FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Valjda je jedan trener blizu potpisa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nije jedan tri ćemo imati trenera. Možda i četiri

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
valjda se trazilo da se primi 5 predstavnika navijaca a ne da neko izlazi u masu da prica koliko se ja sjecamSedrenikHz je napisao/la: ↑16 dec 2019, 12:48Evo drug malo realno pogledaj, da li bi ti izasao pred 200 300 ljudi od kojih znas da moze neki eksces ispasti i plus ti drze parolu "gdje si laznjak kur.vetino stara".Laznjak je napisao/la: ↑16 dec 2019, 03:48Kome prijetimo nema vas nigdje?
Cuj lokalnog forumasa dosli sa bakljama i parolama![]()
![]()
![]()
Zvali nas na rucak![]()
![]()
![]()
Ne prica se sa 200 ljudi nikad i nigdje. Uvijek imaju 2-3 ispred grupe. Jbg ne znas jos, mama daje djeparac.
Sta su jos uradili, de nas informisi? Cuj ti pametnica.
Da nije Hz jos bi nam Muco vodio klub.
CAO FORUM, DOSTA JE GUBLJENJE VRMENA.
Pozdav pojedinim momcima, koji ovo iole drze.
Ma ne osvojimo li je nek se kupi i uprava, a do tad puna podrška.
@venama hrabrih gdje si ti na klinickom ja to nista nisam cuo
You are someone else I am still right here
Ko šta zna, niko ništa ne zna, znanje je krhko...
Apsulutno se ne slazem da su imali bolji prelazi rok od nas ako sve cinjenice uzmes ( bojo velic stilic alispahic vs guzina letic milanovic serbedzic gavric markovic)BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:46Nije ni njima još niko otišao. Ništa zvanično još.jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2019, 22:21Nije toxic, nego nema potrebe za upadanjem, oni se pojacavaju, mi dovodimo Skrbice. Realnost je drugacija, njima su otisli najbolji stoper i otici ce im najbolji napadac. Imaju jednog stopera u rosteru i nemaju ni jednog napadaca u rosteru. A mi nismo doveli Skrbica a nije nam niko ni otisao. Da se ne sekiras. Oni ce se sigurno pojacati ali mi ako budemo gledali svoju avliju bicemo bolji od njih na kraju. Nasa transfer lista nije ni spremna, ceka se imenovanje trenera i on ce imati svoje zamisli te ce se u skladu s tim i ponasati. Sve sto citate nema pretjeranog smisla.
Mi da uigramo ovo sto imamo na pravim pozicijama nama pojacanja ni ne trebaju a sigurno da cemo dobit 3/4 jako dobra igraca. Mislim trener ce imati tu mogucnost.
Varaš se ako misliš da mi bez pojačanja možemo ispuniti cilj odnosno odbraniti titulu. Ustvari, možemo ali veliki je rizik upuštati se u to.
Malo je sramota, po meni, imati isti ili lošiji transfer rok od ekipe koja za razliku od tebe nije uzela duplu krunu, nije igrala evropu i niti jedno pretkolo, nije ništa zaradila od ulaznica i TV prava od tebe, nema vlasnika milionera/milijardera, nema generalnog sponzora...
Sumnjam da ćemo se i ovaj rok POKAZATI i odraditi bolji posao u odnosu na konkurente a imamo sve osnove za to ali opet ništa konkretno, neznanje šta li, nekako mi sve to sporo i jalovo ide, nikako nisam optimističan.
A ako uzmes citavu situaciju u obzir da smo osvoili dk i da smo zadrzali sve igrace osim mujakica crepulje kapica ( jednig pridali za finu lovu drugog nismo produzili trazio puno treci bio posuden)
Ja sam 100% ubjeden da se nije povrijedio ahmetovic tatar rahmanovic da bi imali bar jos 5 bodova i prosli bi u kupu..
Dodasli tome da je pidro povrijden ada je najbolji bek lige i da se ocekuvali da ce se stanoje vratit u 100 formu polovinom oktobra ili pocetko novembra
Mi smo izgubili dva derbija sa ovom ekipom bi bar jedan odigrali ako nista nerjeseno sto bi ti samo donijeli da odes u + 2 na borac a ja vasu +3
I plus nasa ekipa je skupa i samim tim nemozemo trosit jos puno vise
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ili mozda nedjelje?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
ili ovaj tjedan?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sema izbacio neku tabelu i Velkoski najbolji nas strelac u posljednji 10 godina s 59 golova. Nije poenta sto je Velkoski u pitanju al meni sto smeta evo recimo njeg najvise vredjaju i pljuju na ovom forumu. Da li je normalno da toliko mrzimo igraca koji je dao toliko golova za nas tim, da li je normalno da toliko ismijavamo Husrefa koji je najvise trofeja donio na kosevo. Zasto smo takvi ???
