Sumnjam da Vick može toliko baciti. Koliko sam ja mogao vidjeti po dostupnim informacijama prosjek za QB-ove u NFL-u je malo ispod 60 jardi. Oni sa najjačom rukom dosežu 80 jardi, a zadnjih sezona je za najsnažnijeg važio sada već bivši QB Raidersa Jamarcus Russel koji je mogao baciti loptu 80 i još koju jardu.EdinTM87 je napisao/la:Vick moze 88Taktičar je napisao/la:Ja još jednom pohvaljujem i podržavam ideju, ali i dalje mislim da za konkretiziranje treba sačekati ljeto kada su ljudi obično vremenski slobodniji.
Ne mora biti 20-ak ljudi, može i manje uz pojednostavljena pravila.
Ja bih trebao biti QB pošto mogu baciti loptu 50-ak jardi![]()
![]()
![]()
Evo da bacim prognozu, moram sve pogodit, mozda jedna fula
Miami - Chicago 1 Dajem prednost Dolphinsima, jer igraju kuci, ovo su dvije jednake ekipe, jest da je povrijeden 1. QB Dolphinsa, ali stavljam keca i zbog toga sto ce se Miami boriti za Wild Card u AFC East sa onom poluekipom od Jetsa.
Carolina - Baltimore 2 Cista pobjeda Ravensa, ne vjerujem da Pantersi mogu dobit tekmu do kraja...
Cinncinati - Buffalo 1 Mislim da su Billsi bolja ekipa, a veoma tesko pobjeduju, sto govori njihov omjer, i u tekmi protiv Lionsa su do zadnjih sekundi strahovali za prvu pobjedu (tacnije Lionsi poslije TD nisu iskoristili exstra point od 2 za izjednacenje), i ovde bi mogla biti izjednacena tekma, gdje bi Billsi izgubili...
Dallas - Detroit 1 Iako nema Roma Cowboysi igraju kuci i ovo bi trebali dobiti, ako budu igrali upola kao protiv Giantsa slabasni Lionsi im nece zadati probleme..
Jacksonville - Cleveland 1 Dvije ekipe koje su u usponu, ali prednost dajem Jaguarsima jer igraju kuci i imaju vece sanse za PO od Brownsa..
Kansas City - Arizona 1 Mnogo jaci Chiefsi, odradit ce Cardinalse
Minnesota - Green Bay 1 Ovo je taj par koji sam vec promasio, al ne mogu protiv Favreea![]()
New York Jets - Houston 2 Texansi odraduju polulevatsku ekipu Jetsa usred New Yorka, ovo im je zadnja sansa da uhvate PO i Schaub mora tako razmisljat !
Pittsburgh - Oakland 1 Poslije Patriotsa i katastrofe Steelersi se moraju vadit protiv Raidersa na svom terenu...
Tennessee - Washington 1 Redskinsi polahko padaju, McNabb sve losiji i losiji, Titansi imaju domaci teren i odlicne recievere, jos uvijek sanse za PO tako da sam moro stavit 1!
New Orleans - Seattle 1 Rutinska pobjeda Saintsa, koji ganjaju Falconse..
San Francisko - Tampa Bay 2 Jos rutinskija pobjeda Buccaneersa, koji takodje ganjaju Falconse..
St. Louis - Atlanta 2 Najrutinskija pobjeda Falconsa, koji bjeze Saintsima i Buccaneersima.. Ovo je neki rat izmedju NFC Southa i Westa![]()
New England - Indianapolis 2 Ne mogu protiv svojih, iako su Patriotsi blagi favoriti, no imamo sanse ako odbrana sve ne usere...
Philadelphia - New York Giants 1 Vick - Jakson, borba za 1. mjesto u NFC East, dajem prednost Eaglesima!
San Diego - Denver 1 Rivers polahko izvlaci iz govana moj 2. najdrazi tim u NFL-u, iako su jos u negativnom omjeru, blizu su PO-a, zahvaljujuci snazi divizije u kojoj se nalaze, sad igraju sa komsijama koji su ispod njih, pobjedom bi se priblizili PO-u, moraju pobjediti + igraju kuci..
Što se prognoze tiče razlikujem se od tebe u pobjedama Patriotsa, 49-ersa i Jetsa. Nadam se da griješim za pobjedu Eaglesa i Chiefsa jer volim Giantse i Cardinalse.