NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Taktičar
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Taktičar » 18 nov 2010, 21:11

EdinTM87 je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Ja još jednom pohvaljujem i podržavam ideju, ali i dalje mislim da za konkretiziranje treba sačekati ljeto kada su ljudi obično vremenski slobodniji.
Ne mora biti 20-ak ljudi, može i manje uz pojednostavljena pravila.
Ja bih trebao biti QB pošto mogu baciti loptu 50-ak jardi ;)
Vick moze 88 :lol: :lol: :lol:

Evo da bacim prognozu, moram sve pogodit, mozda jedna fula :D

Miami - Chicago 1 Dajem prednost Dolphinsima, jer igraju kuci, ovo su dvije jednake ekipe, jest da je povrijeden 1. QB Dolphinsa, ali stavljam keca i zbog toga sto ce se Miami boriti za Wild Card u AFC East sa onom poluekipom od Jetsa.
Carolina - Baltimore 2 Cista pobjeda Ravensa, ne vjerujem da Pantersi mogu dobit tekmu do kraja...
Cinncinati - Buffalo 1 Mislim da su Billsi bolja ekipa, a veoma tesko pobjeduju, sto govori njihov omjer, i u tekmi protiv Lionsa su do zadnjih sekundi strahovali za prvu pobjedu (tacnije Lionsi poslije TD nisu iskoristili exstra point od 2 za izjednacenje), i ovde bi mogla biti izjednacena tekma, gdje bi Billsi izgubili...
Dallas - Detroit 1 Iako nema Roma Cowboysi igraju kuci i ovo bi trebali dobiti, ako budu igrali upola kao protiv Giantsa slabasni Lionsi im nece zadati probleme..
Jacksonville - Cleveland 1 Dvije ekipe koje su u usponu, ali prednost dajem Jaguarsima jer igraju kuci i imaju vece sanse za PO od Brownsa..
Kansas City - Arizona 1 Mnogo jaci Chiefsi, odradit ce Cardinalse
Minnesota - Green Bay 1 Ovo je taj par koji sam vec promasio, al ne mogu protiv Favreea :)
New York Jets - Houston 2 Texansi odraduju polulevatsku ekipu Jetsa usred New Yorka, ovo im je zadnja sansa da uhvate PO i Schaub mora tako razmisljat !
Pittsburgh - Oakland 1 Poslije Patriotsa i katastrofe Steelersi se moraju vadit protiv Raidersa na svom terenu...
Tennessee - Washington 1 Redskinsi polahko padaju, McNabb sve losiji i losiji, Titansi imaju domaci teren i odlicne recievere, jos uvijek sanse za PO tako da sam moro stavit 1!
New Orleans - Seattle 1 Rutinska pobjeda Saintsa, koji ganjaju Falconse..
San Francisko - Tampa Bay 2 Jos rutinskija pobjeda Buccaneersa, koji takodje ganjaju Falconse..
St. Louis - Atlanta 2 Najrutinskija pobjeda Falconsa, koji bjeze Saintsima i Buccaneersima.. Ovo je neki rat izmedju NFC Southa i Westa :mrgreen:
New England - Indianapolis 2 Ne mogu protiv svojih, iako su Patriotsi blagi favoriti, no imamo sanse ako odbrana sve ne usere...
Philadelphia - New York Giants 1 Vick - Jakson, borba za 1. mjesto u NFC East, dajem prednost Eaglesima!
San Diego - Denver 1 Rivers polahko izvlaci iz govana moj 2. najdrazi tim u NFL-u, iako su jos u negativnom omjeru, blizu su PO-a, zahvaljujuci snazi divizije u kojoj se nalaze, sad igraju sa komsijama koji su ispod njih, pobjedom bi se priblizili PO-u, moraju pobjediti + igraju kuci..
Sumnjam da Vick može toliko baciti. Koliko sam ja mogao vidjeti po dostupnim informacijama prosjek za QB-ove u NFL-u je malo ispod 60 jardi. Oni sa najjačom rukom dosežu 80 jardi, a zadnjih sezona je za najsnažnijeg važio sada već bivši QB Raidersa Jamarcus Russel koji je mogao baciti loptu 80 i još koju jardu.
Što se prognoze tiče razlikujem se od tebe u pobjedama Patriotsa, 49-ersa i Jetsa. Nadam se da griješim za pobjedu Eaglesa i Chiefsa jer volim Giantse i Cardinalse.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2010, 01:58