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma ovdje pljuju svakog ko je nesto uradio za Sarajevobordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2019, 15:33Sema izbacio neku tabelu i Velkoski najbolji nas strelac u posljednji 10 godina s 59 golova. Nije poenta sto je Velkoski u pitanju al meni sto smeta evo recimo njeg najvise vredjaju i pljuju na ovom forumu. Da li je normalno da toliko mrzimo igraca koji je dao toliko golova za nas tim, da li je normalno da toliko ismijavamo Husrefa koji je najvise trofeja donio na kosevo. Zasto smo takvi ???
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Sprćio te Husref više, peglate Boga mi eto. Eno imaš profil na instagramu @za_husrefa pa follow.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2019, 15:33Sema izbacio neku tabelu i Velkoski najbolji nas strelac u posljednji 10 godina s 59 golova. Nije poenta sto je Velkoski u pitanju al meni sto smeta evo recimo njeg najvise vredjaju i pljuju na ovom forumu. Da li je normalno da toliko mrzimo igraca koji je dao toliko golova za nas tim, da li je normalno da toliko ismijavamo Husrefa koji je najvise trofeja donio na kosevo. Zasto smo takvi ???
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Da li je zeljo odradio bolji prelazni rok od nas? Tabela kaze da nisu da ih mi nismo sa 6 bodova pogurali gdje bi sad bili
kod njih je kljucna stvar bilo prosle sezone kad se osim vratio i ovo ljeto stilic tako su dobili dosta na atmosferi
oni su nama odnosno husrefu nezgodni ove sezone al kad ih gledas protiv drugih timova nema te dominacije i igre kao u derbiju. Napravili su sjajan posao sa štilićem to se ne moze poreci. Kod nas se besim pokazao kao klasa al nazalost to je samo posudba, jos par igraca je sasvim solidnih i nekoliko promasaja nazalost koji se vec zimus moraju popraviti.
Tu je to negdje bare bare samo sto se ovdje ponavlja jedna laz stalno a to je da smo mi zadrzali sve igrace... A istina je da nismo zadrzali ni sve nosioce igre iz prosle sezone evo ko ne vidi koliko crepulja fali taj je slijep realno. Hajd kapic je bio na posudbi al opet moras racunati na to da on ode dalje i biti spreman ne mozes izgubiti i njega i crepulju a pricati da niko bitan nije napustio klub.
Evo i ove sezone serbecic je na posudbi, kad pogledam kome sve istice ugovor nervoza me uhvati, bice zimus pune ruke posla za hadžiju i upravu. Zato nam ne trebaju nikaki belaji i frka vise, nego kome god je napredak kluba u interesu pustiti ih da rade u miru jer sad ako ih rastjeras propasce i ova i naredna sezona dok se sve poslozi i dok novi stanu na noge...
Ni meni neke stvari ne odgovaraju al ne moze se samo emocijama voditi mora se malo i mozak koristiti.
@bordobijeli ovdje ti se nista pozitivno ne pamti nego samo lose stvari i onda ide pljuvanje.

kod njih je kljucna stvar bilo prosle sezone kad se osim vratio i ovo ljeto stilic tako su dobili dosta na atmosferi
oni su nama odnosno husrefu nezgodni ove sezone al kad ih gledas protiv drugih timova nema te dominacije i igre kao u derbiju. Napravili su sjajan posao sa štilićem to se ne moze poreci. Kod nas se besim pokazao kao klasa al nazalost to je samo posudba, jos par igraca je sasvim solidnih i nekoliko promasaja nazalost koji se vec zimus moraju popraviti.
Tu je to negdje bare bare samo sto se ovdje ponavlja jedna laz stalno a to je da smo mi zadrzali sve igrace... A istina je da nismo zadrzali ni sve nosioce igre iz prosle sezone evo ko ne vidi koliko crepulja fali taj je slijep realno. Hajd kapic je bio na posudbi al opet moras racunati na to da on ode dalje i biti spreman ne mozes izgubiti i njega i crepulju a pricati da niko bitan nije napustio klub.
Evo i ove sezone serbecic je na posudbi, kad pogledam kome sve istice ugovor nervoza me uhvati, bice zimus pune ruke posla za hadžiju i upravu. Zato nam ne trebaju nikaki belaji i frka vise, nego kome god je napredak kluba u interesu pustiti ih da rade u miru jer sad ako ih rastjeras propasce i ova i naredna sezona dok se sve poslozi i dok novi stanu na noge...
Ni meni neke stvari ne odgovaraju al ne moze se samo emocijama voditi mora se malo i mozak koristiti.
@bordobijeli ovdje ti se nista pozitivno ne pamti nego samo lose stvari i onda ide pljuvanje.
