce in jos rast bar 2-3cm sto bi mu valjalo.

yebo li te konj mahniti :rol:

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 15 dec 2019, 22:42

15 dec 2019, 22:33
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2019, 22:42

Hase1946FKS je napisao/la:
15 dec 2019, 22:42
15 dec 2019, 22:33
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 dec 2019, 22:46

15 dec 2019, 22:21

Nije ni njima još niko otišao. Ništa zvanično još.
Varaš se ako misliš da mi bez pojačanja možemo ispuniti cilj odnosno odbraniti titulu. Ustvari, možemo ali veliki je rizik upuštati se u to.

Malo je sramota, po meni, imati isti ili lošiji transfer rok od ekipe koja za razliku od tebe nije uzela duplu krunu, nije igrala evropu i niti jedno pretkolo, nije ništa zaradila od ulaznica i TV prava od tebe, nema vlasnika milionera/milijardera, nema generalnog sponzora...
Sumnjam da ćemo se i ovaj rok POKAZATI i odraditi bolji posao u odnosu na konkurente a imamo sve osnove za to ali opet ništa konkretno, neznanje šta li, nekako mi sve to sporo i jalovo ide, nikako nisam optimističan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 dec 2019, 22:49

Ja ovim optimisticnim najavama forumasa ne vjerujem nista, a sve poucen dosadasnjim iskustvima.
Ovako se je optimisticno najvaljivalo svasta u proslosti i sve bijase corak. Te dovescemo 3-4 vrhunska igraca, te trenera stranca, te Nam prebacio ogromnu cifru, te ovo, te ono. Neki misle da nesta znaju, a u stvari samo lupetaju ili i njima neko prodaje suplju pricu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2019, 22:56

Sarajevo šampion slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 dec 2019, 23:00

PRESTANITE SE VEĆ JEDNOM LOŽITI NA DEBILNOSTI KOJEKAKVIH PORTALČIĆA I KVAZINOVINARČIĆA. NE BUDITE EBENE OVCE SVAKI PUT, UPOTRIJEBITE TU LOGIKU NEKAD.

Kako vam ne dosadi i kako već jednom ne vidite da vas levate kao zadnje debile. Nijedan naslov ne bude tačan svake godine, pogotovo u ovom periodu kad je tek gotova polusezona i kad je fin period do početka priprema, taman kako bi ovi hadalji mogli lupati imena i provaljivati se. Ja mislim da još ima likova koji misle da su Bošnjaković i Varešanović u opticaju. :rol:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 15 dec 2019, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 dec 2019, 23:06

15 dec 2019, 22:10
Dobro onda brate evo i mi dovodimo C Ronalda i Ancelotija.

Reprezentativac Portugala blizu FK Sarajevo

Kako saznaje **** portugalski reprezentativac i clan Juventusa , te jedan od najboljih nogometasa u historiji fudbala, dolazi na probu na Kosevo. Novi trener ce odluciti da li ce ostati u klubu. Sto se trenera tice dilema je izmedju Acelotija i Lipija.

Kakav bolan clanak, frajer se sprda napisao to, zajebaju se. Jesi dobro ti
Svasta, pa bolji je Lipi od ovog Carla, iz Napolija ga isutali nogama vani sta ce nam takav.

A i ne vidim svrhu dovodjenja Ronalda kad imamo Ahmeta, Handzica i Guzinu. Uprava se skroz pogubila...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 dec 2019, 23:08

ništa ja ne vjerujem dok ne vidim slike sa predstavljanja.. ovo što na forumu i po portalima čitam samo mi za zabavu služi

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 15 dec 2019, 23:08

Pantelija je napisao/la:
15 dec 2019, 20:42
Pa ovaj simidobar na vise tema spama i svakom loncu je poklopac.
Evo sad pise o tome kako moramo imati teren. A upucen je u problematiku istog ko Mara u kriv k.
2x je fks imalo priliku da preuzme Koševo, tadašnje uprave su odbijale to. Kada je najavljeno iz mahale da se gradi stadion u Butmiru nije uprava mogla opstati od carsijske ekipe, gdje ce oni u Butmir ici. Onda se kaze ok ide se kosevo raditi. Nam lijepo kaže, nista sto neće biti u 100% vlasništvu fks nece praviti niti se u to ulagati. I svaka mu cast. On da daje pare da se pravi stadion ili teren u vlasništvu SDA generala koji spiska 3 miliona na mokre cvorove i ostale ublehe. Gdje bi to ti igrao Evropu? Na Grbavici gdje ti lupaju 5x vecu cifru nego Zenica?