preko 88% slucajeva gostujuce ekipe su gubile utakmice koje su se igrale cetvrtkom, tako da se nadam da mi mozemo malo poboljsat ovaj prosjek :)...ebiga gostujuce ekipe fakticki su imale malo vremena za odmor, barem tako kaze nfl historija .....nadam se da ce izbijati lopte Hesteru, jer on igra kuci i naranvo tu uvjek voli da trci :)...danas slabo ko izbija lopte prema njemu i te lopte uglanvom idu negdje u korner
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2010, 07:46

izvinjavam se jer nocas nisam bio na forumu tokum utakmice, jer sa rajom sam u jednom sport baru pratio tekmu....necu puno kementarisat utakmicu, jer sve ste vidjeli :)...Miami nije jedno presao na nasu polovinu i svi ostlai njihovi napadi su zavrsavali u njihovom polju...poznato je da Bearsi, kako su nastali uvjek su svoju igru bazarali na odbranu, a da va generacija jos uvjek moze pruzati mnogo pogazala je i vecerasnja utakmica....takodjer treba zahvaliti i offense line i Cutleru koji su cuvali dugo loptu u svok posjedu uvjek, tako da je odbrana imala vremena da se malo i odmara...inace ranije zaista nisu imali sanse ni 2 minute da se odmaraju, jer offense line nije pruzao dovoljno podrske Cutleru kako bi uzimao yarde i zadrzavao vise loptu i tako dao odbrani malo predaha, pa je ponekad i padala kocentracija kod njih...protiv Minesote, a i veceras pokazali su svoju pravu snagu, a bogami tokom i citave ove sezone...znajuci da offense nije pruzao toliko mnogo i da pobjede Bearsa izgledaju nekako ruzne, ali ipak slazete li se jeli izgleda ruzno gledati onakvu odbranu betoniranu,koja iz utkamice u utkamicu igra sve bolje?......veceras smo mogli vidjeti sta je Miami pokusavao :)...u jednom momentu su pookusavlai stavljati dvojicu igraca na Peppersa, ali tada su ostavljali prostor Urlacheru i Idoniu...naravno pokusali su poslije sa jednim blockom na Peppersa, ali on im je tako 3 puta rusio QB i jos toliko imao pokusaja koji su bili blizu.... Koliko samo Pappers vrijedi ovoj ekipi to se i pokazalo..on u istinu nema one velike brojke, ali kada sam vidio u ovoj utkamici da na sebe navlaci dva igraca i da drugima ostavlja prostor to dovoljno pokazuje koje vrijednosti on ima u ovoj ekipi....covjek i pored dvojice prolazi i napada QB i jednm rijeci on je "ZIVOTINJA"...jednostavno covjek mjenja kompletnu formaciju naseg svakog protivnika to ujedno kazu i analiticari :)....Cutler nije bio dominantan, ali je isao na sigurno bez dugih lopti i lagnao su cuvali loptu i zadrzavlai vrijeme..mislim da je ono bilo pametno od njega, jer bolje onako, nego da se desavaju greske u napadu na end zone , kao u proslim utkamicama.