You are someone else I am still right here
Mi kao nacija i generalno ovi ovde ljudi sto pisu su u stanju popljuvat i majku svoju kad im ujutro ne ispece dobro jaja za dorucak tako da ne cudi me nista .. nama nista nije sveto i koliko god nam neko valjao, nakon samo jedne lose stvari tom istom ce se yebat majka, prodica itd itd..tako da nema te sta cuditi .. **** narod ..bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2019, 15:33Sema izbacio neku tabelu i Velkoski najbolji nas strelac u posljednji 10 godina s 59 golova. Nije poenta sto je Velkoski u pitanju al meni sto smeta evo recimo njeg najvise vredjaju i pljuju na ovom forumu. Da li je normalno da toliko mrzimo igraca koji je dao toliko golova za nas tim, da li je normalno da toliko ismijavamo Husrefa koji je najvise trofeja donio na kosevo. Zasto smo takvi ???
Krste je ušao u historiju Sarajeva i po broju osovjenih trofeja, datih golova, asistencija i slično. Drag mi je i hvala mu za ostvareno. Međutim, zbog ranijih zasluga, fks ne bi trebao trpiti njegove veoma loše partije ove sezone. Treba mu naći adekvatnu ulogu u klubu ako može pomoći, za početak na klupu za rezervne igrače.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2019, 15:33Sema izbacio neku tabelu i Velkoski najbolji nas strelac u posljednji 10 godina s 59 golova. Nije poenta sto je Velkoski u pitanju al meni sto smeta evo recimo njeg najvise vredjaju i pljuju na ovom forumu. Da li je normalno da toliko mrzimo igraca koji je dao toliko golova za nas tim, da li je normalno da toliko ismijavamo Husrefa koji je najvise trofeja donio na kosevo. Zasto smo takvi ???
Što se mene tiče, donekle slično važi i za Husrefa al mislim da je to na ovoj temi već apsolvirano i da trenutna rasprava o Husrefu više ide u nekom drugom pravcu, tj da je to više "antiuprava" priča.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Prema mojim informacijama Burić je jucer vjerovatno zadnju tekmu vodio Hajduka na njegovo mjesto dolazi Tudor. Tako da ima mi to logike da postoji neki kontakt sa njim od nase strane. Nije bas da mi se svidja to ako je u opticaju ali eto. Sa Hajdukom je drugi, kad se uzme u obzir par prethodnih sezona to je do sada veliki uspjeh. Oni igraju jako jako lose bez ikakve igre. Ali također imaju i jako limitiranu ekipu i nekako osvajaju bodove...Na trenutke znaju odigrati jako kvalitetno, na trenutke izgledaju kao neka drugoligaska ekipa. Eh sad u Hajduku je pritisak jos i veci nego kod nas u klubu, ne znam kako bih se kod nas snasao ali ono sto je radio u Hajduku bilo je tu i tamo.
Sto bi se reklo nit smrdi nit mirise, a vjerujem da on nije bas ni jeftin.
Sto bi se reklo nit smrdi nit mirise, a vjerujem da on nije bas ni jeftin.
-
- Kontakt:
Slazem se Krste je loš ove sezone i lagano treba traziti druga rijesenja. Opet ponavljam zasto mrznja i pljuvanje kao da je najgori igrac u klubu posljednji 10 god. Vidim prozivaju me radi Husrefa a uopšte nije bitno isto bi napisao da su u pitanju i čala ili bilo ko drugi koje toliko dugo u klubu.Tele33 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 15:45Krste je ušao u historiju Sarajeva i po broju osovjenih trofeja, datih golova, asistencija i slično. Drag mi je i hvala mu za ostvareno. Međutim, zbog ranijih zasluga, fks ne bi trebao trpiti njegove veoma loše partije ove sezone. Treba mu naći adekvatnu ulogu u klubu ako može pomoći, za početak na klupu za rezervne igrače.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2019, 15:33Sema izbacio neku tabelu i Velkoski najbolji nas strelac u posljednji 10 godina s 59 golova. Nije poenta sto je Velkoski u pitanju al meni sto smeta evo recimo njeg najvise vredjaju i pljuju na ovom forumu. Da li je normalno da toliko mrzimo igraca koji je dao toliko golova za nas tim, da li je normalno da toliko ismijavamo Husrefa koji je najvise trofeja donio na kosevo. Zasto smo takvi ???
Što se mene tiče, donekle slično važi i za Husrefa al mislim da je to na ovoj temi već apsolvirano i da trenutna rasprava o Husrefu više ide u nekom drugom pravcu, tj da je to više "antiuprava" priča.
Vidim hadziju na otoci u autu, prica na mob nasmijan od uha do uha 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt: