FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo zvanicno Ronaldo dosao : https://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-n ... azije/2806
-
- Kontakt:
Hahahahahaa,joj kad se sjetim ovog 

Al brat planuMortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:42Hase1946FKS je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:42jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:33Ja cu se ubiti dva puta, kakvi ljudi nevjerovatno. Baci je Putine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nisu ni za banovanja, nego smijanja, vjeruj.Historicar je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:09Ko na forumu stavi u istu rečenicu, Bošnjakovića/Varešanovića i FK Sarajevo, pa makar i u šali, treba odmah banovati.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:00PRESTANITE SE VEĆ JEDNOM LOŽITI NA DEBILNOSTI KOJEKAKVIH PORTALČIĆA I KVAZINOVINARČIĆA. NE BUDITE EBENE OVCE SVAKI PUT, UPOTRIJEBITE TU LOGIKU NEKAD.
Kako vam ne dosadi i kako već jednom ne vidite da vas levate kao zadnje debile. Nijedan naslov ne bude tačan svake godine, pogotovo u ovom periodu kad je tek gotova polusezona i kad je fin period do početka priprema, taman kako bi ovi hadalji mogli lupati imena i provaljivati se. Ja mislim da još ima likova koji misle da su Bošnjaković i Varešanović u opticaju.![]()

Ne ide mi u glavu da se i dalje 80% ljudi pale na ove naslove i natpise, prave ovce. Kad uđeš u članak, ono copy paste i standardan tekst kako je taj i taj blizu, kako je on kandidat, kako je kontaktiran, kako se očekuje da će se to ubrzo i ozvaničiti itd. Niko od tih šatro novinara i ovih portalčića nema pojma ko će biti, znači pojma nemaju, pa licitiraju sa deset standardnih imena koji se vazda spominju kad nam treba trener. Lupili za onog Nikolića, lik se nasmijao. O ovim amaterima tipa Varešanovića i ostalih ne bih ni govorio, dovoljno je da malo uključiš vijuge i skontaš da nema šanse da se to desi, jer sigurno neće dati otkaz Husrefu kako bi doveli Varešanovića, Bošnjakovića i takva imena koji ništa novo ne donose.
Samo sačekajte, strpite se, jer mislim da će biti neko pravo fino ime. Ovim naslovima i tekstovima se samo nasmijte, jer to su žestoke debilane, koje se plasiraju čisto zarad klikova i zarade, clickbait članci. Ako vam opet nije jasno, onda klikajte i shvatajte ozbiljno, ali barem ne gušite ovu temu tih serrancijama.
I ovi šatro insajderi, ne blamirajte se kako sve znate, neko vam tamo lupi nešto, vi potrčite da ispadnete mangupi, a ono kurko na kraju. Isto kao za Jovića neki dan..
@osmanhodzicbuco
Neka Numana nek škoro crkne od muke.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Neka nama Numana,dobar je igrac,veliki potencijal,odigrao ove sezone cini mi se 3 tekme i sve je odigrao veoma dobro..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Spavas li mirno Skoro AleneSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:24Neka nama Numana,dobar je igrac,veliki potencijal,odigrao ove sezone cini mi se 3 tekme i sve je odigrao veoma dobro..

s pogresnog accounta skoro uletiajdohordas je napisao/la: ↑16 dec 2019, 00:40Spavas li mirno Skoro AleneSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:24Neka nama Numana,dobar je igrac,veliki potencijal,odigrao ove sezone cini mi se 3 tekme i sve je odigrao veoma dobro..![]()

sad ce biti prica nije ovo škoro znam ga ja s termina itd.
You are someone else I am still right here
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Kazu i Dzemo se povezuje sa FKS,u narednim danima.bi trebao biti predstavljen,ove vijesti prenio je portal nikonemablageveze.ba
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Yebo im ronaldo sve glupavo. Pustice Handzica a dovesti ovog starca od 35 godinElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:06Svasta, pa bolji je Lipi od ovog Carla, iz Napolija ga isutali nogama vani sta ce nam takav.jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:10Dobro onda brate evo i mi dovodimo C Ronalda i Ancelotija.
Reprezentativac Portugala blizu FK Sarajevo
Kako saznaje **** portugalski reprezentativac i clan Juventusa , te jedan od najboljih nogometasa u historiji fudbala, dolazi na probu na Kosevo. Novi trener ce odluciti da li ce ostati u klubu. Sto se trenera tice dilema je izmedju Acelotija i Lipija.
Kakav bolan clanak, frajer se sprda napisao to, zajebaju se. Jesi dobro ti
A i ne vidim svrhu dovodjenja Ronalda kad imamo Ahmeta, Handzica i Guzinu. Uprava se skroz pogubila...

Jos stranac

-
- Kontakt:
Fino smo sa Hurtićem igrali onaj jedan period, ja bih ga pokusao vratit mislim da je on jedini koji moze obuzdat svlacionicu. 

Dobra stvar ako ronaldo dodje je da bi za sobom mogao povesti i bonucija. Lazic nek ide(stranca za stranca). Kako god, podrska upravi
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stepanova za pomoćnikaajdohordas je napisao/la: ↑16 dec 2019, 01:14Fino smo sa Hurtićem igrali onaj jedan period, ja bih ga pokusao vratit mislim da je on jedini koji moze obuzdat svlacionicu.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nekako osjecam da bi danas moglo biti zvanicno ko je novi trener
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Isti sam ti, vakat je valaSedrenikHz je napisao/la: ↑16 dec 2019, 02:05Nekako osjecam da bi danas moglo biti zvanicno ko je novi trener

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kome prijetimo nema vas nigdje?
Cuj lokalnog forumasa dosli sa bakljama i parolama
Zvali nas na rucak
Ne prica se sa 200 ljudi nikad i nigdje. Uvijek imaju 2-3 ispred grupe. Jbg ne znas jos, mama daje djeparac.
Sta su jos uradili, de nas informisi? Cuj ti pametnica.
Da nije Hz jos bi nam Muco vodio klub.
CAO FORUM, DOSTA JE GUBLJENJE VRMENA.
Pozdav pojedinim momcima, koji ovo iole drze.
Cuj lokalnog forumasa dosli sa bakljama i parolama

Zvali nas na rucak

Ne prica se sa 200 ljudi nikad i nigdje. Uvijek imaju 2-3 ispred grupe. Jbg ne znas jos, mama daje djeparac.
Sta su jos uradili, de nas informisi? Cuj ti pametnica.
Da nije Hz jos bi nam Muco vodio klub.
CAO FORUM, DOSTA JE GUBLJENJE VRMENA.
Pozdav pojedinim momcima, koji ovo iole drze.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
fera je napisao/la: ↑16 dec 2019, 00:45s pogresnog accounta skoro uletiajdohordas je napisao/la: ↑16 dec 2019, 00:40Spavas li mirno Skoro AleneSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:24Neka nama Numana,dobar je igrac,veliki potencijal,odigrao ove sezone cini mi se 3 tekme i sve je odigrao veoma dobro..![]()
![]()
sad ce biti prica nije ovo škoro znam ga ja s termina itd.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Transfer Lazara Markovića će zacijeliti te prostrijelne ranejurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:33Ja cu se ubiti dva puta, kakvi ljudi nevjerovatno. Baci je Putine.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
https://www.transfermarkt.com/shkelzen- ... eler/32704
a što ne bi moglo?
a što ne bi moglo?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★