Izgleda da Cutleru nocne utakmice ne idu na ruku i da on izgleda dobro ne vidi...inace sinoc su i rekli, mada nikad do sada javno niej receno, ali Cutler je nacodno diabeticar, odnosno ima secer...tako da su njegove utakmice navecer uvjek bile kriticne, jer diabeticari nocu valjda imaju i slabi vid....ja sam i primjetio da nevecer on ima uvjek problema sa bacanjem i ne odlucuje se bacati duge lopte...do sada iskreno nisma znao da ima secer, alli eto sad i znam zbog cega njegov ucinak u nocnim utkamicama nije kao u danjskim ebiga

Sada smo 7:3 i naravno treba imat nade, da bi ipak mogli napraviti play off, jer ova ekipa to zaista moze i ima kvalitet, samo ako ovako nastave...ponovo cu ponoviti naravno, velika je steta sto smo dozivjeli domace poraze koji nisu bili planirani, a danas bi bili vodeca ekipa u NFL sa 9:1ili eventualno 8:2

Vrijeme utakmica izmedju Bearsa i Phile je od strane NFL pomjerena za 3:00pm USA central time, odnosno u 22:00h po vasem evropskom, jer NFL smatra da ce ovo biti jedna od zanimljivih utakmica , jer vjerovanto ove dvije ekipe ce se boriti za play off, ako neko od njih ne bude prvak svoje divizije naranvo

i na kraju Miami Delphins-Chicago Bears 0:16 impresivno nema sta krompir za Miami :)...s obzirom da i Jetsi znaju ostati na krompiru, ja im predvidjam sa onakvim QB istu sudbinu u Chicagu, a jendom smo ih i dobili kada su ostali na 0 na njihovom terenu cini mi se 2006 ali nisam siguran :)

Jos jedan podatak kojeg moram spomenuti : 700 club: With a win in Miami, the Bears became the first team in history with 700 regular-season wins :)

Jos treba spomenuti da je haman bilo vise navijaca Bearsa na stadionu nego Miamia :)..doduse Bearsi svugdje skoro imju veliki broj svojih navijaca, ali ono sinoc mi se cinilo koda bas igraju kuci... doduse puno ljudi iz Chicaga zimi se presele na floridu i onda me to i ne iznenadjuje :)...Jos ima onaj jedan interviju Urlachera nakon utkamice, kada kaze da je gdje god igraju ovako puno navijaca Bearsa :),,,neki su i ostali na staidonu da pozdrave pobjednike naravno evo :)

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... _headlines

Urlacher i Peppers su mnogima najveca imena u onoj odbrani, ali za mnoge ovom covjeku treba zahvaliti najvise... njega nije bilo protiv Seattla i Washingtona i osjetio se njegov nedostatak... ipak za mene je on najveci faktor one odbrane
http://www.nfl.com/videos/chicago-bears ... nges-ahead

GO BEARS!!!!!!! monsters of the midway!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 nov 2010, 11:05

Uh, mjenjam misljenje o Bearsima, zreli su za PO, vec sam fulio jedan par :roll: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2010, 11:36

EdinTM87 je napisao/la:Uh, mjenjam misljenje o Bearsima, zreli su za PO, vec sam fulio jedan par :roll: :lol:

ma samo da offense line ostane ovakav mozemo se cemu nadat :)...ako budu davlai ovoliko vremena odbrani da se odmara oni su toppp i stvarno je tesko ono probit ....ebiga sinoc smo imali jedna napad koji je trajo haman 8 minuta :)....ma nikad neznas sa ovim Bearsima, jer nekad igraju odlicni, a nekad igraju fenomenalno...u slijedecu nedelju ako bog da Phila bice odlicna utkamica :)...ne vjerujem da ce Vick moci bas onako trcati, ali moze on bacati, a mozemo i mi probiti njihovu odbranu svakako....Vick je igrao 3 puta protv Bearsa i 3 puta je bio porazen i nadam se da ce mu ovo biti cetvrti poraz :)

Ovo je ono sto sam spominjao ranije, a bogami pise i uvom jednom clanku samo za ovog mog zemljaka iz tuzle, odnosno navijaca Jetsa :)

The Bears defense featured six sacks: three by Julius Peppers and one each by Israel Idonije, Henry Melton and Brian Urlacher, as well as an interception by Charles Tillman. It was the Bears' first shutout since they blanked the New York Jets on Nov. 19, 2006.

ovo je jos bilo na njihovoj teritoriji,a sad ce tako proci i u Chicagu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 nov 2010, 13:28