Druga stvar, kaze uprava nije izrasla pred navijace. Navijace koji su s bakljama dosli, sa transparentima lezba, ku. Rva, Rumeni, od kojih 4 pitas sto su tu, njih 4 daju razlicite odgovore. Jel mislis da se moze sa 200 ljudi poricati odjednom? Kako da ne.

Uostalom, pozvani su bili na veceru kao i ostali navijac sa istoka i zapada, pa nisu dosli. Mogli su postaviti koja god zele pitanja. Na kulturan i ljudski nacin.
Isti navijac koji zele neke smjene, ne kazu ko je alternativa. Mozda i za to ima neki razlog sta mislis?

Razlozi tjeranja su nekakvi seati, zaposljavanje i slicno. Kao nije Husref razlog. Jah. Slu ajno dan poslije Husrefovog otkaza i esmeralde. Ljudi su osvojili duplu krunu, 2 godine stitili Husrefa kada su ga navijac tjerali, zadrzati kostur ekipe, to sto je Husref rastjera kondicionog, ubio atmosferu, nije spremio ekipu, izgubio strasno dva derbija, to njemu niko nije kriv.

I na kraju ova smijjrija od price oko mujakica i grijanja klupe. Upravo nestrucni kadrovi tipa legendi fks i zaaluznih igraca koji rade u klubu, upravo nestrucnoscu trenera koji pogrešno uce djecu, desava se to sto se desava. Istih onih koji na tu djecu svaljuju da su krivi za poraze.
:mrgreen: :thumbup:

Lomis ba od Februara... od Husrefa, Sjevera, Hebibovica.. Hajd da mi neko drugi kaze al ti ?? Budi ozbiljan ociju ti.. :mrgreen:

Ne znam Maru.. Izvini..

Sta ba mene boli ku*ac za tadasnje i nekadasnje ?

Kad cujem Ahmetovica da se zali na teren mene stid.. to je SAD.
Ti bi da ganjas inat i da igras sampionski na kur*evom terenu ? :urnebes:

Ja ba prepali se, nisu znali sta rade.. I u medijima ih ganjaju istim parolama, ne smiju nos na ulicu promolit od parola.. :urnebes:

Nemoj ti te Seate i ostale razloge navodit kao nesto nebitno il manje vazno.. to je direktno uticalo na transfer politiku, a mogao se za te pare teren napravit.. ko bombona..

Ne znam ja cijom nestrucnoscu propadaju djeca...
Oni iz uprave zaposljavaju, tjeraju, rade sta hoce. nijedna legenda se ne pita toliko u klubu, nit se kad pitala. ;)

Izvini braca, za fudbal je vazno da imas "grbu" na ledjima.. je*o ba teren, koji ce nam.. :urnebes:

Sta tebe boli ku*ac na kojim sam ja temama i sta pricam ? Jesam li to pod lupom ociju ti ?
Sto mi negdje ne odgovoris cinjenicama a ne tim omalovazavajucim pristupom ? Fol ti nesto namazano reko.
Znas li ba razmisljat svojom glavom il samo ko june ides i branis neodbranjivo ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 dec 2019, 23:09

AlfredNobel je napisao/la:
15 dec 2019, 23:00
PRESTANITE SE VEĆ JEDNOM LOŽITI NA DEBILNOSTI KOJEKAKVIH PORTALČIĆA I KVAZINOVINARČIĆA. NE BUDITE EBENE OVCE SVAKI PUT, UPOTRIJEBITE TU LOGIKU NEKAD.

Kako vam ne dosadi i kako već jednom ne vidite da vas levate kao zadnje debile. Nijedan naslov ne bude tačan svake godine, pogotovo u ovom periodu kad je tek gotova polusezona i kad je fin period do početka priprema, taman kako bi ovi hadalji mogli lupati imena i provaljivati se. Ja mislim da još ima likova koji misle da su Bošnjaković i Varešanović u opticaju. :rol:
Ko na forumu stavi u istu rečenicu, Bošnjakovića/Varešanovića i FK Sarajevo, pa makar i u šali, treba odmah banovati.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 dec 2019, 23:09

Ma ronaldo je precjenjen a handza se pokazao kao kvalitetan igrac. Mislim cak da i ne bismo imali novca za dovodjenje cr7.
NEMA NAZAD

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 11 gostiju.