Shutout Bearsa protiv Delfina na njihovom terenu - impresivno. Kao sto sam otpocetka sezone govorio - Peppers podize odbranu na visi nivo.
Poznato je da Cutler ima dijabetes jos iz njegovog vremena u Denveru. Svaki puta kada izade sa terena, odnosno kada je odbrana u igri, mjere mu nivo secera. Eh, sada ne znam da li nocu slabije vidi zbog toga, ali nije nemoguce jer vid je cesto povezan sa tom bolescu.
Sve u svemu Bearsi sada ozbiljno isticu svoju kandidaturu za osvajanje divizije.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 19 nov 2010, 14:37

impresivno nema sta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2010, 17:37

Taktičar je napisao/la:Shutout Bearsa protiv Delfina na njihovom terenu - impresivno. Kao sto sam otpocetka sezone govorio - Peppers podize odbranu na visi nivo.
Poznato je da Cutler ima dijabetes jos iz njegovog vremena u Denveru. Svaki puta kada izade sa terena, odnosno kada je odbrana u igri, mjere mu nivo secera. Eh, sada ne znam da li nocu slabije vidi zbog toga, ali nije nemoguce jer vid je cesto povezan sa tom bolescu.
Sve u svemu Bearsi sada ozbiljno isticu svoju kandidaturu za osvajanje divizije.

Ma malo je tesko ocekivati da Bearsi uzmu diviziju i ako ja to naravno zelim..hajmo objektivno reci da su Packersi mozda ne toliko bolji, ali su kompletni u odnosu na Chicago definitivno...svaku poziciju imaju pokrivenu, dok Bearsi to nemaju...odbrana je ako ne najbolja, onda jeste medju tri sigurno......bila bi to i najbolja odbrana da im je secondary defense sredjen, ali i tu im skripi mnogo...razlog sto tu skripi, ne lezi u igracima, vec zato sto Bearsi godinama igraju takvu odbranu..oni svjesno dozvoljavaju QB da baca kratke pasove, dok im odbrana preko RB je bez premca najbolja....ebiga necu opet isto pisat o onoj offense line koju sam kudio sve do ove zadnje tri utakmice :)....i ako su odigrali ipak ja nemam sigurnosti u njih, jer ima jos tu oscilacija kos njih :)...zbog toga smatram da su Packersi u prednosti, jer imaju kompletniju ekipu od nas....raspored utakmica do kraja sezone kod jednih i drugih je dosta tezak...Bearsi su u prednosti nad Packersima u slucaju da Minesota pobjedi ovu sedmicu Packerse, jer oni bi tad bili 2:2 u diviziji a mi 3:0 i u slucaju da budu imali isti omjer pobjeda i poraza mi bi bili prvaci...naravno mi bi morlai dobiti u gostima Detroita i eventualno Minesotu.Inace Bearsi jedino nesto laksa utakmica im je protiv Detroita, ali dobro znamo da Bearsima inace Detroit bas i ne lezi i uvjek se pate protiv njih, bez obzira sto su oni objektivno slabija ekipa .Ostali bogami tesko bogami ce biti :)

Chicago Bears:

Week 11: Miami Delphins - Bears
week 12: ChicagoBears - Philadelphia
week 13: Detroit Lions - Chicago Bears
week 14: Chicago Bears - Now England Patriots
week 15: Minesota Vikings - Chicago Bears
week 16: Chicago Bears - New York Jets
week 17: Green Buy Packers - Chicago Bears

Green Buy Packers:

week 11: Minesota Vikings - Green Buy Packers
week 12: Atlanta Falcons - Green Buy Packers
week 13: Green Buy Packers - San Francisco 49ers
week 14: Detroit Lions - Green Buy Packers
week 15: Now England Patriots - Green Buy Packers
week 16: Green Buy Packers - New York Giants
week 17: Green Buy Chicago - Chicago Bears

Eh sad ko ima lagani rspored ha ? :)

Ovdje svi se sastaju sa ekipama koje ce vjerovatno biti u play offu neracunajuci Detroita i Minesotu...Packersi takodjer imaju i San Francisca nesto lakse, ali nam na ruku ide to sto oni idu Patriotsima idu takodjer Atlanti... docekat ce takodjer Giantse kojima ce vjerovatno trebati pobjeda i naravno docekat ce nas gdje ce se vjerovatno i odlucivati....
Chicago ima nesto tezi raspored, ali ima i oprednost domaceg terena protiv Patriotsa ,Jetsa i Phile... znaci utakmica protiv Detroita se mora dobiti tamo i eventualno uniniti sve da se dobije i Minesota :).... ma svasta ce ovdje biti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 nov 2010, 18:53

Svaka čast Međedima, odbrana im je fantastična. ;)

Gledao sam do sredine treće četvrtine i bilo je očigledno da Delfini teško mogu do poena. Nije lijepa za oko ova igra Bearsa, ali je efikasna, a poznato je da da odbrana donosi naslove, mada ja mislim da oni ne mogu do titule ove sezone, ali nikad se ne zna.

Jedva čekam okršaj između Bearsa i Eaglesa. :mrgreen: Vidjećemo kako će se nositi sa brzinom Eaglesa. Biće to prava playoff tekma, jer pobjednik će vjerovatno proći u isti. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 nov 2010, 23:38

Negdje 2006. ili tako nesto mislim kad je sportklub prenosio NFL, Manning je napravio cudo protiv neke ekipe u finalu conferencije ili polufinalu :roll: , ako neko zna neka postavi neki klip, ja se ne sjecam, a na youtube ne mogu da nadjem...Hvala !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2010, 02:45

pa da ti nesto kazem ako mislis bas na 2006 godinu kada su Coltsi pobjedili Bearse u finalu, ja se bas ne mogu sjetiti nekog cuda izuzev onog prvog dodira na utkamici i Hestera koji je otrcao na prvi kick off :)...Bearsi su vodili prvo poluvrijeme, ali u drugom nismo imali QB Grosman nije mogao cuvati loptu ni minutu, a odbrana je bila tada u povredama.. nisu igrali Harris,Thank Johnson ,Mike Brown pa te godine mozda i najbolji igraci iz odbrane.. evo ja cu ti naci par video materijala sa te utkamice :)..uglavnom vidjet ces da su dob ar dio utkamice Bearsi imali prednost , ali ebiga ipak Coltsi imaju najboljeg QB i mi njega nismo mogli zaustaviti ...nama je falio barem malo bolji QB od Grosmana...da je kojim slucajem Cutler bio tada QB ja vjerujem da bi uzeli mi super boll 100%.. Grosmanova izgubljena lopta kostala nas je TD i to je bio kraj ebiga .

Hester kick off return i to prvi dodir sa loptom na utkamici, a to se ne desava bas uvjek :)

Evo ti pogledaj sve kako je to izgledalo :)

da samo znas kako su to bili lijepi dani u Chicagu :(... niko haman nije radio taj dan i citav grad je bi obojen u plavo narandjastu boju :).....navijaci Bearsa, a i ostalih Chicago ekipa barem u gradu su nekako specificni ebiga..ljudi nikad nemaju neko pozitivno misljenje za svoje ekipe i ako su vatreni navijaci tih klubova...ebiga ljudi su ogorceni na uprave svih ekipa, jer kako kazu ne ulazu mnogo u ekipe...naprimjer navijaci su silno zeljeli godinama imati dobrog QB i zaista do dolaska Cutlera boljeg nismo imali dugo i pored toga Bearsi su bili dosta dobri...evo upravo ima onih navijaca koji i pored jucerasnje pobjede budu nezadovoljni i imaju neke kritike....da ne ispadne da zelim reci da oni nisu istinski navijaci to zapravo ne, vec jednostavno imaju i pravo, jer uprave svih klubova u Chicagu su krivi zasto nikad navijac tih klubov nece svoju ekipu izdizati i ako igraju dobro...nadam se da ce ova generacija sa Urlacherom,Briggsom osvojiti jedan super boll...ako ove godine odu u play off vjerujem da mogu,jer ostale ekipe nisu tako dominantne kao sto su nekad bili, prvenstveno mislim na Coltse,Now England I td..
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2010, 13:34

hhahaha ja pola dana kontam Bearsi igraju danas sa Philadelphiom :)...zaboravio da smo igrali u cetvrtak i da je ta utkamica tek u slijedeci vikend :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 21 nov 2010, 13:38

salty bice vam to teska utakmica. vick je jako vruc.

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 21 nov 2010, 13:40

Veceras mi sa Philom 8-) ne bih nista prognozirao
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2010, 13:42

sandiegochargers je napisao/la:salty bice vam to teska utakmica. vick je jako vruc.
znam ja da ce biti tesko, ali Vick ima 3 utkamice protiv Bearsa i sva 3 puta je porazen :)... nadam se da ce tako i ostati :)...ja nisam bas siguran da moze protiv nas trcati i zadnji put sam ga gledao protiv Bearsa za novu godinu dobro e sjecam, samo neznam tacno koja je to godina bila...moze on bacat u to sam siguran, ali eto ipak se nadam da ce i tu biti ustopan :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 nov 2010, 14:19

Igrao danas Jestse keca,i Minesotta-Green Bay manje poena od 47.
Sta mislite? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2010, 14:45

Eaglesi imaju 4 vezane pobjede protiv Giantsa, i u boljoj su formi trenutno. :P

Giantsima neće igrati Smith, njihov najbolji WR, a faliće im i offensive linemani O'Hara i Diehl. Upitan je i nastup bivšeg Eaglea, Shawna Andrewsa. Mislim da će Manningu biti jako teško bez njih i da će imati velike probleme za odbranom Eaglesa.

Giantsi imaju najboju odbranu ligi (statistički gledano) i vidjećemo kako će se nositi sa strašnim napadom Eaglesa.

Očekujem stari dobri Andyev recept :arrow: da se na početku odmah odlijepimo. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2010, 15:46

Hare_BvB je napisao/la:Eaglesi imaju 4 vezane pobjede protiv Giantsa, i u boljoj su formi trenutno. :P

Giantsima neće igrati Smith, njihov najbolji WR, a faliće im i offensive linemani O'Hara i Diehl. Upitan je i nastup bivšeg Eaglea, Shawna Andrewsa. Mislim da će Manningu biti jako teško bez njih i da će imati velike probleme za odbranom Eaglesa.

Giantsi imaju najboju odbranu ligi (statistički gledano) i vidjećemo kako će se nositi sa strašnim napadom Eaglesa.

Očekujem stari dobri Andyev recept :arrow: da se na početku odmah odlijepimo. :mrgreen:
ma Giantsi su nabili tu statistiku protiv Bearsa, a inace nebi bili ni po brojkama, akamo li objektivno bolja odbrana od drugih sigurno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 nov 2010, 16:52

Hare_BvB je napisao/la:Eaglesi imaju 4 vezane pobjede protiv Giantsa, i u boljoj su formi trenutno. :P

Nadam se pobjedi Giantsa, ali ne bih je tako smjelo prognozirao. Timovi su po meni ujednačenog kvaliteta, ali Eaglesi su u nešto boljoj formi.
Giantsima neće toliko faliti Smith jer imaju Nicksa i Manninghema, ali se bojim sa će se itekako osjetiti nedostatak dvojca iz O-line jer radi se o zaista nenadoknadivo važnim igračima.
Nadam se da će odbrana ovaj puta odraditi veći dio posla, iako znam da to neće biti lahko jer Vicka i Jacksona je prilično teško uganjati. Ipak mislim da Umenyiora i Tuck mogu staviti veliki pritisak na Vicka i bar donekle ga usporiti.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 nov 2010, 18:22

Koje tekme ćete gledati danas?
Ja mislim da je moranje gledati Vikings-Packers u 19.00, Patriots-Colts u 22.15 i Eagles-Giants u 2.20.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []